Divat

Veno

1348

A cipős játék egyből felkeltette az érdeklődésemet. Az én Nike csukámmal szerintem simán pályázhatok a leglepattantabb címre. Báááár...Még mindíg imádom ezt a cipőt, úgy a szívemhez nőtt... csak hát az idő vasfoga... vagy hogy is mondják ezt... Két éve vettem a Nike Air Tiempo Canvas modelljét Zalaegerszegen - utcai viseletre. A célnak tökéletesen megfelel még a mai napig is, csak a kinézete... A probléma akkor lépett fel, mikor először sikerült belvárosi csatangolásaim során kifognom egy frankó "kis" vihart. Mondanom sem kell, hogy perceken belül a lábam tocsogott a vízben - igen, a cipő belsejében! Ez még nem is lett volna akkora baj, ha egyből haza tudok menni, és "tisztába teszem magam". De az idő szorított, időpontom volt egy kozmetikusnál. Hozzáteszem, első alkalommal mentem hozzá kezelésre. Általában a kozmetikushoz érve nem kell levetnie az embernek a cipőjét, viszont itt kötelező volt - a szalon a kozmetikus házában volt kialakítva. Nekem sem tetszene, ha naponta egy csomó ember trappolna át a lakásomon, főleg egy kiadós eső után.

Már láttam lelki szemeim előtt csurom vizes zoknim lenyomatait a talajon a cipőmből kilépve. Találékonyságomnak köszönhetően gyorsan kigondoltam egy tervet: megérkezve, egyből kérek tőle papucsot, megmondom, hogy fázós típus vagyok, nem bírom ki papucs nélkül. Így kilépek a cipőmből, és egyből belelépek a papucsba. Tökéletes! Megérkezem, bemutatkozunk, eddig csak telefonon egyeztettünk időpontot. Kérem is a papucsot, terv szerint oda is adta. Arra viszont nem számítottam, hogy a cipőm intenzív pink színét megkívánja a zoknim is, azaz a víz hatására a világos zoknim egy az egyben átvette a cipő színét!!! És a papucs....NYITOTT! nem zárt, hanem NYITOTT!

Én pedig ott állok teljesen átázott, pink foltos zokniban. Hát abban a pillanatban a fejem is nagyjából olyan színű lehetett mint a cipő (vagy a zokni?!). Hihetetlen kínos szituáció volt. De pánikomat gyorsan lepleztem valami frappáns mondattal, ne kérdezzétek mi volt az... Azt se tudtam fiú vagyok-e vagy lány! A lényeg, hogy pozitív kimenetele lett a dolognak, kaptam a kozmetikusomtól egy TISZTA és SZÁRAZ zoknit! A régi pedig a szemetesben landolt. Na jó, még azt is elárulom, hogy nem csak a zoknit, hanem még a lábamon a bőrt is megszínezte ez a gyönyörű pink PINK. De ezt már senki sem látta rajtam kívül. Na, hát ennyi lenne a történet rólam és a cipőmről. Ha egy kicsit is sikerült megnevettetnem titeket, szavazzatok :)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások