Divat

Milyen színű legyen, ha vörös?

1177

Felmerült köztünk, hogy szép-e a vörös vagy sem? Kinek tetszik, kinek nem, de senkit nem hagy hidegen. Igen tüzes, tehát. Biztos vannak köztetek is vörösek, hát gondoltunk egy merészet, és tanácsadásra szánjuk magunkat, hogy a vörös hajatok mellé, milyen színek a szépek.

A kérdés, hogy vad vagy, esetleg szerény? Alap elképzelés, hogy  a narancs, a sárga, a barna, a drapp, a zöld remekül áll a vörös hajúaknak. De mi van, akkor, ha az illető lelkéhez ezek a színek egyáltalán nem állnak közel? Hozzám például egyáltalán nem. Esetleg a narancs. Amikor még lángoló vörös voltam, szerettem ezt feketével kombinálni. Drasztikus és vad, de annak a színű hajkoronának épp az volt a lényege. Amikor kicsit szolídabb akartam lenni, már-már tündéri, akkor fehérbe bújtam.

Ah, miért vagyok most fekete? Szép volt. Ha vörös vagy, de nem akarsz végletes lenni akkor az arany, a barna és ugye a már említett piros komplementere a zöld, szépen kiemeli vagy épp tompítja, de varázslatosan széppé teszi a vörös sörényt. Semmiképpen pirosat és rózsaszínt? Ez van a nagy könyvben, de ezt élből cáfolnám, mert van olyan típusú vörös csaj, akinek a púder rózsaszín nagyon csinosan áll, és van olyan vörös – persze festett -, ami mellett a piros nagyon szép!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások