Test

Így csinálják a lányok

1269

Nem kell félteni a szende kislányokat, minden elképzelhető tárgyat magukévá tesznek, minden elképzelhető helyen magukhoz nyúlnak, fantáziájuk és eszköztáruk nem ismer határokat. Bár a múltkor sokan meglehetősen távolságtartóan, olykor prűden és elutasítóan kommenteltek a maszturbációval kapcsolatban, lássuk be, manapság hál istennek már nem kell ezt tagadni. A maszturbáció művészet, ráadásul mindenki számára elérhető, a fantázia pedig nem ismer határt, ha arról van szó, hogyan tudnánk magunknak különleges örömöket szerezni gyorsan, egyszerűen, házilag, vagy kalandként megélve autóban, irodában, nyilvános helyen. A mymasturbation.com az önöröm fajtáinak szórakoztató gyűjtőoldala, valódi történetekkel, ötletekkel, beindult nőkkel és férfiakkal, ahol többek között azt is megtudhatjátok, hogy még tamponnal is szép lehet az élet.

A női önkielégítés számtalan formája ismert, s bár ritka, hogy valaki minden alkalommal mást próbál ki, legtöbben megmaradnak a jól bevált módszernél, az említett oldalon nem kevesebb, mint hatvanhat féle technika gyakorlati oldalát ismerhetjük meg, amik között olyanok is szerepelnek, mint például a zokni vagy éppen a hotdog. Nem csak azért kellemes olvasmány, mert melengeti az ember szívét, milyen leleményes is az emberi faj, hanem azért is, mert a rutinszerű maszturbálások helyett könnyen ötleteket és kedvet meríthet bárki, hogy feldobja a magára szánt perceket. Csemegézzünk!

Műbrokival

A maszturbátorok leggyakoribb fajtái a különböző vibráló eszközök, legyen az egy kifejezetten erre a célra tervezett segédeszköz, egy masszírozó gép vagy valamilyen háztartási kellék, borotva vagy az egyre divatosabb elektromos fogkefe.

"Fogj egy szép darab (de nem túl nagy) dildót, és egy vibráló játékot. (A vibráló tojás nagyon jól működik, minden szexboltban könnyen beszerezhető.) Térdelj le valami kényelmes helyre, ahonnan biztosan nem fogsz leesni, kend be a puncid síkosítóval, és dugd föl a vibrátort. Kezdj el mozogni, fel, le, jobbra, balra, támasztékként használva a padlót, vagy az ágyat, amire térdeltél. Ezután fogd a kis vibráló tárgyat, nyomd a csiklódhoz, és mozogj tovább, míg el nem éred az extázist. Úgy fogod érezni, mintha megdugtak volna, ráadásul úgy, hogy te voltál fölül! Az orgazmus felülmúlhatatlan, ha jól csinálod. Főleg, ha sikerül a dildót valahogy kitámasztanod, így két kezed is szabaddá válik, hogy a mellbimbóiddal foglalkozhass."

Házikellékekkel

A fürdőszobai kellékek, mint a kefe, zuhany, masszázsfej, fogkrém, hajkefe, hajlakkos flakon, szintén örökzöldek, hisz olcsó, könnyen elérhető holmik, ráadásul a fürdőszobában vannak, ahova még tiniként sem feltűnő hosszabb időre elvonulni, és általában nem nyitnak rá az emberre. No és persze itt a tampon is...

"Fogom a férjem elektromos borotváját, és leszedem róla a pengéket, így ott marad a közepén egy kis, kerek, gyorsan vibráló valami. Mikor már jó nedves vagyok, kitárom a lábaimat, és óvatosan a csiklómnak nyomom ezt a pontot. Élvezek, élvezek és élvezek folyton, ez a legjobb dolog, amit valaha éreztem!"

"Van egy körkefém, aminek gumi a nyele, ezt úgy használom, mint egy dildót. Mivel kissé érdes a felülete, különösen jóleső érzést ad. Ha másképp akarom használni, két bugyit veszek föl, különben nagyon intenzív lenne az érzés, és a kefe másik felével kezdem dörzsölni magam. Ez általában nem tart sokáig, és csak egyszer tudok elmenni, annyira erőteljes az inger, de persze ettől maga az orgazmus is az lesz."

"Emlékszem, kamaszkoromban, mikor még nem tudtam beszerezni felnőtt játékokat, házilag kellett megoldanom a segédeszköz-kérdést. Egyszer rájöttem (ekkor még szűz voltam, és meglehetősen szűk), hogy ha egy tampont használok dildóként, sokkal intenzívebb orgazmust élek át, mintha csak a kezemmel izgatnám magam. Felhelyeztem egy tampont, miközben két ujjammal a csiklóm izgattam, de idővel már négy-öt darabot is fel tudtam rakni, s ezekkel óriási orgazmusokat éltem át."

"Szeretek elmerülni a kellemes, meleg fürdővízben, miközben arra gondolok, hogy egy másik nő nyalogatja a mellbimbóimat, és belémcsúsztatja az ujjait. Amikor kezdek nagyon bemelegedni, összeszorítom a lábaim, és így izgatom gyengéden a csiklómat, míg azt nem érzem, hogy csak úgy folynak a leveim. Ekkor széttárom a lábaim, és még mindig azt képzelve, hogy egy meleg, érzéki száj szívja a csiklóm, ráengedem a masszázsos zuhanyfejből a vízsugarat, majd nagyot élvezek."

Plüssállatokkal

A párna, az ágy és a plüssállatok is klasszikus eszközök, s az elsők között vannak, amit serdülő kislányok felhasználnak izgalmuk csillapítására.

"Nagyon egyszerű, de nagyon jó érzés. Fogj három párnát, takard le őket egy törölközővel (hogy ne legyenek nedvesek), vetkőzz le, legalábbis alul mindenképp, és ülj rá terpeszben. Mozogj előre-hátra, lovagold meg, szenzációs érzés, ahogy teljesen kitárva érzékeled a puhaságot. Add át magad, és mozogj úgy, ahogy az a legjobban esik. Néha még cuppanós hangokat is hallasz, ahogy egyre jobban benedvesedsz, és semmi perc alatt el is élvezel."

"Az ágyba fekszem, nincs más rajtam, csak bugyi. Megragadok egy plüssmackót, vagy valamilyen más, kitömött plüssállatott, és a puncimhoz nyomom a fejét. Elkezdem magamhoz dörzsölni, és már a puszta gondolat is izgató, hogy egy ártatlan kis plüssmaci falja fel épp a puncimat."

Mutogatósok - autóban, nyilvános helyen

"Szeretek nyilvános helyen masztizni. Elöl gombos, rövid ruhát veszek fel, bugyi nélkül. Rendszeresen ujjazom magam, miközben a csiklómat izgatom, és mindig nagyokat élvezek. Maszturbáltam már az osztályban, buszon, taxiban, repülőn, vonaton, moziban, boltban, koncerten, templomban, parkban, buszmegállóban, McDonald's-ban, fogorvosnál, fodrásznál, nyilvános jacuzziban, rendőrőrsön... Komolyan felizgat a helyzet, hogy az emberek esetleg megláthatják, mit csinálok."

"Imádunk a férjemmel együtt maszturbálni kockázatos helyeken. Az egyik kedvenc játékunk a beöltözős randi, mikor úgy megyünk el vacsorázni, hogy könnyen hozzáférhetőek legyünk. Rajta nincs alsónadrág, rajtam nincs bugyi, csak egy miniszoknya és egy intim ékszer. Mindig elegáns helyekre megyünk, amolyan sznob éttermekbe. A kaja nem érdekes. A lényeg, hogy olyan helyen tegyük meg, amiről senki nem gondolná, hogy valakinek van mersze hozzá. Imádok a férjem szemébe nézni, miközben ő lassan és diszkréten kiveri valami puccos kávéházban, gondosan eltakarva mindent az asztalterítővel.

Először lassan lehúzza a sliccét, kicsit csúszóssá teszi a makkját, majd nekilát pumpálni, amit az egész vacsora alatt folytat. A szeme csillog, és kissé zihál, mikor elélvez, de még így is titokban tudja tartani mások előtt, kivéve persze engem. Mindig viszek magammal egy nagyobb kardigánt, amit az ölembe terítek, így könnyen föl tudom hajtani a szoknyám, és ügyesen játszadozni magammal, amíg el nem megyek. A férjemet megőrjíti, mikor azt látja, hogy lenyalom az ujjaimról a saját puncilevem. Ő rendszerint egy selyemsálamba élvez, amit az este további részében a nyakam köré tekerve hordok, imádom a spermája illatát. Minél többször élvez rá, annál intenzívebb az illat. Nagyon beindulok ettől. "

Az egész olyan, mintha a régi Szex, szerelem, gyengédség rovatot olvasnám, azzal a különbséggel, hogy az internet mára a maszturbálás témájában is rejtegetet unikumokat. Ilyen például a Beautiful Agony oldal, ahol a maszturbálók az arcukat veszik videóra, majd megosztják az interneten. Folyamatosan szaporodnak a videók, igaz, csak fizetős rendszerrel működik, de a bevállalósoknak ajánljuk.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
May
26
clerion írta:
Nagyon komoly kis cikk. Szókimondó,és ötletes. Gratulálok hozzá. De ugye most nem mi jövünk,és osztjuk meg a masztis trükköket... vagy mégis? :-)
11:29
2
May
26
angim válaszaclerion írására:
dehogynem:) sőt! akadni fog olyan is, aki megbotránkozik majd rajta..:P és igen, elég egyenes cikk....kiváncsi vagyok, hogy ki mit fog ide írni:)))))
11:42
3
May
26
yaravec írta:
Jól elröhögcséltem a cikken és közben arra gondoltam, hogy itt biztosan nem lesz hozzászólás-dömping, hiszen ez nagyon tabu-téma nálunk.És igaz is.

Én sem kívánom leírni, hogy hogy szoktam csinálni, :) de azért jó dolog, hogy ilyen nyílt hangvételű cikket is lehet itt olvasni.

Plüssálatok...Ez már súrolja a perverzió határát:D
12:09
4
May
26
clerion írta:
na jó. akkor kezdem én :-D
Nekem megvolt a fésű,és a fogkefe, meg a vibri is. Sőt egész technikám van a tuti orgazmusra.
De Jézusom! mennyivel jobb h a pasim kényzetet... valahogy akkor sokkal jobban esik mindenérintés,jobban felizgulok,és nagyobb az élvezet. Ti ezzel, hogy vagytok? :-)
12:09
5
May
26
angim válaszaclerion írására:
na, tessék...:) elkezdted:D nem értem azt, ha valakinek van partnere, mi szüksége van a saját kényeztetésre?...oké, ha éppen elvagy a pároddal, és a játék kedvéért csinálod, az elég izgató tud lenni...sőt! de ez inkább a tinikről szól, akik nincsenek együtt senkivel....
12:20
6
May
26
angim válaszayaravec írására:
én is csodálkoztam egy kicsit, hogy ennyire nyílt lett ez a cikk...de szerintem tök jó, mert a hozzászólások szerintem nagyon vegyesek lesznek.
12:21
7
May
26
yaravec válaszaangim írására:
Nem gondolom, hogy ha valakinek van párja akkor már el kell vetnie az örömszerzésnek ezt a lehetőségét. A kedvessel együtt, vagy előtte kifejezetten jó dolog:)

És szerintem abban sincs semmi rossz, ha az embernek kedve támad kicsit saját magával is szeretkeznie.Mert ez végül is az:)

A párral való szeretkezés élményét és a maszturbációt pedig nincs értelme összehasonlítani, hiszen más fajta élvezet és természetes, hogy a közös beteljesedésnél nincs is jobb.De kár, hogy nem vagyok otthon most a kedvesemmel:-)

A még magányos tinik meg csak tanuljanak szépen, hogy helyes legyen a testismeretük és majdani párjuknak tudják jelezni, hogy nekik mi az igazán jó.
12:30
8
May
26
havanna válaszayaravec írására:
igaz a második bekezdés :))

"Szálljanak le a maszturbációról - végül is szex valakivel, akit szeretek."

Woody Allen
12:44
9
May
26
havanna írta:
csak én nem lepődök meg azon, hogy ilyen nyílt ez a cikk...?
volt szerencsém egyik kereskedelmi televíziónk online részlegén (önszorgalom) gyakornokoskodni és ott aztán az erotika rovat vitte a pálmát!! móka volt nagyon!!napi 8 ilyen cikket le kellett gyártani. vagyis ugye először még szemérmesek voltunk...aztán mivel az bekorlátolta az írásmennyiséget, és a cikkeket pedig gyártani kellett, hát belelendültünk :)))))
és egyszer írtam a vibrátor történetéről:)
orvosi találmány a hisztis nők gyógyítására, aztán megtalálható volt minden háztartásban, aztán ilyen formában kiment a divatból:)))))
12:55
10
May
26
hedvig válaszayaravec írására:
Az a vicc, hogy a mai tinik már nem olyan magányosak...Egyébként a cikk nagyon bátor fogás volt, és bár vagyok annyira szemérmes, hogy nem kezdek élménybeszámolót tartani, azért nem ítélek el senkit, mert mondjuk masztizik, miközben párja van, vagy mondjuk plüssmacival, vagy fésűvel vagy akármivel. A lényeg, hogy jó legyen :P
13:56
11
May
26
scarlett írta:
erről a Sex és NewYork jut eszembe, eksöli Samantha, akinek ez szintén rituálé volt, ha volt pasija, ha nem... :) ezzel pedig egyetértek, pasival teljesen másképp frenetikus a sex, néha jól esik egy kis "magány" :)

a vibri pedig szerintem alapdarab a Nő éjjeli szekrényének egy kis zugában :)
14:06
12
May
26
yaravec válaszahedvig írására:
Az lehet, hogy nem magányosak, de attól, hogy korán és gyakran szexelnek még nem biztos, hogy fejlett a szexuális kultúrájuk.
Úgyhogy nem árt ha gyakorolnak:)
14:07
13
May
26
hedvig válaszascarlett írására:
basszus, nincs éjjeliszekrényem... :D
14:31
14
May
26
hedvig válaszayaravec írására:
Sőt, inkább (!) gyakoroljanak :P
14:31
15
May
26
clerion válaszaangim írására:
Igen egyébként az hozzátartozik a dolgohoz, hogy nem túl sokat szeretem magam, és ha van pasim akkor maximum akkor kerül elő a téma, ha ez előjáték, vagy ha tudom,h sokáig nem látom, és addig fantáziálgatok róla, amig kell egy kis megnyugvás... :-)
Tini koromban több igényem volt rá, amikor már egy tv-s szexjelenettől kiakadtam... és ki kellett mennem a szobából.

Tudjátok mit! A fiúk is csinálják, meg mi is. Na és akkor mi van? Egy kis élvezet sok mindent megold... :-)
14:50
16
May
26
clerion írta:
Jah az selyemsálas téma viszont gáz!!!! Elképzelem, hogy milyen jó volna,ha beleragadna a hajamba a cucc.... :-D
14:51
17
May
26
sziszuscicus írta:
Egy tampon kb. 80 Ft...ebből 4-5 mondjuk heti 2x az min. 640 Ft.
Mi a tanulság?
Légy környezet és pénztárca kímélő! Vegyél vibrátort!:D
14:59
18
May
26
scarlett válaszahedvig írására:
ne írj ilyeneket, mert kollegina mindig furán néz ha hangosan elkezdek röhögni :D
15:14
19
May
26
loulee írta:
elektromos borotva? puncilé nyalogatás? selyemsálba élvezés? már bocsánat, de ez undorító. rám senki sem mondhatja, hogy prűd volnék, de azért ezen nagyon kiakadtam. 20 éves vagyok, és még életemben nem b@sztam fogkefével meg plüssmacival, sőt még műpénisszel sem, és nem tartom gusztusosnak (sőt, szerintem kifejezetten komikus látvány...), hogy magamhoz nyúljak. nincs pasim se már egy éve, mégsem fanyalodok rá a hajlakkomra, pedig nagyon szexin kacsingat ám... és nem hiszem hogy valami nagy dolog maradt volna ki az életemből. persze akinek jól esik csinálni, annak egészségére :D
15:36
20
May
26
clerion válaszaloulee írására:
Ezt is meg lehet érteni, csak egyszer rá ne kapj... :-D
15:47
21
May
26
yaravec válaszaloulee írására:
Igen, a plüssállat meg a selyemsál már nálam is inkább az undorító kategóriába tartozik:)
Jó lehet mikor a nőci megy az utcán és húzza maga után a spermaszagot.Blááááááá!
15:53
22
May
26
mimo írta:
4-5 tamptont felrakni?! ez aztán a művészet!...aztán meg lehet őket keresgélni. :P a spermaszagú selyemsálról nem is szólva XD szerintem ezeknek a történeteknek ha a fele igaz... én is ki tudnék találni mindenféle szaftos sztorit és azt valóságként tálalni. vagy csak én hiszem ezt, mert nem maszturbálok extravagánsan?
16:04
23
May
26
ismeretlen írta:
Sztem inkább nem egészséges egy( kettő három négy öt) tampont ki be húzogatni, mert azért annyira nem tartós darabok, hogy ne kezdjenek széjjel bomlani. És ezek a szálacskák belül nem odaillőek...
16:41
24
May
26
Nuca írta:
A téma jó... :D Igazából a Vagina monológok jutottak eszembe... az eredeti, netről letölthető amcsi nőcivel, aki az értelmi szerző és a kivitelező is... szerintem fontos, hogy szeressük és ismerjük magunkat. Csatlakozom azokhoz, akik a "pasi mellett is lehet masztizni örömből is" tábort képviselik. Igazából az én Drágám totál beindul, ha elmesélem neki, hogy mit csináltam... de van olyan is, aki a férfiassága degradálásának tartja... pfff... a plüssállatot még nem próbáltam...:D és a selyemsál tényleg erős... :S
17:01
25
May
26
tusko írta:
szerintem jobb dugni
17:19
26
May
26
xxxxxx írta:
plüssmaci!!! lol XD
az előző cikketek a témáról valóban nem jött be, de ezt vicces volt olvasni. extremitásokba nem mentem még, de azt nem hiszem hogy pasi mellett le kellene mondani a dologról... teljesen már érzés mikor magának csinálja az ember, és nem feltétlenül rosszabb....
17:34
27
May
26
crickette írta:
csak szólok, hogy az USA-ban a legtöbb tampon aplikátoros. Igazából nem is láttam ilyen OB-szerűt. Ez szerintem elég sok mindent megmagyaráz.
17:40
28
May
26
Betuka írta:
Szerintem a masztiban semmi nem undorító, sőt a szexben sem, ami jól esik mindkét félnek. Bár, amikor lef.ssoák egymást meg ilyenek, az már nekem is túl extrém és nem hinném, hogy valaha kipróbálnám... :P :D
18:12
29
May
26
Betuka írta:
lef.ssoák=lef.ssák :) sorry
18:13
30
May
26
mimo válaszacrickette írására:
oké, tényleg...így már kivitelezhető(bb)nek tűnik.
18:26
31
May
26
Buppa írta:
Höhöhö, épp tegnapelőtt kaptam egy "bunnyt" a szülinapomra. Iszonyt cuki...és persze hasznos is. :)
18:36
32
May
26
bici írta:
Uh,nekem azért a hajlakk és a hot-dog kicsit erős volt..:S Az igaz hogy prűdek a magyarok,ebben a témában főleg,de azért nem akarok átesni ennek a dolognak az "amcsis" (már bocsi) oldalára. Úgyis mindenki maszturbál, én már oviban találkoztam ennek a kezdetleges formájával.Komoly...durva volt.:S
19:04
33
May
26
Buppa válaszabici írására:
Olvastam, hogy ez elvileg tudományos tény, hogy a gyerekek 3-4 éves koruktól kezdve csinálnak valami maszturbációhoz hasonló dolgot, ösztönösen, és nincs ebben semmi különös. Csak a jó érzés miatt, nem a mocskos kis fantáziájuk működik. :) Elvileg mindenki vagy a legtöbben csinálták, csináltuk, csak persze felnőtt fejjel erre nem emlékszik az ember.
19:13
34
May
26
PiciVadmacska írta:
De még mennyire! El se hinné az ember, a 2-3 évesek mennyire találékonyak e téren. Igaziból fáj az ember szíve értük, hogy meg kell nekik tanítani, hogy ez egy "magánügy", olyan élvezettel és természetesen művelik. Mint mi, felnőttek a vakaródzást, kb. Ők még a paradicsomi szégyent nem ismerés stádiumában vannak :) Jó nekik.
19:55
35
May
26
sugarbabe írta:
Komoly a cikk! Csak azt nem értem, hogy egyeseknek mi a bajuk a masztival? Nekem is van párom, aki midenhogyan kielégít, de ettől függetlenül néha-néha eljátszadozok magammal is. :D
Szerinte igen is prűd, aki ezt elítéli. Ez annyira természetes dolog. Főleg, ha nincs aktív szexuális élete. Na jó, akinek már csak így jó, ott baj van. Meg engem is elrémisztenek a legextrémebb dolgok :S De szerintem akinek így jó, az csinálja.
20:03
36
May
26
sugarbabe írta:
bocs... szerintem*
20:04
37
May
26
Kaina írta:
a masztival nincs semmi gond, aki meg "mocskosnak" találja, annak csak ennyit tudok mondani:
Nincs semmi mocskos dolog a szexben. Kivéve, ha igazán jól csinálják.
bár a sál és a plüssállat nekem kicsit sok, de hát ízlések és pofonok....
20:16
38
May
26
malaga válaszaBuppa írására:
nos, akkor végképp eldőlt, hogy te nem a kerékpáros buppa vagy :D
(eddig komolyan gondolkodtam rajta)
20:55
39
May
26
malaga válaszabici írására:
ne viccelj, oviban tanultam a masztizást egy kisfiútól. hason csinálta, úgyhogy én is. (amíg ivaréretté nem váltam, mert onnantól mindegy volt a testtartás :))
21:00
40
May
26
harford írta:
Tényleg jó cikk. Mi nem problémázunk hasonló témákon mint a csajok, mármint ahogy észrevettem nálunk férfi baráti körben ez nem olyan tabu téma. Hál' Istennek.
Szerintem tök természetes ha egy lány magához nyúl. Sőt, inkább azt tegye, mert sajnos találkoztam már olyan lánnyal is, aki fűvel fával megdugatta magát (és/vagy megcsalta a pasiját) mikor olyanja volt, de nem masztizott mert az "milyen undorító" és felháborodva nézett rám, hogy minek nézem őt, hogy ilyenre vetemedne. :S
21:36
41
May
27
ismeretlen válaszaharford írására:
Az a probléma,hogy sok lányt bántanak miatta otthon.Nem egyszer hallottam olyan történetet,h szülő(általában apuka,de nem csak...) rányitott a lányára közben és lecseszte miatta vagy meg is verte érte...Egyik lány mesélte,h ő még soha életében egyszer se tudott elmenni (23 éves) ,mert egyszer kiskorában apja rányitott,elkezdett vele üvölteni és azzal fenyegette,h ha még egyszer meglátja eltöri a kezét.Ezek után érthető,hogy szegény lány képtelen az orgazmusra.És annyi ilyet hallani sajnos :(
00:21
42
May
27
falusiparaszt írta:
Hát nem csalódtam egyes csajok még mindig jobban élvezik a maszturbációt mint a szexet...ti tudjátok de én inkább nem cibálom a gyikot az asszony nem a maszturbációt részsiti előnyben:P:P bár lehet hogy sunyiban azért ő szokott nekem nem lenne energiám még arra miután tudom hogy naponta többször is kicsavar még csapassam is neki ahh hova ez a pompa.....
erről a rezgős vibriről meg annyit hogy nem tudom ti hogy vagytok vele mi kipróbáltuk ezt a durex play-t is nekem abszolut nem jött be a csajomnak szintén nem volt kedvére(pedig ő nem finnyás fajta mindenben benne van:P) de még az anyósom is vásárolt ilyet és ő is azt mondta hogy nem jó....
02:08
43
May
27
falusiparaszt válasza írására:
ez elég gáz 23 évesen.....
02:08
44
May
27
szokecsavo írta:
a cikkrol csak annyit tudok mondani hogy nem tetszik...manapsag az a divat hogy irunk mindenrol,ami amugyis eleg nyilvanvalo de szeretjuk feszegetni az emberi turokepesseg es izlesesseg hatarait...szerintem ez a cikk izlestelen a puncileves,salbaelvezos,etterembe kikoppintos cikkekkel egyutt...
nem vagyok prud de vannak dolgok amik meg kellene maradjanak titkosnak es szepnek...volt egy masik cikknel egy jo beszolas hogy regebb 1 boka kivillanasa fel orgazmus volt,ma meg mar semmi nem eleg...mindent megszokunk es semmi nem lessz eleg erdekes
nemmondom hogy a leirtak nem igazak de szerintem erdekesebb ugy mint nyilt titok mintsem mindenkinek azzal venni el az etvagyat hogy en biza etterembe kikapom sa csajom meg a puncilevet nyalogassa....
07:16
45
May
27
sziszuscicus válaszafalusiparaszt írására:
Szerinted kedves Falusiparaszt miért van az, hogy sok nő jobban elvézi a maszturbálást mint a szexet? Azért kedves, mert nagyon sok férfi a fáradságot sem veszi, hogy megismerje a női testet, azt hiszi, ha megmarkolja a melleket, aztán jól bevágja, az olyan nagyon jó egy nőnek...Volt már olyan pasim aki mellett heti több alkalommal volt szükségem saját magamra, mert képtelen volt minőségi szexet produkálni.
08:02
46
May
27
sziszuscicus írta:
Mindettől függetlenül azt is normálisnak tartom, ha valakinek párkapcsolata van és mindkét fél elvonul néha magányt keresni.
08:04
47
May
27
sinell írta:
Hááát, nekem is az a véleményem, hogy ezek a dolgok rendben vannak, és ezzel együtt magánügy, hogy ki hogyan, mivel, és mikor mennyit maszturbál. Az volna a legjobb, ha ezek a dolgok minden téren egészséges kereteken belül működnének, általában minden, ami szexualitás. Bár nálunk erre manapság nincs példa, hisz ordenáré szélsőségekben vagyunk, ami a nyilvánosságot illeti, viszont az örömszerzés mint olyan, gyakorlatilag még mindig tabutéma, otthon a családban, stb..
Azt is gondolom, hogy nem általános érvényű dolgok ezek. Ha valakinek kevés a szex a párjával, stressz, stb miatt, vagy egyszerűen csak vágyik erre, csinálja. De azt sem nézem le, akinek elég a a páros szex, kielégíti, nem vágyik többre, hisz ez erően típus kérdése, már ha szabad ilyen bután kifejezni magam.
Mindenestre én nem írkálom ki a netre, hogy hogyan mit stb...
09:27
48
May
27
sinell válaszasinell írására:
jahh, és még annyit, volt olyan barátom, aki azért maszturbált, mert pornón szocializálódott, és tőlem nem kapta meg maradéktalanul a pornóstílusú szexet, -ezért masztizott. na ezen kivoltam.. mert nem volt rendben a lelke, és ezt még csak nem is volt hajlandó belátni.
09:29
49
May
27
zsofi válaszamalaga írására:
énis :)
09:31
50
May
27
syssy333 válaszafalusiparaszt írására:
Hát kis rohadékom, képzeld el, hogy nem szoktam sunyiban masztizni!!! De ezt tudhatnád!!!:) Úgyhogy ennek örömére akár most azonnal le is teperhetsz:P:P:P:P Vagy cuppanjak rád én???:P:P::P:P:P:D:D:D
09:46
51
May
27
syssy333 válaszasziszuscicus írására:
Hát igen, vannak balfaszok... De egy jól működő párkapcsolat éppen attól (is) jól működő, hogy nincsenek ilyen gondok... De ez is két emberen múlik, mert ha nem mutatod meg neki, hogy neked mi a jó, akkor nem biztos, hogy magától rájön... Velem is volt ilyen.. De a mostani párommal ilyen gond nem volt. Figyelt/figyel rám minden téren és kiis elégít de rendesen!!!!!!!:P:P:P:P
09:59
52
May
27
syssy333 válaszasziszuscicus írására:
Így nincs szükségem magamra...Szerencsére:D:D:D
10:00
53
May
27
cotcotgirl83 írta:
Attól még, hogy jól működik egy párkapcsolat, és szexuális téren is rendben van minden, az ember miért ne szerezhetne örömet magának? Nem értem...
10:16
54
May
27
Bazs írta:
szisztok!

már régebb ideje olvasgatom az itteni cikkeket, de most regeltem csak. Megmondom őszintén kicsit meglepett a téma, de sok új dolgot tudtam meg (hímenmű létemre).
Én annyit fűznék hozzá, hogy tényleg naon sok csajszi panaszkodik, hogy különböző okok miatt nem tudnak elmenni, no meg hogy az aktuális partnere nem is törődik az ő csúcsra juttatásával.
Még ha picit merész a cikk és tényleg durva a sálas story úgy egészében. Talán én is konzervatív meg prűd vok:p
10:29
55
May
27
cotcotgirl83 válaszaBazs írására:
Azt hiszem, a csajok nevében is köszönetet nyilváníthatok Neked, Kedves Bazs! Remélem, Rád nem panaszkodik az "aktuális"...:D:P
10:39
56
May
27
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
És ezzel nincs egyedül...egy nőből nagyon ki lehet nevelni és meg lehet utáltatni a szex minden formáját erőszakkal.Állítólag a nőknek 10%-a soha nem ér el orgazmust és azt is olvastam,hogy a nők nagy része csak maszturbációtól tud elmenni,szex közben nem.

It van egy remek kis cikk... :

6,5 millió körülmetélt nő él Európában

Az afrikai bevándorlók célországaiban, főként Európában 6,5 millió körülmetélt nő él - derül ki egy francia tanulmányból. Franciaországban a téma még mindig tabu, pedig plasztikai műtéttel sokszor visszafordíthatnák a nők sérüléseit. Az embertelen beavatkozást elszenvedett nők száma a világon a 140 milliót is elérheti, Guineában a nők 96 százalékát körülmetélték.
Forrás: EPA

Afrikában sok kislányt 6-8 éves korában megcsonkítanak
Fájdalom egy életen át

A műtéteket a legtöbb helyen szakszerűtlen körülmények között, érzéstelenítés nélkül végzik, körülbelül 6-8 éves korban. A beavatkozás közvetlen vagy hosszútávú egészségi következményei az eljárás jellegétől függően különbözőek lehetnek. Közvetlen komplikáció lehet erős fájdalom, sokk, belső vérzés, vizeletvisszatartás, a nemi szervek tájékának elfekélyesedése és a környező szövetek sérülése. Hosszútávon komplikációk lehetnek: makacs hólyagfertőzések, medencetáji fertőzések, meddőség, elhegesedés, menstruációs problémák, fájdalmas közösülés, rendellenes szexuális működés, terhességi és szülési problémák - olvasható az Amnesty honlapján.
Ajánlat

* A csiklóért tüntettek a Blahán

Ajánlat

* Európában is csonkítják a nők nemiszervét
* Évente kétmillió nő nemiszervét csonkítják meg

100 és 140 millió között lehet világszerte azoknak az asszonyoknak és lányoknak a száma, akik nemi csonkítás áldozatai lettek. Évente 2 millió fiatal lányt vetnek alá a fizikai és pszichikai egészségüket komolyan veszélyeztető beavatkozásnak, amely a hagyományok szerint fokozza a lányok szépségét, megóvja a család és a lánygyermek becsületét és növeli annak házassági esélyeit. Vagyis minden tizenötödik másodpercben megvágnak egy csiklót vagy lemetszenek kisajkakat, rituális célból.

A krülmetélt nők közül 6,5 millióan a bevándorlási célországokban, főként Európában élnek. Ez a francia Demográfiai Tanulmányok Nemzeti Intézete (INED) által közzétett tanulmányban olvasható.

Franciaországban a körülmetélt felnőtt nők számát 50 ezerre becsülték 2004-ben az afrikai bevándorló népesség körében. Bár a franciák már 1979-ben bíróság elé állították a nőket körülmetélőket és a szülőket, Armelle Andro - a tanulmány egyik készítője - szerint a nemi csonkítás továbbra is tabu.

Az orvosokat és a bábákat egyáltalán nem képezik ki az ezzel kapcsolatos problémák kezelésére. A tucatnyi kórházban és klinikákon elvégzett plasztikai beavatkozások ugyanakkor sok esetben visszafordíthatóvá teszik a sérüléseket - állítják a tanulmány szerzői. Svájcban egy 2004-es felmérés szerint minden hetedik megkérdezett nőgyógyász, vagy szülésznő találkozott olyan nővel, akin korábban ilyen beavatkozást végeztek el.

A tiltás alig segít

A nők testi és lelki egészségére egyaránt súlyos következményekkel járó nemi csonkítások főként Fekete-Afrikában, a Közel-Kelet egyes régióiban és Délkelet-Ázsiában (Jemen, Indonézia és Malajziában) gyakoriak. A női körülmetélés gyakorlata néhány éve csökken, de csak lassan. 2003-ig kellett várni, amíg az Afrikai Unió tagállamai jegyzőkönyvet írtak alá a nemi csonkítások tilalmáról. Az országok többségében megvannak az erre vonatkozó jogszabályok, de csak ritkán alkalmazzák őket.

Afrikában 28 országban végeznek női körülmetélést. Míg Kamerunban a nők 1,4 százalékát metélték körül, arányuk Guineában 96 százalék - olvasható az INED tanulmányában. A kutatók azt is kimutatták, hogy nincs összefüggés az iszlám terjedése és a nemileg megcsonkított nők aránya között egy-egy országban. Etiópiában például a nők háromnegyede szenvedte el a beavatkozást, holott csak a lakosság egyharmada muzulmán. A szinte kizárólag muzulmán vallású Nigerben viszont csupán a nők két százaléka körülmetélt, míg a szintén muzulmán Maliban az arányuk meghaladja a kilencven százalékot.

A gyakorlat egyetlen vallásos szöveggel sem indokolható, és jóval az egyistenhit megjelenése előtti időkből származó szokás az INED szerint. Sok népcsoportnál a körülmetélés a felnőtté válási szertartások része.
13:30
57
May
27
ismeretlen válasza írására:
Ez elég elszomorító cikk...sajnos nem minden nőnek jár az orgazmus :(
13:31
58
May
27
ismeretlen írta:
Nagyon durva,hogy 140 millió nő él a világon,akiknek kivágták csiklóját és évente 2-3 millió kislány szenvedi ezt el :( És hallottam én már magyar férfitól is,hogy szerinte ez helyes,mert az orgazmus csak a férfinek jár :( Ezek után nem csoda,ha a nőknek minden bajuk van ezzel
13:34
59
May
27
ismeretlen írta:
Aki nagyon erős idegzetű és érdekli a téma,akkor itt van 2 link:

http://www.youtube.com/watch?v=Zj44pj13XfY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UVxmDoklkJc&feature=related

Én bőgtem rajta szóval tényleg csak az nézze meg aki bírja az ilyesmit :(
14:33
60
May
27
Buppa válaszamalaga írására:
:D Ja, neeem. Ezt a nevet még 10 éve kaptam, mikor Swansea-ban laktam egy kicsit... :) Olyan lányokra használják, akik girls in buff, vagyis meztelenek...igen, ez egy érdekes történet...de inkább megtartom magamnak. :D
16:00
61
May
27
Buppa válasza írására:
Én olvastam egy könyvet, ami erről szól, egy nő életén keresztül. Nem tudom ismered-e, de ha érdekel olvasd el: Waris Dirie, Cathleen Miller: A sivatag virága
16:09
62
May
27
havanna válaszaszokecsavo írására:
Szőkefiú!
járj utána, mielőtt ilyeneket írsz, ez a bokavillantás=orgazmus elenyésző része a történelemnek és ekkor kezdődött az általános hisztéria.
és mi volt a megoldás? szted?
hát orvosok nyúltak a nőkhöz...aztán elfáradt az ujjuk, és így lett a gőzhajtásor vibrátor.
leglábbis én így olvastam még egyszer. azt meg nagyon nem egyszer, h ezt kivéve olyan brutál szexuális szabadság volt, h mi tényleg tök prűdek vagyunk!!!!!
16:59
63
May
27
ismeretlen válaszaBuppa írására:
Hallottam róla,de nem tudom magam rávenni,hogy elolvassam annyira kegyetlen...csak részleteket olvastam belőle és szörnyű ez az egész :(
17:01
64
May
27
ismeretlen válaszahavanna írására:
Jaja ezt én is olvastam!A férjek képtelenek voltak kielégíteni a nőket és akkora tabu volt ez az egész,h a nők se tudták magukat...ezt nevezték hisztinek és orvoshoz vitték a nőket,az orvosok kielégítették őket különben elviselhetetlenek voltak.Ebből lett a vibrátor nem sokára...
17:05
65
May
27
ismeretlen válaszaBuppa írására:
ja most jutott eszembe...az a legszörnyűbb az egészben,hogy ezek nem csak Afrikában csinálják ezt szóval nem tudjuk azt mondani,hogy az ő kultúrájuk,az ő dolguk,mert vándorolnak a világban és mindenhol folytatják ezt a brutális szokást :( Egész Európában egyre rosszabb a helyzet főleg franciáknál,de én megkérdeztem nőgyógyászomat,hogy találkozott-e már ezzel a problémával Magyarországon és azt mondta,hogy igen.Mondta,hogy egyszer bevittek hozzá kora hajnalban egy kislányt kisajkak,nagyajkak és csikló is ki volt vágva meg össze is volt varrva és azért hozták be,mert nem akart elállni a vérzés és,h állítsa el :S a következményekről nem tudok,de sztem föl lettek jelentve a szülők vagy nem is tudom ilyenkor mit lehet tenni :( szóval ezellen nagyon gyorsan kellene tenni valamit mielőtt nálunk is olyan durva lesz a helyzet,mint pl franciáknál :( És ezzel,hogy beengedünk mindenféle ilyen brutális helyről származó embert nem csak ez lesz a probléma,hanem kimutatták,h egyre több nőt erőszakolnak meg és arányaiban egyre több nő hal meg :S múltkor olvastam valahol,nem tudom,hogy igaz-e(remélem nem),hogy eddig is kicsit több nő halt meg évente,mint férfi,de mióta egyre több afrikai Európába menekül több,mint kétszer annyi nő hal meg évente,mint férfi és ez egyre rosszabb lesz :S Ezt hagynunk kéne?Hát én nem akarok rettegésben élni :(
17:18
66
May
27
Nuca válaszaBuppa írására:
Ezt a könyvet én is olvastam, és van 2. része is. Ahhoz még nem mertem hozzá nyúlni..... :S
17:52
67
May
27
Buppa válasza írására:
Húúúú, nagyon durván hangzik. A legjobb barátom francia, majd megkérdezem őt, ezekről a dolgokról. Felkeltetted az érdeklődésemet.
21:21
68
May
27
angim írta:
azért elég szomorú, ahogy a nőket mennyire el akarják nyomni...ez nagyon sok mindent megmagyaráz. le lehetne írni elég durva személyeskedést a férfiak felé, hogy aztán olyan szóháborút indítanék el vele, hogy az csak na...iszonyat mérgesítő ez az egész. ahogy hímek eltapossák félelemből azt, aki jóval többet ér náluk.....és évszázadok óta a nőkben szépen belemélyedt, hogy nekik minden tilos, és mindenért őket, azaz minket hibáztatnak...hogy pl azért korcsosult el ez a világ a nyílt szexualitásba, mert a nők is merészelték felfedezni az ő oldalukról a szexet...ami neki is szexet jelent, nemcsak bábut az ágyban. tudjátok miért minket npket hibáztatják a pasik? mert túl kényelmes nekik a szex, ha a nő nem tudja, milyen az igazi orgazmus, és így nem kell bizonyítani, hogy milyen lelketlen szarok az ágyban a pasik...nem tudnak semmit, és a pornoba menekülnek, abból tanulnak, és azt hiszik mindent tudnak....pedig marhára nem. gyáva dög mind...(tisztelet a kivételnek...van ilyen egyáltalán? nemcsak a szexre értettem!)
23:09
69
May
27
angim írta:
és mi van azzal a cikkel, ami a megerőszakolásról szólt?...a férfiak részéről is erős a minősítés, hogy nem normálisak, és könnyebb az ösztönökre hagyatkozni, és a nőket hibáztatni azért, mert egyszerűen jól néz ki...könnyebb mindenkire mutogatni, és a másik pofájába röhögni..."hát én erre nem tudok mit mondani!"....a legidétlenebb szöveg egy pasitól...na, az hiszem picit eltértem a lényegtől, de azt hiszem ez sem elhanyagolandó...

elnézést kérek, ha nem volt elég érthető, amit mondani akartam...csak fáradt vagyok, sorry..
23:14
70
May
27
angim írta:
.......lenéznek minket, de azért b@szni jó velünk, meg hülyíteni minket...meg kiszolgáltatni magukat, mint a kiskirályokat...ÉS MIRE FEL???????? MERT KIK VAGYTOK TI????? PFÚJ!!
23:25
71
May
28
ismeretlen válaszaBuppa írására:
oké kérdezd meg!én ezeket csak olvastam meg híradóból meg másoktól hallottam konkrétan franciától még nem...úgy tudom ez eléggé tabu téma náluk(sokan sztem nem is tudnak róla :S) és h nem nagyon akarnak tenni ellene,mert sok ember szerint toleránsnak kell lenni a más kultúrájú emberekkel...hát sztem nem.ha nem én megyek oda,hanem ő jön ide,akkor fogadja el az itteni szabályokat és ne csonkítsa meg a lányát és ne erőszakoljon nőket!Egyszerűen felháborító és erről beszélni kell!tudni kell ezekről a dolgokról is,mert csak úgy tudunk ellene tenni vmit.A nőgyógyászos sztori igaz úgyh nem kéne h ez nálunk is elterjedjen.A probléma csak az h nem egy ilyen témájú fórumon hallottam magyar pasitól is,h ez a nő csonkítás dolog helyes,mert h a női orgazmus teljesen fölösleges meg ilyesmikre hivatkoztak...nagyon gáz
00:23
72
May
28
ismeretlen válaszaangim írására:
jajj azért nyugi!nem az volt a célom,hogy felidegesítsd magad :S először én is dühöngtem ezeken a dolgokon és igazságtalannak tartom most már inkább csak elkeseredett vagyok miatta és egyre inkább félek egyedül mászkálni az utcán,mert évről évre több lesz az erőszak :( vagy csak azért hiszem,h több lesz,mert egyre inkább kiderül,nem tudom.Meg azért nagyon sok pasi küzd ellene!de azt nem tudom megérteni aki támogatja ezt a sok brutális dolgot.
00:28
73
May
28
ismeretlen írta:
Kéne erről is egy cikk,nem?utána kéne rendesen járni adatoknak meg minden...mondjuk írtam pár adatot ami biztos h igaz...kíváncsi lennék a véleményekre!Sztem sokan nem is tudnak ezekről és rendesen meglepődnének.Lehet,h elindítana valamit ami akár segítség is lehet fene tudja...
00:33
74
May
28
syssy333 válaszaangim írására:
//mert túl kényelmes nekik a szex, ha a nő nem tudja, milyen az igazi orgazmus, és így nem kell bizonyítani, hogy milyen lelketlen szarok az ágyban a pasik...nem tudnak semmit, és a pornoba menekülnek, abból tanulnak, és azt hiszik mindent tudnak....pedig marhára nem. gyáva dög mind...(tisztelet a kivételnek...van ilyen egyáltalán? nemcsak a szexre értettem!)//

Most őszintén, te normális vagy?????? Eddig mindenki azt pofázta, hogy nem kell általánosítani, meg minden szar, erre te mit csinálsz????????? Nem tudom honnan veszed, hogy lelketlen szarok az ágyban, meg társai???!!!! Azért, mert téged esetleg nem tudtak kielégíteni????? Az meg már nem biztos, hogy a pasi hibája!!!!!!!! Sőt.....Inkább a tiéd... Lenéznek minket??? Nem igazán tapasztaltam, hogy akármelyik pasim lenézett volna....
Bábuk lennénk az ágyban???: pffff-igen, elég sok nő van, aki csak fekszik szex közben, mint egy bábu és elvárja a hatalmas orgazmusok hegyét a pasitól!!! Utána meg persze a pasi volt a balfasz, a szar, meg minden, csak jó nem... Mert éppen azt gondolja a NŐ, hogy Ő egy igazi szexistennő, bemeséli magának és utána lehet hibáztatni a másik felet...
Íme egy példa: Volt egy ismerősöm, megdugta az egyik csaj, (ismertem őt is elég jól), megkérdeztem tőle, hogy milyen volt, erre azt mondta, hogy csak feküdt és nem csinált semmit!!!!! Ilyenkor egyértelmű, hogy a pasi nem fog foglalkozni a nővel és inkább csak magára figyel!!!!!
12:21
75
May
28
syssy333 válasza írására:
És most nem a megerőszakolás a téma!!!!!!!!!!!
12:24
76
May
28
falusiparaszt válaszaangim írására:
Ahogy olvasom Te komoylan azt hiszed hogy minden pasi egyforma mindegyik ugyanolyan nem tudja kielégeti a nőjét megerőszakolja eltiporja a nőket és kiszolgáltatja magát velük! lehet hogy te csak ilyenekkel találkozol de most mondom el 1x szer csak hogy nem mindnki egyforma, de ha ennyire elszált az agyad akkor legyél leszbikus vagy örök páros te meg a vibrátorod...tény hogy vannak idiota hapsik akik megcsinálják ezeket a dolgokat az is tény hogy afrikában sok minenent megcsinálnak, d annak vallásos háttere is van, és ne gondold hogy csak a npket kinozzák!egyes hapsiknak minden szó nélkül levágják a péniszét hoppá ja hogy az már nem is számit csak a szegény nőket sajnáljuk!afrikában komolyan veszik a párkapcsolatot is(biznyos helyeken)(lásd cannibal holokaust persze ennek a filmnek nem minden része igaz de a valóságot vették alapul)): ha a nő megcsalja a férjét megbotozzák és megölik azaz a saját férjének KELL megtennie ha a pasi csinálja ugyanezt akkor a levágják a péniszét és megkinozzák aztán megölik!ez a szöveg hogy szarok az ágyban a hapsik ez csak a homoszekszális nő szájábol jöhetnek!Látom azt is hogy te elhiszed magadról hogy 1 szekszistennő vagy a pasik meg pornoba menekelünek és onan tanulnak...nos a véleményem az hogy szerintem a szeksz 2 emberenk mulik lehet hogy vannak kifejezetten béna hapsik, de közlöm a nönek ugyanugy rézt kéne vennie a szekszben nem csak hanyatt dobnia magát szétteni a lábát elfujja a viharlámpát aztán csináljon mindent a pasi a nö meg várja hogy történjen valami nem is csodállom hogy sosem élvez el az a nő......találkoztam már ilyennel is elég gáz a műsor persze utánna a pasi van leoltva hogy mekkora balfasz az ágyban nos igen biztos ő a balfasz hogy 1 tuskót dugott meg...enyi erővel a fa oldalán elhelyezkeő fakopács odujába is dughatná a péniszét mert az ugyanugy nem csináll semmit bár lehet az valamennyivel jobb lenne hátha fakopács kicsit megcsipkedi a végét.....nagyon sok nővel voltam már és meg kell mondjam hogy a nagytöbbségét ki is elégitettem mégis mondhatom nyugodtszivvel hogy nekem nem mindegyik nő müsora jött be mert a nők között is van balfasz!!!!
12:37
77
May
28
falusiparaszt válaszaangim írására:
Miért érzed hogy te különb vagy bármelyik másik embertársadnál????Te ki vagy kinek képzeled magad????azt eltudnád viselni hogy a hapsi eltartson amig te otthon vakarod habosra a vibrátoroddalminden házkörüli munát a pasi csináljon aztán aludjon a másik szobában amig te a vibriddel játszol mert a szekszben nem tud kielégiteni(mellesleg vannak olyan nők akik abszolut nem is tudnak elélvezni hiába minden proba ) és még csinálja meg a többi házi munkát is nem?kérdés :rabszolgát tartasz vagy párt?1 kapcsolat két emberen mulik én pl ugyanugy kiszolgálom a csajomat ahogy ő engem, mert mi fer modon szeretjük és tiszteljük egymást!!!!
12:41
78
May
28
syssy333 írta:
Mindkét fél számára megtanulható és elsajátítható az orgazmus szabályozása. És sosem késő...

Nem lehet eleget írni, szólni a kérdésről, hiszen a legtöbb nő küszködik az orgazmusa megélésével, vagy annak teljes hiányával. A férfiak egy része azt hiszi, hogy ez persze csak a partnere dolga és problémája. Mások meg túlságosan is magukra veszik, s nem is érzik teljes egészében férfinek magukat, ha nem produkálnak párjuknál kéjes orgazmus hegyeket.

Mi is az orgazmus?

A férfiaknál és a nőknél egyaránt ugyanaz az út vezet az orgazmushoz. Először a vágynak kell kialakulnia, majd az izgalmi állapotnak, s végül az orgazmusnak, ami egy sor biofizikai és biokémiai folyamatot indít el a testben.

Vágy

A vágy már maga egy érdekes folyamat. Először az agyban keletkezik valami kis impulzus, érdeklődés, összetett idegi reakciósor, amire aztán a test is reagál.

A megmerevedett pénisz, vagy a beduzzadt szeméremtest nem maga a vágy, hanem az agyi inger testi megnyilvánulása, azaz az izgalmi állapot, amely már egy válasz a gondolatban megfogalmazott és elindított ingerre.

Maga az orgazmus egy bioenergetikai sokk, ami a másodperc törtrészéig tart, és rengeteg biofizikai, biokémiai folyamatot és testi reakciót indít be.

Felszaporodik a pulzus, kipirul a bőr a test több részén, megnövekszik a vérnyomás, beindul az izzadás. A férfiaknál általában a magömléshez kötődik, amikor is a prosztata ritmusosan összerándul, s ezt a mozgást követi a húgyvezeték.

Ugyanez történik a nők hüvelyében is, a ritmusos összehúzódással jobban megszorítja a merev péniszt. Az orgazmus pillanatában a test megfeszül, s a fájdalomreakcióhoz hasonlatosan reagálják le a férfiak is és a nők is: kiabálással, nyögéssel, sikítással tarkítva adják a másik tudomására kéjüket.


Az orgazmushoz idő kell

A férfiak többségének sajnos túl kevés. A nők többségének meg túl sok. Ezért a kettő összehangolása egy igen nehéz feladat. Mindkét fél számára megtanulható és elsajátítható az orgazmus szabályozása úgy, hogy a folyamat természetességét ne zavarja.

Ezt nevezik a keletiek multiorgazmusnak. (A multi jelen esetben nem azt jelenti, hogy nagy, hanem azt, hogy szabályozható!) Ugyanolyan természetes (lenne) ez, mint ahogyan rászokunk a szobatisztaságra, és az illemre, és elsajátítjuk a viselkedés különböző alapszabályait.

Próba

Megjátszott orgazmusok, elvárt kéjek

A nők nagy részének komoly gondot okoz annak az eldöntése, hogy milyen viselkedésforma lenne a helyes:

- Eljátssza, megjátssza az orgazmusát?

- Hogyan adja a partnere tudomására, hogy nincs, vagy sohasem volt neki?

Lehet, hogy viccesnek tűnik, de ez egy komoly probléma. Ha eljátssza, akkor a partner sohasem tudja meg, hogy valamit nem jól csinál. Ha meg elmondja az igazat, akkor a férfiak nagy része megsértődik, és jobb készségű partnert keres.

A férfiak többsége pedig ma már elvárja a partnerétől, hogy orgazmusa legyen. A saját férfiassága bizonyítékának, teljesítménye jelzőjének, eredményének érzi a nő kéjét.

Ezért nemcsak elő akarja segíteni annak létrejöttét, hanem egyenesen el is várja, s úgymond "kötelezővé" teszi. Ez az érzés mindkét felet merevvé, görcsössé teszi, ami nem segít sem a férfiak potenciájának, sem a nők orgazmuskészségének.


A jó hír!

A szexuális reakciókért a tesztoszteron nevű hormon felel. Mindkét nemnél. A férfiaknál természetes a hormon megléte, bár mennyisége változóan befolyásolja a potenciát.

De kiderült, hogy a nőknél is ez szükséges a vehemenciához. Vannak nők, akik bőven rendelkeznek vele, ők a szexkedvelők, jó reakcióképességűek (általában nincs orgazmus gondjuk, ha jó a partner). Másoknál közepes, míg a legtöbbnél meglehetősen alacsony szintű. Ők az ímmel-ámmal szeretkezők, meg akkor is jól megvannak, ha nincs szex.

Újabban kapható a gyógyszertárakban tesztoszteron gél. Ezt a nők a bőrükbe dörzsölve juttatják a szervezetükbe, gyorsan felszívódik, is ezzel pótolhatják a természet szűkmarkúságát.

A szex hétköznapjaiban meghálálja magát az ötlet.
12:46
79
May
28
syssy333 írta:
A női orgazmus és annak típusaiA nők szexuális kielégülésének komplex feltételei vannak, nem úgy, mint a férfiaknál. A kielégülés mindkét nemnél a konkrét ingerlésen kívül, lelki feltételektől is függ. A nők kielégülése sokkal összetettebb. Ebben a feltételrendszerben a nők nehezebben, lassabban, ritkábban jutnak orgazmushoz. A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében: a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre. Át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának.

A nők között sokkal nagyobb eltérések vannak a szexuális reagálás létrejöttében és az orgazmus feltételeiben, jellemzőiben, mint a férfiak kielégülési jellemzői között. A férfiak izgalomba kerüléséhez általában fontosabbak a látási (vizuális) ingerek, míg nőknél a bőrkontaktus, simogatás, azaz a "taktilis" ingerek. A férfiaknál ezek hatására bekövetkezhet a merevedés, nőknél a hüvelykörnyéki nedvesedés, a lubrikáció. A hüvelybejárat környéki mirigyek (a Bartholin-mirigyek) termelik azt a váladékot, mellyel a szeméremrés és a hüvely is sikamlóssá válhat. Van olyan nő, akinek a nedvesedéshez elég a vizuális inger vagy a fantázia is. Akik semmilyen módon sem jutnak el a felizgulási szakaszig, azokat hagyományosan frigideknek szokták nevezni. A többieknél csak orgazmuszavarról beszélhetünk. (Ha az izgalom és nedvesedés beindul, de a kívánt módon és gyakorisággal nem jutnak orgazmushoz.)

Anatómiailag (az embrionális fejlődést is tekintetbe véve) a férfi hímvesszőjének a nő csiklója, klitorisza felel meg, mely a szeméremrés felső részében, a nagyajkak és kisajkak találkozásánál található. Bőrredők szegélyezik, és kis "fitymája" is van, amiből izgalmi hatásra előbújik. Itt található a legtöbb olyan idegvégződés, amely a szexuális izgalom fokozásában, és az orgazmus előidézésében szerepet játszik. Ezzel magyarázható, hogy a nők többségénél, elsődlegesen csiklóingerléssel kiváltott orgazmusról beszélhetünk. A nők nagyobbik része a csikló simogatásával, dörzsölésével, vagy nyelvvel történő ingerlésével jut el legkönnyebben az orgazmushoz.

A hüvely beidegzettsége szegényes. A hüvely felső kétharmad részén ritkák azok az idegvégződések, melyek izgalmat keltenek, vagy szerepet játszanak az orgazmus elérésében. Kivétel lehet a hüvelybe torkolló méhnyak, melynek érintése egyes nőkben igen kellemes érzést kelt (de van akinél fájdalmas).

A hüvely bejárati része azonban szexuálisan érzékeny a nők nagy részénél.. Ebből pl. az is következik, hogy a hímvessző hosszúságának alig van jelentősége közösülésnél. Itt helyezkedik el a hüvely elülső-felső falán, a bejárattól kb. 3-7 cm-re az úgynevezett G folt, vagy G pont (G spot, angolul). Egy babszem nagyságú terület a hüvelyben, a hüvely nyálkahártyájába beágyazódva, melynek súrlódása, nyomása is fokozhatja a szexuális izgalmat. A kutatások szerint, azoknak a nőknél, akiknek elsődlegesen hüvelyi ingerléssel kiváltható orgazmusa van, ehhez a G foltnak kitüntetett szerepe lehet. Azonban az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a nők jelentős részénél nem sikerült bizonyítani a G folt létezését.

A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes, sőt ezek egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e be az orgazmusa.

A nők egy tekintélyes arányban sehogy sem jutnak el orgazmusig.

Azonban a női orgazmus is megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével!

A fentiekben ismertetett %-os arányok több, általam tanult, és számomra közölt, valamint személyes klinikai tapasztalataimra alapozott információk nagy átlagát jelentik. Igen nagy ezen információk szórása, ezért ezt is vitacikkem megvitatandó tárgyának tekintem.

A csikló eredetű orgazmust és a hüvelyi eredetű orgazmust is átélő nők a következő képpen írják le a kettő közötti élménybeli különbséget, saját klinikai tapasztalataim alapján:

A csikló orgazmus erőteljesebb, élesebb, rövidebb ideig tart, de intenzívebb kielégülést okoz. A hüvelyi orgazmus, mélyebb, szétáradóbb, könnyebben ismételhető.

Úgy gondolom, hogy bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek szakember segítségével, szexuálterápiában, párterápiában.

Az orgazmus fiziológiai lezajlása mindkét esetben hasonló, vagy azonos: a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC) izomzat ritmikus, 5-10-szer ismétlődő spontán összehúzódásával jár, és ellazulás követi (további ingerlés hiányában). Erre alapozva a szexológusok egy része állítja, hogy lényegében csak egyfajta női orgazmus van. Feltételezik, hogy ennek alapján az agyban is csak egy, lokalizálható orgazmus-központ létezik. A neurológiai kutatások és beavatkozások még nincsenek olyan szinten, hogy ennek a hipotézisnek komolyabb gyakorlati jelentősége lenne.

12:46
80
May
28
falusiparaszt válasza írására:
elég szörnyű hogy léteznek ilyenek a világban hogy megnéztem a linket is amit korábban betűztél 1 kommentedbe!borzasztó igen , de azért szerintem nem kéne 1oldalusitani mert te csak ennek jártál utánna!a nőket sem kell félteni mert bizony egyik másik igen csak megcsinálja a szörnyű dolgokat és azt sem kell elfelejteni hogy vannak kulturák ahol a férfiak vannak eltiporva csak ugy közlöm!!!!a másik meg ha bizonyos emberekazt gondolják hogy mennyire el vannak tiporva akkor gondoljon bele abba is ki az a ki megvédi a szaros seggét? háboru idején kiket mentenek ki először????? segitek a nőket és a gyerekeket!!!!!nem minket!!!!mi megyünk szépen előre csatasorban hogy megvédjük imádott nőink seggét az életünket kockáztatva hogy utánna ilyeneket vágjanak a fejünkhöz....ez elég gáz!!!!vannak nők is a katonaságnál ez igaz! tisztek, és olyan helyzetűek akiknek az életben nem kell harcolniuk vagy a frontvonalra menni de még csak közelitenie sem!hogy nem mindig van háboru az is igaz..nagyon sajnáljuk hogy ez nem 1 vasárnap délutáni program!viszont néha a közéletben is amikor épp a táskályát megfujta 1 zsebtolvaj vagy 1 diszkoban kötözködik és direkt helyzetbe hozza a párját akkor sem a saját bőrét viszi éppen vásárra ilyenkor persze jók vagyunk erre is lehetne mondani mint ha a testőr bábui lennénk a nőknek....de ahogy mondtam nem mindenki egyforma ezért tisztelet a kivételes nőnek és férfinak egyaránt!!!
12:55
81
May
28
falusiparaszt írta:
bocs a kitérőért a témátol illetve az apro helyesirási hibákért,de szerintem nem mi tértünk ki ide elsőször!!!!
12:56
82
May
28
syssy333 írta:
Egészen biztosan volt/van orgazmusa annak a nőnek, aki az alábbi érzéseket megélte már:
- A csikló reagál az ingerlésre, meg is nagyobbodik, de egyszer csak eltűnik és az inger elkezd kellemetlenné válni. (A száradás, a csikló behúzódása a redők közé az orgazmus egyik biztos jele!)
- A kis- és nagyajkak bíborszínűre, majd barnásra váltanak, majd hirtelen ráncosodni kezdenek és visszatérnek az eredeti színükbe. (Csak tükörrel ellenőrizhető!) Ez a színváltás is az orgazmus biztos jele!
- Ha érzett már olyat valaki, hogy a hüvelye pulzál, vagy az alhasában bizsergést, szintén pulzálást észlel. Ez a lüktetés is az orgazmus biztos jele.
- Ha érezte már valaki, hogy a hüvelyében hirtelen a dörzsölésre vizelési ingere támad, és elengedve magát folyadék is távozik. Ez a G-foltos orgazmus biztos jele.
- Ha anális szexkor is pulzál a hüvely, vagy a has.
- Ha szex közben borsózik a bőr, mintha fázna, de ez inkább kellemes, mint kellemetlen.
- Ha nem az ágyéka, hanem a keresztcsont (derék) tájéka bizsereg. (Ez már multiorgazmus!)
Figyelmedbe ajánljuk még:
Gumibabák nők helyett? (cikk)
Pikáns, szexi étrend - a libidó növelésére (cikk)
A homoszexualitás nem lehet divat (cikk)
Milyen a vibráló péniszgyűrű? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Milyen gyógyszerek gyengíthetik a fogamzásgátlók hatását? (tudásbázis)
Mi van akkor, ha a közvetlen férfi főnököd nem érti a sokadik nemet sem? Te mit csinálnál, mint nő és beosztott? (tudásbázis)

Sokan éreztek már ilyet azok közül is, akik azt állítják, hogy nincs hüvelyi orgazmusuk. Ezek a jelek mind arra utalnak, de a nők NEM ERRE SZÁMÍTANAK! A rózsaszín regényekre hivatkozva ájulásra várnak, valami extázisra, meg tudj'isten mire. Felépítenek magukban valami érzéki-légvárat, és AZT AZ ÉLMÉNYT várják és elmennek az igazi, de gyengébb orgazmusaik mellett.

Sokan pedig megélik a folyamatot egy darabig, de az utolsó pillanatban leállnak. Mert olyan jó, hogy szinte már rossz - mondják. Pedig az a "rossz" lenne az orgazmus, ami túlfeszíti sokszor az érzékeket, de nem mindenkinél. Van, aki sikít a kéj közben, más pedig némán "elsettenkedik", és azt hiszi nem is volt semmi. A férfiak pedig várják a visszajelzést, és kétségbe esnek, ha nem látják, nem hallják. Ezért kell visszajelezni, és ezt a szexuális kommunikációt meg kell szokni, rá kell szokni! Erre hiszik sokan azt, hogy hazugságra tanítom őket, a kéj megjátszására. Nem, nem erről van szó! A hangok segíthetnek a kéj valódi megélésében, a feszültségek levezetésében, a lazulásban.

Szóval a hüvelyi orgazmus elmaradására panaszkodók vegyék revízió alá az érzéseiket és az elvárásaikat! Egyre több páciensem jön rá arra, hogy valóban van pozitív érzése, csak nem erre számított. S mióta a valódi érzéseire figyel, az egyre jobban erősödik, és egyre jobban kezd hasonlítani az elvárásokhoz. Csak máshonnan kellett kezdeni a nekifutást!
12:58
83
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
persze csak erről senki sem ír cikket!sokan nem is tudnak róla ezért hoztam fel a témát!mert igenis kapcsolódik ehez a témához,h sok nőt meggátolnak benne!!!neharagudj,de nem csak a jó oldaláról kéne írni,hanem igenis tisztába kell lenni ezekkel a dolgokkal is különben nem teljes ez a téma!
13:09
84
May
28
ismeretlen írta:
és ha jól emlékszem alapvetően nem a megerőszaoklásról írtam,hanem h sok nőt meggátolnak az orgazmus elérésében!és ez igenis ide tartozik!
13:10
85
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
Ne vedd magadra csak ki akadt ezeken...mindenki tudja,h nagyon jó pasik is vannak!akik mindent megtesznek a barátnőjükért!szerencsére én is találtam egy ilyet...sztem ne törődj vele csak mérgében írta...
13:11
86
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
ki kérte,h ezt ide beírd???hogy jön ez ide???egyébként sztem marhaság,h nőknél is a tesztoszteron hat a nemi vágyra én úgy tudom,h az ösztrogén...nem logikus h a nőknél is a férfi hormon lenne szükséges...de itt kurvára nem erről volt szó!én nem tértem el a témától,mert igenis ide kapcsolódik,de te ezzel eléggé...
13:19
87
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
hát nekem nem adod be h a férfiak bármelyik kultúrában is el lennének tiporva...igenis folyton a nőkön gázoltak át!ha kicsit is utána nézel a történelemnek,akkor rájössz,h nőnek lenni sokkal szarabb volt mindigis mint férfinak!Én inkább mentem volna háborúba és inkább lőjenek le v vágják le a fejem,mint h a folytonos nélkülözést kelljen elviselnem egy életen át!!!
13:22
88
May
28
ismeretlen írta:
és ez nem csak afrika problémája ugyanis közlöm,h idejönnek.de ha téged nem érdekel,hogy esetleg magyar kislányokkal/nőkkel is ezt fogják művelni...
13:24
89
May
28
ismeretlen írta:
engem ezért aggaszt ennyire!mert afrikán segíteni úgy sem tudok!de azt el szeretném kerülni,hogy a bevándorlók itt is ezt csinálják!ez sztem jogos!
13:25
90
May
28
ismeretlen írta:
és megérdemelne egy cikket!
13:26
91
May
28
ismeretlen írta:
azt írják,h a nemi vágyért férfiaknál csak a tesztoszteron felelős...a tudomány mai állásai szerint nőknél is kell,de rájöttek h nőknél ennél sokkal összetettebb,nem elég a tesztoszteron,de még nem jöttek rá pontosan h mi is kell hozzá :S a nő örök rejtély marad sztem...férfiakról sokkal többet tudnak az orvosok nőknél meg sok témában csak találgatnak :S
13:33
92
May
28
falusiparaszt válasza írására:
szerintem amugy is sokan vagyunk és nem is kéne ide beengdni mindenkit!tele a hocipöm a sok bevándorlóval akik a munkát is kiveszik a magyarok keze alól bagoért!!!!
14:12
93
May
28
syssy333 válasza írására:
Hát szerintem meg nem tértem el tőle!!!! ti szapoljátok a férfiakat, ezek a cikkek csak azért voltak, hogy egyesek tisztában legyenek vele, hogy MIÉRT NEM ELÉGÜLNEK KI!!!!! Ugyanis nem 101%, hogy a pasi a hibás... Meg ugye a libidó!!!!! Mert ti csak azt nyomatjátok folyamat, meg, hogy meggátolják a nőt az orgazmusban, pffffff... De mindegy, ti csak nyugodtan tárgyaljatok az afrikaiakról, a franciákról, a csiklókivágásról, a megerőszakolásról, stb, szarok rá!!!! Aki idióta, az az!!!!!!!! A megerőszakolásról annyit, hogy azt általában nem a normális emberek csinálják!!!! Hanem pl. olyanok, akiknek van egy kis pszichiátriai betegsége, mondjuk abból kifolyólag, hogy olyan gyerekkora volt, hogy nem látott mást, csak erőszakot!!!!!! De azoknál sem mindenki. Vagy nálatok nem is tudom, hogy mit jelent a megerőszakolás... Ha már rádnéz, megteszi???!!!! Meg azért nem gondolom azt sem, hogy az afrikaiaknak a legalja vándorolna be és csakis azért, hogy kivágják valakinek a csiklóját!!!!!!!!! Ellenben a sok cigánnyal!!! Inkább ők okozzák a feszkót a sok bevándorolt közül!!!!! Ennnnnnnyyyyyyiiiiiiiiiii
14:14
94
May
28
falusiparaszt válasza írására:
hátz ha feminista vagy és csak a nők sanyarú sorsa érdekel akkor nézd csak ez én is olvastam a törtélenelem könyveket satb. dokumentumfilmek.....nem fogom neked hitegetni hogy igenis van olyan kultura ahol a férfiak vannak tiporva és ahol a férfiak orgazmusa van gátolva 1 nyisszantással nem kéne egyoldalunak lenni ha már ez is belekerült a maszturbációs témába!!!!!!!!szerintem te vagy az akinek jobban körül kéne tekinteni hogy ne egyoldalu legyen bár mondjuk mit is várha t az ember nöktöl állandó nyafogást meg siránkozást önsajnálatot hogy jajj de kövér vagyok jajj de el vagyok tiporva szegény fajtársaimmal együtt és erről mind a csunya gonosz hapsik tehetnek......csak azt elfelejtitek hogy igen néha a nők ugyanolyan mocskos aljas sunyi dögök tudnak lenni mint a pasik 1 része!!!!ez a dolog jelen van mind2 fél terén csak azt már nem ismeritek el!!!!ahogy te irtad nem csak a jó felét kell látni a dolgoknak!!!!!!
14:18
95
May
28
falusiparaszt válasza írására:
bocs ezt nem ő irta hanem 1 másik oldalról vágta ide be és ugyanugy a témához kapcsolodik!!!
14:18
96
May
28
syssy333 válasza írására:
vagy talán a cikkel az volt a problémád, hogy nagyjából az igazságot fejtette ki és nem a férfiakat hibáztatta, hanem a nőben van a hiba??!!! Ja, miért a nők azok szerinted tökéletes lények?? Milyen jó, hogy mi csak azért vagyunk a világban, hogy megerőszakoljanak, megalázzanak, stb... Ezt a gondolkodást pffff... Ismét egy cikk, hogy lehessen min siránkozni az olyanoknak, mint te!!!!!!!!!!
14:20
97
May
28
falusiparaszt válasza írására:
nem csak ugy csinálják ám ezt az egészet!!!!hopp ott 1 lány kivágjuk a csiklóját.......ez nem igy müködik ott sem!!!sétálsz utcán elkapnak és kivágják a csiklodat????hova gondolsz ez nem igy müködik ám!!!!azok aki ezt irták beállitották az egész témát ugy hogy ettől rettegjenek a nők hogy ez milyen szörnyű csak az a para hogy nem egészen igy van felraknak 1 csomo képet meg videot hogy hogyan csinálják nagy kiabálos képek csak tudod a nő ott nem azért kiabált mert nem akarja hanem azért mert fájt neki!! ők ott ezt megszokták náluk ez természetes dolog és megvan az ok is rá hogy miért csinálják nem hobbyból!hitler sem találomra szurt ki 1 fajt hogy azt kiirtsa!megvolt rá az oka!!sokszor bevetnek emberek ilyen trükköket hogy beállitsanak valamit ugy ahogy azt ök akarják mint ahogy reklámokat is ugy probálják csinálni hogy te azt akard...ez a pszichologia 1 része!!!vannak emberek akik ezt beveszik és vannak akik elöbb átgondolják logikusan mielött marhaságt csinálnak!
14:46
98
May
28
falusiparaszt válasza írására:
azt gonolod hogy a háboru olyan szép dolog jobb mint ha csak 1 testrészed nincs????vannak akik tudnak élni a végtagok nélkül!!!!met ők erősek kitartóak!nem láttál még háborut mi?teljesen más ám a valóságban mint a töri könyvekben!de igazad van biztosan sokkal jobb az amikor levágják a kezed a léábad orákon át kinoznak rálépnek a fejedre és átvágják a torkodat te meg csak hörögsz meg rukkapálsz mert nem tudsz mit tenni!!!lassan kifolyik a véred nem kapsz levegőt és meghalsz...lelőnek mint 1 kutyát és senki nem törödik veled....ez valoban sokkal jobb mint hogy kivágják a csiklódat!azért ez elég nagy marhaság ám! mert azzal még tud élni az ember de fej nélkül kötve hiszem.........a másik hogy még csak nem is a gyerek nemzést vették el töle hanem az élvezetet gondolom pont ezért vágják ki a nőknek hogy ne élvezze a szekszet hanem arra használja amire való gyereknemzésre, és ne hütlenségre meg kéjelgésre!valahol ez érthető másrészt viszont elég szánalmas hogy ilyesmihez jutnak el hogy elérjék a hüséget!!!!cseppet sem támogatom őket viszont ők ebben élnek ebben nőttek fel senkinek nincs ellenére(köreikben) és még törvéy sem tiltja nálluk ez a atermészetes és ők néznek hülyének minket hogy nállunk nincs ilyen!!!!!mert nálunk más világ van....
14:59
99
May
28
falusiparaszt írta:
most hogy már teljesen eltértünk az eredeti témátol akkor akár lehetne folytatni azt!!
15:00
100
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
ebben teljesen igazad van
15:21
101
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
én nem szapultam a férfiakat boccs...
15:21
102
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
te nagyon ostoba picsa vagy.képtelen vagy értelmesen gondolkozni és felfogni a mondandóm lényegét...
15:22
103
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
el olvastad amit nőgyógyászom mondott???erről ennyit....igenis bejönnek európába
15:23
104
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
tudom h nem ő írta..ilyen értelmes szöveget képtelen lenne megírni...csak szapulni tudja a másikat és valótlant állítan
15:24
105
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
boccs de én ezer ilyen cikket olvastam nem mondtál újdonságot és én ha jól emlékszem egy szóval sem mondtam,h ha egy nőnek nincs orgazmusa az csakis a pasi hibája lehet...de te olyan ostoba vagy h úgy se fogod fel...
15:26
106
May
28
ismeretlen írta:
nem tudom te mit olvastál,mert h nem azt amit írtam az tuti...
15:26
107
May
28
syssy333 válasza írására:
Na idefigyelj te hülye barom, aki bizonyára kurvára azt hiszi, hogy magasan kvalifikált!!!!! Nem mondanám magam ostobának kisanyám, jó a felfogó képességem.... Ki a szart érdekel, hogy bejönnek Európába???? Nincs más témád bazdmeg??? Úgy lépj ki az utcára is egyedül, hogy vigyázz, mert pont rád vadásznak!!!!! Maradj már..... Megéltem már pár dolgot, voltam különböző helyeken, találkoztam érdekes emberekkel és képzeld, nem akart senki mefgerőszakolni..... Nem mondtam, hogy abszolut nem létezik az, hogy vkit megerőszakolnak, vagy kurvának visznek, mert létezik, de akkor sem ez a téma, hanem a maszturbálás, hogy ki hogy szokta csinálni!!!!!!
15:39
108
May
28
ismeretlen írta:
sztem meg ez is ide tartozik és nem a megerőszakolás volt a lényag az kb egy mondatban hangzott el úgy mellékesen és boccs,de engem nem egyszer próbáltal megerőszakolni és szarok rá h téged érdekel-e vagy sem!nem kell elolvasni,oké?sztem fontos téma és én már találkoztam ezeknek a bevándorlásoknak a hátrányával és szarok egy ilyen hülye picsa véleményére!és igenis a maszti témához tatozik ez is!attól mert téged nem érint,h a bántalmazások miatt esetleg nem megy a maszti másoknak még lehet,h probléma!
16:38
109
May
28
ismeretlen írta:
de igaz végülis csak az írjon ide akinek semmi problémája nincs ezzel a témával...az már le van szarva akinek esetleg problémája van vele...sztem ez is éppúgy ide tartozik,mint amikor valaki azt írja le,h melyik plüss macijával csinálta...
16:41
110
May
28
syssy333 válasza írására:
//attól mert téged nem érint,h a bántalmazások miatt esetleg nem megy a maszti másoknak még lehet,h probléma!//
Kisszivem, ha olvastál volna visszafelé, akkor láthattad volna, hogy nekem nincs szükségem masztira!!!!! Akkor most ki is a hülye picsa???
17:29
111
May
28
ismeretlen írta:
egészségedre,h nincs szükséged rá...és attól ez még egy fontos téma és boccs,de nekem rengeteg problémám volt vele!és tudod nem vagyok vele egyedül!Csak az ilyen hülye picsák,mint te leszarják a másikat!a lényeg h neked nem kell az h a másiknak esetleg szüksége lenne rá és problémája van az meg kit érdekel,ugye?az ilyen emberek mint te a fölöslegesek ezen a világon!Hülye kis picsa vagy tudod?
17:48
112
May
28
ismeretlen írta:
ha annyira nincs igényed rá és csak azért jössz ide h a másikat basztasd akkor takarodj,oké?
17:53
113
May
28
syssy333 válasza írására:
Te kivel beszélsz??? Nem te szartad a spanyol viaszt és nem ittad meg a lábvizemet sem, úgyhogy kapj ahhoz a hülye fejedhez és válogasd meg a szavaidat, ha velem beszélsz, mert nem vagyok a játszópajtásod!!!!!! De ne is akard, hogy az legyek kisanyám!!!!
17:56
114
May
28
ismeretlen írta:
Hülye picsa vagy!mert ugye csak te szólogathatsz be a másiknak,mi?egy normális emberrel normálisan beszélek,de veled nem fogok mert nem érdemled meg.és nem tűnt még fel,h szinte mindenkivel összeveszel,mert annyira leszarod a másikat és csak beszólogatni tudsz?én azt nem tudom,h te mit képzelsz magadról h csak úgy leszólod a másikat!ÉN nem írtam semmi bántótc sak tényeket amik érdekelnek és tennék ellene erre te ide jössz és csak úgy szórod a fikát a másikra szóval én elgondolkoznék a helyedben!és a bunkó beszólogatásaid után nem tudom mit vársz!nem kérdeztem a véleményed inkább kapcsold ki a géped...
18:00
115
May
28
ismeretlen írta:
hogy kivel beszélek?egy rakás szarral!az én szememben egy rakás szar az aki a másikat csak baszogatni tudja és leszarja h esetleg problémája van!tudod az ilyen leszarom a másikat típusú emberek miatt ilyen szar ez a világ!
18:05
116
May
28
angim válaszafalusiparaszt írására:
had reagáljak:

1. a nők mindig is hátrányban voltak pont azért, mert nőnek születtek, és a férfiak féltek tőlük...
2. nem vagyok leszbikus:))))))))
3. igen, volt már olyan kapcsolatom, hogy a kedves partneremnek csak addig volt jó a szex, ameddig neki esett jól, és türelmetlen volt velem...
4. légyszives ne írj olyanokat, hogy egyes kultúrában természetes a nőket megcsonkítani, és nem azért sírnak, mert fáj nekik....már ne is haragudjál, de ennél nagyobb hülyeséget nem is írhattál volna!!!!! ezt nem lehet genetikailag természetesnek venni!!! mert szerinted hogy reagálnak??? örülnek??? mert szerintem marhára nem...annyira látszik, hogy pasiból vagy...(bocsánat, nem személyeskedésnek szánom!) ha itt magyarországon kialakulna egy kultúra, hogy a pasik egyik kezét vagy lábát 18. születésnapjakor le kell vágni valamilyen idióta vallási okból, szerinted az nem lenne fájdalmas??? szerinted ebbe bele lehetne szokni, és természetesnek venni???? ne haragudjon meg rám senki, de ezzel nem tudok egyet érteni...


mellesleg: igen, mérgemben írtam, amit írtam...megvan a hátrányokról a véleményem, de most kiégett a biztosíték...
18:07
117
May
28
ismeretlen válaszaangim írására:
főleg mivel az emberi testen a csiklóban van a legtöbb ideg úgyh ennél nagyobb fájdalmat nem lehetne okozni embernek...láttam egy rakás videót erről és a legtöbben sokkot kaptak v belehaltak..és ha még túl is éli akkor is egy csomó fertőzéssel és problémával jár!úgyh erről ennyit...
18:11
118
May
28
angim írta:
lemaradt:

"3. igen, volt már olyan kapcsolatom, hogy a kedves partneremnek csak addig volt jó a szex, ameddig neki esett jól, és türelmetlen volt velem..." és ha szólni mertem neki erről, még ő volt felháborodva, hogy miért vagyok ilyen sértődős p*csa....miért volnék sértődős, mikor teljes joggal kértem ki magamnak hetente egyszer????????? (persze ennek már több éve...már elmúlt)ha én együtt vagyok valakivel, ne kelljen a maszturbálással foglalkoznom...ha jó a partnerem, nincs szükségem rá...
18:11
119
May
28
ismeretlen írta:
nem értem,h ezt valaki h képzeli h meg lehet szokni és normálisnak lehet tartani...
18:11
120
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
és igen sokkla jobb ha lelőnek,mintha kivágják boccs!te akarnál fasz nélkül élni?úgy h a vágy megmarad,de soha a büdös életbe nem tudnál kielégülni!hát én inkább meghalnék tehát a válaszom igen,sokkal jobb ha lelőnek mint egy kutyát...
18:13
121
May
28
angim írta:
ja, és ha valaki annak ellenére is magához nyúl, hogy partnere van, és ki is elégíti, valami nem stimmelhet az önképével... oké, csak én gondolom így, nekem ez a véleményem... lehet, hogy valaki ezt máshogy éli meg, más a tapasztalata...kész.
18:15
122
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
de képzeld törvény tiltja!emberi jogok tudod...és pont ezért ekkora probléma ez mert tilos!és általában eltitkolják a dolgot...és nekem ne mondd h a nő csak a gyerekszülésre való és h az élvezet nme olyan szükséges!mert igenis fontos!és ebben nem én vagyok a beteg,hanem az aki úgy gondolja h ez megengedett!!!
18:16
123
May
28
angim válaszafalusiparaszt írására:
....ha valaki feminista, nem törvényszerű, hogy leszbikus....:) bár ezen nagyot nevettem, mikor ezt írtad:)))))
18:16
124
May
28
angim válasza írására:
jajaja....:)
18:17
125
May
28
ismeretlen írta:
én nem értem,h azért mert valakinek van párja miért ne lehetne önkielégíteni?van h az embernek csak magára van szüksége a saját gonolataira nem a másikra.ez normális!és az is ha egy pár egymás előtt csinálja!
18:18
126
May
28
ismeretlen írta:
én nem értem,h azért mert valakinek van párja miért ne lehetne önkielégíteni?van h az embernek csak magára van szüksége a saját gonolataira nem a másikra.ez normális!és az is ha egy pár egymás előtt csinálja!
18:18
127
May
28
angim írta:
falusiparaszt:

és aki nőgyűlölő férfi, az homoszexuális?:)))))))))) őszintén válaszolj:)))))
18:19
128
May
28
angim válasza írására:
ha előjátéknak szánom az önkielégítést, az bőven belefér....vagy épp aktus közben...az rendben van...
18:21
129
May
28
ismeretlen írta:
hát nekem kurvára felháborító,h mindenki mennyire toleráns ebben a nő csonkítós dologban...mert h az ő kultúrájuk,azt csinálnak amit akarnak és h ők meg minket néznek hülyének meg ilyenek...ez nem így működik!ez igenis gáz akárki akármit mond és nehogy azt hidd h az ottani nők közül mind ezt akarja!egy csomóan templomokba menekülnek ez elől és nem léphetnek ki,mert rögtön rájuktámadnak!nagyon sok nő tüntet ellene nehogy azt hidd h ők ezt mind szeretik!sőt!és igenis engem az is aggaszt h ne jöjjön ide!de látom ezt páran nem fogják föl...pedig nagy gáz lesz ha ezt nálunk is elkezdik és higgyétek el nem vagyubk tőle olyan messze!
18:24
130
May
28
angim írta:
nőgyűlölő:

hát persze, hogy nem homokos, aki gyűlöli a nőket...és én pont erre lettem mérges, hogy dugni bezzeg jó velük, és házicselédnek használni őket...elég szomorú, hogy naponta lehet ilyenekről hallani....ÉS EZEK TÉNYEK!! sajnos:(

nade...orgazmust átélni nagyon jó dolog:)))))))))))))))

18:25
131
May
28
ismeretlen válaszaangim írására:
így gondoltam...de sztem az is normális ha valaki szokott önkielégíteni a párja nélkül is...sztem erről nem kell lemondani azért bár tény h nekem is a szexhez van kedvem nem az önkielégítéshez ha együtt vagyunk...amikor sokat lehetek együtt párommal nekem sem jut eszembe olyan jó vele :)
18:26
132
May
28
ismeretlen válaszaangim írására:
épp ezért bosszantó h évente 3 millió lánytól elveszik ennek a lehetőségét...
18:27
133
May
28
syssy333 válasza írására:
Nem szartam le te rokkant agyú, hanem amíg te nem kezdtél el okoskodni, addig írták, hogy a pertner ilyen szar, meg olyan szar..... Az kizárt volt, hogy magában is keresse a hibát a kedves illető... ( azért szúrtam be a cikkeket). Aztán bevándoroltál te is, aki azt hiszi, hogy húúúú de intelligens és elkezdted a mindenféle "benszülött" történeteidet előadni!!! Úgyhogy én a helyedben nem lennék elszállva magamtól, mert kevesebb vagy, mint aminek képzeled magad!!! Hogy én ki vagyok? A helyi basszájba te abnormális picsa!!!!!!!!
Jah és majd ha te fizeted az áramomat, akkor talán megszabhatod, hogy én mikor kapcsolom ki a gépem, úgyhogy ebbe meg te főleg ne kotyogj bele!!!!! Én sem mondtam, hogy állj ki kurvának!!!!!
18:31
134
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
de akkor RÁM miért mondta bármelyikőtök,h én írtam a férfiak ellen?én nem írtam!Már boccs,de ezek a történetek igazak és akkor adom elő amikor akarom!elég szar h nő létedre ennyire nem hat meg a dolog!neked csak az a lényeg h másokat basztathass és leszarod h valami fontossal is foglalkozz...miért zavar téged ennyire h ezt a témát felhoztam?ártottam neked vele?mert sztem ez a téma is ide illik!csak neked szúrja a szemed és sztem meg beszélni kell róla!!!
18:35
135
May
28
ismeretlen írta:
én nem vagyok kevesebb mint aminek képzelem magam.igenis értékes ember vagyok.és ha te az ellenkezőjét gondolod valahogy nem izgat...és neked volt nagy a pofád h mindenkit itt jól kiosztassz nem nekem...
18:37
136
May
28
ismeretlen írta:
én csak föl hoztam egy témát ami sztem kapcsolódik ehez a témához erre jössz te és lehurrogsz...ugyh nem tudom h h képzeled...
18:39
137
May
28
angim válaszasyssy333 írására:
csak egy példa (ha nincs gyereked, ha van, elnézést kérek tőled!):

ha szülnél gyereket a párodnak, szerinted meddig lennél vonzó neki?...arra sem volna időd, és főleg energiád, hogy magfürödj, nemhogy kielégítsd...aztán persze jönne az, hogy nem teszed szét neki a lábad, ha szükségét érzi...ha nem teszed meg, elmegy máshova örömet szerezni, érted?...de iagazad van...nincsenek hátrányban a nők...(nem ismerem a partnered, kívánom, hogy nekem ne legyen igazam, és jól választottál...de sajnos ez benne van a pakliban...)
18:40
138
May
28
angim írta:
és még:

ha egy nő dönteni akar valamiben, és a férfi nem ért vele egyet, de a nő mégis rákontráz, akkor hisztis picsának van kikáltva, hogy nő épp menstruál, és nem beszámítható, így nem is kell a nőt komolyan venni.....

ennyit akartam még
18:41
139
May
28
angim írta:
*kikiáltva bocsi:)
18:42
140
May
28
falusiparaszt válasza írására:
elfmaiden: lapozz már a lap tetejére és nézd meg mi a téma cimét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ennyi erővel arról is dumálhatnánk hogy egyes nők állatokkal csinálják pénzért vagy arról hogyan puszttják az esőerdőt amiben mekkorákat lehet masztizni......
a csajomat meg ne hülye picsázd mert több értelme és logikus felfohóképesség szorult bele mint itt sokakba!!!!!!!!!!!!!!4
18:42
141
May
28
angim írta:
ja, falusiparaszt:

nem várom el senkitől, hogy eltartson, és mindent helyettem csináljon meg...én most is független vagyok, magam főzök, mosok magamra, dolgozok (nem keveset), és fizetem a számláimat...
18:44
142
May
28
ismeretlen írta:
szted nem tartozik a nők masztizása témához h sok nő nem tud masztizni mert meggátolják?sztem ide tartozik!és igenis probléma!és nagyon sok nőnek vannak orgazmus problémái a szar nevelés miatt!!és ez nem ismeretlen Mo-on sem!és sztem igenis egy hülye picsa akárki akármit mond!
18:46
143
May
28
angim írta:
ÉLJEN AZ ORGAZMUS:))))))))))))))))))))))))
18:46
144
May
28
ismeretlen írta:
nem tudom miért arról kéne ebben a fórumban mindenkinek írni,h h nyalogatja a pinanedvét és h élvez bele a nője kendőjébe valaki...és h melyik plüssmacival szokta csinálni és h milyen színű a vibrátor és hasonlók!sztem érdekesebb amit én fölhoztam témát!
18:49
145
May
28
angim válasza írására:
:)))))))))))))))))))))

hát igen...lehet vitatkozni rajta....
18:53
146
May
28
falusiparaszt válaszaangim írására:
wáháháháháháháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ekkora hülyét.................wáháhááááááááááááááááááááááááááááááááá
majd husz perce rajtad röhögök wáháháááááááááááááááááá ezen még a kutyáim visitottak!!!! valóban mi félünk a nöktöl és ezért elnyomás alatt tartjuk őket wáháháhááááááááááááááááááááááá
ekkora hülyeséget wáháháááááááááááááááááááá
neked nincs véletlenül 1 pszihiátered akinek elmesélhetnéd a szorongásaid ahelyett hogy ide irogatsz???ha ekkora bajban vagy a pasikkal akkor igazán kereshetnél 1 gumiszobát ahol bátran kiélheted magad, és még a maszturbálás minden ágát is elsajátithatod!!!!!
másik neked nehéz elhinni hogy nekik ez természetes mert kivülálló vagy az igaz hogy nem mindenki akarja de akik nem vetik alá magukat azok el is menekülnek ismered a mondást megszoksz vagy megszöksz!!!!!!és képzeld létezik 1 olyan kultura ahol 1 bizonyos okbol a 17 éves fiuk péniszét levágják jééééééé ha itt kialakulna hasonlo akkor mennék máshova ennyi!!!!!
18:55
147
May
28
falusiparaszt válasza írására:
na ja én inkább élek megcsonkitva de legalább élek és lvezem az élet többi szép részét mint hogy megdögöljek mások marhaságai miatt!!!!
18:56
148
May
28
angim válaszafalusiparaszt írására:
"ennyi erővel arról is dumálhatnánk hogy egyes nők állatokkal csinálják pénzért vagy arról hogyan puszttják az esőerdőt amiben mekkorákat lehet masztizni......"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18:56
149
May
28
falusiparaszt válasza írására:
ott nem a magyarországi törvények uralkodnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem minden országban ugyanazok a törvények persze vannak alavetőek de az sem mindenhol fogd már fel hogy a világ nagy nagyon nagy és mindenhol más a helyzet pl ha te szereted a tejfölt a kinai meg nem és hülyének nézzen téged érte? nem mert tudja hogy más ország más szokás....de csak ha a szomszédba nézel lehet hogy te szalonával szereted a turos tésztát ő viszont csak cukorral...fogd már fel mindenhol más szokások vannak!ÉS MEGPOFÁZTAM HOGY NEM NÉZEM ÉN SEM JÓ SZEMMEL DE UGYAN MI A SZART CSINÁLHATNÉK ELLENE????????
19:00
150
May
28
angim válaszafalusiparaszt írására:
kiscsillag:))))

nem értetted, hogy min vagyok kiakadva...te is kívülálló vagy, és könnyű a székről a számítógép előtt beszélni arról, hogy szerinted mennyire természetes és klasz dolog elvenni egy nőtől, ami hozzá tartozik születésétől fogva...és nagyonis fontos része az életének...én meg nem hinném, hogy szintén a mostani ülőhelyedről el tudnád fogadni, ha nem lenne péniszed, és az élet más-más szépségeit élveznéd...szerintem marhára nem...próbáld ki, és megtudod..

egyébként tényleg így van, hogy a férfiak félelemből nyomt/ják el a nőket....nem tudom mi ebben a nevetséges...és köszönöm, jól vagyok, nincs szükségem dilidokira:)))))))
19:02
151
May
28
syssy333 válasza írására:
Elfmaiden: inkább kiröhöglek:D:D:D:D Mostmár inkább vicces vagy, mint idegesítő és nyugodtan írhatsz akármit, én tudok elég alpári lenni, ne akard.... Az ilyen, hogy "hülye picsa" lepereg rólam, mert tudom, hogy ezt egy annyira jelentéktelen személy mondta, aki a lábam nyomába nem érne.... Még azt sem engedném neked, hogy lenyald a cipőm talpát...... Amivel ha seggberúgnálak, tuti orgazmusod lenne:D:D:D:D:D:D:D:D
19:02
152
May
28
falusiparaszt válaszaangim írására:
na erről fogalmamsincs , de szerintem igen én személy szerint a buzikat tök lenézem és undoritonak tartom legyen az nő vagy férfi de ez a saját véleményem vagyunk vele igy egy páran de nem elegen..:(:(
19:03
153
May
28
angim írta:
ha meg kéne válnod a péniszedtől, nagyon extra optimista ember lehetsz, hogy bírnál így élni....mivel pasiból vagy, és nyílván szexelsz, ez elég nagy trauma lenne neked.....

ja, és ha ebben az országban a csonkítás hagyománnyá válna, akkor bárhol hagyománnyá válik előbb-utóbb más országokban is...úgyhogy kellemes menekülést kívánok....
19:05
154
May
28
falusiparaszt válaszaangim írására:
gad mondjam el hogy én nem házicselédnek tartom a barátnőmet viszont ugy gondolom hogy akinek büdös a házimunka amig az ember a segge alá rakja a dolgokat értem ez alatt pénz ház kaja ilyesmi az menjen nyugdijas otthonba!!!!!!!! én személy szerint megcsinállom a házimunkát is ahogy megkeresem a betevőt, és szerintem ez igy van időtlen idők ota rendjén!!!!!!!vajon miért van az hogy a cselédek 98%-a nő? mert alapvetően az a normális az asszony otthon főz mos takarit amig az ember megkeresi a betevőt!!!ádámék ota igy müködik csak azóta kicsit fejlődtünk bár egyesek lehet hogy mégsem....
19:08
155
May
28
falusiparaszt válasza írására:
de nem te irtad a cikket és még csak nem is te vagy a supportos hogy megszabd miről beszéljünk!!!!
19:13
156
May
28
falusiparaszt válaszaangim írására:
csöppet sem mondtam hogy mennyire klassz dolog és még csak nem is nekem természetes hanem nekik!!!!!!!!!olvasd végig amit irtam!!!
19:15
157
May
28
syssy333 válaszaangim írására:
Nem tudom miért azon elmélkedtek, hogy mi lenne, ha ebben az országban is hagyomány lenne.... Azért fejlettebnek tartom az országot Afrikánál. Van szar helyzet itthon is, de nem gondolom, hogy visszafelé fejlődne....Ez kicsit morbid...
19:16
158
May
28
angim válaszafalusiparaszt írására:
na, látod wazze'....erről beszélek...nem szabad, hogy ez normális legyen, és a férfiak csak ne szabják meg, hogy mi a nő dolga...és még egyszer mondom: nekem senki alám nem rakja, amit én is megtehetek, megkereshetek! úgy értem, az oké, hogy mindenki maga végezze a dolgát, sőt!
19:17
159
May
28
falusiparaszt válaszaangim írására:
hát persze hogy nem örülnék neki és biztos nem mennék bele önszántamból és valószinüleg agyon is verném ha valaki probálkozna de a ezek ellenére megtörténne a dolog kénytelen lennék mással foglalkozni mint a szekszel de amugy elég leleményes vagyok ahhoz hogy megoldjam a dolgot mert még van mindig 10 jó vastag ujjam és 1 virgonc nyelvem:P
19:18
160
May
28
angim írta:
falusi:

igen, olvastam, hogy mit írtál, és fel is fogtam...én csak azt látom, hogy ezt te normálisnak tartod...de marhára nem az...nem kellene, hogy az legyen....:((((( ez a nagy büdi helyzet....
19:19
161
May
28
angim írta:
ja, és ők sem önszántukból csinálják....
19:19
162
May
28
falusiparaszt válaszafalusiparaszt írására:
meg 1 nagyfaszú kutyám hehehehe:P
19:20
163
May
28
angim írta:
ha meg lennél fosztva a szex örömétől, nehéz lenne a partnerednek örömet okozni....szerintem...na, mindegy...:P:)
19:21
164
May
28
angim válaszafalusiparaszt írására:
"meg 1 nagyfaszú kutyám hehehehe:P"

de hülye vagy, vazze'!!!:DDDDDDDDDDD
19:22
165
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
ezt nem hiszem el ugyanis az kell a szaporodáshoz szóval ezt jól átgondoltad...de érdekes elmélet...
19:25
166
May
28
syssy333 írta:
http://www.prherald.hu/cikk2.php?idc=20080204-043214
19:25
167
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
de nem érted,h itt nem egy kajáról va szó és h törvények tiltják?nem fogod föl??emberi jogok!ott is-itt is!náluk is meg van törvény szinten!csak gyakorlatban nem!
19:26
168
May
28
falusiparaszt válasza írására:
a csikló nem igazán vesz részt a gyereknemzésben de látom még tul fiatal vagy ehhez és még mindig nem fogod fel a dolgokat syssy most linkeli be a dolgot olvasgasd és tanulj bazdmeg mielőtt hülyeséget irsz!!!!!!!!!!!!!!
19:27
169
May
28
falusiparaszt válasza írására:
nem tiltja a törvény kapjál már magadhoz hát hogyan magyarázzam már el!!!!!!!!!!!!ott nem tiltja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19:28
170
May
28
falusiparaszt válasza írására:
nem tiltja a törvény kapjál már magadhoz hát hogyan magyarázzam már el!!!!!!!!!!!!ott nem tiltja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19:28
171
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
hát sztem te nem vagy normális...kissé sokat képzelsz magadról.Te csak egy hülye ostoba picsa mardsz mindig is.és nem érdekel h mit gondolsz mert sokkal értékesebb embernek tartom magam egy ilyen szarkupacnál...téged kéne lepottyantani afrikában ott pofázhatnál...azt kéne
19:29
172
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
na azt sem tudom a buzikat minek kell lenézni...
19:30
173
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
de ugyanolyan jogom van írni amiről akarok!te sem szabhatod meg nekem h mit írjak,sztem kapcsolódik egyébként is atémához boccs
19:32
174
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
nem igaz h nem fogod fel,h nem a magyarok fejlődnének vissza hanem ahogy franciáknál is bejönnek afrikából...!ezt nem érted?
19:33
175
May
28
falusiparaszt válasza írására:
te szakadj már le a csajomról veled ellentétben ő kikereste hogy miért is csinálják ezt ott van a link bazdmeg olvasd el bár a sötét felfogásoddal sosem fogod megérteni!!!!!akkora hülye vagy hogy faltörönek nem használnálak!!!!
19:33
176
May
28
falusiparaszt válasza írására:
megpofáztam hogy ez a saját véleményem én nem szeretem őket gusztustalannak tartom amit csinálnak!!!!ehhez senkinek semmi köze hogy erről mit gondolok majd ha cikk lessz róla!!!!mások másképp gondolják ez van minden ember másképp gonolkodik!!!
19:34
177
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
h mi?én ezt a pasik fasz levágására írtam..de inkább te nézd meg h mire írtam vissza...a te marhaságodra!
19:35
178
May
28
falusiparaszt válasza írására:
hát rohadtul megy a csiklócsonkitás a maszturbáláshoz hány éves is vagy?4-5?? ennyi aggyal...pff inkább nem is pazarlom rád az időt megyek csobbanok 1et a medencében!!
19:36
179
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
de tiltja bazd meg!utánaolvastál,h tiltja-e?mert én igen és erre világszintű törvények vannak!ahogy a gyerekek dolgoztatására...stb.olvass már kicsit utána!én ezer ilyen oldalt végigolvastam és törvény tiltaj max 1-2 50 fős törzsben nem!
19:37
180
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
bazdmeg ezer oldalt olvastam h miért csinálják!totál ostobák vagytok a csajoddal együtt bazd meg!egyébként is több helyen több dolog miatt csinálják!és még én vagyok hülyének nézve amikor előbb hallottam erről az egészről mint ez a hülye picsa aki azt hiszi h talált egy leírást és mindent tud!bazd meg én több száz pszichológus és kutató leírását olvastam!
19:39
181
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
miért ha valakit megcsonkítanak és ezért nem tud masztizni akkor az nem a maszti téma?sztem igen!ha már arról van szó h a nők h szoktak masztizni akkor igenis ide tartozik,h valaki nem tud emiatt v más miatt!
19:41
182
May
28
ismeretlen írta:
ilyen ostoba embereket mint ti a csajoddal b+...elképesztő totál ostoba...és azt hisziolyan kurva sokat tud mert képes elolvasni egy nyomorult oldalt...amikor én több szézat olvastam!annyira bírom amikor ostoba emberek azt hiszik mert kaptak egy kis információt akkor mindent tudnak...pedig a nagy lófaszt tudnak
19:43
183
May
28
ismeretlen írta:
de utálom az ilyen embereket
19:46
184
May
28
falusiparaszt válasza írására:
képzeld utánnaolvastam és nem tiltja!!!de megsugom hogy az apro falvakban szokás az ilyesmi!!!!
19:54
185
May
28
ismeretlen írta:
na pl amit csajod linkelt abban is benne van h törvények tiltják...és az is h a férfiak kezdték el ezt az egészet nekik még pluszba jó is,h a nő szűkebb emiatt...viszont gyakran beteg/halott gyerek születik úgyh igazából indokolatlan az egész...oké (esetleg)hűséges lesz ha túléli a műtétet,ezek után meg belehal a szülésbe,mert nem fér ki a gyerek/a gyerek hal bele/betegen születik...szóval ennek igazából semmi előnye csak szólok hiába linkelget itt a csajod...és ami ezen az oldalon nincs leírva,de ÉN utánajártam,h sokkal inkább csalják meg így a férjüket a nők,mert egész életükben hajtja a vágy és rendszeresen félrelépnek...sokkal inkább mintha a férj kielégítené a feleségét...úgyh abszolút nincs indok csak azt hiszik...
19:54
186
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
az apró falvakban,mi?te tiszta hülye vagy?Egyiptom is kis falunak számít vagy Szudán?apró falvakban...biztosan azért végzik el ezt évente 3 millió lányon,mert apró falvakban csinálják...hát még jó h ilyen okosnak tartod magad...
19:56
187
May
28
falusiparaszt válasza írására:
ja tudom még a nnásával is beszéltél mert te vagy az atya uristen, de most már kezd kimenni a pofám a mocskos szádra ki a faszom vagy te hogy becsméreld a csajom vagy akár az én tudásom föleg hogy akkora marhaságot ráadásul nem is csatlakozik a témához atya ég kapj a fejedhez és inkább takarod a könyvtárba hogy tanulh is valamit azt hiszed te mindenről mindent tudsz?ki vagy te?einstein?jah boccs ő férfi volt......
19:57
188
May
28
syssy333 válasza írására:
Hülye picsa az a jó tetves kurva anyád!!!! Vele beszélj így te faszrángató, szopós, megjátszós MADAM!!!!!! Szopj le egy falu benszülöttet!!!! Azért, mert elolvasol pár szart, azt hiszed, hogy full intelligens vagy?????? Menj ki Afrikába és tüntess ellene, vagy legyél te a rituálé egyik alanya, szarok rá!!!! Ezek hozzájuk tartoznak, ha tetszik, ha nem!!!!! Rossz helyre születtek, ennyi!!! Te meg ezt fogd fel a gyenge kis agyaddal!!!!!! Törvény van rá, igazán??? Célt értek vele? Nem! Több évszázados hagyományt nem fognak felrúgni a törvények és te sem, mert nem vagy Isten!!!!!!!!!! Nem értek vele egyet, de náluk ez van!!! Nálunk más van!!!
19:57
189
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
Te vagy úgy elszállva magadtól,igenis én erről többet tudok azért mert most hirtelenjében kerestetek erről 1-2 oldalt el ne szállj ám magadtól b+!
19:58
190
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
remélem a csöppnyi kis agyad(már ha van) felrobban idegességedben :D
19:59
191
May
28
falusiparaszt válasza írására:
nem arról szolt a cikk te hülye!!!de igen és az is maszti témához kapcsolodik az is amikor a nők 1 ló vagy kutya pőcsét dugják magukba a kutya kivánsága ellenére vagy lóé akkor most beszéljünk arról hogy szegény kutyusok bántalmazva vannak meg azok az aranyos kis nyihahák is csunya gonosz lányok....vagy arról hogyan pustzitják az esőerdőt amiben ekkorát masztizhatnának a nőkés a gonosz hapsik venjonják tölük ezt az örömöt fujj köpjük le öket utánna dugjuk ki rájuk a nyelvünket nem???
20:00
192
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
több évezredes nem évszázados és boccs,de mint írtam vándorolnak!nem csak afrikában csinálják!hogy ezt nem vagy képes felfogni!
20:00
193
May
28
falusiparaszt írta:
pff... nem tudok gépelni hehe:P
20:01
194
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
ha egy csaj kutyával önkielégít akkor ha akar írja le!ez is hozzá tartozik és nem az h szegény kutya hanem h a nő így csinálja...itt az alanyról van szó b+!és nem kell elolvasnod,nem kell hozzászólnod,ha szted nem tartozik ide ehez képest te ugyanúgy belefolysz ebbe a témába mint én úgyh ne dumálj...
20:02
195
May
28
falusiparaszt válasza írására:
és akkor mi a fasz van te idióta hülye picsa bazd+ fogjad már fel a cseppnyi agyaddal hogy nem hobbybol csinálják te sötét barom!!!!!
20:03
196
May
28
falusiparaszt válasza írására:
ja mert akkotra hülyeséget irsz hogy nem lehet kihagyni itt sajnáltatod őket de nem fogod fel hogy nem poénbol csinálják haem mert náluk EZ A SZOKÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20:04
197
May
28
falusiparaszt válasza írására:
jah te meg aztán mindenről mindent tudsz okostojás!!!atya ég inkább uszom tovább ekkora barmot képtelenség elviselni!!!
20:05
198
May
28
ismeretlen írta:
nem,azért mert nincsenek felvilágosítva és sok ilyen szerencsétlen van mint ti akik nem tennétek ellene semmit,ha tudnátok akkor se...sok helyen sikerült megszűntetni h kimentek pszichológusok/orvosok és foglalkoztak a kérdéssel és sok ember aki ezt csinálta előtte felfogta h miről is van szó és h mekkora kárt okoznak ezzel...csak tenni kell ellene nem úgy fel fogni mint te h hagyjuk őket a tudatlanságukban nehogy már jobb legyen nekik...
20:06
199
May
28
syssy333 válasza írására:
Leszarom, hogy sz-ad, vagy e-ed!!!! Az agyadban a vérrögök még nem vándorolnak?!
20:07
200
May
28
ismeretlen írta:
ez a szokás...jajj de rossz duma!de a rossz szokásokon változtatni kell márpedig ez rossz különben nem tiltakoznának enniyen...nem kell úgy csinálni h jajj ez szokás akkor nem lehet arjta változtatni,mert ez egy megváltoztathatatlan dolog...úristen h te ezt képes vagy így gondolni...és nem tudom mit szólsz ahhoz amikor ide jön és egy magyar kislánnyal csinálja ugyanezt mert még mindig ez a legrosszabb benne...
20:08
201
May
28
angim írta:
ejj...nyugalom, emberek...:S jó, én is felkaptam a vizet tegnap este, de....na, mindegy...tomboljátok ki magatokat:)))
20:09
202
May
28
ismeretlen írta:
titeket tényleg nem érdekel a téma és sztetek tényleg ez normális és elfogadaható?ha mondjuk lesz egy lányod és egy ilyen idejön és elveszi és ugyanezt csinálja vele akkor is ezt mondod?egyszerűen nem hiszem el h létezik ilyen 2 ostoba ember a földön.nekik legalább a tudatlanság mentség,de nektek mi?
20:10
203
May
28
ismeretlen írta:
az ostobaság?
20:11
204
May
28
ismeretlen írta:
én úgy gondolom,h ezen változtatni kell,mert ez így nem jó és ha valaha is lesz annyi pénzem h bármit tegyek értük én meg fogom tenni!
20:12
205
May
28
syssy333 válasza írására:
Jah, és akkor miért van az, hogy számtalan magyar kimegy Afrikába lakni??? És él, mint Marci Hevesen???? Biztos azért, hogy kivágják, vagy levágják a nemi szervét....
20:15
206
May
28
angim írta:
ti egyre viccesebbek vagytok:)))))))))
20:16
207
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
vannak afrikában jó helyek is ki mondta h ezt mindenhol csinálják?
20:17
208
May
28
ismeretlen írta:
ja már sztem is röhej,de akkor is elkeserítő,h csak én tennék ezellen valamit mások leszarják :(
20:18
209
May
28
ismeretlen írta:
nem kéne olyannak lennem aki megakarja menteni a világot és nem kéne mindenkinek jót akarnom akkor most nem lennék baszogatva...
20:19
210
May
28
ismeretlen írta:
igazatok van le kell szarni a másikat én is azt fogom!kifizetődőbb...
20:20
211
May
28
syssy333 válasza írására:
Ostoba, mi??? Akkor azért vannak afro orvosok is nálunk, hogy ezt a beavatkozást megtegyék, nem???? Ők is onnan valók... De rohadjak meg, ha meglátok az utcán egy ilyen embert, odamegyek hozzá, leszólítom és elkezdek vele erről beszélgetni!!!! Utána megkereslek és beavatlak!!!!!
20:21
212
May
28
angim írta:
utána kell nézni, hogy ezek a morbid szokások honnan és miért alakultak ki...és kinek az ötlete volt, és melyik idióta ötlötte ki, hogy ez a nőknek csak hasznára válik?...tényleg fontos, hogy ezek az úgymond szokások csökkenjenek tiltakozásokkal...a lényeg az, hogy tenni kell ezellen, mert ez nem normális...és szerintem nemcsak a magyar embernek nem az....:( és Elfamaiden nemcsak arra gondol, hogy afrikában ez rituálé módon működik, hanem már európa egyes részein...ez már rég nem afrika, emberek! :(((((
20:23
213
May
28
ismeretlen írta:
éhezik a másik?nem érdekel!Adhatnék neki enni,de kit érdekel...nincs hol laknia?nem baj nem az én gondom,ha tudok se fogok segíteni.Estleg valakinek lelki problémája van?lehet h pár mondatommal tudnék segíteni,de minek...nekem ebből mi hasznom van?végülis igaz...nem is tudom miért gondoltam úgy h ez bárkit is érdekel,bárki is írna róla cikket hátha valaki olyan figyel föl rá aki tehetne valamit...minek...
20:24
214
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
tudom,h vannak olyanok is akik afrikából jöttek sőt lehet h olyan helyről jött ahol ez szokás mégis elítéli.én nem írtam h mindenki ilyen viszont amit írtam h nőgyógyászom mondott az is tény!nem hiszem el h ennyire nem fogod fel ennek a lényegét...vagy csak direkt kötekszel,mert nem bírod ki.utálom az ilyen embereket
20:27
215
May
28
ismeretlen válaszaangim írására:
épp erre akartam kilyukadni...én rendesen utána olvastam,nőgyógyászommal is beszéltem erről és elkeserítő ez az egész.végig azt magyarázom,h ez már rég nem csak afrika...egyébként volt egy kedves európai v amerikai orvos aki ezt nálunk is bevezette és amerikában is szokás volt.1800 valahánytól asszem 1920-ig tartott.nálunk akkor tiltották be egész addig szokás volt,mert úgy tartották,h a női orgazmus betegségeket okoz...szóval én eléggé utánajártam ennek az egész kérdésnek nem a levegőbe beszélek,de látom vannak akik úgy gondolják h elolvasnak 2 oldalt és máris többet tudnak...
20:30
216
May
28
syssy333 válasza írására:
Ha a világot akarod megmenteni, akkor rossz helyen próbálkozol.. nem hiszem, hogy sikerül...majd rájössz..
20:34
217
May
28
ismeretlen írta:
azért törekedni lehet rá...utálom ha valaki nem törődik a másikkal.ebben nem fogok változni az tuti
20:37
218
May
28
ismeretlen írta:
főleg mivel fölhozok egy témát ami sztem fontos kérdés és jó lenne ha minél többen tudnának róla és úgy is csak basztatva leszek vele szóval ennyit ér...ha rajtam kívül senki se akar javítani a világon,akkor oké én is lebeszélem magamat róla...pedig lehet h sokan hálásak lennének...
20:38
219
May
28
syssy333 válaszaangim írására:
Nem fogom körbeutazni Európát, hogy tegyek ellene!!!!!!
20:39
220
May
28
syssy333 válasza írására:
Én jelen pillanatban azért harcolok, hogy az életünk jó legyen és ne kelljen nélkülöznünk semmit, nem fogom az egyész világ gondját a nyakamra venni!!! Nem az én dolgom!!!
20:43
221
May
28
ismeretlen írta:
miért van az,h ha az afrikai éhezőkről van szó,akkor az összes sztár tenni akar valamit h jajj szegények ne éhezzenek és ezt meg leszarják sőt normálisnak tartják...és még azt is tolerálják,amikor francia nő hozzá megy afrikaihoz aki a fogadott lányát 2 hónap múlva megcsonkítja.igaz ezt tolerálni kell nem pedig felhozni fórumokon h van ilyen és nehogy mással is ez történjen a tudatlansága miatt...mert amíg az emberek nem tudnak róla addig nem csoda ha arra megy haza a nő,h az új férje megcsonkította lányát...sokkal óvatosabb tud lenni az ember ha tud róla és rá kérdez a pasijánál,h ő h van ezzel mielőtt hozzá megy...mert elég szar amikor nem tud róla és egyszer már csak megtörtént a rossz...én ezen szeretnék első körben váktoztatni,de látom mások nem akarnak édes tudatlanság...már ameddig az ember nem a saját kárán tanul...
20:43
222
May
28
falusiparaszt válasza írására:
nemár te tényleg ennyire értetlen hülye vagy ilyen kis magadnak való nem?haggyad már a szart hogy idejönnek és azt itt csinálják itt nem tehetik meg idiota csak ott meg miért csinálná meg??ott a hüség miatt csinálja de itt?már felnőttként jön ide tanulni bazdmeg nem puncikat vágni!!!!!de ha meg csak ugy jö ide akkor is már felnött és korabeli lánnyal nem teszi meg mert már nem lenne értelme és itteni lányt nem találna aki belemenne!!!hogy lehetsz ennyire sötét a csernobiliakat nem akarod megmenteni?
orvosok mentek oda ja és gondolod érdekli őket az orvosok szent beszédje?mert nem és ugyanugy folytatják mert ez akkor is természetes OTT!
20:44
223
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
persze nem is úgy gondoltamh neked kell...csak hátha van olyan akinek esetleg van rá pénzem h bármilyen kampányt v bármit elindítson...meg alapvetően a célom az volt,h minél több ember szembesüljön ezzel h ez van...
20:45
224
May
28
falusiparaszt válasza írására:
gondolod hogy idejön és elveszi a gyerekemet ne legyél már ostoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nőj már fel!!!
20:45
225
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
nem igaz,h nem fogod fel h ez tény!ilyen van h idevándorolnak!ezt nem én találtam ki b+.nem hiszem el.te azt hiszed kitaláltam?és ilyen nincs is?
20:47
226
May
28
syssy333 válasza írására:
Hát biztos nem mennék hozzá egy afrikaihoz... elvből nem, mert más a bőrszíne és nem tudnám magam elképzelni egy más nemzetiségű ember oldalán....
20:48
227
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
nem a feleségével a lányával teszi meg.nem hiszem el h nem érted...ide jön mert jobbak az életkörülmények és a szokást folytatja.ez téyn h nem egy ilyen van és egyre több...azt hiszed kitaláltam/megálmodtam???
20:49
228
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
jó persze te nem meg amúgyis van valakid de mások lehet...
20:50
229
May
28
falusiparaszt válasza írására:
igen meg fogok menteni mindenkit de ha én leszek bajban engem ki fog megmenteni???senki!!!!!közlöm akkor én miért tegyem? könyörgöm lödd mér le magad..........az én életembe is mindenki beleszarik nemt tudom kifizetni a hitelt? nem baj a bank rámterhel még 1 büntetést is ami mégnagyobb összeg nem baj hogy az adosságot nem tudtam kifizetni gondolják ezt majd biztos ki tudom fizetni....nem segit senki nekem sem akkor én miért foglalkozzak az afrikaiakkal vagy akárkivel magamon és a családomon kivül?
20:50
230
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
ha így állsz hozzá persze h nem várhatsz senkitől semmit.igenis nem csak a mesében van h mindenki megkapja mi jár neki a méltó büntetést vagy jutalmat...az élet már csak ilyen...
20:52
231
May
28
ismeretlen írta:
én azért foglalkoznék vele mert te nem akarsz.azért mert te nem foglalkozol másokkal akkor más azt is csesztetni kell érte,aki akar??neked nem kell.nem mondtam egy szóval sem azt sem h olvasd el amit írtam...
20:53
232
May
28
ismeretlen írta:
nem írtam semmi bántót sem erre belém lett kötve...
20:53
233
May
28
falusiparaszt válasza írására:
komolyan mondom hogy totál hülye vagy ha azt hiszed hogy bárki odadja a gyerekét vadidegennek...persze itt van vágd csak le a csiklóját meg szerintem a hüvelykujját is arra sincs szüksége.....atya ég nagyon be vagy tompulva!!!te mindent elhiszel amit olvasol???attól hogy valaki leirt valamit az nem biztos hogy ugy is van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lehet hogy csak ő állitja be ugy de csak részben fedi a valóságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20:57
234
May
28
syssy333 válasza írására:
Hát tapasztalataim alapján, aki fehér és van agya az eddig csak fehérekkel kezdett!!!
20:58
235
May
28
ismeretlen írta:
tessék itt is van egy ilyen...

A nők körülmetélése ellen harcolók többnyire ezen utóbbi problémával próbálnak hatni a férfiakra. A nők körülmetélésének problémája Európa nagy részét nem érinti, de egyes bevándorló közösségekrévén Németországban és Franciaországban egyre nagyobb problémát jelent.

itt a link,h tudd nem csak megálmodtam...:http://velvet.hu/onleany/amn0206/?main&rnd=516

látod?egyre nagyobb problémát jelent tehát ez még fokozódik...
21:00
236
May
28
syssy333 válasza írására:
Nem hiszem, hogy büntetésre lennénk ítélve az élettől!!!! Nem tartom magam és a párom sem rossz embernek és aki ismer, szintén nem mondja ezt!!!! Akkor erre mit lépsz???
21:01
237
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
nem érted meg h a nő nem önszántából adta oda a lányát???nem érted h hozzá ment a pasihoz és nem tudta ezt az egészet aztán meg ez a szörnyűség történt???nem hiszem el miért kell sértegetned és hülyének néned a tények miatt...
21:01
238
May
28
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
mondtam én h büntetést érdemeltek miatta? :D látod te gondoltál rögtön erre nem én...az én lelkiismeretem tiszta....amúgy nem érdekel h ti kiknek segítetek/nem segítetek olyanoknak akartam felhívni a figyelmét akit érdekel.mondtam én h ez kötelező?én csak bemásoltam ide amit akartam erre kitört a hiszti és jöttek a beszólások...
21:03
239
May
28
ismeretlen írta:
tessék itt is írják...A bevándorlási célországokban (főként Európában) több mint 6,5 millió körülmetélt nő él.

link:http://ma.hu/tart/rcikk/b/0/180604/1 csakh nehogy azt hidd kitaláltam...nem mintha érdekelne mit hiszel...
21:06
240
May
28
ismeretlen írta:
http://ma.hu/tart/rcikk/b/0/180604/1
21:06
241
May
28
falusiparaszt válasza írására:
senki nem fog belemenni abba hogy levágja a csiklóját vagy odaadja a gyerekét olyan meg nincs hogy fogom azt viszem!!!!!kivel tenné?kapjál már a fejedhez nem 1200ban élünk!!!!szerinted 1re több ilyen van mert te mint atomfizikus olvaso szakértő azt irod mert elolvastál pár dolgot...akkor most mindenkinek rettegnie kéne ne bujjanak a lányok paplan alá mert jön a bákász vagy mire gondolsz mentsük meg a világot nem amikor saját magunkon nem tudunk segiteni!ez a baj amikor amerikába volt a terrortámadás mi puncsoltunk először nekik amikor valahol a világban történik valami mi megyunk puncsolni elöször éheznek afrikában tornádo ausztráliában mi megyünk....na ez a nagy bajmindenkin mi segitünk de rajtunk ki segit?????????????mert közben megy tönkre az ország!!!!!azzal már senki nem foglalkozik mi van itthon csak azzal mi van külföldön és közben szétesik az ország mert felveszük a bazi nagy államhitelt adósodik az ország de mi megyünk segiteni mert ilyen jószivüek vagyunk és megtehetjük aztán szép lassan eladjuk minden jött mentnek az ország részeit és máris jönnek akár az afrikai csonkito bagás az országba!!!
21:08
242
May
28
ismeretlen írta:
nem akartam ennyit foglalkozni most ezzel a témával,de engem senki se hülyézzen le amiatt mert ezekről írok.azért mert valaki nem tud róla még nem a másik a hülye aki tud róla...
21:08
243
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
nem hiszem el...nem azt mondtam h rettegni kell hanem tudni róla!ezellen mi a kifogásod?és igenis nem oda adja a nő a gyerekét hanem nem tud az egész dologról!igenis sokan akarják folytatni itt is ezt a szokást akár elhiszed akár nem.de azért szörnyű h készült erről egy csomó iromány és így sem hiszed el hanem engem nézel hülyének...pedig csak te tudsz keveset ennyi.
21:11
244
May
28
falusiparaszt válasza írására:
az lehet hogy ha 1 nő hozzámegy az ilyenhez és elötte nem tudja aztán megtrudja hogy mit csinál de akkor már ott vannak a jogai amivel élhet és szépen elviszi otthonról a gyerekét aki meg nem teszi az magára vessen!!!azt irja a cikk is hogy a bevándorlók körében azaz saját maguknak csinálják nem az ottaniaknak!!
21:16
245
May
28
syssy333 válasza írására:
Ja, hogy csak te hülyézhetsz??
21:17
246
May
28
falusiparaszt válasza írására:
ez akkor sem ide csatlakozik és ha te azt hiszed kiszabaditod vilit akkor csináld..én addig inkább a saját házam környékét pofozgatom és rakom rendbe ezt kéne felfogni nem mindenkivel kell foglalkozni hanem a saját helyzetünkel!!!!!
21:18
247
May
28
falusiparaszt írta:
és most go play alvás mert holnap meló esetleg este benézek kicsit hülyézni meg káromkodni:P:P
21:21
248
May
28
ismeretlen írta:
na ti is hülyéztetek nem csak én!nem kell rámkenni!
21:24
249
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
de ha ottani nő megy hozzá akkor az ő közös lányukkal teszi...logikus na mind1
21:25
250
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
nekem te ne mondd meg h mivel kéne foglalkoznom!nekem fontos h másokkal foglalkozzak és kész ezért nem vagyok nálad kevesebb sőt!nekem ne szólj be!
21:26
251
May
28
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
ja csak erre vagy képes de tudod mit leszarom...nem tudom h jössz te ahoz h beírom ide ezt a témát mert ide tartozik és jó ha tudnak róla az emberek erre te leszólsz!anyád
21:27
252
May
28
falusiparaszt írta:
még annyit hogy képzeld a zsidoknál meg az a szokás hogy a hapsikat metélik körül...ezzel miért nem foglalkozol szerintem elég para...ja de ird csak bátran az nem olyan vészes és sokkal jobb ugy mint ha nincs megcsinálva mert higénikusabb..jah csupán 3 honapig tart mig begyogyul de közben nem lehet merevedésed mert felszakad a varrat, jah igen és a férfiak orgazmusát igen csak gátolja....sokkal nehezebben élveznek el mint amugy..LEginkább el sem élveznek szimplán ejakulálnak orgazmus nélkül.....amig simán tartott 1-2 óráig (kinek hogy van akinek csak pár perc hehehehehe:P) azután garantált több orás müvelet mire lessz valami....ami persze már unalmas is lessz a végére és abból az jön majd milyen balfasz a hapsi inkább maszturbálok....
21:28
253
May
28
syssy333 válasza írására:
Te is ugyanezt csináltad, vagy neked lehet???? Biztos, mert te olvastál róla, szegény.... Te jöttél a leoltó szövegeiddel, akkor ne várd, hogy mástól mást kapsz!!!!
21:34
254
May
28
falusiparaszt válasza írására:
te kivel beszélsz igy utolsó utánni szaros kis veréb????nem vagyok ám a csoporttársad azzal játszál amivel egyidős vagy és ha még van mert lehet én foglak körülmetélni te taknyos idióta!!!mit gondolsz te magadról?anyámat akkor vedd a szádra te kis hugyos mikor a szaros seggemet nyalod és közben nagyokat nyelsz !!!!!!a női körülmetélés hogyan jön a maszturbáláshoz te agyhalot torz idiota!!!!!!leszollak mert pont az ilyenek miatt tartunk ott ahol tartunk ebben a buzi országban!!!!mindennel foglalkozunk csak saját helyzetünkel nem!!!!
21:34
255
May
28
booooooooo írta:
Szép jó estét mindenkinek.
Hú,megizzasztottatok rendesen mire elolvastam a cikket és a hszeket.néhány hszel egyetértek,hogy néhány dolog(sál,hotdog,plüss) már durva.De jó ha beszélünk a masztiról,mert sokaknak tabu,pedig nem kéne h az legyen.Másik egy IGAZÁN JÓ kapcsolatban,nincs szükség masztira.Ha mellette van, az baj.Persze egymás előtt csinálva eksön előtt,az jó előjáték lehet...

Elf a te cikkedhez csak annyit mondnék,hogy szomorú ez a dolog.Én is tudom,hallottam,olvastam ilyeneket.Egyszer egy sorozatban(Kés alatt- azt tudni kell hogy a film 2 plasztkai sebészről szól),volt egy olyan rész ahol egy afrikai 30 éves nő szinte könyörgött nekik hogy ha csak 1% esély van rá hogy a csiklórekonstrukciós műtét sikerrel jár,műtsék meg.Eleinte úgy tűnt hogy nem sikerült ,,életre kelteni,, az elhalt szöveteket,de aztán az egyik nő tanácsolt a nőnek,hogy magával próbálja.Annyira hűen visszadata a film hogy mit érezhetett a nő amikor életében először átélte azt amitől kislányként megfosztották.már én is sírtam örömömben.És annál rosszab belegondolni,hogy ma is van ilyen.
Szerintem a cikked valamelyest hozzátartozik a dologhoz,de túlságosan elkanyarodál vele,nem ezen a fórumon fogod megváltani a világot.Ha annyira akarsz írj erről egy külön cikket,de konkrétan itt végülis az örömszerzés volt a téma.
Amúgy syssy belinkelése az orgazmus menetéről meg stb,még inkább ide vág,amiatt is hogy néhányan elkezdték írni,hogy a pasi miatt van mindig...De néha utánna kék járni,hogy lehet hogy a nőben IS van bibi.
Amúgy meg elf,te voltál az aki beszóltál syssynek nem épp kedves módon,hogy miért rakta be a cikkét.Azért mert ide vág...Szóvel te kezdted,ő meg felvette a kesztyűt.Elhiszem hogy idegesít téged ez,de hidd el syssyt meg falusit is ugyanúgy érdekli,de nem ezzel kell hogy az ember minden ereje,ideje energiája menjen el.Akkor hova jutna az emberek élete,családja?
De aLÉNYEG,ha szembekerülne vele az ember(akár olyan férjet/feleséget választ magának akiről kiderül hogy megtenné ezt a közös kislánnyal),küzdjön és fellépjen ellene bármi áron.Vagy ha a környezetében találkozik ilyennel tegyen ellene.
21:39
256
May
28
falusiparaszt írta:
A mai nap örömére most megyek és megcsonkítom az asszonyt!!!!!!!!
21:55
257
May
28
booooooooo válaszafalusiparaszt írására:
:DDD de csak finoman:)
21:58
258
May
28
angim írta:
oh váóóóó....
22:01
259
May
28
angim írta:
hát gyerekek...ez jobb, mint a husi-sulis rovat....ott sem volt semmi a személyeskedés, de ez az oldal viszi a pálmát...:) ebbe én is beletartozok, mert mérges voltam/vagyok sok mindenre...nekem személyes tapasztalaotm van, hogy a csávók mennyire önzőek és türelmetlenek, illetve nem tudnak rendesen kefélni, mert lusták visszatartani, illetve a porno az isten...)tisztelet babának:))))) )syssyke drága (azt hiszem te írtad...): szerintem sok gyökér ...sőt! nem is szerintem! nagyon el vannak rontva a fiatalok, hogy tényleg az érzéketlen pornokból tanulnak meg szexelni...és azt gondolják, minden tudás az övék...hidd el nekem, hogy ez télleg így van. :( és elég szánalmasnak vélem ezt...hogy sok pozitúrát a pornóból vesznek, és elvárják a csajoktól, hogy ugyanúgy sikítozzanak, mint a tévében...na, igen..most tulajdonképpen nem is tudom mit akartam írni..:)))))) na, falusi: kellemes keffentést:))))))))) én értem, hogy mire gondoltál egyébként...mármint a segítségnyújtást illetően. de butaság abból kiindulni, hogy "én minek segítsek, ha más bezzeg nekem baszik segíteni"...de..nem jobb a lelkiismeretednek?...nem kell az egész életedet odaadni, mint teréz anyának...

syssy: látom, rasszitsa vagy. a feketéket miért nézed le annyira? miért bolond az az ember, aki feketével van párkapcsolatban?...ugyanúgy szarik, ugyanúgy büdöset fingik...jó, nem kell szeretned, ha nem akarod...csak kérdeztem. ismeritek a viccet?

két dolgot utálok a világon: a rasszizmust, és a kínaiakat:)))))))))))))) jó, öreg poén, tudom..:P
22:11
260
May
28
angim írta:
"én minek segítsek, ha más sem segít rajtam?" tudjátok hányan gondolkodnak így?...sokan...és miért? mert nem segítünk egymásnak, és a másiktól várjuk a csodát...

ami a pasiválasztásomat illeti...szerintem akaratlanul is tuskókat választottam eddig...hát így jártam :P így könnyű azt hinni, hogy minden pasi ilyen...ugye értitek?..
22:15
261
May
28
zzs írta:
jáj én értem hogy mi a jó abban hogy nem moderálunk de hümm ezek a kommentek kicsit elrontják még a cikket is.... :S :S :S
22:48
262
May
28
angim válaszazzs írására:
hát igen...és elnézést kérek a tegnapi kiakadásomért, viszont a véleményem attól még nem változott...

ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))
23:03
263
May
28
kebab írta:
Meglehetősen érdekes hozzászólások érkeztek...

Elfmaiden: nagyon komoly téma, amit feszegetsz. Én is sokat olvastam utána, és teljesen osztom a véleményedet. Egyedül abban hibáztál. hogy egy olyan fórumon vetetted fel a gondolatot, ahol boldog-boldogtalan bedobhatja az esetleg át sem gondolt véleményét. Ez a téma több komolyságot és érettséget igényel.

Syssy, Falusiparaszt: ti tényleg primitívek vagytok. Nagyon. Már több fórumon olvastam a hozzászólásaitokat. Sőt, voltak olyan témák, amiben egyetértettünk. A stílus viszont nagyon nem mindegy. magára valamit is adó ember nem beszél ilyen stílusban, mint ti. Továbbmegyek: ha valaki ilyen stílusban beszél (vagy inkább ugat, sorry), ilyen kezdetleges és primitív a helyesírása, stb., annál viszonylag nevetségesen sül el az, amikor fennen hirdeti magáról, hogy ő (vagy a csaja) milyen értelmes, csodás, értékes. Gondolkodjatok(?) srácok. Nonszensz a dolog csöppet.
23:37
264
May
29
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
igen ez is gáz sztem is!azt se kéne,de tény h nem összehasonlítható a kettő és ez meg főleg nem tartozik ide...nem tudom miért viselkedsz úgy mintha ez a hozzászólásom a férfiak elleni hadjárat lenne!én nem ezért írtam hanem h tudjanak erről is az emberek...erre jössz te aki minden másról elkez ide írogatni és közbe engem fikáz,h milyen egy szar vagyok h ezt a témát fel mertem hozni,ami sztem igenis egy fontos téma!
01:55
265
May
29
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
én akkor jöttem a leoltó szövegeimmel amikor mindketten elkezdtetek fikázni amiért szóba hoztam ezt a témát!
01:57
266
May
29
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
remélem felrobbant idegességedben az a hülye fejed!téged kéne ledobni afrikában hátha kinyírnak....és ti kezdtetek el engem baztatni nem én titeket én csak felhoztam a témát már boccs.úgyh inkább szállj magadba te utolsó paraszt(jajj boccs a parasztoktól!)
01:59
267
May
29
ismeretlen válaszabooooooooo írására:
nem én szóltam be neki először ő oltogatott itt mindenkit!én csak egy nyomorult cikket akartam idelinkelni ezek ketten meg jöttek itt a hülyeségükkel és leszóltak mindenkit!én csak annyit akartam h tudjanak róla az emberek hát boccs...
02:02
268
May
29
ismeretlen írta:
amiket írtak ,h miért hozom ezt fel és h a nőket sem kell félteni meg h sokszor a férfiak vannak eltaposva én ezt támadásnak vettem.meg azt is h be lett szólva h most nem ez a téma.én erre reagáltam,h amit syssy bemásolt az sem inkább téma,mint amit én fölhoztam úgyh ő szólt be előbb nem én...de ez már úgyis mind1 mert a végére már mindenki bunkó lett...
02:07
269
May
29
ismeretlen írta:
Én is elnézés kérek mindenkitől a bunkó beszólások miatt!csak annyira dühít amikor fel hozok egy komoly témát(legalábbis sztem az)és sztem akárki akármit mond ez is ide tartozik(hova tartozna ha nem a női masztihoz/orgazmushoz?) és erre leszólnak meg hülyének vagyok nézve...és úgy van kezelve mintha én álmodtam volna ezt és egy baromság lenne...pedig igaz sajnos.csak gondoltam hátha tud valaki valamit tenni,de úgy gondoltam,ha nem is azért 1. lépésnek nem rossz,h bemásolom ide és tudomást szereznek róla az emberek...erre nem akarják elhinni és hülyének vagyok nézve...remek...nem kellett volna ettől még bunkónak lennem,de elkeserítet a helyzet és nem tudtam higgadt fejjel lereagálni.boccs
02:15
270
May
29
ismeretlen írta:
asszem ne fogok gyakran fórumokra járni mert akármilyen komolyabb témát hozok fel mindig csak beszólást kapok...tudom h nem lehet minden rossz dolgot jóvá tenni,de az a típusú ember vagyok aki azért törekszik rá a jobb jövőért...de addig ameddig a legtöbb ember csak leszól miatta és hülyének néz addig nem csodálom,hogy ilyen ez a világ...mert alapvetően nekem boldog életem van!és jó emberek vesznek körül csak úgy gondolom ez másnak is járna...lehet,hogy naív vagyok,de nem tartom magam önzőnek és tiszta a lelkiismeretem.valahogy komolyabb témákról szívesebben beszélnék normális emberekkel,mint arról,h pl ki milyen színű szandált húz fel...én valahogy ezt nem tartom egy beszélgetési alapnak...
02:21
271
May
29
ismeretlen írta:
boccs mégegyszer,nem akartam elcseszni a fórumot...de azért tisztában vagyok vele,hogy ez nem csak az én hibám úgyh nem vállalom az egészet magamra...
02:25
272
May
29
syssy333 válasza írására:
Köszönjük, tudunk róla! Eddig ok. De elvártad volna, hogy mindenki teljes erejéből, ami kifér a csövön startoljon rá a dologra???? Tüntessen, meg hasonlók... Írtam, hogy nem értek vele egyet, de ennek ellenére is én voltam a hülye, aki mit képzel magárol, hogy nem foglalkozik vele!!!??? Hát nem is azért az ötösért, de jelen pillanatban nem az a legfontosabb dolog számomra, hogy a világ több pontján, ( ha vándorolnak, ha nem) mit csinálnak az afrikaiak! Gondolom az I., II., világháborút sem akarták az emberek, mégis volt, az is szörnyű volt! De az ellen sem lehetett tenni! Olyan korszakot élünk, ahol a szó kevés, a törvények nem használnak! Az emberek többsége saját magáért küzd, örül, ha épp sinen van minden, mivel itthon is van mit rendberakni! Az emberek önzők és mindenkiben benne van, az már más kérdés, hogy kiben mikor jön elő!!!
Attól meg nem lesz rosszabb a lelkiismeretem, hogy nem veszek részt ezekben a dolgokban... Aki meg ez miatt lenéz, annak egészségére... Nem fogok belehalni!
06:59
273
May
29
booooooooo válasza írására:
no kedves Elf!Kezdesz nagyon kihozni a sodromból.Mi az hogy syssy kezdte a beszólást????Légyszíves olvasd már vissza a hsz-eket.angim elkezte általánosan nagy szaroknak leírni a pasikat,hogy szarnak a nőre,arra hogy ő is élvezze a szexet stb.Erre syssy kiakadt,hogy ő mi alapján általánosít és Neki szólt be emiatt,és utánna beírt egy témáról( az orgazmusról és annak jeleiről stb)egy linket,fekhhíva figyelmet arra hogy 1. tanulhaó az orgazmus,2.nem csak a ffi hibája ha nincs orgazmusa a nőnek,mert az is lehet hogy az csak is a nő hibája hogy nincs.igen most jöhetsz a női körülmetéléssel,ami szintén meggátoló ok.De itt lelki eredetű probléma szokott lenni a fő ok,nem fizikai.Szóval neked egy szóval nem mondott semmi rosszat syssy,sőt egyetértett hogy szar hogy van ilyen körülmetélés.erre te mit lépsz arra hogy ő IS beírt egy kapcsolódó témát????lefikázod,beszólsz,hogy hogy képzeli hogy ezt ide merte rakni,és hogy hülyeség amit a cikk ír.Mintha téged bárki lefikázott volna hogy no de miért raktad be ide azt a cikket.erre ők mit léptek drága?Emlékszel még?visszaadták neked azt amit TE kezdtél.Beszóltak,és szintén azt írták(amit az előtt nem)hogy hülyeség és hazugság a cikked úgy ahogy van.
12:56
274
May
29
booooooooo válasza írására:
amúgy azt látom rajtad hogy túlságosan magadra veszel mindent,meg akarod váltani a világot,a környezeted,megmenteni a barátaid/nem barátaid....
Ha jót akarsz magadnak (azt nem mondom hogy szokj le róla,mert azt nem lehet) akkor fogd vissza ezt a kényszered,mert ha nem akkor életed során mindig valami problémát fog ez neked okozni,és nem fogsz jó kijönni belőle,és csak szenvedni fogsz miatta fölöslegesen.nem ez az élet,ne így akarj élni.nem jó ez.Nem vetted még észre hogy ilyenekkel fölös depit szórsz magadra?Totál úgy írsz,olyan vagy mint amilyen én voltam néhány éve.Megszívtam vele,így eldöntöttem hogy visszafogom magam,mert aki nem akar segítséget annak nem szabad nyújtani,mert az csak problémát okoz.
13:01
275
May
29
angim írta:
marha jó, hogy most már arról szólnak a hozzászólások, hogy ki kinek mikor szólt be előbb, és kinek van nagyobb ereje a véleményének...:S lehet, hogy az én kiakadásom kicsit erős volt, de akkor sem változott a véleményem...a nők továbra is hátrányban vannak a nemük miatt...ez mindig is így volt, és sajnos ilyen is marad...úgyhogy nekem ne próbálja bemesélni senki, hogy ez az én agyszüleményem, mert igenis nem igazságos velünk szemben...és mivel most nyugodt vagyok, és végre kialudtam magam :), elmondható, hogy biz' néhány nőtársam bizonyos dolgokban nem különb a férfinál, sőt, biznyos dolgokban még aljasabb is...de nem mind! ahogy a pasik egy része sem, csak sok a barom, aki alapot ad. azért vannak szőke nős viccek is...

na, erről is lehetne vitatkozni, hogy kiket kellene hogy védjen a jog, de ez tökkkkkéletesen más téma, és más oldalra tartozik...szerintem lapozzunk.
13:32
276
May
29
booooooooo válaszaangim írására:
,,marha jó, hogy most már arról szólnak a hozzászólások, hogy ki kinek mikor szólt be,,
talán mert muszáj,mert van akinek kiesnek dolgok,és a félreértéseket tisztázni kell.

Amúgy vannak fasz pasik,és köcsög nők is.Mindkét oldalnak vannak ,,selejtjei,, és kész.
13:34
277
May
29
morgan válaszafalusiparaszt írására:
Ez 1 off lesz, elore is bocsi erte, de muszaj hozza szolnom:
Az en pasim nem zsido, de korul van metelve. Amit irtal nem igazan tukrozi a valosagot, mert o nem csak ejakulal o igenis ateli az orgazmust. Valoszinu te arra ertetted, hogy a zsidok ezzel kuzdenek, csak azt elfelejted, hogy a gyerek 8 napos koraban a zsinagogaban csinaljak es meg csak nem is muteti uton, hanem a rabbi fog 1 sziket es nyissz.... Neki rendes mutet volt gyerekkoraban, de nem panaszkodik miatta, mint ahogy irtad, ilyen nemu hatranyai sincsenek.
De azt nem tudom, hogy tudtad-e, hogy a korulmetelt fiuk, pasik sokkal egeszsegesebbek 1 no szamara, mert kevesebb betegseget kapnak el. Sot afrikaban azt is megfigyeltek, hogy a korulmetelt pasik nem kapjak el az aidset.
Meg1szer bocsi az offert.
14:39
278
May
29
booooooooo válaszamorgan írására:
,,sokkal egeszsegesebbek 1 no szamara,, erre csak azt modnom hogy higiénia,és kész,azon múlik a dolog nem a körülmetélésen.
15:52
279
May
29
angim válaszamorgan írására:
télleg?....
15:53
280
May
29
angim válaszabooooooooo írására:
najo vazze', de...milyen stílusban??...egyik köcsög, másik kurva....csakmert van véleménye...szerintem itt mindenkinek és senkinek van és nincs igaza. syssy is azt a témát másolja be, ami a cikkhez kapcsolódik, amilyet akar...elfnek üzenem, hogy támogatom, és nagy az egyetértés köztünk, de...ha te is bemásolsz ide hozzátartozó linkeket, akkor engedd, hogy más is szóhoz jusson....lehet vitatkozni, érvelni, tanulni a másiktól, de nem alpári módon....tök mindegy ki kezdte...ez mindkét oldalra érvényes...
17:25
281
May
29
malaga válaszaBuppa írására:
pedig felcsigáztál.. remélem lesz olyan cotcot-cikk, ahová illik majd kommentben a történeted :)
18:32
282
May
29
malaga válaszaangim írására:
ez az, hogy mi, akik itt, európai kulturkörben nevelkedtünk, még örülhetünk. a világ sok más táján még több okod lenne a dühöngésre (bár bocsánat, nem tudom h mi van a háttérben, mi zaklatott fel így), csakhogy eszedbe sem jutna, mert állati butaságban lennél tartva, kivágott csiklóval.

ajánlom még Ayaan Hirsi Ali könyveit. (szomáliából hollandiába menekült - mellesleg gyönyörű - nő. sokat írt a csonkításról.)
18:48
283
May
29
malaga válasza írására:
teljesen igazad van, ez több mint aggasztó. ha egy másik ország befogad, nekem kell asszimilálódnom. és betartanom a törvényeit. nem hinném, hogy a női kimetélés nálunk törvényes lenne.
19:01
284
May
29
angim válaszamalaga írására:
hát persze, hogy nem törvényes....
19:08
285
May
29
malaga válaszafalusiparaszt írására:
lol
19:09
286
May
29
malaga válaszafalusiparaszt írására:
lécci hagyd már abba az árnyékbokszolást, a saját nyugalmad érdekében is. én sem járok a machomediara forumozni (azon már túl vagyok, szörnyű volt :))
lám, ez történik, ha egyszer egy lány veti el a sulykot kommentben. hisztérikus frászban tör ki itt több csávó is.

elmondom: igen, általánosított, igen, igazságtalan volt. nem, a nők többsége nem gondolja, hogy a ffiak tehetnek a súlyfeleslegéről. nem, nem gondoljuk h az iszlám kultúrából származó bevándorlók késekkel vetődnének a nemi szervünkre (az már gáz, hogy itt élő, muzulmán nőket megcsonkjítják). és nem, nem gondoljuk, hogy azért kéne masztizni, mert a férfiak bénák az ágyban.
19:15
287
May
29
malaga válaszasyssy333 írására:
mindez neked is szól, ezzel kiegészítve:

nem, nem gondoljuk, hogy ha ránk néz valaki, az meg akar erőszakolni.

na: béke, szeretet. férfiak nélkül az élet (a legkevesebb, hogy) sivár lenne.
19:17
288
May
29
malaga válaszafalusiparaszt írására:
ja, hogy te náci vagy. akkor bocs, nem szóltam.
19:18
289
May
29
falusiparaszt válaszakebab írására:
tudjuk igen te meg vagy a tökéj aki magasan művelt sosem mondott 1 trágász szot sem mert tulajdonképpen te szent borbála vagy aki azt gondolja hogy 1 forumon az a primitiv aki éppen helyelenül ir mert elgépel és nem nyelvtani hibákat ejt...szerintem senki nem érhet fel a tökéletességedhez mert te csak azt gondolod mindenek felett álsz te osztod az igét és az az evidens amit te mondasz....erre én azt mondom hogy szabad országban élünk és azt irunk és ugy ahogy mi akarjuk és szerintem te vagy a nevetséges ha azt gondolod mindenki hülyeségére bólogatni fogok mint 1 autotacsko neked lehet hogy jó mások talpát nyalni és sosem tettem ezt meg és nemis fogom mert kiállok a magam igazáért minden erőmmel!!!!!!összegezve Te tényleg a primitiv eukarióta fogalmába tartozol és szánalmas nevetséges vagy ha azt gondolod mind olyanok vagyunk mint te aki tökéletesnek képzeli magát azzal hogy kerülgeti a szavakat és ugy beszél mint aki éppen a seggemet nyalná ettől hányok darabosat......
19:42
290
May
29
falusiparaszt válasza írására:
irtam hogy fontos téma egyetértek ebben én azt irtam hogy nem ehhez kapcsolodik a kitéréseim a témátol teljesen rádvethetők mivel nekd válaszoltam a te témádhoz......
19:45
291
May
29
falusiparaszt válasza írására:
te tényleg nem tudod felmérni a helyzeted?te kinek képzeled magad?manapság egyes nők tényleg tul sokat hisznek magukrol ahogy ez a szerencsétlen ksi mitugrász is!!!mikor fogsz esetleg megverni? nem tudod felmérni az erőviszonyokat beugatsz aztán utánna meg nyüsszögsz amikor a fejed lapul a patkán......akkor majd azt mondod hogy mekkora szar vagyok hogy nővel állok le...csak az a baj hogy én max megvédem magam 1 nővel szemben és tényleg olyan hülye hogy rámtámad mert azt hiszi magárol hogy walker a texasi kopó és bárkivel elbánhat...esetleg szólsz anyunak apunak hogy ez a csunya bácsi bántott esetleg a hapsidnak akinek fogalma sincs arról hogy tulajdonképpen te kevered a szart????akkor mondom hivhatod a nasat is te szarházi kis veréb!!!!!!négyesével gyertek mert nem érek rá!!!
19:51
292
May
29
falusiparaszt válasza írására:
neked tényleg ilyen kevés agyad van?felhoztál 1 témát valaki hozzászol mégcsak nem is bunkó modon beugatsz aztán meg ujaddal mutogatsz mint 4 éves hogy de ő kezdte...... a csajom 9 éves öccse szökött igy viselkedni!!!!!!!!!!
19:54
293
May
29
falusiparaszt válaszamorgan írására:
igazad van...de nem is azt irtam hogy nem élik át az orgazmust hanem azt hogy van akinek nincs ez miatt és ugyanugy aláveti magát a dolognak vallási és egyéb okokból!de az tény hogy sokkal higénikusabb és nem annyira hordoznak betegséget...
20:04
294
May
29
falusiparaszt válaszaangim írására:
persze alap! mindenkinek legyen véleménye normális hangnemmel! de ami nem ide tartozik azt ne eröltessük ehhez a témához mert valaki azt gondolta ide tartozik sehogy sem megy a szadista csiklókivágás az orgazmushoz és a maszturbációhoz az más téma!foglalkozni kell vele de nem ezen a cikken!
20:07
295
May
29
falusiparaszt válaszamalaga írására:
XD szerintem mi sem birnánk a csajok nélkül:P én legalábbis meg is örülnék ha nem lenne a párom:P
20:10
296
May
29
falusiparaszt válaszamalaga írására:
nem vagyok náci , de az ember szine fehérXD (nyilván mindenki ismeri ezt a "szlogent")na jó viccet félretéve nem vagyok náci azt csak pédaképp irtam..egyébként én nagyon sokat tanulmányoztam dolfi bácsit sok filmet dokumentumfilmet is megnéztem és régebben könyveim is voltak amiket el is olvastam szal sokat kutogattam utánna vajon miért tette mi oka volt rá..na de ez már más téma ugyhogy nem folyok bele csak annyit mondok hogy sokan tévhitben élnek ezzel kapcsolatban és a töri könyvek nem fedik a valóságot csak eltakarják...
20:15
297
May
29
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
de én nem azért írtam,h mindenki tüntessen ellen csak azért,h értesüljön erről aki még nem hallotta.nem is akartam ennyit beszélni róla...csak közbe elkezdődött a vita és mindenki bunkó lett...
21:19
298
May
29
ismeretlen válaszasyssy333 írására:
de én nem azért írtam,h mindenki tüntessen ellen csak azért,h értesüljön erről aki még nem hallotta.nem is akartam ennyit beszélni róla...csak közbe elkezdődött a vita és mindenki bunkó lett...
21:19
299
May
29
ismeretlen válaszabooooooooo írására:
boccs visszaolvastam és ő szóét be,h miért írok az erőszakról mert az nem tartozik ide v vmi ilyesmi...és tudod szarok rá,h kihozlak-e a sodrodból v sem!védd csak ha szerinted neki van mindenben igaza...végülis csak az a fontos,h ki kezdte az nem h a másik is hülye h folytatta...én elismertem h hülyeség volt vitatkozni és bunkónak lenni...és ha még én is kezdtem(amivel nem teljesen értek egyet...) az sem számít mert attól még nem kellett volna folytatni ez mindenkinek szól.
21:22
300
May
29
ismeretlen válaszabooooooooo írására:
ez marhára nem így volt nem tudom te mit olvastál...sztem is általában ha nem működik egy nőnél akkor lelki oka van!ezért írtam (teljesen mellékesen egyébként) a megerőszakolásokat,h annak is mekkora gátló hatása van!és ő ezt leszólta én csak utána szóltam le azt amit ő bemásolt!sajnálom,h nem tudsz olvasni...
21:24
301
May
29
ismeretlen írta:
sztem mindkettőnk bemásolt irománya ide való volt és mindketten bunkók voltunk h leszóltuk a másikét!és boccs de ha vissza olvasod ő szólta le előbb azt amit én írtam(persze ez engem sem mentesít...)
21:26
302
May
29
ismeretlen válaszabooooooooo írására:
de boccs én ettől függetlenül még nem vagyok depis!boldog vagyok csak szeretk embereken segíteni!és csak azért írtam ezt ide h értesüljenek róla az emberek.én nem mondtam egy szóval sem h most mindenki tüntessen...a világmegváltást nem szó szerint értettem természetesen tisztában vagyom vele h ilyen nincs...úgyh légyszi ne mondd meg h mit csináljak/mit ne,mert sztem semmi rossz nincs abban h ezt ide bemásoltam...utána meg jött a vita jött a bunkózás és mindenkinek elszállt az agya...de attól még bosszantó ha valaki hülyének néz és direkt nem akarja megérteni amiket írok...jó,h nem már az is az én hibám,h syssyék az én hülye reakciómat ugyancsak hülyén reagálták le...mellesleg sztem még mindig nem én kezdtem.
21:30
303
May
29
ismeretlen válaszaangim írására:
én is ezen akadtam ki h hülyének vagyok nézve...és sztem is már röhej h azon megy a vita h ki szólt be előbb kinek...amúyg meg tessék rendesen végig olvasni a hozzászólásokat,oké?
21:32
304
May
29
ismeretlen írta:
ja az utolsó nem neked szólt angim hanem mindenkinek aki hozzá szól úgy h nem olvasta el rendesen...meg még h én bosszantom!hát különösebben nem érdekel h ez felbosszantja miss tökélyt...
21:34
305
May
29
ismeretlen válaszafalusiparaszt írására:
ne fikázz kössz.igenis ő kezdte nem én!csak utálom h minden rám van kenve!akkora egy büdös paraszt vagy mint egy ház!!!boccs de mivel én nő vagyok nem tudnám magam megvédeni és nem is támadnék rád...nem is mondtam ilyet...ellenben pasim lazán lecsavarná a fejed ha már az erőviszonyokról van szó...
21:41
306
May
29
ismeretlen írta:
jajj megint belementem a bunkózásba!boccs lehiggadtam és senki sem fog senkit megverni,oké?ehez mit szólsz?szívjunk el egy béke pipát inkább!És örülnék ha nem csak én kérnék bocsánatot hanem ti is tőlem,mert ti is megsértettetek engem nem csak fordítva!
21:44
307
May
29
booooooooo válasza írására:
szívem én a bunkó beszólásról írtam,amit te kezdtél,nem ő.Látom értelmezési problémáid azok vannak.
Syssy a 79-hszben kommentelt először?Látod?nem?és nem neked ugatott be hanem angimnak.utánna neked egy olyan mondatot írt nem lebunkózva téged hogy nem a megerőszakolás a téma(volt már arról durva cikk)..aztán ő bemásolta angim tájékoztatására az orgazmusos cikket.erre te a 91.hszedben leoltottad hogy hogy képzeli,hogy bemásolta.Ő nem a cikked beírását minősítette vagy hasonlók,csak a megerőszakolást említette hogy nem ide vág.erre te mint egy óvodás jössz mutogatva,meg okoskodva,hogy haha nem is úgy működik az orgazmus.Mondod te akinek még életébe nem volt.A 107-ben pedig elsőként te ócsároltad a másikat.
kár volt visszaolvasni a hszeket,mert rájöttem valamire.Most én is kezdjelek el téged szapuli?Van hogy senki egy szót be nem írt de te 10 hszen kereztül csak fejtegetted meg inkább magadat sajnáltattad mint mást.És csak írtad,inkább a magad meggyőzésére mint máséra hogy milyen igazad van meg jaj te szegényhogy téged mindenki bánt,holott te provokáltad ki.írd le egy hszben hogy mi van,ne egymás után 10-ben,mert az pláne idegesítő.
amúgy meg te kezdted nem tudományos alapokra fektetve hogy jaj az szerinted bizti nem úgy van.erre amikor a fagyi visszanyal te meg nyivákolsz hogy jaj én szegény,igazat írok és még azt mondják rám hogy hazudok.így van az amikor az ember a saját szarába sétál bele már bocs.
21:50
308
May
29
booooooooo írta:
,,ő szólta le előbb azt amit én írtam,, ezt hol látod te?mert nem ebben a cikkben az is biztos.
pedig te úgy írsz mint ha meg akarnád váltani a világot és ezért nem fogadod el ha valamit elbaszol ugyanazt dobják vissza rád.
gáz hogy arról megy a vita hogy ki kezdte?nem gáz szívem,csak tudod én szeretek tisztavizet önteni a pohárba,te meg világot megváltani.
még jó hogy az kérjen bocsánatot aki kezdte és hülyének nézi a többit
21:55
309
May
29
booooooooo írta:
,,ellenben pasim lazán lecsavarná a fejed ha már az erőviszonyokról van szó...,, ne már ez a beszólás szánalmas.Ha te kiprovokálsz valamit,te vállald a következményét ne hívd a gorillád. ez óvoda kiscsoport tagozatban volt divat.
és erre lehet igazat adni annak(nem tom már ki írta) ezt, hogy ha anő elbasz valamit és kéne a férfi hogy megmentse akkor jó hogy van ffi a háznál és akkor nem egy aljas féregnek van titulálva.
21:58
310
May
29
kebab írta:
Nem mondtam, hogy én tökéletes vagyok. Csupán annyit mondtam, hogy ezzel a stílussal bizony egyértelmű, hogy nem tartozol abba a rétegbe, ahová képzeled - vagy legalábbis amit hangoztatsz. És igen, én primitívnek tartom azt, aki felnőtt létére ilyen súlyos nyelvtani hibákat ejt, továbbá folyamatosan dobálózik a trágár szavakkal és olyan stílusban osztja a népet, mintha ő aztán lenne valaki.
Tudod, mi különbözteti meg a primitívet az értelmestől? Éppen az, hogy látja tudása hiányosságait, szerényen visszavonul, ha egyértelműen nem konyít valamihez. Nem pedig helyből ugrik és bizonygatja, hogy de hát ő primitív.
Lehet, hogy neked nem fontos pl. a helyesírás, de abban a társadalmi rétegben, ahová tartozónak szeretnél látszani, bizony belépő és elvárás a helyesírás (nem feltétlenül tökéletes, de az azért minimum elvárható, hogy a tökéjt ly-nal írja).
Engem egyébként nem bánt, ha primitív vagy, csak vicces, hogy megpróbálsz nem annak tűnni. Egyébként pedig fejleszd magad. Olvass újságot és könyveket, ismerkedj a világgal - hidd el, te is kiléphetsz a falusiparaszt kategóriából.
Ja és még valami: az, hogy nem küldök el mindenkit valahová, még nem jelenti azt, hogy nyalom a seggét. Ja, hogy az fáj neked, hogy nem neked adtam igazat? Hát ilyen a világ, jobb, ha tőlem tudod...
23:10
311
May
29
booooooooo írta:
Gépen én se tudok helyesen írni,nem szoktam még hozzá anyira a gépeléshez meg a gépen való íráshoz.de inkább elgépelni szoktam.
23:50
312
May
30
kebab írta:
boooo: nem is erről beszélek. Az elgépelés nyilván más. Hasonlítsd össze a tiédet falusiparasztéval. Szerintem érted, mire gondolok.
00:18
313
May
30
booooooooo írta:
én már megszoktam ha valaki nem tud írni gépen.annyi olyan emberrel találkoztam akinek voltak ilyen gondjai,és valójában pedig egy tök rendes,normális,kiegyensúlyozott ember.csak valahogy nem verődött belé a helyesírás.Szerintem ez nem ok az általánosításra,saját tapasztalatból mondom.
00:34
314
May
30
kebab válaszabooooooooo írására:
Én meg saját tapasztalatból mondom, hogy a diszlexiásokat leszámítva csak az nem tanul meg helyesen írni, aki nem olvas pl. sokat. De ám legyen neked igazad. A srác stílusáról is az a véleményed, hogy ez így o.k., ez az útszéli, válogatott káromkodásokkal és agresszióval teli beszéd? Mert engem igazából főleg ez háborított fel. A helyesírás már csak az utolsó csepp volt a pohárban, mert barátunk épp azzal volt elfoglalva, hogy ki mijét nyalja ki. Már bocs.
01:07
315
May
30
syssy333 válaszakebab írására:
Miért zavar az téged, hogy nem ír fórumon helyesen!!!! Vannak itt többek is, akik elgépelik, melléütnek, stb...ÉS AKKOR MI VAN????? Én is elszoktam írni, szarok rá!!!! Ez nem a tudatlanságot mutatja!!! De ha neked ez már annak számít, akkor elég ostoba vagy, számtalan HIVATALOS levelet kaptam már és eddig mindegyikben találkoztam helyesírási hibával!!! Biztos primitívek az ilyen beosztásban dolgozó emberek is, nem? Ez csak egy újabb kötekedés, ami azt mutatja, hogy te azt hiszed, hogy te vagy itt a leginteligensebb személy!!! Úyg hoyg szájj le a fődre!!!!
05:04
316
May
30
syssy333 válasza írására:
Erőviszonyokról vitatkozhatnánk!!! Csaknem meglepődnél...
05:05
317
May
30
syssy333 válaszabooooooooo írására:
Pont a pasim írta (falusi), hogy a nő a pasijával takarózik!!! És lám, beigazolódni látszik az elmélete! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Most lehet elmélkedniük, hogy mi lenne velük pasi nélkül:DDDDDDDDDDDDDDDD
De valószínüleg kebab ezt nem tartja primitívnek, ő leragadt a helyesírásnál:DDDDD
05:10
318
May
30
syssy333 válaszakebab írására:
A stílusról annyit, hogy vannak olyan emberek, akik többféleképpen tudnak viselkedni, (épp helyzetből adódóan), de vannak olyanok is, akik mindig csak egy álszentet játszó szerepbe bújnak és nekik csak az létezik és teljesen elítélik, ha valaki bátran kimondja, amit gondol! És inkább azt a stílust vesszük föl, amit épp a helyzet megkíván, minthogy maszületett bárányként ( mindenre odafigyelve) adjuk elő... Aki normális, azzal mi sem vagyunk bunkók, a kommunikáció képességünk hibátlan, de nem fogom neked ezt itt bizonygatni, aki ismer, az tudja!
05:32
319
May
30
syssy333 válasza írására:
Meg még annyit, hogy én is ugrottam neki pasinak, mert épp (nem szándékosan) meglendítette a kezét felém és utána ő került szar helyzetbe.... De nekiugrottam már hústoronynak is és egyszer nem menekültem a pasimhoz, hogy védjen meg...
05:37
320
May
30
kebab válaszasyssy333 írására:
"Úyg hoyg szájj le a fődre!!!!" Ennyi :-) Nem igazán sikerült meggyőznöd.

Abban egyébként igazad van, hogy gyakori hivatalos levelekben is a hiba. Elég szánalmas. Ilyen országban élünk, ahol a hivatalokban sem tudnak tisztességesen magyarul író embereket alkalmazni. Mert az, hogy valaki hivatalban dolgozik, még nem implikálja, hogy az illető intelligens is - gondolom, ez egyértelmű. Szerencsés esetben persze az.
09:54
321
May
30
booooooooo írta:
Szerintem a helyesírás egyáltalán nem olyan dolog,ami azt jelentené hogy valaki hülye vagy primitív.Nekem vannak olyan ismerőseim is akik akármit csináltak,nem tudták a helyesírásukat olyan szintre emelni,amilyennek kellene lennie.Pedig nagyon sokat olvasott pl az egyik (de a töbi is),tanult,és mellette nagyon jó eredményei voltak iskolában,sőt akár strébernek is lehet nevezni,de akkor se tudta azt a hibát helyrehozni amit anno,kisgyerekként nem küszöböltek ki a tanárok nála.A vesszőt pedig ő se tudta soha alkalmazni.
Amúgy meg ha észrevetted volna,falusi csak azután beszél csúnyán mással ha 1.valaki beszól neki,2. fölhúzza a sok hülye ember az agyát.Ezzel az emberek 90 %-a így van.
11:44
322
May
30
zzs írta:
uramisten itt még mindig ez megy :S :S
12:32
323
May
30
kebab válaszabooooooooo írására:
Igen, csak az embert nagyban meghatározza többek között a vitastílusa is. Vitatkozni lehet civilizáltan is, és lehet úgy, ahogy ezt falusiparaszt csinálta. Ez utóbbi szerintem primitívség. De persze mindenki ítélje meg maga, hogy mi alapján kategorizálja az embereket. Az én szememben a falusiparaszt és neje által képviselt stílus és az "Úyg hoyg szájj le a fődre!!!!" írásmód primitív. Másnak meg az nem tetszik, ahogy én élek. Ez van.
Már hozzászoktam a magyar neten uralkodó színvonalhoz egyébként. Csak a cotcot közönsége ennél színvonalasabb, ezért szemet szúrt az említett két ember. De a továbbiakban nem érdekel, mindenkinek szíve joga analfabétának és parasztnak lenni, és eközben fennen hirdetni, hogy mekkora IQ-fighter. Max. kiröhögik a jobb érzésűek.
14:31
324
May
30
syssy333 válaszakebab írására:
Kedves kebab!! Azt, hogy "Úyg hoyg szájj le a fődre!!!!" szánt szándékkal írtam így, nem érdekel, hogy mi a véleményed róla!! A párom is tud helyesen írni, de ez nem az a hely, ahol ez elvárható!! A fórumon nem mindenki figyel a helyesírásra, (mindenkivel előfordult eddig), csak te vagy az aki ebből ekkora ügyet csinál, de ezért nem szóltam meg senkit, mert biztos vagyok benne, hogy ők is tudnak helyesen írni, csak mondjuk épp jobban figyelnek a tartalomra! De azért nem kell ide jönni, hogy azt figyeld, hogy ki ír helyesen és ki nem!!!
Ja, egyáltalán tudod mi az analfabéta szó jelentése? ÍRÁSTUDATLAN! Nem pedig: helyesen írni nem tudót jelent!
És ettől még nem paraszt senki, nem tudom, hogy jössz te ahhoz, hogy ez miatt valakit is leparasztozz!!! Ha nincs a témával kapcsolatos hozzászólásod, akkor keress magadnak más oldalt, ahol eljátszadozhatsz a helyesírással, csak előbb tanuld meg a szavak jelentését és ne írj akkora hülyeséget, mint amekkorát írtál! Úgyhogy te se hidd magadról azt, hogy magasan vagy kvalifikálva!!!!!!!!!
15:07
325
May
30
syssy333 válaszakebab írására:
És most én röhögök rajtad!!!!!!!!
15:07
326
May
30
malaga válasza írására:
ez az, hagyd az egészet, tudod: okos enged!

(nem mindenki boo-val + fp-vel ért egyet, ne aggódj, csak hülyeség ezt hangoztatni, más flamewarjába beleugatni. pl. amit most is teszek :))
16:39
327
May
30
kebab válaszasyssy333 írására:
A helyesírás minden igényes embertől elvárható, tőletek nem, ez egyértelmű. De te kattogsz a helyesíráson most már. Az előbb kiemeltem, hogy ami igazán sokat elárul rólatok, ez az aggresszív (és gyakran trágár) vitastílus. Ezt ez alőbbi hozzászólásoddal sem cáfoltad meg.
A leparasztozáson pedig ne csodálkozz, ha ilyen stílusban osztod az embereket (mellesleg a pasid nevében is ezt a vonalat képviseli ugyebár...)
A kvalifikáltságba nyilván fölösleges belemenni, ugyanis látatlanban is megmondom, hogy több iskolát végeztem, mint te. De nem ez alapján ítélem meg az embereket (a legjobb barátnőm pl. szakmunkást végzett, ennek ellenére tök okos és értelmes, művelt és nagyon stílusos csaj). A viselkedésükről már inkább - ahogy téged is.
És még valami: az is egy szint, amikor egy párnak az a közös(!) szórakozása, hogy fórumokon anyáznak másokat. Srácok! Menjetek ki a parkba, süt a nap, vagy esetleg moziba. De végső esetben szeretkezzetek. Vagy arról csak pampogtok? Elhihetitek, az sokkal jobb, mint itt fröcsögni reggeltől estig, ráadásul párban.
Ha egyik sem jön be, hát folytassátok, engem nem érdekel. Zsák a foltját :-)
17:27
328
May
30
angim írta:
tejószagúatyaúristen....most komolyan azon estek egymásnak most már, hogy ki ír hülyén?....hát komolyan mondom, hogy csinálni kéne egy dühöngő fórumot...ott aztán kitombolná magát a nép....most már télleg hagyjátok abba...ez már nem poén...vagyishát igen, de ez az én bajom:DDDDDDDDD
19:29
329
May
30
angim írta:
hát komolyan mutogatni kéne titeket....:S :) :D
19:44
330
May
31
Jessyca írta:
Azért olvastam én itt egy-két igen érdekes dolgot. Az én véleményem ezekkel kapcsolatban:
1. Ha visszanézünk a történelemben, akkor bizony találunk olyan társadalmat, ahol a férfiak voltak eltiporva, hiszen az ösemberek legjobb tudásom szerint matrialcháris társadalomban éltek, ahol a férfi dolga kizárólag az élelemszerzés és a gyermeknemzés volt a feladata.
2. Tényleg vannak olyan pasik, akik a szexben csak a saját örömökkel foglalkoznak, de ez egyáltalán nem általánosítható, és szerencsére van nagyon sok pasi, aki figyelmes szerető.
3. A nők megcsonkítása valóban nagy probléma, de attól tartok, hogy ezt a fórumot nem nagyon olvassa olyan ember, akinek módjában áll ezen segíteni. Az is probléma, hogy elsősorban ezt a szemléletet kellene megváltoztatni, mert bizony ezek a nők beletörődnek a sorsukba, hasonlóképpen, mint a muzulmán nők, akiknek semmi joguk nincs. Ezek hagyományok ugyan, de jó volna rajtuk változtatni.
4. Az ember indulatból sokmindent mondhat, és ha kihozzák a sodrából, akkor gyakran használ trágár szavak /ez itt mindkét félnél megfigyelhető/. Szerintem kevés olyan ember létezik, aki nem használ trágár kifejezéseket, ha elborul az agya.
5. A helyesírás tényleg nagyon fontos dolog, de vannak olyan emberek, akik képtelenek tökéletesen elsajátítani. Számos olyan ismerősöm van, akik műveltek, intelligensek, mégis borzasztó helyesírók. Ez alapján nem hiszem, hogy meg lehet ítélni egy embert.
6. Az az ember sem különb a másiknál, aki leprimitívezi, leparasztozza a másikat, mert annak ugyan mennyivel jobb a stílusa, mint annak, aki trágár szavakat használ? Szerintem nem sokkal, a lenéző stílusról nem is beszélve.
7. Ha már a maszturbáció a téma, egyetértek avval, hogy egy jól működő párkapcsolatban nincs szükség rá /esetleg alkalmanként/, persze ha megfelelő időt töltenek együtt a felek. De mindenki akkor és úgy csinálja, ahogy neki tetszik.
Azt hiszem, ennyit akartam ide írni.
13:02
331
May
31
syssy333 válaszaJessyca írására:
Teljes mértékben igazad van! Csak vannak olyan emberek, akikbe egy cseppnyi önkritika nem szorult és csak azt veszik észre, amit a másik éppen nem a legtökéletesebben írt le, fogalmazott meg és még sorolhatnám! Ebből lesz a nagy vita, mert ugye a másik fél megvédi saját magát a legtöbb esetben, még ha nem épp a legnormálisabb módon, akkor is!
14:30
332
May
31
booooooooo válaszaJessyca írására:
nálad a pont minden téren.ehhez már nem kell kifejtés,tökéletesen igazad van MINDEN pontban amit leírtál.
16:19
333
May
31
Beth írta:
látom az "álompár" megint hozza a formáját..

a nők csonkításáról szóló cikk abszolut ide vág. hogy is ne vágna, mikor az önkielégítés a téma? Engem is nagyon elkeserít h ilyet képesek tenni az emberek. de az talán mégjobban h van aki ennyire "immunis" ezekre a szörnyűségekre.

amugy a paraszt-párnak üzenem, h vegyenek vissza. komolyan elgondolkodtat, h neketek miért jó, ha mindenkivel megutáltatjátok magatokat egy oldalon (tudom, kb van 1-2kívétel!). az alpári, személyeskedő, kötekedő és ostoba stílusotok nem ide való. lehet h a ti környezetetekben ez a menő, de itt ezzel csak arról tesztek tanubizonyságot, h mennyire korlátoltak, önzők és buták vagytok.
utáljátok a buzikat? jesszusom. utáljátok a dagadtakat, utáltok mindenkit aki nem olyan, mint ti?
tudom, h ti ezt "normálisnak" tartjátok (eleve utálom ezt h "normális", mer banyek, ki a faszom mondja már meg h mi számít normálisnak?!) és a környezetetekben valszeg mindenki ilyen, szal talán még hátrányotok sem lesz ebből. de sztem ez az oldal az értelmes, toleráns embereknek "készült" és rohadtul nem illetek ebbe a képbe:)

és még annyit, h nagyokosan megjegyeztétek (bocs,h többesszámba beszélek rólatok, dehát "egyik kutya, másik eb") h egy nőnek a háztartás vezetése a dolga stb. akkor gondolom a fejlett svédeket és szomszédaikat hülyéknek tartjátok, h ott elterjedt már az h szülés után az apuka marad otthon a babával. remélem erre is majd elkezditek a fröcsögéseiteket, mert h "nem ez a normális"...
áhh, az a baj h felesleges bármit irnom nektek. ugyis csak az jut el az agyatokig, h "ellenség" és küldjük el az anyjába, mert máshogy gondolkozik vmi témában, mint mi.

és nagyon sajnálom, h a legtöbb téma hozzászólásaiban a ti butaságaitokat kell olvasnom, nem az emberek hozzászólásait. remélem ez egyszer feltűnik az illetékeseknek és tesznek vmit ezellen...
19:08
334
May
31
Beth írta:
de az is elég szomorú h napokig képesek vagytok veszekedni a SEMMIN. (nem csak ti) és órákon keresztül fórumozni. szerintem ez elég beteges. pláne egy párnál, mikor egy légtérben vannak. értelmetlen vitát folytatni... minek? szép az idő, süt a nap, menjetek strandra, sétálni, kirándulni, sportolni, moziba, vidámparkba, vagy csak olvassatok egy-egy jó könyvet. hasznotokra vállna:)
19:19
335
May
31
angim válaszaBeth írására:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
20:25
336
May
31
booooooooo válaszaBeth írására:
mert szeritnted az a normális ahogy te meg esetleg a környezeted viselkedik.én tudod min tudok röhögni: az olyanokon akik tipikusan bort isznak és vizet prédikálnak,mert te most pont
ezt tetted.
21:08
337
May
31
Jessyca válaszaJessyca írására:
Most látom, hogy ejtettem néhány hibát a hozzászólásomban, gyorsan kijavítom őket, mielőtt leprimitíveznek, mert nem tudok helyesen írni meg fogalmazni:
1. "ősemberek", "...a férfi dolga kizárólag az élelemszerzés és gyermeknemzés volt."
2. "örömükkel"
4. "trágár szavakat"
Amúgy azt megjegyezném, hogy ha rám mondanák, hogy "hülye picsa", akkor az nálam is kiverné a biztosítékot, meg akkor is, ha a barátaimra, szerelmemre tesznek hasonló megjegyzéseket. Egyébként általában nem szoktam egyetérteni falusiparaszttal és syssy-vel /az a kijelentés pl. engem is érzékenyen érintett, h a 42es méretű nők undorítóak (vagy valami ilyesmi volt), ugyanis én is ezt a tábort erősítem/, egy-két dologban ez így volt most is, de nem kéne állandóan őket szapulni, mert most sem ők kezdték el sértegetni a másikat, az meg természetes, hogy megvédik magukat. Azért, mert más a véleményünk, még a másik ember nem feltétlenül primitív vagy bunkó.
21:14
338
May
31
falusiparaszt válaszakebab írására:
na figyelj csak te tökéletes agytröszt a helyesirásom mindig is kitünő volt elmondom neked...a gépelés viszont 1 teljesen más dolog ha nem tudnád azt külön tanitják te agyatlan!és nekem tweljesen mindegy 1 szaros forumon hogy hogyan gépelek mert csak az ilyen alacsony rendű idioták mint te ugatnak be akik már nem tudnak másba belekötni...
21:41
339
May
31
falusiparaszt válasza írására:
állok elébe kiscsillag lehet küldeni szólj csak neki jöhet nyugodtan majd meglátod mi fog visszatérni hozzád zsákban!!!!!
21:43
340
May
31
falusiparaszt válasza írására:
ám ugy legyen...a békesség fontos dolog! kiegyezek veled annyiban hogy eltérnek a véleményeink annyiban hogy szerintem nem ide tartozik amit felhoztál viszont fontos dolog és foglalkozni kell vele!
21:47
341
May
31
falusiparaszt válaszakebab írására:
te miről beszélsz? mi közöd van hozzá hogy én milyen társadalmi rétegbe tartozom? egyáltalán nem az okoskodóak közé mint te aki szintén küzd a gépelési hibákkal csak nem veszed észre saját magad azt gondolod hogy te vagy itt főmufti mindenről mindent tud...azt is le merem fogadni hogy apu ügyvéd vagy hasonló anyu meg bankár te meg ostoba plázapicsa vagy aki teszi a hülye szöke fejét a semmire meg arra hogy a szülei mindent a picsája alá raktak!!!!nyilván azt gondolod hogy az ugynevezett felső tizbe tartozol mert teljesen ugy is viselkedsz kiemeled magad a gyerekes szövegeddel meg a nyálas seggbenyalós stilusoddal...csak annyit tudok mondani hogy ezzel a jelentéktelen alja stilsoddal a wc-m elé nem raknálak szönyegnek!!!
21:57
342
May
31
syssy333 válaszaBeth írására:
Igazán, ide vágó téma??? Érdekesnek találom, de jó legyen, idevág (csak, hogy mehnyugodj)!...Nem csak mi voltunk vele, akik azt írták, hogy ez náluk HAGYOMÁNY! De látom, hogy ezt nem tudod felfogni, meg egyébként a gyenge elméd miatt, leírom sokadszorra is, hogy szörnyű dolgok ezek, de nem tudok vele mit csinálni, nem veszem a világ gondját a nyakamba, ha megengeded!!!!! Ők ezzel együtt tudnak élni, akár szörnyű, akár nem!!! Attól, hogy valaki nem olyan mint mi,-nagy meglepetés fog érni-nem utáljuk! Sőt, eléggé barátkozó típusú emberek vagyunk, de az ilyen együgyünek, mint te nem lehet megmagyarázni, de igazából nem is akarom!! A környezetünket meg te csak ne minősítsd, ugyanis elég széles körben forgunk, rohadtul nem ismersz senkit! Nem tudom mi alapján jössz te ahhoz, hogy kijelentsd: nem vagyunk értelmesek! Azt sem tudod miről beszélsz, csak olvastál valamit, amire igen keményen visszavágtam/unk! És akkor mi van???? Olyan ember vagyok, aki visszavág, ha támadják és ha neked nem tetszik, akkor akár be is nyalhatsz!!! Nem érzem úgy, hogy butaságot írtam volna, de ha neked nem tetszik, akkor ne olvasd el!! Szabad országban élünk, arról nyilvánítok véleményt, amiről épp akarok és nehogy már PONT TE döntsd el, hogy kinek hol a helye, mert te ahhoz csak egy csepp vagy a tengerben, úgyhogy én inkább a helyedben befognám!!!!
21:59
343
May
31
falusiparaszt válaszakebab írására:
amugy hányok töled is meg a szánalmas szövegedtől is.....képzeld nekem nincs szükségem arra hogy az ujságot olvassam vagy könyveket mert te ugy gondolod hogy te vagy itt az isten mindenki felett álló aki meghatározza az észt az értelmet illetve a primitivésget tudod van aki csak olyan szardarab mint te de vannak olyanok akik több szinben látják a világot és nem csak előlre néznek mint 1 ló akinek lekötötték oldalirányba a szemét!a te elvárásod a helyesirás az lehet nekem ennél kicsitt több elvárásom van 1 nővel szemben le is irom neked: HOGY LEGYEN AGYA!!!!!!!!!!! nem ugy mint neked mert tul okosnak képzeled magad holott 1 üresfelyüostoba tyuk vagy aki a gépeléssel van elfoglalva nevetséges mint az oviba jujj de csunyán irtál kezd előlről.....inkább neked kéne müvelned magad meg a házad tájékát hogy szoruljon 1 kis értelem a kis fejedbe és javaslom sürün lapozzad a szavak értelmező szótárát hogy tisztában legyél fogalmakkal is ne csak vagdalozz a marhaságoddal....
22:03
344
May
31
syssy333 válaszaJessyca írására:
Érdemes lenne elolvasnod Jessica kommentjét, ha még nem tetted volna meg, abban mindent megtalálsz és ahogy írta, akár magadra is veheted, mert pontosan passzol RÁD, az sem különb ember, aki a másikat leparasztozza, lebunkózza annál, aki trágár szavakat használ!!! Úgyhogy vegyél egy nagy levegőt és szállj magadba egy kicsit, mert te pont ugyanezt csinálod, csak épp a mártírt játszod közbe!!!! Amit szánalmasnak tartok!! Ennyi! És most lehet köpködni, meg akár a falba is verheted a fejed, hogy mennyire igazam van!!!!!!!!!
22:05
345
May
31
syssy333 válaszasyssy333 írására:
Ez nem neked szólt Jess, bocs, hanem Beth-nek!
22:05
346
May
31
syssy333 válaszabooooooooo írására:
Köszönjük booooooooo az őszinteséged;)
22:07
347
May
31
falusiparaszt válaszakebab írására:
áhh kész ...te teljesen lenézel mindenkit... ez a nagy arc...pff ki vagy te mit képzelsz magadról??? neked is csak ezen a forumon nagy a pofád otthon meg a sarok a te helyed vagy az ágy alatt elbújva.....
22:08
348
May
31
syssy333 válaszaJessyca írására:
Ez általában úgy van, hogy nem azért jövünk ide, hogy anyázzunk, meg társaik, de valaki mindig betalál, utána meg mi vagyunk lenézve, nem tudom mi jogon! Előfordult, hogy én, vagy a párom kezdte, de nem érzem, hogy ez lenne a jellemző. A nem kell a vékony nő című cikknél elvetettük a súlykot, beismerem és ne haragudj, ha téged is megbántottunk, nem mindenkire értettük!
22:14
349
May
31
falusiparaszt válaszakebab írására:
azt hiszed a papirjaiddal sokra mész mert jártál 1 iskolát ahol megtanultál irni olvasni esetleg kicsit számolni?mert a fogalmakkal még mindig bajban vagy...több iskola ezalatt nyilván azt érted hogy 2 első és 10 második mert belőled annyit nézek ki többet ez a lenéző stilus csak olyan szülök gyermekeitől jöhet akik tele vannak pénzel és elkényeztetik a kislányukat belebeészéli hogy ő az atya ur isten szerintem te szartad a spanyol viaszt is! megnéznék 1 képet rólad de leirom kb milyennek képzellek el: max 165 kissebségi komplexusokkal küzdő 90kg-os tulsulyos problémákban szenvedő legalább 4 dioptriás szemüveggel vagy kontaktlencsével esetleg aranyos kis fonott séró frufruval??????mindezek melett azt hiszed hogy tőled származik az ész és az értelem fogalma mert jártál pár iskolába akkor te már biztosan tudod mikor zart utoljára károly róbert nem????
22:19
350
May
31
falusiparaszt válaszaJessyca írására:
csatlakozom, egyetértek a mondandoddal!
22:20
351
May
31
Beth írta:
1. arra h "ki kezdte": 98-as hozzászólás..
2. nem titeket minősítettelek (ahogy ti szoktátok mindenkivel), hanem a stílusotokat. nem ugyanaz. mellesleg ti nem csak "trágár" módon beszéltek,hanem szintén degradáljátok a másikat. szóval ne állítsuk be úgy a dolgot,h vannak a "többiek",akik beszólnak nektek és vagytok ti akik csak alpári stílusban írtok. SZEMÉLYESKEDTEK! ennyi.
és pont azt mondom h mindenkinek lehet véleménye. de ti támadjátok a másikat az eltérő véleménye miatt! titeket meg a stílusotok miatt "támadnak". nem értitek?? akkor most mi az ok-okozat??

"csak épp a mártírt játszod közbe!!!! ". ezt nem igazán értem:) akkor most vmelyikünk nincsen tisztában a szó jelentésével:)

de inkább nem veszem sorra a kommentjeiteket, mert tele vannak ilyen légbölkapottfaszságokkal, amiket nem tudom honnan vesztek:)
22:25
352
May
31
booooooooo válaszaBeth írására:
tanulj már meg olvasni.a 91.hsz-ben elf ketdte,vagy ezen a te szemed már át is siklik?mert te már csak syssy+falusi detektort hordasz a szemeid helyén.
23:34
353
May
31
falusiparaszt válaszaBeth írására:
nos igen mindig találunk hülyéket...
1. szerintem kinyalhatod kebab seggét ert kb vele vagy egy szinten
2.az butaságot mire alpozod? hogy eltér a véleményünk attól amit 1-2 okostojás ideirt?
3. szerinted a csiklócsonkitás miért tartozik a maszturbációhoz?
4.kivel hogyan beszélünk az attól függ ki mit érdemel és ki hogyan állt hozzánk ha olvasol feljebb is láthatod te is hogy nem állandó kötözködéssel inditunk 1 cikkben csak annyi agyad már nincs hogy megnézd könyebb rögtön itélni ha nem vennéd észre először normálisan irunk eltér a véleményünk aztán belénk könek mert mi nem ugy gondoljuk ahogy ők aztán mi megvédjük magunkat mert nem vagyunk sem elveszettek sem gyengk!!!
5.utáljuk a buzikat az lehet, de az a saját privát dolgunk hogy gusztustalannak tartjuk az elkorcsosult népesség ezen fajtáját!! a dagikrol annyit hogy nagyon is jól kijövünk 1ik másikkal nekem is van dagi ismerősöm nem is nagyon jóban is vagyunk szimplán annyi hogy nekünk nem jön be a tulsuly azaz nem választanánk magunknak tulsúlyos párt de attol még barátnak nagyon is jó lehet csak ezt nehéz felfogni ilyen csekély aggyal amivel rendelkezik a csodálatos koponyád....
6.senki sem mondta hogy ez az (nőnek konyhában a helye, férfi keresse meg a betevőt)elv az egész világon igy van csupán azt mondtuk hogy ez a megszokott dolog a normális embereknél a környéken a megyében és még sok helyen!!!(mellesleg közlöm hogy az öskorban a férfiak mentek vadászni az eleségért a családjának amig az asszony nevelte és tisztán tartotta a barlangot!az már más téma hogy a hapsi ugy szerzett nőt magának hogy fejbevágta bunkosbottal és a hajánál fogva huzta a barlangjába"szerintem itt egyesekre igen csak ráférne hasonló nevelés")
7 .nem tudom hogy te mire alapozod azt hogy te mindenről mindent tudsz és minden ugy van ahogy azt te mondod mert, ha hiszed ha nem az interneten utánna is járunk a dolgoknak mielött hozzászolunk valamihez csak te annyira el vagy foglalva a saját rögeszméddel hogy váltig állitod a saját igazad és bele sem gondolsz abba hogy esetleg másnak is lehet igaza ezáltal saját magadról árulod el milyen buta és korlátolt vagy....
23:34
354
May
31
falusiparaszt válaszaBeth írására:
csak segitek itt mindenki személysekid velünk is és mi is..syssy 347hsz a legjobb mint ha csak a számból vette volna ki a szavakat mondjuk lehet hogy ugy is volt de az én seggemet is kinyalhatod a fonsotkodo álszent formáddal 1ütt!!!!!!!!!!!!!!évs akvinkej nekmb tetzsikl az irjásomn azj lew isd szophgatz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23:45
355
May
31
syssy333 válaszaBeth írására:
Kisanyám! 91. hozzászólás, olvastad? Gondolom nem! Ajánlom figyelmedbe!!!
//de sztem ez az oldal az értelmes, toleráns embereknek "készült" és rohadtul nem illetek ebbe a képbe:)// Akkor ez mi, ha nem minősítés??? A beszólásról annyit, látom csak ennyi maradt meg benned, azt is odapötyögtem, hogy volt, hogy mi kezedményeztük, leírtam, hogy pontosan melyik cikknél, úgyhogy olvasd el figyelmesen, AMIT ÍROK!!!!!!!!!! Mert már a faszom tele van azzal, hogy nem tudnak egyesek olvasni, csak kritizálni!!!! Rendelkezek annyi önkritikával, hogy belássam, mikor hibázok!!! Nem csak alpári stílusunk van, de ha kell, előveszem és tud ennél mocskosabb is lenni a szám/szánk és nem igazán érdekel, hogy mi a véleményed róla!
//de inkább nem veszem sorra a kommentjeiteket, mert tele vannak ilyen légbölkapottfaszságokkal, amiket nem tudom honnan vesztek:)// Ez a mondatod ismét annak a megnyilvánulása, hogy lenézel minket! Egyébként épp a kisujjamból szoktam kiszopkodni őket, vagy épp megálmodom! Válaszd ki, hogy neked melyik a legmegfelelőbb!
Ja, ha mi buták, ostobák vagyunk, akkor mit mondasz azokra az emberekre, akik a nevüket nem tudják leírni, egy értelmes mondatot nem képesek összehozni és még sorolhatnám... Hadd találjam ki: Ők az intelligens, okos emberek, igaz???!! Ne röhögtess már!!! Tényleg olyan szavakat használj okoska, amik legalább fedik a valóságot, rendben??!!!!
23:55
356
May
31
syssy333 válaszabooooooooo írására:
Lehet, hogy van ebben a detektoros dologban valami...Azt gondolja, hogy majd Ő jól kioszt minket és mindenki igazat ad majd neki...Én csak jót röhögök rajta, de azért nem hagyom szó nélkül....hehehehehehehe
23:58
357
Jun
01
falusiparaszt válaszaBeth írására:
gondolom az már nem személyeskedés amikor nekünk irják hogy paraszt ,analfabéta és még jó pár jelzőt általában olyan környezetbe irják hogy nagyon ugy tünik nincs tisztában a szó értelmével a fogalom jelentésével ésatöbbi...
hogy milyen társadalmi rétegbe tartozunk szerintem jobb ha nem is vagy vele tisztában de syssy már leirta nagyjából igen nagy baráti körbe tartozunk néha még sok is.... elég sok különbözö felfogású körökbe, és még is tudunk alkalmaszkodni nagyon jó baráti társaságok vesznek körül ismétlem nem kevesen, mert nem csak 1 réteget ismerünk nem vagyunk gyenge elméjüek és teljesen normális az életfelfogásunk......hozáteszem nem ugy mint itt egyeseknek akik csak 1 réteget látnak az okoskodó álszent "majd én megmutatom mert én vagyok az iskolázott" tipusú felvágós nagyképü lenéző szar alakok.....apropó honnan veszi itt akárki is azt hogy én vagy syssy mennyi ill. milyen iskolát végeztünk???? csak mert nem játszuk meg az agyunkat és nem hordjuk az egekben az orrunkat mint egyesek attól még lehet hogy több tudással és tapasztalattal rendelkezünk mint 1 páran ezen az oldalon!!!!
00:01
358
Jun
01
angim válaszasyssy333 írására:
én nem akarok senki ellen/mellett szólni, de mindenki beszól mindenkinek...mindenki ugyanúgy minősíti a másikat...ti is paraszttal meg akarjátok mondani, hogy ki mit érdemel, ha nektek nem tetszik a másik véleménye...azt értem, és oké, hogy véditek magatokat, de olyan vulgárisak vagytok, hogy szörnyű olvasni, és pl nekem sokszor elveszi a kedvem az ideíráshoz...jó, ez az én bajom, de akkoris...ez már télleg nevetsges, hogy már majd' 200 hozzászólás óta azon veszekszik mindenki, hogy ki mekkora bunkó...a többiek meg akkor ne reagáljanak, ne húzzák fel magukat. syssy-ék meg télleg válaszolhatnának néha személyeskedés nélkül is...ez télleg fölösleges. én szépen kértelek titeket, nem személyeskedtem. azt is figelembe kell venni, hogy paraszték tudnak bocsánatot is kérni....de akkor se provokáljátok egymást, mert így semmi értelme idejönni....:(((
00:36
359
Jun
01
angim írta:
na, tessék...én is elírtam egy-két betűt...most én is buta vagyok, és nem tudok írni?...:S

akkoris maradjunk a témánál: ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!! :DDDD
00:38
360
Jun
01
angim válaszafalusiparaszt írására:
értem én, hogy nagy az igazságérzet...de a legtöbben azon vannak kiakadva, hogyha én pl olyan kommentet írok, amivel pl te nem értesz egyet, személyeskedve válaszolsz...holott előtte senki nem írt személyeskedően...attól még, hogy egyszer kibírod, hogy nem úgy válaszolsz egy kommentre, hogy nem hülyézed és bunkózod le azonnal, hogy mennyire agyatlan, még nem vagy gyenge...nem gyengeség támadás nélkül válaszolni...na, ezt akartam írni...de ismerd el, hogy azonnal támadásnak veszed, ha valaki nem osztja a véleményed...ha valaki rákontrázik a véleményedre...csak mondd meg nekem szépen kérlek, hogy mitől lesz pl neked jobb, ha jól megmondod a magadét?...

a másik pedig: a túlsúlyosra azt mondod, hogy "dagi(k)", már bocsi, de ez elég bántó szó...még ha nem a legrondább fogalom egy túlsúlyos emberre (mivel magam is az vagyok...)...én nem akarlak visszafogni titeket syssy-vel, nyugodtan mondjátok meg, hogy mi a szitu...de SZEMÉLYESKEDÉS NÉLKÜL!

köszönöm a figyelmet, jóéjszakát!
00:56
361
Jun
01
angim írta:
egy kérdésem azért még volna: mi i volt annak a cikknek a címe, ami a túlsúlyosokról szólt?...szeretném elolvasni, de nem találom :S

köszi a választ!
01:05
362
Jun
01
Jessyca válaszaangim írására:
Nem kell a vékony nő volt a címe annak a cikknek, de nem a túlsúlyosokról szól, hanem a nem vékony nőkről, a 40-42-es méretet hordó nők általában nem túlsúlyosak, csak van rajtuk felesleg. /Ezt onnan tudom, hogy én is a 42-eshez tartozom, de nem vagyok túlsúlyos, mert a testtömegindexem még az átlagos kategóriában van./
01:49
363
Jun
01
ikuminusz válaszaangim írására:
gyáva dög mind...(tisztelet a kivételnek...van ilyen egyáltalán? nemcsak a szexre értettem!)

Hidd el van!!!
08:49
364
Jun
01
Beth válaszaikuminusz írására:
a csiklócsonkítás esetleg úgy jön a maszturbáláshoz, h a nők nagy százaléka a csiklója ingerlésével szerez magának örömet. de gondolom ezt magadtól is tudtad. szóval ha valakinek nincs, akkor nincs mit izgatnia. és ez szörnyű:(

amugy olvastam azt a 91es hozzászólás, de abban még nem volt olyan h
"De mindegy, ti csak nyugodtan tárgyaljatok az afrikaiakról, a franciákról, a csiklókivágásról, a megerőszakolásról, stb, szarok rá!!!! Aki idióta, az az!!!!!!!!" (98.)
khm.khm. nálam ez jelenti a személyeskedést, nem ez:
"ki kérte,h ezt ide beírd???hogy jön ez ide???"
persze attól függetlenül az utobbival sem értek egyet (mert ugye mindenki leírhatja azt, ami az adott témáról eszébe jut), de legalább nem bunkózik. ennyi.

remélem ezentúl megmutatjátok, h tudtok kultúráltan is vitatkozni/véleményt nyilvánítani. nem csak úgy lehet "megvédeni" magatokat, h mindenkit lehordtok mindennek. az sokkal jobban tud "ütni", ha higgadtan írtok/érveltek, személyeskedés nélkül. (pl. nem lehülyézni,ha valaki nem eszik húst stb. mer ugye ilyenért aztán pláne nem lehet beszólni)

téma lezárva részemről. lehet megint pocskondiázni:)

kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!:)
11:47
365
Jun
01
Beth válaszaBeth írására:
ja, és természetesen nem ikuminusz-nak szántam.
11:48
366
Jun
01
booooooooo válaszaBeth írására:
szerintem meg értelmezési problémád van,ha nem látod milyen bunkó beszólás volt a 91-es is.tudod a netikettben már ez is annak számít és ugrik érte az ember.
12:32
367
Jun
01
falusiparaszt válaszaangim írására:
álj.. nem mi kezdtük a bunkozást sem a személyeskedést ez nem igy van ahogy irod...
13:35
368
Jun
01
falusiparaszt válaszaangim írására:
nem kell a vékony nő de volt másiok is a husi suli asszem...
13:36
369
Jun
01
falusiparaszt válaszaBeth írására:
én azt vettem észre hogy nem is tudod követni ki kinek irt miért és mire.....
figyelj leirok 1 trükköt: ha valaki ir valakinek akkor felül szerepel két név....ha a második névre rákattintasz akkor megmutatja hogy kinek irt az első név és azt is hogy mire.....
13:53
370
Jun
01
syssy333 válaszaBeth írására:
Leszólta a cikket ezzel a beszólásával, mivel azt gondolta, hogy egyedül az ő cikke az, ami jelen pillanatban valamit ér! Nekem abból volt elegem, hogy nem volt más téma, csak ez és igen bosszantó volt számomra! Szerintem nem volt kevesebb az, amit én beraktam és lehet, hogy inkább arról kellett volna jobban beszélni! Ugyanis ez a cikk nekünk készült, nem arra volt kíváncsi, hogy az afrikaiaknál mi zajlik!
Szerintem joggal voltam felháborodva!
14:34
371
Jun
01
Beth válaszasyssy333 írására:
nekem kifejezetten tetszett amit bemásoltál, érdekes volt. (bár a tartalom nagyrészével tisztában voltam, de ettől függetlenül jól összefoglalt írás és sok lány tanulhat belőle:) ) persze teljesen más, mint Elfmaiden "témája", de mindkettő idevág. szerintem.

más: kedves booooo, nincsen értelmezési problémám:)

kedves falusiparaszt, felfogom h melyik kommentet ki írja és kinek:)

amúgy volt már olyan téma,h pasik "önkielégítési szokásai" vagy ilyesmi?:) mert én arra is kiváncsi lennék:))
15:03
372
Jun
01
falusiparaszt válaszaBeth írására:
hehehe :P azt rögtön gondoltuk hogy arra kiváncsi lennél.....
16:49
373
Jun
01
syssy333 válaszaBeth írására:
Lehet, hogy valóban jó téma lenne és lehet jobban sikerülne, mint ez, mert ebből nem sok mindent tudtunk meg, hogy a lányok hogy csinálják, ha csinálják...
17:01
374
Jun
01
angim válaszasyssy333 írására:
naná, hogy csinálják..:)))) csak nem mindenki vallja be. ha meg esetleg mégsem csinálják, azoknak valszeg valami oknál fogva nem kívánják (bár nem muszáj lelki okot keresni, lehet, hogy valóban nem kívánják), vagy olyan lelki törés érte őket, hogy vagy nem tudnak orgazmusközelbe kerülni, vagy szégyellik....
19:21
375
Jun
01
angim írta:
na, akkor elmesélem, hogy én hogy szoktam csinálni, figyelem!:


mikor pihenek este, és valami könyvet olvasok, és tudom, hogy egyedül vagyok (nem muszáj estének lennie...), akkor elkezdem simizni magam...nem tudom, néha rámtör valami, és nem tudom levenni a kezemet magamról. és folyton foglalkoztat a gondolat, hogy megint át fogom élni azt a gyönyörű érzést, és olyan minőségben, ahogy nekem esik jól...:) becsukom a szemem, a kezem a mellemre teszem, azt képzelem, mintha az imádott, képzeletbeli pasim fogdosna...már a gondolattól benedvesedem...halk, egyre mélyülő és szaporább a levegővételem, azt képzelve, mintha Ő csinálná...a kezem egyre lejjebb vándorol, amíg el nem érem az imádott csiklómat...szétnyitom a nagyajkakat, és jólesően masszírozni kezdem minden ponton, ahol egyre jobban izgulok fel..érzem, hogy a csiklóm egyre nagyobb, és keményebb...ultraérzékeny lesz, de annál jobb masszírozni. aztán benyúlok a hüvelyembe az egyik ujjammal..általában a középsővel, és ellenőrzöm, hogy mennyire vagyok már nedves. sokszor meg sem kell ujjazni magam, mert már a bejáratánál érzem, hogy a nedvességem mindenhol szétáradt...az ujjam nagyon könnyen felcsúszik, és keresem azt a pontot, ahol orgazmusközelben lehetek...az a legjobb, mikor cuppanós hangokat hallhatok, annyira fel vagyok izgulva, és közeledek a gyönyörhöz. általában nem használok segédeszközt..de valamikor igen...ahogy közeleg a beteljesülés, a mély, és egyre gyorsabb levegővételhez hangot is adok, hogy még jobban extázisba zuhanjak, annyira kellemes érzés...valamikor vibráló gyorsasággal, valamikor kellemes érintésekkel masszírozom a csiklóm, és ujjazom magam. amikor már nagyon belelendülök, a csípőmet is egyre intenzívebben mozgatom....ilyenkor már nem bírom tovább, és egyre csak közeledik az a csodálatos érzés, az a robbanásszerű beteljesülés...hmmm...egyre ütemsebben lihegek, hangosabban nyögök, és mikor jön az orgazmus, hangosabban felkiáltok, és nagy rángatózásokkal, szorított szemekkel velevetem magam a párnarengetegbe...aztán lassítok fokozatosan...a szívem majd' kiugrik a helyéről...kiveszem az ujjam, és lenyalom..:))))


na, remélem tetszett a testi-mese:)))))

jóccakát:)
19:47
376
Jun
01
syssy333 válaszaangim írására:
A volt pasim is csinálta, ráadásul mellettem, amíg én aludtam, nem értettem vele egyet, mert mindent megkapott... Aztán persze bepörögtem rá(aztán én is csináltam):) ... A mostanival ilyen még nem volt. Szerintem attól is függ, hogy milyen beállítottságú az illető!
Egyébként előjátéknak használjuk a dolgot, de külön nem!
20:01
377
Jun
01
syssy333 válaszaangim írására:
Éljen az orgazmus, ahogy te is írnád! :D:D:D:D
20:03
378
Jun
01
angim válaszasyssy333 írására:
így van:)))))))))))
20:08
379
Jun
01
angim írta:
ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!! TÜTTÜRŰŰŰŰŰ!!!:DDDDD
20:09
380
Jun
01
angim írta:
hülye picsa vagyok, tudom:))))))))))))))))))))
20:11
381
Jun
01
Beth válaszasyssy333 írására:
tudom, ez nagyon off, de az egyik témánál olvastam,h az anyukád 38 éves. te hány éves vagy? (semmi bántó szándék nincs bennem, tényleg érdekel) csak azért, mert azt hittem, olyan 21-22 vagy.
20:42
382
Jun
01
syssy333 válaszaangim írására:
Nem mondta senki, hogy hülye picsa vagy!!!:DDDDDDDDDDDD
Egyébként jó volt a testi meséd:DDDDDDD
20:59
383
Jun
01
syssy333 válaszaBeth írására:
A nagykorúságot elértem:((((((((, de 21 még nem vagyok...
20:59
384
Jun
01
syssy333 válaszaBeth írására:
A nagykorúságot elértem:((((((((, de 21 még nem vagyok...
20:59
385
Jun
01
syssy333 válaszaBeth írására:
A nagykorúságot elértem:((((((((, de 21 még nem vagyok...
21:00
386
Jun
01
syssy333 írta:
csak egyszer akartam elküldeni:DDDDD
21:00
387
Jun
01
angim válaszasyssy333 írására:
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
21:04
388
Jun
01
Beth válaszasyssy333 írására:
és az miért baj? mert annyi szomorúarcot tettél,h egészen megsajnáltalak:D
21:51
389
Jun
01
syssy333 válaszaBeth írására:
Azért, mert annyira ROHAN AZ IDŐ! Úgy telnek az évek, mintha muszály volna.. Sajnos nincs mit tenni ellene, így bele kell törődnöm:):)
22:08
390
Jun
01
kistigris válaszasyssy333 írására:
hm...errol egy idezet jut eszembe, amit a neten olvastam valamikor regebben...
"az elet olyan mint egy tekercs wc papir, minnel kozelebb kerulsz a vegehez, annal gyorsabban fogy..."
sajna nagyon igaz :(
22:18
391
Jun
01
falusiparaszt válaszasyssy333 írására:
annyi baj legyen mi akkor is kiéljük fiatal éveink minden percét ugy ahogy az nekünk tetszik:P:P:P:P
22:23
392
Jun
01
syssy333 válaszakistigris írására:
Köszönöm:):):):):):)
22:31
393
Jun
01
syssy333 válaszafalusiparaszt írására:
Minden kétséget kizárva, biztos vagyok benne, hogy ez így van/lesz!
22:31
394
Jun
01
Beth válaszasyssy333 írására:
nahátigen.. én meg már 20 és fél vagyok:(( bár ez még pont tök jó, de öregebb nemakajoklenniiiii!!!!
22:40
395
Jun
01
syssy333 válaszaBeth írására:
Szerintem felkéne találni az örök fiatalság titkát!:):):):)
22:47
396
Jun
01
angim írta:
én tudom mi az örök fiatalság titka...

sokat kell masztizni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
23:23
397
Jun
01
syssy333 válaszaangim írására:
Vagy épp szex-elni:D A lényeg, hogy sok orgazmusunk legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!
23:34
398
Jun
01
angim válaszasyssy333 írására:
erről van szó:))))))))))))))))))))))))))))))
23:42
399
Jun
01
falusiparaszt válaszaBeth írására:
akkor én menjek aludni én még/már 24 vagyok.....
23:46
400
Jun
01
syssy333 írta:
Azt hiszem megyek, teszek az örök fiatalságomért:))))))))))))))))))))))))
És ezt ajánlom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
23:47
401
Jun
01
falusiparaszt válaszasyssy333 írására:
Segithetek vagy most magad szeretnéd???
23:50
402
Jun
01
syssy333 válaszafalusiparaszt írására:
Mindig te segítesz kis rohadékom!!!!!!!
23:52
403
Jun
02
angim írta:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
00:01
404
Jun
02
angim írta:
ti olyan viccesek vagytok:))))))))))))))))))))))))))))

kivéve, amikor nem:))))))))))))))))))))))))))))
00:03
405
Jun
02
Norc69 írta:
OFF
Shakespeare után szabadon: Beteg az egész világ, és Beteg benne minden férfi és nő. (néhány kivételtől eltekintve, vagyis róluk legalább is még nem derült ki) Pár hete nem látogatom ezt az oldalt, de azok után amit itt előadott a T. társaság, örülök is egyrészt, meg másrészt nem is igen fogom. Úgyis gyengébb mint a velvet (na nem mintha azt látogatnám rendszeresen), és amit itt előadtok... Van valami olyasmi mondás, hogy:
"Egy bizonyos elmélet szerint, ha megfelelő számú majom elé írógépet rakunk, véges időintervallumon belül nagy valószínűséggel megírják Shakespeare összes művét. Az internet bebizonyította ennek ellenkezőjét."

Formáljátok hát szépen a magatok képére az internetet, a médiát, a világot, legalább szépen felértékelődnek a könyvek.

ON:

Aki a férfiak faxverésére kíváncsi, az olvasson figyelmesen, menjen el a cikkben említett honlapra, és olvassa el; (k)Úrvári Timike (bocs, ezt nem hagyhattam ki) is onnan fordította/ttatta le majd' az össze sztorit. Ja aki nem tud angolul az meg tanuljon meg. Na, persze ha a kommentelők 19,7 éves átlagéletkorát vesszük, ha eddig nem tanulták meg, eztán sem sok esélyét látom. Hátha az életről/től többet tanulnak majd.

Csiklócsonkítás monnyon le!
Korai magömlés monnyon le!
Frigid picsák és bunkó pasik monnyanak le!
Egymásra mutogatás monnyon le!
Hejesírás :) monnyon le!
Személyeskedés monnyon le!
Öregedés monnyon le! - a halál az örök fiatalság elixírje
Cigányok vissza Indiába, Ózdra, Budapestre, niggerek vissza Afrikába, Amerikába, Ausztráliába, Európába, buliba, munkába, homokosok (és Domonkosok) vissza a jövőbe, és pingvinek vissza az Antarktiszra. Ja, és Rousseau vissza a természetbe. (Aki ezt az utolsót vette, az egy ággal lejjebb jöhet.)


Ja, lehet nekem ugrani, nem nagyon tud meghatni, és nem azért mert a buta emberek határtalan önbizalmával rendelkezem ;)
00:08
406
Jun
02
falusiparaszt válaszaNorc69 írására:
Akkor olvasd inkább a velvetet és ne itt okoskdj nagyképernyővel....Aki nem tud angolul az tanuljon meg .... atya ég ez milyen duma? nem arrol volt szo hogy nem tudnak angolul hanem arrol hogy ellepi az országot.....de szerintem az 1 másik cikkben volt.... nem angliában vagyunk hanem magyarországon és az ide vándorloknak kell megtanulnia magyarul nem nekünk kell megtanulni minden nyelven szerintem!!!!!gondolom te bele tartoztál abba ahol az irógépet adták.....apropo hogy jössz ahhoz hogy bárkit is a nevénél fogva gunyolj mint az oviban a kisgyerekek......gondolom te azért nem merted felvállalni itt a saját neved nehogy visszakapd... elméletem szerint te lehetsz Pöcs Ödön....
11:01
407
Jun
02
syssy333 válaszaNorc69 írására:
Szerintem inkább maradj a velvet-nél!!! Azért ne gyere ide, hogy ezt az oldalt leminősítsd!!!! Ahhoz meg nem tudom, hogy hogy volt poád, igen POFÁD, hogy Timi neve elé odategyél egy "k" betűt és mellé még le is kicsinyíted azzal, hogy Timike!!!!!!!!!!!!! Szerintem vegyél vissza az arcodból, ugyanis itt már kezd csitulni a helyzet és nincs szüksége senkinek arra, hogy te itt szítsd a tüzet!!!!!!!
11:05
408
Jun
02
syssy333 válaszasyssy333 írására:
kimaradt egy "f" betű!!!!!
11:06
409
Jun
02
angim válaszasyssy333 írására:
"...ugyanis itt már kezd csitulni a helyzet..."

hát igen, és ezt mind az én egyszemélyes orgiámnak köszönhetitek:DDDDDDDDDDDDDDDDD
11:20
410
Jun
02
kebab írta:
Nos, örömmel látom, adtam nektek fröcsögnivalót a hétvégére :-) Én addig is legalább nyaraltam, strandoltam, ráadásul a hétfő délelőtti szórakozásom is megvan :-)
Kedves Falusiparaszt! Kb. ötödszörre írom le, hogy nem a helyesírásod miatt ítéllek meg, hanem a fröcsögő, ugató stílusod miatt. Biztos tudsz értelmes dolgokat is írni, de ez nem fog sokakat érdekelni, amíg ilyen körítéssel teszed.
A szüleim nem ügyvédek, de értelmiségiek. Nekem is két diplomám van, most írom a doktorimat. Nem, mint mondtam, ez sem fontos, ez csak válasz a két első osztály, tíz második dumádra (vagy valami hasonló, nem fogom visszakeresni). Továbbá el kell szomorítsalak, 178 cm magas vagyok és 52 kiló, szerencsére nem is csúnya. Persze ha 165 centi magas lennék és 200 kiló, ez sem változtatna semmin, de ha te a fejedben ilyennek képzelsz, akkor nekem úgy is jó. Ahogy a te világodban az olyan embereknek, mint én, az ágy alatt van a helyük, úgy az én világomban az olyan emberek, mint amilyen te vagy, a gombákkal egyenértékűek. Azt hiszem, én is megtehetem ezt a fajta degradálást, ez nem csupán a te jogod. Ebben gondolom egyetértünk :-)
11:23
411
Jun
02
Beth válaszaNorc69 írására:
h a velvet ennél színvonalasabb? meglátásom szerint ott még írni sem tudnak a tisztelt kollégák, nemhogy értelmes cikket összehozni. megszokásból látogatom, de normális olvasnivaló max a porontyon van. amúgy abból áll az egész, h a celeb "hölgyek" épp csöcsöt, meg segget, meg miegymást villantanak. dehát izlések és pofonok, ugyebár:)
amúgy tudok angolul, juppii!:))
11:25
412
Jun
02
angim írta:
oké...akkor most az következik, hogy hülye az, aki nem tud angolul?...
11:36
413
Jun
02
Beth válaszaangim írására:
nem. de a mai világban fontos h tudj legalább egy nyelven (a magyaron kívül,persze:)) ).
11:38
414
Jun
02
angim válaszaBeth írására:
tudom én azt nagyon jól...mert máshogy nem tudsz érvényesülni, ha kezdeni akarsz magaddal valamit, és csak másokra leszel utalva. de itt a vélemények sajnos 10-ből 11 esetben:) nem a minőségről szólnak, hanem arról, hogy ki milyen hülye, buta és bunkó. már végig szambáztuk az értelmiségi oldalt, és most az jön, hogy hülye az, aki nem tud angolul....:S
12:26
415
Jun
02
angim írta:
..mert egyszerűen nem bírjátok megállni, hogy ne szóljatok be egymásnak....és ha már itt tartunk: miért kell egyvalamit 126x leírni, amikor már meg van beszélve?....jaj, inkább ne válaszoljatok!!!:)
12:27
416
Jun
02
Norc69 válaszafalusiparaszt írására:
Ismét jót mulattunk a Falussy család színvonalas, humoros és intelligens hozzászólásán. Csak így tovább!
13:27
417
Jun
02
angim írta:
Nem kell a vékony nő (rovat)


ezt nézzétek mit találtam:D:D:

"285 06
May

falusiparaszt válasza Elfmaiden hozzászólásra: ...

Hát igen én vagyok az idegen a mars nevü bolygóról....nem baj elviselem veszett már több is mohácsnál...És örülök hogy ilyen intelligens emberek is vannak akik megértik a mondanóm lényegét!

válaszolok erre

22:24"


XDDDDDDD

hát falusiparaszt...most aztán lebuktál:DDDD
tudom, hogy ezt nem most írtad, de ebből is csak az jön le, hogy igen erősen elítélitek, lenézitek egymást pusztán a véleménye miatt....amikor ezt megtaláltam, nem hittem a szememnek...ahogy ezen a fórumon anyáztatok, és minden buta-paraszt-íkúbajnoknak hívtátok, írtátok le egymást....:DDDDDD hát ez nem semmi....:))))))))))))))))))))
13:37
418
Jun
02
angim írta:
ez egy csöppet ellentmondásos, nem gondolod?....
13:39
419
Jun
02
angim írta:
ja, és egyértelműen lejön, hogy csak akkor intelligens egy ember számodra, aki egyetért veled....bocsánat, nem személyeskedésnek szántam, de ez azt hiszem önmagáért beszél....

valójában nincs baj a vélemény kinyílvánítással...csak egy kicsit magad ellen beszélsz....

elnézést, ezt nem akartam kihagyni:)))
13:43
420
Jun
02
angim írta:
aki nem hisz nekem, az nézzen utána:)
13:45
421
Jun
02
angim írta:
falusiparaszt: remélem nem veszed nagyon magadra ezt a beszúrást, de ez annyira vicces:)))))))))))))))))))))) elfit úgy elküldted melegebb éghajlatra, hogy az csak na (olvasd jóval fentebb!)!:))) másik fórumon meg nagy az egyetértés:DDDDDDDDDDD hát ez mi, ha nem vicces?:DDDDDDDDDD
13:47
422
Jun
02
angim írta:
és persze addig anyázol, addig harcolsz, amíg a másik be nem látja, hogy neked van igazad valamiben....utána meg jön az orr alá dörgölés, hogy: ugye, hogy nekem volt igazam? ugye, hogy nekem volt igazam?

már bocs, de semmilyen fórumon nem arra kellene fektetni a hangsúlyt, hogy kinek van igaza, hanem egymás véleményét végigolvasni, eszmét cserélni, tanulni egymástól....és nem rögtön lenézni a másikat.

a jóhír számodra, kedves falusiparaszt, hogy ez nemcsak rád vonatkozik!!! vitához, mint a szexhez is két ember kell!!!

ennyit erről!

jó napot!
13:53
423
Jun
02
angim írta:
elnézést a legutóbbi hozzászólásomhoz, de ezt nem akartam magamban tartani.....

nem kell velem egyetérteni, de tudni kell bocsánatot kérni, és tudni kell veszíteni egy vitában....

ezzel nem azt akartam mondani, falusi, hogy annyira ismerlek téged, de a viselkedésed sok mindent elárul...tök jó, hogy szókimondó vagy, és fel mered vállalni, de néha már túlzás...

DE! te sem ismered itt a népet, és mégis elítéled az intelligenciájukat....abban igazad van, hogy nem mindenki rendelkezik vele, és úgy okoskodik:))))))))))) de ez már részletkérdés:)))))
13:58
424
Jun
02
Norc69 válaszakebab írására:
Kebab, két google keresés után úgy gondolom, hogy talán ezzel vitatkozol:
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8982403
Szerinted érdemes?
14:07
425
Jun
02
angim válaszaNorc69 írására:
őőőőőő...

most itt ez mi akar lenni?...:S csak az iwiw beléptetője jön be...
14:15
426
Jun
02
Norc69 válaszaangim írására:
Akkor lépj be, és találj egy magasan kvalifikált géniuszt, aki a nival fórumon (is?) kisközségi földműves nickkel szerepel. Mert én egy ilyennel nem bocsátkoznék vitába pitbull, boxer, gázspray és lefűrészelt csövű sörétes puska nélkül.
14:40
427
Jun
02
kebab válaszaNorc69 írására:
:-) Meggyőztél. Mondjuk nem emiatt nem fogok vele vitatkozni. Egyszerűen nincs kivel. A fotelemmel jobban el lehet beszélgetni. Úgyhogy részemről be van fejezve.
14:40
428
Jun
02
angim írta:
ja, és syssy....

most olvastam a te hozzászólásaidat is ugyanazon a fórumon, ahol a falusiét találtam.

nos...ha te képes vagy lecseszni engem, mert véleményem szerint a pasik szarok az ágyban, és ezért kevés a nő orgazmusa, akkor te se általánosíts a teltebbeket, hogy mindegyik csakis lustaságból nem hajlandó lefogyni, és szerinted ez milyen undorító...

tehát...én nem lavinát akarok indítani, csak szólni akarok, hogy (számomra) egyértelműen csak figyelmet akartok a pároddal...nade ez most mindegy...(értsd: csak azért vagytok vulgárisak, mert tudjátok, hogy mindenki harap erre, és emiatt beszól nektek mindenki, ti meg csak fokozzátok a dolgot a személyeskedéssel...) ez is csak egy közbeszúrt vélemény, és nem vitát akarok ezzel indítani, most leírom még egyszer, hogy nem...

csak azért írtam, hogy tudjátok merre van a határ...és persze az is, aki hajlandó figyelmet szentelni a vulgáris véleményre, és reagál...

tudjátok ti nagyon jól, hogy miről pofázok, nem vagytok ti hülyék:))))))))))))) ;)))))
16:21
429
Jun
02
angim írta:
syssy: egyébként te mivel foglalkozol?...mert feltételezem, hogy a falusival együtt éltek...és úgy tudom 18-20 éves lehet...
16:28
430
Jun
02
angim írta:
mármint te lehetsz annyi:)
16:29
431
Jun
02
angim írta:
na....senki nem jön ide balhézni?:DDDDDDDD
22:15
432
Jun
02
angim írta:
szégyen és gyalázat...:P
22:16
433
Jun
02
falusiparaszt válaszaangim írására:
hát igen ha azt el tudtad olvasni akkor felesleges elmondanom hogy az 1 korábbi cikk amiben még 1et értettünk valamiben ez meg már másik mi ebben az ellentmondás?
22:33
434
Jun
02
falusiparaszt válaszakebab írására:
kisangyalomlátszik hogy nem ismersz és jobb is hogy nem ha akrok tudok én olyan szöveget irni hogy a negyedét nem érted meg amiről irnék...legkevésbé sem ilyen köritéssel ahogy itt..csak ezen a forumon senki nem érdemli meg te meg aztán végképp nem......de hogy ha személyesen ismernélek valószinüleg szemberöhögnélek a seggbenyalos stilusodon amikor nekiállsz fontokodni okoskodni a körülirt szavakkal visitok a nevetéstöl...............
22:40
435
Jun
02
syssy333 válaszaangim írására:
Főállásban bimbi rezet gyártok, mellékállásban 3-as ikreket szoptatok! Anyám virágkötő, apám kosárfonó!!!!!! Esetleg a családfám többi tagjára is kíváncsi vagy??
22:41
436
Jun
02
falusiparaszt válaszaNorc69 írására:
nem nem nyert de még csak közel sem jártok....
22:41
437
Jun
02
syssy333 válaszaangim írására:
Nem a balhé a lényeg, de az igazat megvallva néha egy-két cikk igen unalmas lenne, ha mindenki egyetértene mindennel, vagy épp nem, szóval, ha csak egy vélemény lenne olvasható mindenki írásából!!!!!!
22:46
438
Jun
02
syssy333 válaszaNorc69 írására:
Ez vicces! Nagyon-nagyon mellélőttél!!!:DDDDDDDDDDDD Azt hiszed, hogy olyan nagy agy vagy, hogy te csak úgy bárkinek utána tudnál nézni az iwiw-en a több ezer felhasználó közül???? Ez tudod olyan, mint tűt keresni a szénakazalban... Ja, hogy hozzátegyem, ez az egyetlen fórum, amit rendszeresen látogatunk... A nick-nek semmi köze egyébként magához az emberhez.... És az iwiw-en olyan néven van fönt, amire a büdös életbe nem fogsz rájönni!!!! Próba szerencse...
Nekem általában a kiskutyáim szoktak próbálkozni....
22:54
439
Jun
02
falusiparaszt válaszasyssy333 írására:
hehe.. ez jó:P:) én néhá kápáni szuktám no mög fűt kaszááááááni...no dö hivátálosán 1 személyjlyjes trágyászoru vádok!!!!!
22:58
440
Jun
02
syssy333 válaszafalusiparaszt írására:
:DDDDDDDDDDDDDDD
Hát má megen hüle vagyol.......:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
22:59
441
Jun
02
falusiparaszt írta:
magyarul szarok rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22:59
442
Jun
02
Beth válaszasyssy333 írására:
de engem tényleg érdekel h mit dolgozol/tok. mert olyan fiatalok vagytok, mégis együtt éltek (legalábbis nekem ez jött le:) ).
23:04
443
Jun
02
falusiparaszt válaszaNorc69 írására:
wáháháháháháááááááááááááá hozzad csak a pitbullt és a társait szeretettel várom öket!!!
23:12
444
Jun
02
falusiparaszt válaszaBeth írására:
az attól függ mi számit fiatalnak syssy még az mondjuk szerintem én is, de én már nem tartozom abba a korosztályba amelyikbe syssy mivel 5 évvel vagyok idősebb nála....
23:13
445
Jun
02
falusiparaszt válaszaNorc69 írására:
visszatérve Te mekkora parafenomén vagy 2 google keresés és azt hiszed találtál valamit ugye? ki vagy te?copperfield?wáháháhháháháhháhá muháháháháháháááááááááááááááááááááááá...2 google keresés te tul inteligensnek képzeled magad!!!!és még 1x leirom hogy nagyon mellélötél!!!!wáháháháháháhháháháháhháhá muhahahahahahahaha
23:15
446
Jun
02
falusiparaszt válaszaBeth írására:
amugy a nasanál dolgozunk mind2 en én kutató mérnök vagyok és az olyan magasan kvalifikiáltakat keresem és elemzem mint kebab és norc69 nagyrész különböző bolygókon de látom nem kell messzire mennem a nagyképernyős hülyékért:D syssy pedig programozoként asszimilál 1 székben és nagyokat kuncog rajtuk:D:D
23:19
447
Jun
02
Beth válaszafalusiparaszt írására:
igen, azt tudom:) valahol már írtad.
a fiatalság annak szólt,h a mai világban egy átlag 24évesnek még nincs lakása.
23:19
448
Jun
02
Beth válaszafalusiparaszt írására:
húúú, a nasa??:)) bárcsak énis ott dolgozhatnék! hadd legyek asztronautaaa! léccilécci!!:))
23:20
449
Jun
02
Beth válaszaBeth írására:
bocs, de Armageddonon szocializálódtam:)
23:21
450
Jun
02
falusiparaszt válaszaBeth írására:
hmmm teszek emlitést az aktuális személynek az érdekedben:)
23:23
451
Jun
02
falusiparaszt válaszaBeth írására:
az nem rossz film de nekem a függetlenség napja jobban tetszett...
23:26
452
Jun
02
syssy333 válaszaBeth írására:
Lehet, hogy fiatalok vagyunk, de van lakásunk. Együtt szereztük mindenféle segítség nélkül és eggyütt tartjuk fent! Eddig hál' istennek sikeresen! Látom a kíváncsiság nagy úr, erre van is egy mondás: aki kíváncsi hamar megöregszik. ezt viccnek szántam!:) Egyébként a párom programozó én meg minőségellenőr vagyok.
23:27
453
Jun
02
Beth válaszasyssy333 írására:
tudom,h az vagyok:) de ez -h saját erőből "szereztétek" és tartjátok fenn- tök jó, meg abszolut becsülendő.
a minőségellenőrséghez milyen végzettség kell? mer elvileg a mi sulinkban is lehet ilyesmi végzettséget szerezni. (na,jo magyaros lett, de fáradt vagyok javítani:) )
23:38
454
Jun
03
Norc69 válaszasyssy333 írására:
jaja, én is inkább letagadnám ha egy olyan szerencsétlen csíra lennék, mint akit az iwiwen találtam.

"Egyébként a párom programozó én meg minőségellenőr vagyok."

Jaja, de maximum CNC programozó. Persze az is fontos szakma, mi értelmiségiek is simán baszhatnánk magunkat, ha nem lennének a szakik meg a prolik, úgyhogy respect FP, szükség van rád.

"és még 1x leirom hogy nagyon mellélötél!"

Egy pillanatra én is azt hittem, hogy valóban nem a valódi falusiparasztra találtam rá, mert ugyebár ha szép csinos és ilyen komoly barátnője van az embernek, annak a képét csak felrakja az iwiwre is. De aztán megvilágosodtam: syssy333 és falusiparaszt egy és ugyanaz! 1 számítógép, 1 ember, két nick. Ezért is van ideje fél éjszakákat itt tölteni mások fikázásával, és trágár, hibáktól telített kommentek összekalapálásával. Na persze, olyankor zárva a műhely.

Szóval bocs, sosem léteztél számomra, de továbbra is szívesen nevetek bármin amit leírsz a nickjeid alatt. Hajrá, csak így tovább. Ja, és néhány gondolattal amit leírsz, akár egyet is értek, de aki azt hiszi hogy minimális értékét azzal növelheti, hogy másokat sérteget és fikáz, az nyugodtan maradjon magának, és piszkoljon bele bármelyik topicba, hisz a JOGA, az megvan hozzá.
20:21
455
Jun
03
booooooooo válaszaNorc69 írására:
csak megerősíteni tudom,hogy nagyon mellélőttél,még a keresztnév se stimmel:D
Syssy,te ezt a sort nem olvasod: falusi egy jóképű,értelmes kinézetű ember,csak hogy eloszlassam a kételyeket,és megvédjem amit meg kell.
No syssy mostmár olvashatsz:D
21:54
456
Jun
03
booooooooo írta:
félreértés ne essék,van párom,de nem szeretem az alaptalan vádakat és ha tudom szeretem tisztázni őket.
21:54
457
Jun
04
syssy333 válaszabooooooooo írására:
Köszönöm booooooooo!!! Örülök a véleményednek! ;)
08:37
458
Jun
04
syssy333 válaszaNorc69 írására:
Te tényleg nagyon hülye vagy, már boccs!!!!!!!!!
1: foggalmad sincs róla, hogy mennyire nagyon nagy hülyét csinálsz magadból! Már leírtam, hogy Te kevés vagy ahhoz, hogy megtaláld!!!! És egyébként van rólunk közös kép!! Csak te nem arról az emberről beszélsz, aki valóban az én párom és jó lenne ha nem sértegetnél ezzel!!!!

2: Az kicsit érdekes lenne, ha egy és ugyanaz a személyek lennénk, nem gondolod?? Egy számítógép? Akkor nézd már meg a 457/458-as hozzászólást te idióta!!!
a 457-ben a párom válaszolt Beth-nek 23:26-kor, én meg 23:27-kor!!!!!!!! Szerintem mire kilép az ember és belép újra, az nem alig egy perc!!!!!!!!!!

3: aki itt valamit is tud rajtunk kívül az BOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08:47
459
Jun
04
syssy333 válaszasyssy333 írására:
És most nyugodtan kitalálhatod azt a történetet is, hogy mind a HÁRMAN egy és ugyanazon személyek vagyunk!!!!!! Egyetlen egy gépről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08:50
460
Jun
04
syssy333 válaszasyssy333 írására:
Max. visítok egyet a röhögéstől, bát már így is..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
08:53
461
Jun
04
syssy333 írta:
bát helyett bár
08:54
462
Jun
04
falusiparaszt válaszaNorc69 írására:
Te komolyan elhiszed magadrol hogy ekkora sztár vagy? 2 google keresés?a kis parafenomén megmuttta..wáháháháháháháháháháháháháááááááááááááááááá...annak mi köze az iwiwhez te szerencsétlen???wáháháháháháháháháháháháháháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá nagyon látszik hogy mekkora idiota vagy!Elmondom neked hogy még a várost sem találtad el az a csávo nagyon nem én vagyok és képzeld igen van kép kint rólunk az iwiwen de baráti körön sokkal jobb képek vannak és több is...szerintem inkább fogd a pofád és takarodj afrikába remélem megcsonkitanak rendesen!!!!Látom azzal sem vagy tisztában mi az hogy programozó ugye?hány diplomád is van? ha gondolod rákeresek az ip cimedre a hozzászolásaid alapján és szivesen küldök pár aranyos virust a gépedre ami esetleg szénné égeti a memoria kártyádat.....Ha egy személy vagyok két nickel 1 gépen akkor nem lehet 1 idöben két kommentet irni talán akkor ha több böngészőt használok és elkülöntem öket egymástól..... de szerinted miért csinálnám?gondolod nekem ez a hobbym? itt szarakodjak az olyan idiotákkal mint te?
Másik: nem mi szoktunk beszolni mindenkinek általában nem igy kezdödik...
1 valaki ir valamit
2 mi válaszolunk normális hangon ha eltérő is a véleményünk
3 aztán jönnek az ilyen fontoskodo okoskodo nagyképernyős barmok akik azt hiszik tölük ered az ész fogalma és mindenről mindent jobban tudnak mint bárki más a földön és nem tul fess hangon beszolnak
4 erre mi leugatjuk öket és igy alakul ki a vita.......
CSak járj utánna pontosan hogy hányszor történt már igy.... Persze volt már olyan is hogy mi kezdtük de nem igy szoktunk inditani minden esetben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/ߤ$#@\TE meg tövig benyalhatsz mert fogalmad sincs kik vagyunk, és csak találgatsz mint kicsi roma lurko a bucsuban a céllövöldésnél.../@#$¤ß\
11:56
463
Jun
04
falusiparaszt válaszaNorc69 írására:
Wáháháháháháháháááááááá te ugatasz? 1 olyan aki még 1 routhert sem tud beállitani??????
12:04
464
Jun
04
syssy333 válaszaNorc69 írására:
Ember, még csak most néztem meg a linket, amit beküldtél:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Látom te nagyon megvagy győződve arról, hogy igazad van, de kacag a májam, komolyan!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bebaszna, ha a párom így nézne ki...... Akkora agyatlan vagy!!!!! Szerintem magyarul írok és nem igaz, hogy nem lehet megérteni!!!!!! Ez az egyetlen fórum, ahol fent vagyunk és ez egy spontán jött név, ha keresztre feszülsz, akkor sem lesz igazad!!!!!!!!!!!!
De csináld csak, de úgy, hogy a végén nehogy meglepődj!!!!!!!!!!!!
12:24
465
Jun
04
booooooooo válaszasyssy333 írására:
naja:p én vagyok a mindent látó szem:DDD és én aki szintén tudom hogy mi is van csak röhögni tudok veletek együtt,mert ez a próbálkozás szánalmas és egyben gusztustalan is volt...
Timi nevének kiparodizálása....mondjuk úgy hogy elszámoltam 100-ig mikor megláttam.
Amúgy meg nagyott csalódtam benned norc,nem hittem hogy ilyen vagy.Ja és egy kis apróság: aki nem tudná,norc néhány cikkben nagyon is támogatta falusi kommentjeit és egyetértett vele,kb mindig.
13:32
466
Jun
04
Norc69 válaszafalusiparaszt írására:
Hálás köszönet kistérégi földművesnek az életvezetési tanácsokért (Afrika, befogás, benyalás,stb) köszönöm, azt hiszem nem élek velük. Inkább maradok, és szórakozom rajtad, megspórolsz nekem egy állatkerti belépőt minden nap, mikor ide benézek.
"ha gondolod rákeresek az ip cimedre a hozzászolásaid alapján és szivesen küldök pár aranyos virust a gépedre ami esetleg szénné égeti a memoria kártyádat"
Lelked rajta, próbáld meg, gondolom ip címet is olyan igényesen tudsz gépelni, mint fenyegetéseket. De nem is tudtam, hogy CNC-n vírusokat is lehet programozni! Főleg olyat, ami "szénné égeti a memoria kártyámat". Mi is az a memoriakártya, zsenikém? Nem kéne inkább azzal fenyegetőzni, hogy utánam dobod a kapanyelet, vagy elém dobod a banánhéjat a ketrecből?
Szóval csak így tovább, bár nem szívesen szennyezem itt tök feleslegesen a kommenteket parttalan és minden konstruktivitást nélkülöző "eszmecserénkkel". Félek az olvasók sem szívesen pocsékolják erre az idejüket. Lehet hogy át kellene tenni privibe? Vagy gondolom az nem elégítené ki exhibicionizmusod, pedig férne még a spamládába
15:09
467
Jun
04
Norc69 válaszabooooooooo írására:
"Ja és egy kis apróság: aki nem tudná,norc néhány cikkben nagyon is támogatta falusi kommentjeit és egyetértett vele,kb mindig."

Kedves Boo, nagyon rámijesztettél ám! Egy órán át keresgéltem, hogy hol támogattam én kit is? Ezt az egyet találtam, amit azért írtam,hogy véletlen nehogy belekössön valaki a szerencsétlenbe, mert más topicban láttam hogy igen bele tud "gyökerezni" a vitákba,az meg senkinek sem jó. Íme:
"Falusiparaszton nem megrökönyödni, gyakran jókat mond a srác, csak a stílusa... na, nem mindenkinek jön be. Kinek a könyvtár, kinek a konditerem..."

Ezért hadd kérjelek meg, hogy vagy támaszd alá idézetekkel, amikor én fp kommentjeit támogattam, vagy cáfold meg amit írtál. Nem szeretném hogy bárki jóérzésű emberben az maradjon meg rólam, hogy összekapcsolták minket.
Köszi!
15:12
468
Jun
04
syssy333 válaszabooooooooo írására:
Mi is röhögünk rajta:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pedig azt hittem, hogy egyszer ezt a témát már lezártuk, ( hogy mi valóban egy pár vagyunk e, vagy egy és ugyanaz a személy), akkor is jót röhögtünk, most meg mégnagyobbat!!!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De szerintem azt gondolja, hogy ő Monk, a flúgos nyomozó...........
15:27
469
Jun
04
falusiparaszt válaszaNorc69 írására:
olyan jelentéktelen és tudatlan emberek szavára nem adok mit amilyen te vagy az én szememben már totál leégetted magad a hülyeségeddel ugyhogy ez az utolso kommentem hozzád mert jelentéktelen vagy és ostoba!tudod ha tanultál volna keményen akkor tudnád hogy bizonyos programokkal bele lehet lépni más számitogépekbe és irányitani is lehet... ezt már csak onnan is tudom hogy minden nap szoktam használni ugyanis sürün szoktak megkeresni különböző problémákkal de ezt 1 olyan agyatlan marhátol mint te ugysem fogom elvárni hogy megértse mivel közöd nincs hozzá és még 1 szaros routert sem tudsz beállitani most megint csak gyerekes dolgokkal védekezel megint nem tudsz már kitalálni mást hát elég szánalmas vagy és csak nevetni tudok rajtad, és örülük hogy apró gépelési hibáim szorakoztatnak mert mást ugysem tudsz találni, de ajánlom keress tovább google-val hehehehehehehehehehehehe hiába irkálsz dialektusokban és hiába használsz kulturált szavakat nem tudod leplezni a marhaságod te 2 google keresés wáháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá rolad ennyit és én itt be is fejeztem a hozzádszolásokat elnézek melleted mert ennyire JELENTÉKTELEN KIS HÜLYE vagy irhatsz amit akarsz az én szememben olyan vagy mint Q betü: NAGY NULLA KIS PÖCÖKKEL!!!!!!!!!!
15:31
470
Jun
04
syssy333 válaszaNorc69 írására:
Norc!!! Ennyi erőből én is felmehetek az iwiw-re, keresek valami idiótát és rámondom, hogy az te vagy!! És minden erőmmel bizonyítani fogom, hogy márpedig deeeeeeeeeeee!!!!!!!!! A két szituáció ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy én nem fogok magamból ekkora hülyét csinálni!!!!
Egyébként meg senki nem hatalmazott fel rá, hogy mások után kutakodj, reménytelenül!!!
Egy jó tanács: magándetektívnek ne csapj fel, mert neked ez a szerep nem megy!!!!!!!!!
Aki meg elhinné, hogy igazad van, hát az sem normális.....
15:37
471
Jun
04
falusiparaszt válaszabooooooooo írására:
Szerintem hagyd magára játszon egyedül amivel 1 idös ő az akinek hiába magyaráz az ember ugysem fog megérteni semmit mert ostoba..még azon a szinten van hogy a homokozoba tolja a csattogos lepkét 1 kakasos nyalokával a kezében turbórágóval vagy golyórágóval a szájában...érthetelen és gyerekes dolgokkal van elfoglalva...az ilyen ember nem érdemel figyelmet pláne törödést én itt be is fejeztem vele a gondolatmentet mert értelmetlen vitának tartom.......mi tudjuk hogy mi a helyzet ő meg nem tudja elfogadni hogy ez van... igy járt.....
15:38
472
Jun
04
falusiparaszt válaszasyssy333 írására:
én meg nem fogok neki magyarázkodni hát ki őnekem hogy beszámolót tartsak? senki, ugyhogy befejeztem!!!!
15:40
473
Jun
04
booooooooo válaszaNorc69 írására:
igen ez az egyik cikk,és volt még egy az tuti.bocsi,nincs kedvem utánakapirgálni,aki akarja megkeresheti.én szimplán azt nem, értem hogy a nagy bólogatások után mi ez a nagy támadás a részedről?
te se vagy különb ám,csak úgy megsúgom.miért volt az a nagy ,,ideérkezésed,, a témába ha nem azért hogy felszítsd a tüzet?te ráadásul szántszándékel,DIREKT ezért jöttél,ez világosan látszik,nem azért hogy elmond a véleményed a témában....
15:55
474
Jun
04
booooooooo válaszafalusiparaszt írására:
,,még azon a szinten van hogy a homokozoba tolja a csattogos lepkét 1 kakasos nyalokával a kezében turbórágóval vagy golyórágóval a szájában,,
ez tetszik:DDDDD
na ja,okos enged,szamár szenved:D
15:58
475
Jun
04
booooooooo válaszafalusiparaszt írására:
,,még azon a szinten van hogy a homokozoba tolja a csattogos lepkét 1 kakasos nyalokával a kezében turbórágóval vagy golyórágóval a szájában,,
ez tetszik:DDDDD
na ja,okos enged,szamár szenved:D
15:58
476
Jun
04
booooooooo válaszafalusiparaszt írására:
,,még azon a szinten van hogy a homokozoba tolja a csattogos lepkét 1 kakasos nyalokával a kezében turbórágóval vagy golyórágóval a szájában,,
ez tetszik:DDDDD
na ja,okos enged,szamár szenved:D
15:58
477
Jun
04
booooooooo írta:
zsííííííííír....hülye net....
15:58
478
Jun
04
kebab írta:
Na most aztán hű, de kiosztottátok Norc69-et. Szegény srác, biztos, nem alszik emiatt napokig :-) FP: szerintem te nem programozó vagy, csak egy srác, aki a gép előtt nőtt fel, chaten és fórumokon, aztán azt hiszi magáról, milyen nagy hacker. Legalábbis az, amiket ebben a témában írsz, igencsak erre engednek következtetni (mivel meglehetősen amatőr dolgokat mondtál). Na mindegy, tényleg szánalmasak vagytok :-) És indulatosak is, mindenre legalább háromszor reagáltok, ez egyértelműen ennek a jele. Szóval nem kell ennyire felhúzni magatokat, srácok, ez csak egy fórum :-)
17:25
479
Jun
04
syssy333 válaszakebab írására:
Ez az!!! Már vártam, hogy jöjjön valaki és még Ő tartson minket szánalmasnak azért, mert van egy Columbonk, aki klikkelt kettőt és azt hiszi, hogy most valamibe igazán beletrafált!!!
Na, ez a szánalmas!!!!!!!! De biztos, hogy te nem vennéd sértésnek, ha mondjuk azt mondanánk, hogy megtaláltalak itt-ott, (holott nem te lennél) és mindenféle baromságot kitalálnánk!!!! De ha izgatja a fantáziátokat, akkor miért nem írtok az állítólagos CNC programozónak, aki az én párom, szintén NORC szerint???!!!
Nevetségesek vagytok!!!!!!!!! De komolyan! Fogadjátok őszinte részvétem az ostoba elméletetek iránt!!! Talán egyszer majd a homály is eloszlik, ami körül vesz titeket!!!!!!! Én drukkolok nektek!!!
17:52
480
Jun
04
syssy333 írta:
nem "megtaláltalak", hanem megtaláltunk....
17:53
481
Jun
04
falusiparaszt válaszakebab írására:
neked meg aztán miért is magyarázkodnék? te vele 1 szinten vagy annyi különbséggel hogy több felhö kering az agyad helyén...neked van 1 elméleted mi szerint ki vagyok én és mit dolgozok..tudodmit legyen ugy a te kis fejedben.... én tudom hogy mi a munkám és nem hinném hogy ezt neked meg kéne magyaráznom vagy be kéne bizonyitanom... syssy tudja booo szintén tudja..és még a baráti köreimben mindenki tudja ugyhogy ki vagy te hogy neked bizonygassam..tudod az a szánalmas hogy itt találgattok mint a kisgyerekek hogy ki vagyok én ...felálitotok 1 teoriát és meg vagytok gyözödve arról hogy az ugy is van....skanneljem be esetleg a bizonyitványaimat a személyimet születési anyakönyvi kivonat, vércsoport nem kell???esetleg a nemi életem naplózva????vagy most akkor nekem is kéne keresnem 1 ostobát az iwiwen és mutogatnom kéne hogy az bizony te vagy????ugyanmár nevetségesek vagytok saját magatokból csináltok bohócot! aki engem igazán ismer az tudja ki vagyok mit csinállok!gondolod most miattad fogok zokogni a kispárnámba hogy nem hiszed el???
csak nevetek rajtad meg ezeken a szánalmas találgatásokon a 2 google keresésen nyeritettem a legnagyobbat!!!abban igazad van valóban kisgyerek korom ota foglalkozom a gépekkel nagyon érdekelt mindig is ez az egész és pont ezért választottam ezt a szakmát...
19:00
482
Jun
04
angim írta:
na...most aztán már végképp szégyeljétek magatokat...:P

nemhogy inkább a 380-as kommentre koncentrálna, és reagálna mindenki:))))))))))

szerintem ideálisabb azon vitatkozni...vagy ha nem is vitatkozni, de...hozzáfűzni valamit:)
19:25
483
Jun
04
angim írta:
én nem akarok védeni senkit, de...azért, hogy falusiék is meg legyenek bántódva, nincs senkinek sem joga ahhoz, hogy olyat állítsanak róluk, ami esetlegesen nem is igaz....

pl ez az iwiw-es dolog...kebab: igazán szégyellhetnéd magad!!! azért, mert falusiék nem szimpik neked, egyáltalán nem állíthatsz olyat, amiben csak hiszed, hogy biztos vagy....

ha figyelmet akarsz, falusiéktól egyáltalán nem vagy különb...már elnézést. én is csak őszinte voltam...

mindenkiben ott a hiba, amit a másikhoz lehet vágni....

áh,...minek is pofázok...nem hallgat rám úgyse senki...mintha magamban beszélnék..:(
19:31
484
Jun
04
kebab írta:
Hihetetlenek vagytok. Még mindig ezen az iwiw-es témán pörögtök, pedig már rég nem beszél róla senki. Mindenesetre fura, hogy ilyen érzékenyen érint, elgondolkodtató :-P Kicsit mintha lassú felfogásúak lennétek. Ugyanez volt a helyesírásnál is. Megmondtam, hogy jó, zárjuk le, nem ez a lényeg, ti meg 50 hozzászólás után is ezen pampogtatok. Egyszerűen elképesztőek vagytok :-D
19:32
485
Jun
04
angim írta:
a jó szó mit sem ér...hiába értékesebb...főleg hosszútávon.

igen, inkább az agresszió. na, az az igazi! csak akkor figyelnek rád, csak akkor maradsz talpon, ha állat módjára viselkedsz....lehet, hogy rossz asszociáció, de nem így van?...falusi? syssy? vélemény?

akármilyen szomorú, sajnos ez a helyzet:((((

az asztalra kell csapni, gyerekek!!!!

ja, és ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!:DDDD
19:36
486
Jun
04
Norc69 válaszakebab írására:
Te Kebab, meddig húzzuk még szerencsétleneket? Kutatói szemmel etikus dolog?
Olyan ez, mint mikor fogsz egy kutyát, szájkosarat teszel rá, és bezárod a kolbászoskamrába. Meddig kísérletezünk még egy alsóbbrendű fajon? Belökni valami koncot, majd nézni, hogy rágódnak rajta, egymást túlcsámcsogva. Olvasni ahogy fényezik magukat, meg fikáznak minket, minden fantázia nélkül. Vagy az idegdúcaiat próbálod stimulálni? Egyszer privátban eldumcsiznék erről Veled, de szerintem magára kéne hagyni ezt a topikot. Hátha visszatalál a téma a 380as hsz. nyomdokaiba. Úgyhogy tényleg szórakoztató ahogy a szerencsétlenek agya (helye) leveri az ékszíjat, de én mostmár inkább békén hagynám a cotcotot, hadd vegye át a mainstream söpredék. Na persze tisztelet a kivételnek.
19:44
487
Jun
04
kebab válaszaNorc69 írására:
Teljesen igazad van, én is kiszállok. Nincs kivel, nincs miről beszélni. (Persze lenne, csak ettől a bandától minden értelmes eszmecsere szemétbe fullad.) További szép estét!
20:03
488
Jun
04
booooooooo válaszaNorc69 írására:
nem tudom mire játszod most meg magad ezzel a dumával,de elég gáz,ha figyelembeveszzük azt hogy te kezdted itt felszítani a dolgot,te terelted el a szót a 380as hsz-től.... baszzus,na ez aztán cink.
de ez a fellengzős dumád a legjobb:DDDD ha látnád magad más szemével,hogy milyen gáz:DDDD

DE!!!! angim szavaival élve: ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!!!! (csak érjen előbb haza az én kis mocskom:pppp:DDDDDDD)
20:04
489
Jun
04
angim válaszabooooooooo írására:
ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!!!!!!! :DDDD
21:04
490
Jun
04
falusiparaszt válaszabooooooooo írására:
én már irtam korábban hogy teljesen felesleges olyanokkal vitázni akik nem látják a fától az erdőt....irhatnék én is még trágárabban vagy folytathatnám még mocskosabban, de nem látom értelmét olyan embrekkel vitázni akiknek anyi agya sincs mint 1 törött porceláncsirkének....az egyik az huzzon csak a velvetre a magasan értelmiségiek közé /legalábbis azt hiszik hehe/ a segnyaló kutyálya meg csak csaholjon utánna mint 1 árnyék!XDXDXD
ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!Sanyi bácsi szavaival: kezeket a paplan fölé bár ilyen melegben minek a paplanelég ha magamra huzom az asszonytXDXDXDXDXD
21:49
491
Jun
04
falusiparaszt válaszaangim írására:
A rávilágitás helytálló bár kicsit nyers de igaz részben!
CSak ha ugy kivánja a helyzet nem feltétlenül minden esetben az agresszió mérvadó!
De ha valami nem kerek és érthetetlen mások számára a mondandód akkor igen is helytállva kell akár fennhangon kommunikálni és ugyan mit számit 1 forumon hogy milyen stilusban?csunya világ lenne ha mindenki egyforma lenne és mindenki bologatna csak mint 1 autótacskó...
21:56
492
Jun
04
falusiparaszt írta:
meg kell állapitsam hogy a nagyképűség határtalan leginkább olyan személyektől akikre a kutyámat nem biznám....csak kérdezem miért gondolják az eukarióták hogy emberszámba veszzük őket?én a helyükben örülnék hogy nyilvántartásba kerültem valahol nem hogy még megjátszam magam.....
22:00
493
Jun
04
syssy333 válaszakebab írására:
1: iwiw-es dolog! vélemény: NEVETSÉGES
2: anélkül fikázol mást, aki ezt tanulta, mintha te konyítanál valamit hozzá! Persze a neten megnézhetsz egy-két dolgot, utána meg hiheted azt magadról, hogy te egy lángelme vagy! Ez vonatkozik norc-ra is! Én sem értek hozzá annyira, ezért inkább nem írok hülyeséget, nem pofázok bele!!!
22:12
494
Jun
04
syssy333 válaszaNorc69 írására:
Szerintem te nem vagy tudós, se orvos, se nem a Harward-on végeztél és gondolom nem vagy a felső 10 ezer tagja sem, hogy bárkire is azt mond, hogy alsóbbrendű! Te csak maximum azt hiszed, hogy ezen a fórumon mindenki felett állsz!! ( mert ugye a neten sok mindent össze lehet szedni, utána meg azt hiszed, hogy tudsz valamit!) Hát nagyot tévedsz! Itt mindenki egyenrangú, az, hogy ha valakik "kiabálnak" egymással, attól még nem lesz kevesebb az egyik, mint a másik! A trágár beszédről meg annyit, hogy köpje szembe magát az, aki azt mondja, hogy ő még soha nem beszélt így! És most lehet jönni a kultúrával, meg társaival, de a mai idegbeteg világban ez elkerülhetetlen!!! Már csak abból kiindulva, hogy politikusok beszélnek így, nyilvánosan!!! Ja, tudom, biztos ők is alsóbbrendűek....
22:32
495
Jun
05
Beth írta:
norc, ezzel mutattad h semmivel sem vagy jobb, mint az álompárunk. ha ők szánalmasak, te is az vagy. napokig beszólogatsz nekik és még rájuk is keresel? uramisten:) neharagudj, de ez elég mókás:))
bizonygatod, h ők mennyivel ostobábbak nálad meg mittomén, de ugyanott vagy te is. sőt.. baz! faszkivanhmindigveszekedtek. (ok, énis száni vagyok, h most hozzászólok ehhez a parttalan vitához. vita? váh,nemis. ez már vicc)
persze arra nem reagáltál, amit a velvetről írtam. vaj' miért? mert arra nem lehetett fröcsögős és lenézős választ írni?

áhh...ez már tényleg ilyen nocomment..
00:00
496
Jun
05
Norc69 írta:
Szóval, Velvet: ízlésekről nem vitatkozunk, kinek a pap, kinek a paplan. Van amiben az a jobb, van amiben ez. De igazából egy kis tévedést is el kell ismernem, ugyanis amikor leírtam hogy inkább a velvet, akkor igazából a Tabu-ra gondoltam, ami meg szintén Origo, épp mint a Cotcot. (menjünk mélyebbre? amikor a tabut megszüntette az origo, akkor kezdte nyomni a cotcotot, amit az is igazolhat, hogy Zsófi ott volt, most meg itt van)

Minősítés: elfogadom a véleményed, miszerint a Te szemedben nem vagyok jobb mint a F-család, sőt. Mivel nem minősítesz egyéb jelzőkkel, így nem is érzem, hogy bele kellene kötnöm a mondanivalódba, és főleg nem azt, hogy a személyedbe. És nem bizonygatom hogy ostobábbak lennének, kivéve talán a 492-est, de az egy kvázi privát üzenet Kebabnak - igaz ott sem bizonygatok semmit, hanem leírom hogy hogy látom ezt az eszmecserét.

És igen, jól látod hogy ez nem vita, hanem egy vicc. VICC. Érted? Egyfajta verbális maszturbáció. Habár sajnálom, hogy a cikk kommentfolyama tönkre van téve általunk, de a szadista énem igenis szórakoztatja, hogy leírom a véleményem arról hogy hova fajult a topic - jön az hogy hova menjek, milyen vagyok, mit csináljak; húzok egyet rajtuk hogy a net 3 falusiparasztjából bemutatok egyet, erre jönnek azzal hogy mit csináljak, és milyen vagyok; húzok rajtuk még egyet azzal hogy nem hiszem el amit tagadnak, erre képzeld, mivel jönnek? Hogy hova menjek, mit csináljak, és hogy milyen vagyok. Na meg egy fenyegetőzéssel, mert az is megy nekik. Erre nekik már nem is írok, gondolom kitalálod hogy mi a válasz... Na persze jön Booo (akivel semmi bajom nincs, bár szerintem az picit gerinctelen hogy összemos falusival, és nem hajlandó sem bizonyítani sem visszavonni az állítását mikor rákérdezek), aki legalább nem próbál személyeskedve lehúzni, csak leírja hogyan látja a dolgot, meg még megpróbálja a F-család maradék tekintélyét foltozgatni.

Tehát ismétlem, nem érdemes komolyan venni ami itt történik. Szófosás, digitális környezetszennyezés, egy topik tönkrevágása, szóbeli garázdaság. Így éljük ki azt, amit a focihuligánok kukaborogatással, vonattöréssel, gyújtogatással, vagy amit a rendőrök tüntetőveréssel. Részemről legalábbis. És ezeknek mindig van ártatlan áldozata (akik itt tényleg a témáról szerettek volna értekezni) de nincs mit tenni, ez így alakult. Amíg az álompár támad, addig van rá esély hogy itt viccelődjek velük. Amikor meg valaki értelmes véleményt formál, vagy kérdést tesz fel (mint te most) akkor meg van lehetőség továbbgördíteni az értelmes eszmecserét. Nem várom el, hogy mindenki megértse.

Timi nevéről meg annyit, hogy tényleg oktalan/jogtalan volt kifigurázni, már bocsánatot kértem tőle, intelligens emberek közt annak elfogadásával/elutasításával le van zárva az ügy. Mint ahogy itt most bocsánatot kérek azoktól, akik nem játszottak szerepet a topic elzüllesztésében, és akikre nem érvényes a 410esben található negatív felhang. De ez 2-3 főre tutira nem vonatkozik.
11:30
497
Jun
05
urvaritimi válaszaNorc69 írására:
amúgy elképesztő, min tudtok háborogni, néha hangosan olvasgatjuk a kommentjeiteket a szerkesztőségben és nézünk, hogy mi van. ha olvastad a tabut, láthatod, hogy vannak anyagok, témák, amiket átvettünk, átdolgoztunk, és igen, ugyanaz az eresztés :) ami akkor is elég sikeres volt. tisztelem, hogy bocsánatot kértél, és őszintén mondom, nincs miért, dám tény, hogy a személyeskedés nem vezet a megértéshez egy vitában.
11:59
498
Jun
05
booooooooo válaszaNorc69 írására:
mint mondtam,aki akar utánanéz,nem fogom fárasztani magam ilyen szarságokkal,van nekem elég dolgom.gerinctelen nem voltam,az te voltál amikor ilyen aljas,szándékos baszogatásba kezdtél itt.hangsúlyozom mégegyszer,aki akar UTÁNANÉZ.te is tudod,én is tudom hogy mi az igazság,ha tagadod,hát tagadd,nem izgat,elég ha én tudom mostmár hogy milyen is vagy ennek fényében.nem fogom én senkinek se bizonygatni semmit.a kedvencedet a googlet mindnki ismeri.
nettekintény?jézusom,leesett:DDDDDD szóval te azon emberek közé tartozol akik,jóformán neten élik az életüket,az a második életük és mérvadójuk mindenben...hogy én hány ilyen emberrel találkoztam.no te is közéjük tatozol.Falusiékkal ellentétben,te baszogatni jöttél ide,időt elpazarolni,ők meg max személyeskedve megmondják azt ami a szívűkön van.tovább ezt nem ragozom,aki érti,az érti és leesett neki a célzás.
mint mondtam,te nem ismered őket,én igen,így te csak ne osztogass felettük olyan ítéleteket,amiknek köze sincs a valósághoz.tudod az ember teljesen másképp viselkedik a net világában,és a valós világban.
13:49
499
Jun
05
falusiparaszt válaszabooooooooo írására:
Ez igy is Volt! nem azért jöttünk ide hogy bárkit is leoltsunk személyeskedjünk vagy akármi!elsőre normálisan minden beszólás nélkül irtuk véleményünket aki nem hiszi lapozzon feljebb és olvasgasson nem fogom megnézni melyik hsz volt a kezdet....aztán jött valaki aki igen gusztustulan hangnemben válaszolt ami persze vitát okozott késöbb megbékéltünk erre jtt norc és kebab csupán azért hogy személyeskedve tüzet szitson és amikor beolvastunk nekik akkor meg felháborodottan siránkoztak...késöbb már beleuntam a felesleges és jelentéktelen emberekkal való értelmetlen vitába és megirtam hogy én inkább elnézek az ilyen állitólag emberek melett! most meg itt irja mint ha mi kezdtünk volna mindent és ő fejezte be holott abszolut nem igy volt és hiába tagadjátok minden hsz olvashato időrendben szal hiába mentegetőznek nem ugy volt ahogy azt ők állitják szimplán gyávák bevallani az igazságot, mert az milyen gáz lenne ha nekünk lenne igazunk.......
14:35
500
Jun
05
falusiparaszt írta:
Másik: lehet minket utálni meg köpködni hatalmas ivben teszünk rá! rengeteg barátunk van akik osztják a véleményünket mivel ép ésszel fel tudják fogni a dolgokat, és abszolut nincs szükségünk ilyen netes álszentekre mint norc és kebab......
14:40
501
Jun
05
kebab írta:
Barátom, neked pszichológusra lenne szükséged. Ilyen mértékű kisebbségi komplexussal még nem találkoztam. Süt minden mondatodból. Komolyan mondom, nem bántásból: jobb az ilyesmit időben kikezeltetni.
15:39
502
Jun
05
falusiparaszt írta:
nekem van szükségem pszihologura?mert megmondom az igazat???atya ég.. szánalmas.....
15:49
503
Jun
05
kebab írta:
Nem, hanem a kisebbségi komplexusod miatt.
16:23
504
Jun
05
Norc69 válaszakebab írására:
Drága Kebab, szerintem hagyd. Olvasd inkább a szex csúcsa az orgazmus, a szexeltél, úgy kell neked, és a parák a szexben cikkeket. Ott még nem a háborúzásról szóltak a hsz-ek. Google segít ha innen nem megtalálható
18:05
505
Jun
06
syssy333 válaszakebab írására:
Neked meg egy jó önkielégítésre lenne szükséged! Én meg azt vettem észre, hogy a te problémádra ez a legtudományosabb magyarázat! Komoly gondjaid lehetnek ezen a téren, ha ennyire nem vagy képes róla beszélni és inkább minden felé tereled a szót, meg itt osztod az észt!
ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!!!!!!!
01:16
506
Jun
06
syssy333 válaszaNorc69 írására:
Norc! Amit kebabnak írtam az rád is vonatkozik! Elvagy foglalva a szex-el kapcsoltaos témákkal, ehhez viszont nem sok jót szóltál hozzá! Van egy ötletem! Csapjatok össze Drága kebabbal és masztizzatok egyet!!! Utána meg leírhatjátok, hogy milyen volt... Hátha nem lesztek ilyen stressesek utána!!!
01:20
507
Jun
06
angim válaszasyssy333 írására:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!! :)))
07:31
508
Jun
06
angim írta:
kit érdekel, hogy kinek milyen komplexusa van??? ha télleg figyelmet akartok, akkor írjátok le, hogy szoktatok maszturbálni:)))) be fog válni;)

(mondjuk nekem is jobban bevált volna a figyelem, ha nem egymást szapuljátok továbbra is...:S)

nemhogy a témához kapcsolódóan írnátok...ezt kellett volna már időtlen idők óta...de nem! esküszöm, ti direkt élvezitek ezt...

nem ezt kell élvezni, vazze'!!!!!:)))) hanem azt a fenséges érzést, amit orgazmusnak hívnak, amit ha mástól nem is, de magadtól mindenképp megkaphatod:)))))

házi feladat: írjátok le, hogyan!:)))

menni fog?...


ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!:) (továbbra is)
07:38
509
Jun
06
angim írta:
ja, a házi feladatot ide tessék írni, és ne egy papírra! nem kell szégyellni magatokat, senki sem fogja látni az arcotokat...én megtettem, és semmi bajom nem lett tőle! (lásd: 380. hozzászólás)

egyébként kebab, norc: ti írtátok, hogy súlyosan elkanyarodott a vélemény nyílvánítás az eredeti sztoritól...hát tegyetek ti is érte, hogy visszaálljon eredetibe!! és ne azon filózzatok, ki milyen bunkó állat, és milyen kisebbségi komplexusa van, mert ez már igenicsak nevetséges....

natehát: koncentrálni a témára, és írni egy (jó kis zaftos) házi feladatot:)))))))))) állítólag a magyar ember szereti a szexet....bizonyítsátok be! írjatok tippeket is, hogy hogyan lehetne még kellemesebbé, még jobbá tenni a gyönyör átélését! milyen technikákat ismertek?

csak bátran, nem harap a néni:)))))

válaszoljatok nekem, de ha lehet kizárólag csak a témával kapcsolatban!!

thx

ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!!:))))
07:48
510
Jun
06
angim írta:
a kérdés az, hogy van-e bátorságotok leírni, a legintimebb pillanatitokat?...mert ha egymás leparasztozásához bátrak vagytok, ehhez miért nem vagytok azok?...csak terelitek a szót...és mire fel? gyávák vagytok, és nem vállaljátok fel az igazi éneteket, hogy ki hogyan szokta kielégíteni magát....aki nem akarja leírni, az valóban semmi másban ne tegyen hozzászólást! maximum, mondom MAXIMUM POZITíVAN VÉLEMÉNYEZHET!!

(eredetileg is erről volt szó, ezt kellett volna természetes úton....akkor tartsátok is magatokat hozzá!!!)
és még mindig: ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!!!!:)))
08:17
511
Jun
06
angim írta:
nézzétek meg figyelmesen:)

http://videa.hu/videok/vicces/orgazmus-verseny-csaj-csajok-no-iQ1z3CAR44p1JkfA

http://videa.hu/videok/felnott/szex-jatek-a-vibrivel..-amator-dugas-nyalas-8t8ItC9LaKSbDteJ

http://videa.hu/videok/felnott/nagy-elvezes-vibrivel..-amator-szex-dugas-33LE2fy63hrJJL3y

http://videa.hu/videok/vicces/arnyekszex-allat-csaj-durva-88SzuS2UWW2HH8E6

aki a pasikra is kiváncsi:

http://videa.hu/videok/felnott/123qwe-sex-Dotvp8uqySm7k2Sl
(tekintsünk el az alkati kérdésektől...aki tud jobbat idemásolni, azt szeretettel fogadom..:) )

részemről ennyi mára, rohannom kell, sziasztoooook!

estére várom a házi feladatokat!u.i.: ÉLJEN AZ ORGAZMUS!!!!:)))
09:16
512
Jun
06
angim írta:
na, hát ez így nem túl hízelgő...mármint az, hogy nem ír senki se:(((

akkor hiába szántam a kommentekre az időmet??...hát ha úgy vesszük, igen...:S
20:36
513
Jun
07
falusiparaszt válaszaangim írására:
Sajnos megállapitották a mélyen tisztelt doktorált pszihologusaim(kebab norc) hogy nekem kissebségi komplexusom van(amiröl még nem tudtam)...ugyhogy ilyesmit nem irhatok:D:D:D:D:D:D
08:17
514
Jun
07
angim válaszafalusiparaszt írására:
:))))))))))))))))))))
20:17
515
Jun
09
angim írta:
...
17:35
516
Jun
09
angim írta:
már nem is írok ide semmit...:P :((( teljesen felesleges...
17:36
517
Jun
10
dahlr írta:
Szerintem is hiba volt ennél a témánál a nők körülmetélésének problémáját említeni... most csak azért írok, mert ma aztt olvastam, Egyiptomban mostmár törvény tiltja. Lehet örülni.
00:49
518
Jun
10
dahlr írta:
Szerintem is hiba volt ennél a témánál a nők körülmetélésének problémáját említeni... most csak azért írok, mert ma aztt olvastam, Egyiptomban mostmár törvény tiltja. Lehet örülni.
00:49
519
Jun
10
falusiparaszt válaszadahlr írására:
Ettől én még sudribunko maradok egyesek szemében, de frankon leirom leszarom ki mit gondol....
19:59
520
Jun
12
juicycouture írta:
Syssy333,nem vennél már vissza 1 kicsit??? :D Még te írod Elfmaidennek,h hülye barom? :DDD Sztem ezzel csak azt éred el,h téged fognak nézni (néznek) hülye baromnak... :PPP
15:58
521
Jun
14
syssy333 válaszajuicycouture írására:
-Syssy333,nem vennél már vissza 1 kicsit??? :D

-Nem, nincs kedvem, egyébként majd én azt szabályzom!

-Még te írod Elfmaidennek,h hülye barom? :DDD

-Igen, én, miért talán van valami problémád??

-Sztem ezzel csak azt éred el,h téged fognak nézni (néznek) hülye baromnak... :PPP

-Te így látod, de mivel Te nem vagy mindenki, ezért ne beszélj sokak nevében, köszi!
11:53
522
Jun
16
juicycouture válaszasyssy333 írására:
Tényleg szabályozod???!!!Nos,eddig még nem vettük észre... XDXDXDXDXDXDXDXD

Na jó,tényleg nem mindenki...A drága pasid,Falusiparaszt a kivétel...Ő biztosan nem néz annak... :DDDDDDDDDDD XDXDXD
19:00
523
Jun
16
juicycouture válaszajuicycouture írására:
Sorry,Falusiparaszt+booooooooo a kivétel...Bár sztem vmelyikőtök a booooooo,szal' ... :PPP
19:34
524
Jun
16
juicycouture válaszaangim írására:
Igen Angim...Ciki és szánalmas...Felnőhetnének már végre... :DDD Olyanok,mint az ovisok...De hát ha csak itt tudják kiélni a fölös energiájukat,hát hajrá... XDXDXD Ajánlom még figyelmükbe a játszóteret a mászókával meg a libikókával és társaikkal 1ütt...Csak szegény gyerkőcök meg ne ijedjenek... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
22:22
525
Jun
16
syssy333 válaszajuicycouture írására:
Szerintem meg te elfmaiden vagy! szia
23:42
526
Jun
17
juicycouture válaszasyssy333 írására:
Én nem vok Elfmaiden...Azt se toom,h ki ő,én csak írtam,h nem kéne ennyire balhéznod vele...Mondjuk neki se veled,de hát akkoris...

Nemtoom,h abban meg mi a jó,h mindenkit lehordtok,meg mindenkibe beleköttök...De hát ha ti így szórakoztok,akkor tényleg hajrá... XDXDXD
06:57
527
Jun
17
juicycouture válaszajuicycouture írására:
Nah mind1...Én nem kívánok tovább vitatkozni...Okos enged,szamár szenved... :)))
07:03
528
Jun
20
ismeretlen válaszabooooooooo írására:
végig sem olvastam a marhaságodat rohadj meg ott ahol vagy.semmi közöd az egész vitához úgyh inkább kussolj és otthon parancsolgass te szerencsétlen.kinek hiszed magad,h csak így eligazítasz?majd lebeszélem azokkal akikkel veszekszek te meg takarodj a jó büdös picsába.
11:27
529
Jan
19
esztike4444 írta:
sziasztok én is nyukálok magamhoz nagyon élvezem én sárga répát szoktam magamba fel dugni és anyira elélvezek hogy csak nah meg a furdöszobába nagyon de nagyon jol esik é smost is csinálom ki akar ki nyalni engem?????
10:26
530
Jan
19
esztike4444 válaszaclerion írására:
szia én is csináltam kefével csak mubrokival nem mert nincs ojanom de akarok hol lehet szerezni
10:28
Felhasználónév:
Jelszó:
Hirdetés