Közösség

Paris hüvelyének holdudvara

1263

Engem mindig érdekelt, hogy juthatnék el Madonnához, az összes közöségi oldalon reménykedem, hátha már csak két lépés választ el tőle és akkor végre találkozhatok vele valahogy. Arra álmomban sem gondoltam, hogy a sztárok úgy váltogatják egymást, hogy akár hat lépésben eljutunk Paris Hiltontól Osama Bin Ladenhez, és már maga az út is érdekes, nemhogy a vége. Azt azért megállapíthatjuk, hogy az örökösnő hüvelyének elég nagy a holdudvara, így van az, hogy ő szexelt valakivel, aki szexelt aztán vagy előtte valakivel és az is szexelt valakivel és így tovább, amíg eljutunk akár Hitlerig. És mindezt pár lépésben. Régóta mondom, hogy jó lenne egy olyan közösségi oldal, hogy ki szexelt kivel.

Paristól Charles hercegig

Parist hírbe hozták Collin Farrellel, akinek Elle McPhersonnal volt viszonya, a Bahamákon kapták őket lencsevégre, mellesleg a hölgy ezután ment romantikus vacsorára Al Pacinóval, de ez most mellékes. Elle-nek Brian Adams is a pasija volt, aki hobbi fotográfusként kaptak lencsevégre és persze csalta az ágyába a modellt. Az énekes - akivel még mindig nem tudom, mi történt 69 nyarán, pedig nagyon énekelte - kapcsolatban állt Diana hercegnővel, akinek a férje Charles, így jutunk el az örökösnőtől a hercegig, öt szexuális kapcsolaton keresztül.

Paristól Osamáig

Paris lefeküdt Lindsay Lohannel, legalábbis keringtek a neten erről videók, képek, miegymás, a sok éjszakai bulizás és a drogok ezt okozták. Aztán előkerült egy olyan videó is, amin Lindsay azt állítja, hogy elutazik New Yorkba, hogy Jude law-val szexeljen. A színésznek, Jude-nak pár hetes románca volt Cameron Diazzal, aki lefeküdt Djimon Hounsou-val (Csillagkapu, Vészhelyzet, Alias), akinek a csaja (Kola Boof) Osama Bin Laden csaja is volt.

Paristól Hitlerig

Robert Evans a már idős filmrendező szexinek találta Parist, pletykák szerint ő tette tönkre a férfi hatodik házasságát. Szóval Robert Evans-szel viszonya volt Parisnek, akit fiatalabb korában Grace Kellyvel hoztak össze, akinek John F. Kennedyvel volt viszonya. Az a Kennedy, aki Marilyn Monroe szívét is összetörte, és aki a saját előrelépéséhez Hollywoodot használta fel játszótérként. A férfinak viszonya volt - tengerésztiszt korában - Ingrid Arvaddal, egy dán újságírónővel, 1941-42 között. Ingrid maga volt a tökéletes északi szépség, legalábbis ezt állította róla Adolf Hitler, s ő az, aki 1936-os berlini olimpián a diktátor társaként vett részt. Hitler szemeit az újságírónő szomorúnak találta, magányosnak tűnt neki a férfi. Évekkel később azt állította, semmi nem történt köztük.

Elgondolkodtató, hogy partnereink partnerei milyen utakra visznek, kivel kerülnénk így közelebbi viszonyba, lehet, hogy nincs is messze kedvenc zenekarunk vagy írónk.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások