Divat

Játék a cipőddel

1224

Mutasd a cipőd, és nyerj újat! 

Küldd be kedvenc Nike cipőd fotóját, persze ha te is akarod. Ha benne leszel a megválasztott első háromban, ami lehet a legjobb, legviccesebb, a leginkább tetsző vagy a leglepattantabb, a lényeg, hogy nyerj, szóval akkor megkaphatod ezt a csini új csukát. Az első helyezett a cipőt és egy 20 000 Ft-os Nike ajándékcsomagot, a második helyezett egy 30 000 Ft-os, a harmadik pedig egy 20 000 Ft-os ajándékcsomagot nyer.

Sokat nem kell tenned, csak írd meg, hogy hogy hívják a nevedet, válassz egy becenevet is, oszd meg velünk, hogy hol vetted, hogy milyen sportra használtad, mennyi ideig edzettél benne. Ha van egy érdekes sztorid is, ami akkor esett meg veled, amikor épp rajtad volt, azt is küldd el nekünk. Na meg a postacímedet, s a telefonszámodat  – persze ezeket harmadik személynek nem adjuk ki, s az oldalra sem szögezzük föl.

A beérkezett Nike cipők fotóit két hét elteltével - mivel ennyi időtök lesz küldözgetni, - megjelentetjük a cotcot.hu-n egy galériában, s ekkor megszavazhatjátok, melyek tetszenek leginkább, kikre férne rá az ajándékcsomag...

Ide küldd: jatek@cotcot.hu

Beküldési határidő: június 1.

A beküldött képet csak akkor tudjuk szavazásra bocsájtani, ha a cikkben felsorolt adatokat hiánytalanul megadtad. Kérünk, ellenőrizd még egyszer, hogy az alábbi adataidat tartalmazza-e a levél: név, becenév (ezen a néven szerepel majd a cipőd), telefonszám, postacím.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások