Közösség

Szülőkkel ismerkedni

1210

Az első találkozásunk csak futólag történt, jöttek-mentek, főztek és semmit nem is kérdeztek. Kedvesek voltak, nem tudtam eldönteni, szimpatikus vagyok-e, ám kedvesemet kérdezve azt a választ kaptam, hogy igen. Nekem ők szimpatikusak, egyébként is sok kell ahhoz, hogy akit szeretek, annak a szüleit rossz színben lássam. Szóval, tabula rasa, mosolygás és fürkészés, vajon szerelmem lenőtt és szabadon álló, eltérő fülcimpái kitől eredeztethetőek? Így telt az első találka, a rövidsége miatt. És persze kerestem a közös pontokat, néztem, ahogy beszélgetnek és csak füleltem.

A második találkozásom a teljes családdal történt, két nap együtt a házukban, öccsel, kutyával, papával, mamával. Az első napon szinte alig találkoztam velük, csak futólag érintkeztünk, de azért együtt vacsoráztunk. Ekkor igazából csak felszínesen beszélgettünk az időjárásról és a közelmúlt vicces történeteiről, ám belül tudtam, ez lesz a találkozás, amikor a szerelmem gyerekkoráról rengeteg olyat tudok majd meg, amit annyira nem szeretnék tudni, feltehetően ő sem szeretné, ha megtudnám, és ez lesz az is, amikor 'körbeszaglásznak'.

Mindenesetre az effajta ottalvós ismerkedésben a legrosszabb az, hogy számomra kényelmetlen a vécét használnom, pláne éjjel, kényelmetlen a szeretkezés éjjel, mikor a szomszéd szobában a szülők alszanak éppen, és parázhatok, hogy vajon benyitnak-e reggel.

A szerelmemet más oldaláról ismertem meg, figyeltem, hogyan bánik a szüleivel, a testvérével, kifejezetten élmény volt a tinikori szobájában a fotóit nézegetni. Szóval időutazni jó, és megállapítottam, hogy a kilencvenes évek divatjánál kínosabb nemigen volt eddig. Seven Upos póló meg ultra bőszárú farmer. Persze ott volt az elmaradhatatlan görögországi fotósorozat is. Nem volt sok kapcsolatom, ám mindegyiknél átéltem a görög tengerpartos képek nézegetését. A kutyanyírás közben egyedül maradtam, és akkor éreztem, hogy jó lenne segíteni a mamának, Zsuzsa néninek a rántott húsnál, aki azonnal kiszimatolta, ki fia borja vagyok. Kellemes beszélgetésben volt részem, aztán hogy bennük mi csapódott le, azt nem tudom. Mindenesetre a második találkozásnál is sikerült elfeledkeznünk magunkról, így a mama az elutazás pakolása közben láthatott egy fenékre paskolást...

Neked milyen kínos vagy épp kellemes élményed volt partnered szüleivel? Égtél be előttük? Érezted már magad cikinek? Vagy épp őket érezted gázosnak?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások