Divat

Az új, elegáns, fekete magassarkúm

1102

Nem vagyok az a nőcis csaj, hétköznapokon szeretek tornacipőben végigrohanni a városon, de azért néha kedvet kapok ahhoz, hogy nőiesebb legyek.
Számos előnye van egy magassarkúnak, például ha azt viselek, nem néznek huszonkét évesen még mindig tizenötnek, meg van egy csomó hely, rendezvény, ahova nem lehet tornacipőben elmenni. Már ugyan a szilveszteri bulira beszereztem egy ezüst cipellőt, de ezt csak buliba vehetem fel, színházba és egyéb rendezvényekre nem, ilyen alkalmakra kissé közönségesnek tartom. Ezért is indultam csütörtökön fekete magassarkú beszerzőtúrára.

Első utam a New Yorker-be vezetett. Jó, tudom, nem éppen a gyönyörű cipőkről híres, de egy magamfajta tornacsukás lánynak vétek lenne vagyonokat kiadni egy cipőre, amit alig visel, és a New Yorker-ben köztudottan barátiak az árak. Az üzletben nem volt az elképzelésemnek megfelelő lábbeli, ami volt az is csak 40-41-es méretben lehetett kapni. Felvilágosított az eladólány, hogy minden üzletbe csak két, legfeljebb három darab 36-ost visznek... De kérdem én, milyen megfontolásból, milyen marketingstratégia alapján???!!! Szerintem sokkal több 36-os lábú lány van, mint 41-es... Vagy tévednék? Második állomásom a Humanic volt. Szép cipőik vannak, és az áraik is elég széles skálán mozognak. Találtam is egy lakk, elöl lyukas magassarkút, de sajnos már ott a boltban fél percnyi viselés után fájni kezdett benne a lábam. A Deichmann volt a harmadik és egyben a nyertes üzlet. 5690-ért akadtam rá a képen látható cipőre, és hihetetlen módon volt belőle 36-os. Ez a magassarkú nagyon kényelmes, és aminek még nagyon megörültem, hogy nem lakk, így szerintem elegánsabb.

köszi Séllei Lilla

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások