Test

A szex csúcsa az orgazmus?

1079

Elvileg mindnyájan tudjuk, miről beszélünk, ha azt mondjuk orgazmus, bár megfogalmazni nagyon nehezen tudnánk azt. Szubjektív, más tudatállapotban megélt élmény szavakkal történő leírása szinte lehetetlen, nem véletlenül foglalkoznak sokszor - a szerelemhez hasonlóan - zenészek, képzőművészek az átadhatatlan átadásával. És nem véletlen, hogy egyetlen fogódzónk és meghatározásunk is a tudomány világából ered, a tudományéból, amitől mindenre magyarázatot várunk, s ami, neki is esett az orgazmus szigorú vizsgálatának. Ennek értelmében az orgazmus nem más, mint fokozódó szexuális izgalom hatására a nemi szervek környékére tóduló nagy mennyiségű vér, minek feszítését egy idő után a test képtelen kezelni, így a vér hirtelen, heves izomösszehúzódások kíséretében visszaáramlik a test egyéb részei felé.

Ehhez járul némi pulzusemelkedés, szapora légzés és egyéb testi tünetek, mint az arcpír, bőrpír. Persze tudjuk, nem ez az, amitől az orgazmus több mint egy tüsszentés, ráadásul szinte napról napra fedezünk fel újabb és újabb orgazmusfajtákat. A Szex- és Párkapcsolati Akadémia szerint ezek hivatalosan a következők: csiklóorgazmus, hüvelyi orgazmus, G-pont orgazmus, prosztataorgazmus, egész testre kiterjedő orgazmus és az U-pont orgazmus, azaz a húgycsövön keresztül átélhető öröm. Még ha meg is tudnánk adni mindezek pontos definícióját, semmire sem mennénk vele, ugyanis nem a különböző pontoktól és foltoktól lesz a szex az, ami. De akkor mitől?

Orgazmushajhász

Miért vágyjuk annyira ezt a kontrollvesztett élményt - és egyáltalán, miért is szeretjük a szexet? A testiséghez való mai viszonyunk értelmében a jó szex és az orgazmus szorosan összefüggnek. Miért is ne tennék? Korábban bebizonyosodott, hogy mindkét nem egyaránt képes a szex élvezetére, a nők e szempontból is egyenjogúak hát, nemhogy képesek rá, de egyenesen jár nekik az elélvezés. Aki erre képtelen, kudarcot vallott, szexualitása nem működik rendesen, nem ép ember, nem tökéletes nő, s a férfi, akinek a csúcsra kellett volna juttatnia, hasonlóképpen - ha nem még inkább - bűnös. Az élet minden területén sikerorientáltak vagyunk, a munkáért pénzt kapunk, ha jók vagyunk benne, elismerést. Pénzünkért javakat kapunk, csupa kézzelfogható jutalmat. Ha betegek vagyunk, gyógyszerrel kezeljük a bajt, az eredmény látványos. A szex csúcsa az orgazmus, a katarzis ebben rejlik, ezért dolgozunk, nélküle céltalanná válna a szexuális együttlét.

Az orgazmushajszolással ezzel szemben csak egyre távolabb kerülünk célunktól (bár maga a cél is megkérdőjelezhető), hisz ha valami nem tesz jót a hálószobában, az az, ha valamit nagyon akarunk. S ha az, amit nagyon akarunk, maga az orgazmus, lassan teljesen elveszítjük önmagunkat a szexben, hisz nem az élmény komplexitásában oldódunk fel, hanem megkeseredünk a kudarctól. Az orgazmus összetett élmény, melyben a nemi szervek csak eszközök, az élmény az agyban történik meg, s ahhoz, hogy a bonyolult feltételek egy pillanatban egyesítsék minden energiájukat, sok feltételnek kell megfelelni.

Jó anélkül is?

Az ördögi kör itt el is kezdődik, hisz a nő a jól megérdemelt klitorális és vaginális orgazmusára is igényt tart, nem beszélve a spriccelésről és a G-pont ingerlésről, mindezekkel saját magát stresszhelyzetbe kényszeríti, de partnerét is, aki retteg a kudarctól, hogy nem tudja kielégíteni szerelmét, ettől kis szerencsétlenséggel erekciós problémái lehetnek, s az egész szexuális kapcsolat menthetetlenül elromlik. Adódik a kérdés ezek után, mi is a szex célja, ha nem az orgazmus? Mi a célja a nőnek és mi a célja a férfinak? A válasz egyszerűbb, ha a férfi oldaláról közelítünk. A férfi orgazmus többnyire az ejakulációt jelenti, pedig a magömlés pusztán egy járulékos jelenség, egy egyszerű, a gerincvelőben kiváltódó izomgörcs, ami persze az orgazmus utáni pillanatokban következik be, de nem szükségszerűen kell ennek így történnie.

Az orgazmus komplex élmény, bár szorosan véve, fiziológiai szempontból összehúzódások és tágulások sorozata. A magömlés nélküli orgazmusra a lehető legegyszerűbb példa a testileg éretlen fiúk orgazmusa, amit még Kinsey is dokumentált és tényként kezelt. A taoista szexualitás alapvető eleme is ez, a többszörös, egyre intenzívebbé váló férfiorgazmus titka is a mag visszatartása, azaz az ejakuláció nélküli orgazmus.

Ha tehát a férfiak esetében szétválasztható az orgazmus a testi kísérőjelenségektől, akkor a nők is megkönnyebbülten dőlhetnének hátra, nem kell hát mindenáron sikítozós rángógörcsöt produkálni ahhoz, hogy elhiggyék, kielégültek. A központban élő, ám sok esetben öntudatlanul megélt szexualitás az orgazmus ismételt háttérbe helyezésével lassan visszatérhetne abba a mederbe, ahol a nemi szervek, a test és a lélek kielégülése nem elvárt formában történik meg, hanem az intimitás átélésével minden nap és minden emberben más és más formában. A szexualitás evolúciója azonban saját útján halad, s az orgazmushajszolás után következhet majd a megnyugvás, amikor a testek nyújtotta örömök, a nevetések és a fájdalmak felfedezése lesz az egyetemes érvényű divatirányzat, azaz a szex ismét a maga öröméért, energetizálásáért és intim közelségéért esik meg két ember közt.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
Apr
24
yaravec írta:
Az páros, egyszerre bekövetkező orgazmus egy kölcsönös szerelmen alapuló kapcsolatban maga az eggyé válás. Olyan pillanatok, olyan együttrezgés, amely a testi gyönyörön át megnyitja a lelket is. Szédületes élmény melyben néhány másodperce elvesznek az énhatárok és nem létezel külön, csak együtt, eggyé válva az önkívületben.
11:10
2
Apr
24
wannabii írta:
Ha nincs orgazmusa valamelyik félnek, az nem a világ vége, hiszen egy szerelmi kapcsolatban azért szeretkeznek, hogy felfedezzék egymás minden porcikáját, megleljék a pontokat, melyek masszírozásával, ingerlésével örömöt (nem feltétlenül orgazmust) okozhatnak partnerüknek, az már csak a hab a tortán, amikor mindketten boldog kielégüléssel "fejezik be" az együttlétet. Persze alkalmi szexnél az orgazmus a lényeg, valóban, s általában mindenki a saját kielégülésével foglalkozik. Kérdés, hogy milyen fajta szexről beszélünk.
11:30
3
Apr
24
ismeretlen válaszawannabii írására:
na, ez az! milyen fajta? mert, ha csak szex van, akkor bizony nekem baromi fontos volt mindig is az orgazmus, nem egy, nem kettő, hanem folyamatos! ha szex volt, akkor azt nagyon akartam élvezni és tettem is. mióta szerelmes vagyok, azóta nem olyan fontos az orgazmus. vagyis de, viszont élvezem a simizős, tapizós, tinglitangli szexeskedést is, előbb-utóbb úgyis összeugrik a vaginám, megfeszül a gerincem és sikítva lihegek:)
12:54
4
Apr
24
urvaritimi válasza írására:
.. mert érzelmileg éretté váltál a szexre. lássuk be, teljesen más egy röpke pár óra valakivel, az simán maszturbálás. az igazi szexnek nem létfontossága az orgazmus, hanem természetes velejárója- sztem.
13:15
5
Apr
24
Szuteren válaszaurvaritimi írására:
Így van, ezért mérhetetlenül közhelyes, modernkedő, áltrendi rizsa ez a cikk, és semmi több.
14:31
6
Apr
24
Fliszi írta:
"A magömlés nélküli orgazmusra a lehető legegyszerűbb példa a testileg éretlen fiúk orgazmusa, amit még Kinsey is dokumentált és tényként kezelt. A taoista szexualitás alapvető eleme is ez, a többszörös, egyre intenzívebbé váló férfiorgazmus titka is a mag visszatartása, azaz az ejakuláció nélküli orgazmus."

hát én nem tudom...magömlés nélküli orgazmusig kéne eljutnom?? mindent ki kell fordítani a valóból? taoisták azok meg az egész filozófiájukat tekintve minimal emberek. Bizonyított tény, hogy a vérmérséklet és a sok inger hatására sok a korai magömlésel küszködő férfiember. A nők 70%a meg nem is él át életében egy orgazmust sem pszichés okokból. Bármily hihetetlen is, agyban kell a dolgokat rendezni. Egy nyugodt, kiegyensúlyozott, a világgal harmóniában élő, önmagával megbékélt ember, és ugyanilyen párja, élheti csak át azt az örömöt amit más soha az életében nem fog megtapasztalni. Ez a világ ilyen törvényekre épül. Aki boldog, az élhet csak át határtalan boldogságot. Aki feszült, kimerült a napi robotban, annak még a szex se nyújt vígaszt. Hiába is vágyna rá...megérdemelné ezt a kis örömöt az életben. Nem fogja megkapni. Amit tehetsz, az az, hogy próbálj meg boldog lenni, légy hálás, és ne várj semmit. Ne legyenek elvárásaid se magaddal, se a világgal szemben, társaddal szemben se. Egy idő után ha más szemmel látsz majd mindent, akkor a szexet is másképp fogod látni, élvezni...
16:06
7
Apr
24
tusko írta:
hallod de nagy szád van...

Fiú létemre bizony volt ugy hogy nem tudtam elmenni... és azzal együtt iszonyat jó volt... hol van az meg írva , hogy jól kell lakni szerintem inkább többször kell éhezni és néha jól lakni nem minden pillanatban csak arra gondolni hogy na mikor na ?

16:40
8
Apr
24
kiscsillag20 írta:
Hát ahogy a hozzászólásokat olvastam, arra a következtetésre jutottam hogy "egyedül" vagyok a problémával, ugyanis én igaz lassan 4éve vagyok kapcsolatban, de még soha nem sikerült elmennem szex közben!Bármilyen más úton(vele vagy nélküle)képes vagyok rá, de sajnos a szexxel tényleg úgy vagyok ahogy Glória írta, eszek, eszek de sosem lakok jól!Egy ideig feszült voltam emiatt, nagyon akartam, stresszeltem miatta, most meg már úgymond beletörődtem, hogy nekem ez nem fog menni!És talán emiatt nem vagyok egy nagy szeximádó, ha van az jó, de ha nincs, akkor sem történik nagy baj!Nagyon irigylem azokat a csajokat/nőket, akik átélhetik ezt az élményt!
16:43
9
Apr
24
azizi válaszakiscsillag20 írására:
Nem kell így lennie, egyszerűen csak csináld azt szex közben is, amivel egyedül garantáltan sikert érsz el. Hidd el, a párodnak is nagyon fog tetszeni, te pedig megszereted a szexet:) Van egy késő esti betelefonálós tv-műsor, ha jól emlékszem a Zone-klub -on, "Talk sex wiht Sue "minden nap éjfélkor kezdődik, nézzétek együtt a pároddal, felszabadító élményetek lesz.
17:02
10
Apr
24
Tunci válaszakiscsillag20 írására:
Nem vagy egyedül, nekem volt több hosszú párkapcsolatom is, élveztem is az egészet, de sehogyan nem sikerült a "beteljesülés"! Mivel nekem fogalmam sincs, h milyen lehet (igen, irigy vagyok), megszoktam, ha ezt meg lehet. Viszont az bánt, ha a partnerem emiatt évődik, mert ezelőtt talán olyan női voltak, akik tök könnyen elmentek...
17:32
11
Apr
24
azizi válaszaTunci írására:
...a partnerednek meg minimum jár egy tökönbökés, elég tuskó dolog, hogy emiatt "évődik", ha szeretne, jobban tenné, ha inkább beleadna apait anyait. Neked is csak azt ajánlom, amit kiscsillagnak, ne törődjetek bele lányok! Különben meg normális, hogy nem megy automatikusan az orgazmus, annyi minden lehet, ami zavar, főleg lelki okok, elnyomott rossz emlékek a kisgyerekkorból, a szülők hozzáállása a szexualitáshoz, önbizalomhiány, megfelelési kényszer, és az egyik legfontosabb dolog: az elfogadásra való képesség hiánya. Beszélgetni kell a partnerrel, bizalmasan, őszintén. És sohasem feladni.
17:45
12
Apr
24
gorogpasi válaszaazizi írására:
Már mért lenne "tuskó dolog", ha évődik.Lehet h ezzek nem sokat segít, de a "tuskó dolog" az volna hogy ő csak durr bele párszor megszerzi az orgazmust magának, de azzal nem is törődik, hogy a csaj elment-e.
19:29
13
Apr
24
red válaszaurvaritimi írására:
kérek szépen egy hasonló terjedelmű cikket a korai magömlésről és a pasifáradtságról. meg az ellenszeréről.
kösz előre is!
19:34
14
Apr
24
red válaszagorogpasi írására:
sztem itt arra gondolt a hozzászóló, hogy a pasi az előző csajokat "sírja vissza", mert nekik sikerült (és így ő is felszabadultabb volt, mert jól csinálta a dolgokat.) nem?
19:36
15
Apr
24
tusko válaszared írására:
cigi, pia, ganja, ezek rossz hatással vannak ...
de a futás vagy bármi egyébb sport kifejezetten jót tesz...
20:08
16
Apr
24
booooooooo írta:
Szerintem se adjátok fel csajok.Én kb 2,5 éve élek szexuális életet,de csak pár hónappal a kezdete után sikerült csak a párommal elmennem,akció közben(és ráadássul egyszerre).Fantasztikus élmény volt.Neki is, nekem is nem csak megkönnyebülés de fantasztikus is volt.:) bár az első úgy sikerült,hogy én voltam felül és ő izgatta a csiklómat.próbáljátok ki, megéri a kísérletezgetést. Vagy ha magatok csináljátok közbe,az is jó. Ha az elsőn túlvagytok,utánna a többi már menni fog.A testetek megjegyzi és könnyebben fog menni a sok ,,gyakorlástól,,.De persze az előjátékot sem illik elhagyni.

Ha mégse sikerül elmennie a nőnek úgy illik,hogy a párja így vagy úgy de neki is ,,befejezi,,.Néha nekem se sikerül,de a párom sose mondja azt hogy ez van,hanem befejezi.És ez már csak azért is jó,mert érzem,hogy fontos vagyok neki,mert jót akar nekem.És itt kezdődik a jó párkapcsolat és a kölcsönös szeretet,tisztelet,és odaadás.
És ez így van jól.És ez nem teher neki,és egy férfinak se szabad hogy az legyen,ha valóban szereti a párját,kielégíti.Nem azért mert jaj,ő volt béna.Nem mindig ugyanolyan hévvel kívánja a szexet a nő sem,és nem mindig jön össze(nekem se,100ból 2szer nem sikerül).
Szóval legyetek nyíltak és beszéljetek,még mielőtt beleöregedtek és belenyudogtok mindenbe.Élvezni kell a saját tested kínálta örömöket,és nagy hiba ha ezeket bárki is csak úgy ,,parlagon hagyná,, kihasználatlanul.Kísérletezni kell,és nem feladni,de nem is görcsösen próbálkozni.Ellazulni,érezni a tested,a másik testét és a szenvedélyt és a szerelmet és mellékesen ÉLVEZNI egy jót.:)
21:19
17
Apr
24
cotcotgirl83 válaszakiscsillag20 írására:
Nem hinném, hogy bele kell törődnöd... A szex és az orgazmus igenis tanulható. Nem kell rágörcsölni a dologra! És meglehet, nem a megfelelő pasival vagy... Nem tudom.
21:24
18
Apr
24
kiscsillag20 írta:
Glória!Nem értettem félre amit írtál, lehet h én fogalmaztam hülyén, csak idézni akartam amit írtál, függetlenül attól hogy most neked...szóval érted!:)Egyébként mindjárt az elején leszögeztem hogy úgy látom egyedül vagyok a problémámmal!Na mindegy!Nem voltam pszichológusnál, ha egyáltalán nem lenne orgazmusom, akkor lehet, hogy aggódnék emiatt, de így nem foglalkoztat "annyira"!Lehet hogy ahogy idősödök, majd egyre jobb lesz, majd meglátjuk!:)Azért nem adom fel!
Tunci neked egyáltalán nincs orgazmusod vagy csak szex közben nem sikerül?
21:27
19
Apr
24
kiscsillag20 írta:
boooo!Szerencsére az én barátom sem szokott "parlagon" hagyni, de az már nem az igazi, ha utólag, vagy esetleg előtte történik meg...:(én azt szeretném ha közbe lenne!!!!!Arra már én is gondoltam hogy lehet majd egy másik pasival összejön!De az még a jövő zenéje...:)
21:30
20
Apr
24
orgazmus írta:
CSAJOK,LEGYEN BÁRMI A BIZSERGÉST OKOZ NEKTEK LEGYETEK MAGATOK/PORNÓ FILM,KÉPEK,UJSÁG.../.AZ A LÉNYEG ISMERJÉTEK MEG A SAJÁT TESTETEKET,MI AZ AHOL JÓ A SIMOGATÁS ,MI HOZ IZGALOMBA??EGY FIU,HOGY ELÉGITSEN KI MIKOR MÉG TI SE TUDJÁTOK,HOGY MI AZ AMITÓL BIZSEREGSZ MI AZ AMI JÓL ESIK.LEHET EZ IGY HÜLYÉN HANGZIK,DE ÉN IGY JUTOTTAM EL A CSUCSRA ÉS A PARTNEREM TUDJA ,HOGY ELÉGITSEN KI.AMI MÉG FONTOS A SZEXHEZ A BIZALOM ,HA BIZOL ÉS ISMERED A PARTNERED NA ÉS PERSZE SZERET ÉS VISZONT SZERETED,AZT VÁROD ÉS VÁRJA,HOGY TE MUTASD-MOND MIT TEGYEN,HOGY NEKED JÓ LEGYEN.ÖRÖKÖS KÖRFORGÁS AZ EGÉSZ :ADSZ-KAPSZ MERT ADNI,KAPNI JÓ.DE SOHA NE HAZUDJATOK!!!NEM CSAK MAGATOKAT CSAPJÁTOK BE ,HANEM A PARTNERT IS !!!TEDD ODA A KEZÉT AHOVA KELL,ÉS HIDD EL MEGFORDUL VELED A VILÁG!
21:36
21
Apr
24
tusko válaszakiscsillag20 írására:
szegénységi bizonyítvány rólad
21:38
22
Apr
24
kiscsillag20 írta:
most azért jöttél ide hogy beszólj mindenkinek???akkor legalább fogalmaztad volna meg hogy mi a problémád a kommentemmel!
21:46
23
Apr
24
kiscsillag20 írta:
jah ez tuskónak szólt
21:47
24
Apr
24
tusko írta:
tudod a problémát másban hamarabb meglátja az ember... én egy tuskó vagyok ezt én tudom de valyon te tudod azt hogy veled is lehet a baj.....
21:49
25
Apr
24
kiscsillag20 válaszatusko írására:
na várjunk csak én egy percig sem állítottam hogy a párommal van a baj!sőt nála odadóbb embert nem ismerek a világon, de valahogy mégsem jön össze a dolog...ez van!Kétszer sem mondom h nem az én hibám, bár szerintem itt senkit nem lehet ilyenért hibáztatni!az h megjegyeztem h talán majd egyszer mással sikerül, az egy dolog, azzal nem a barátomat minősítettem le, bocs ha félreérthető voltam!
21:53
26
Apr
24
tusko írta:
ezzel nem engem bántasz hanem azt akinek a kiscsillag-ja vagy..... peace
21:54
27
Apr
24
kiscsillag20 írta:
eszem ágában sincs bántani sem téged sem a barátomat!szerintem hagyjuk ezt a dolgot:)
21:58
28
Apr
25
yaravec írta:
Megkérdeztem kedvesemet mi a véleménye erről.Bölcsen annyit mondott: az orgazmus nem a szex célja, hanem egy kurva kellemes következménye:)
07:55
29
Apr
25
szokecsavo írta:
A helyzet az hogy Isten ebbol a szempontbol rosszul tervezett :)
A ferfiak 'hamar' elmennek es akarhol jo es szinte akarkivel....a nok pedig joval kesobb,nem mind1 a hely es az sem mind1 hogy kivel....nekik minden kell passzoljon aztan megint elokerulnek a lelki traumak stb.. (persze mindket felnel vannak kivetelek,ez nem torvenyszeru)
Szerintem ennek fajfentmaradasi elonye lenne ha a szexet manapsag is csak arra hasznalnank...ki latott akarmien allatot orakhosszat dongetni? csak ugy ne`...a him felugrik a hatara,alig van fent s mar szall is le :)) (na mondjuk mi ferfiak ennel sokkal jobb helyzetben vagyunk :) )
08:35
30
Apr
25
red válaszatusko írására:
mi az a ganja?
na jó, a többit vágom. de akkor is. hány éves korig a legaktívabb egy férfi? vagy van ennek valami hatása egyáltalán?
nagyon sokszor már azt gondolom, velem van a baj. nem vagyok elég kívánatos(huszonéves vagyok, a páram harmincas végén). utálom magam. nem, nem lép félre. a szerelem megvan, köszönjük, de nekem -talán túl fiatal, bohó vagyok - több kell mint hetente egyszer max kétszer egy gyors szex, a többi napon meg alvás, igaz, összebújva. egyre inkább előfordul veszekedés emiatt, vagy ha ő elalszik, csendben sírok mellette az ágyban. már olyan szinten kivagyok, hogy ha nem szeretkezünk, azért bőgök, ha igen, úgy vagyok vele, na végre van valami, de az utóbbi alkalmak során már nem élveztem annyira. sőt, hogy témánál maradjak, nem jutok el az orgazmusig. mert annyira fáj, hogy csak néha kíván meg, hogy csak arra bírok gondolni közben, 'na végre'.
HELP
08:50
31
Apr
25
Tunci válaszakiscsillag20 írására:
Hááát, nekem sehogy nem ment eddig, és lassan fel is adom! Nah jó, nem a szexet!
Az az igazság, h semmilyen rossz élményem, gyerekkori traumám nem volt, párkapcsolataim rendezettek voltak, szerintem valamilyen fizikai oka van annak, h nem megy, pedig élvezem, sőőőt, nagyon szeretem a szexet!
Jah, és szerintem egggyáltalán nem tahóság, h ez foglalkoztatja a pasit, SŐT! Jólesik, h gondol rám is. Most nincs párom, de legutóbb volt egy kis kalandom, egy addig ismeretlen sráccal, és ő próbálkozott szegény, ahogy csak bírt, h nekem is jó legyen már, és bántotta a dolog, h nem jött össze! És mivel én nem tudom, miből maradtam ki, így nagyon rossz volt látni szegényt...(akkor is próbálkozott volna, miután neki már jó volt, kétszer!!!) mellesleg meg barátnőm még irigyelt is, mivelhogy neki sosem évődik ezen a pasija...
12:09
32
Apr
25
petya70 írta:
a férfitől sok függ. ha a férfi nem elég türelmes és nem ad időt a nőnek, neki is rosszabb lesz, ha elég türelmes, ő is átélheti ugyanazt az orgazmust amit 10-15 perccel előbb élt volna meg csak most egyszerre azzal, akit szeret, figyeljetek oda egymásra!
12:34
33
Apr
25
Breki válaszared írására:
Ha utálni akarod magad Tedd, ha sírni akarsz Tedd!
Aztán gondolkozz kicsit, mennyi jó dolgot is Tehetnél, ha AKARNÁL!
Azt a rózsaszín fátylacskát tedd kicsit félre.
Olvasd el a leveled, mintha más írta volna.
Most mit látsz?

Én Don Qiote lelkes tanítványát!
Mondanál egy olyan dolgot amit el tudnál fogadni indokként a ritka szexre?
A korára ne gondolj, a vágy a 70-éveseknék is vágy!
Oké, szóval a szerelem megvan! És ettől boldogabb vagy...??
Tudod a szerelem csak egy szó, ami Mindenkinek Mást jelent.
A szerelem nem vesz neked virágot, és esténként nem is fektet le.. ehhez egy pasi kell!
12:54
34
Apr
25
Yasmine válaszaTunci írására:
Ha saját magad nem tudod hogy mi jó neked és hogy mitől és hogyan lesz orgazmusod akkor honnan tudná a pasi? Érdekelne hány éves lehetsz.
Először a saját testedet kéne megismerned/felfedezned...

16:10
35
Apr
25
kiscsillag20 válaszaTunci írására:
Jujj akkor te még rosszabb helyzetben vagy mint én!De ne add fel!Nekem is beletelt egy kis időbe amíg végre összejött a dolog, tök váratlanul!:)Nagyon sok múlik a pasin, az biztos!A szexet én is élvezem, néha már úgy érzem h "szétdurranok":) és akkor kellene hogy jöjjön az a bizonyos orgazmus, ami sajna nem jön...:(Valószínüleg rosszul vagyok kialakítva ott belül:)Nem hiszem h lelki oka lenne!Feszült sem vagyok és tényleg próbálok lazítani, de nem megyek vele semmire!Csak a páromat sajnálom mert tényleg mindent megtesz a siker érdekében, figyelmes, utána olvas mindennek...szóval próbálkozik, de egyenlőre nem jártunk sikerrel!
16:13
36
Apr
25
booooooooo válaszakiscsillag20 írására:
talán ha pl nem csinálnátok a kiszállásos módszert.Mert szerintem azon is görcsölsz tudat alatt.És ezért se megy.Lazíts,eddig nem volt baj a tabival,akkor eztán se lesz.Meg kell tanulnotok nektek is bízni.Az első pár hónap a legrosszabb.Mi is átéltük.De utána ha mindig megjön a memnesz akkor bízni kell,és nem mindig félni,mert látod,egy nagyon szép dologról maradsz ki.gyakoroljatok önfeledten,határok nélkül,őszintén,elfelejtve azt ami valójában belül aggaszt.Úgy nem lehet élvezni,ha közben azon rágódsz hogy ugye most se felejt el kiszállni előtte?
Lazíts és jobb lesz.
17:38
37
Apr
25
Breki válaszaTunci írására:
Hát Tunci mivel amúgy is egyedül vagy..olvasd el mégegyszer orgazmus hozzászólását és fogadd meg! Igen sok helyen lehet olvasni, hogy a nők nagy része nem "képes" az orgazmusra, de miről is van szó pontosan? Izgalom, vérbőség, izomösszehúzódás.. ezekhez mindened megvan ugye?
Na és a fantázia, ahol nincsenek gátlások.. arra gondolsz amire csak akarsz.
Ne add fel, menni fog!
18:24
38
Apr
25
red válaszaBreki írására:
ez érdekes... mit értesz az alatt, hogy mennyi jó dolgot is tehetnék, ha akarnék?
18:53
39
Apr
25
Breki válaszared írására:
Ne ragadj le a részleteknél, a lényeg, hogy Te választod a sírást és a felesleges önmarcangolást.
Pedig van más választásod, mindig van! Hidd el ez pont olyan egyszerű mint a megiszom a vizet-kiöntöm a vizet. Igen tudom, az agyunk nincs összehangolva a szivünkkel és ezért bonyolítunk mindent túl..
Ha fáj a szived persze álltathatod magad bármivel, de továbbra is fájni fog! Ez is egy lehetőség...
Hmmm?
20:35
40
Apr
26
Tunci válaszaYasmine írására:
Én nem is okoltam a pasikat emiatt, de mit csináljak, ha egyszerűen nem megy! Ráadásul én magammal nem is nagyon tudok "ellenni", közel sem élvezem annyira, mint egy sráccal...
Ja, és egyébként 22 éves vagyok, és 16 éves korom óta élek jórészt rendszeres szexuális életet, tehát szerintem "elkezdhetem" hiányolni...
00:24
41
Apr
26
booooooooo válaszaTunci írására:
próbáld ki azt amit fentebb már írtam.Legelsőre nekem is úgy sikerült.És az azért is jó mert dupla orgazmus.:)
00:30
42
Apr
26
kiscsillag20 válaszabooooooooo írására:
Aranyos vagy hogy próbálsz segíteni, már a másik témánál leírtam, de azért itt is leírom, hogy a kiszállásos módszer miatt nem stresszelek, hiszen 3éve így csináljuk(egy két alkalmat kivéve)és soha nem kell figyelmeztetni, szóval nem is foglalkozok ezzel szex közben!Már arra is gondoltam, hogy mi van ha még nem vagyok elég "érett" hozzá...?????Bár ez sztem hülyeség de ki tudja!Passz...azért köszi az ötleteket!:)
10:13
43
Apr
26
red válaszaBreki írására:
hm ez még mindig szép hasonlat, de nem vágom mire gondolsz pontosan.
11:33
44
Apr
26
red válaszakiscsillag20 írására:
:) pontosan h a kiszállásos módszer miatt stresszelsz...csak tudat alatt.
hidd el, mert én is így csináltam régebben, amikor elkezdtem szexuálsi életet élni.
egyszerűen azért nem tudsz elmenni, mert a párod talán -akár fél perccel-gyorsabb nálad, és mire neked eljönne az a pillanat, hogyátszakítod az addigi gátat, ő már nincs benned, ergo nem stimulál és nem jutsz el a csúcsra...
11:35
45
Apr
26
red írta:
amúgy ez komoly h 3 éve így csináljátok? most vagy a pasid steril, vagy te vagy meddő. az előcseppek is tartalmaznak spermiumot, ezt nem tudtad? egy darab spermiumtól is meg lehet termékenyülni ám.... ajánlom figyelmedbe az abortuszos cikket.
11:37
46
Apr
26
kiscsillag20 válaszared írására:
szedek gyógyszert is...már korábban írtam!
12:47
47
Apr
26
kiscsillag20 válaszakiscsillag20 írására:
illetve nem itt írtam hanem a másik cikknél!
12:50
48
Apr
26
red válaszakiscsillag20 írására:
akkor meg???? talán le vok maradva, de akkor minek a kiszállás?! épp a lényeg vész el. vigyázz, mert ez egész életedre rá fogja nyomnia bélyegét. akárkivel leszel, akármennyire szerelmes lezel belé. én tudom, higgy nekem.
12:50
49
Apr
26
kiscsillag20 írta:
Azért mert nem bízok meg még a gyógyszerben sem, túl sok negatív példát hallottam már! 20 vagyok és a mostani barátom az első nekem, nem tudom, a későbbiekben mit hogyan fogok csinálni!Egyenlőre semmilyen problémánk nem adódott ebből és ha szakítunk az sem emiatt lesz valószínüleg!
12:58
50
Apr
26
miina írta:
Második (1,5 éves) kapcsolatomban minden okés volt. Számtalan hüvelyi orgazmussal megtarkítva!

Harmadik (4 éves) kapcsolatomban egy darab orgazmusom sem volt!!!

A probléma az volt, hogy az akkori barátom nem tudta addig türtőztetni magát, amíg én elmegyek és az, hogy hiába mondtam neki, hogy nekem mi a jó, nem tudta "hitelesen" csinálni, egy kis idő után meg már nem is csinálta.
Se a kezétől se a szájától se tudtam elmenni. Se csiklón keresztül, se hüvelyen keresztül.

Utána egy évig egyedül voltam.
Vettem egy vibrátort, mert már teljesen el voltam keseredve, hogy velem van a probléma???
És lehet, hogy már nem is vagyok képes az orgazmusra???

Nem velem volt a probléma!

Sajnos a gátlásaim ezzel kapcsolatban még megvoltak kapcsolatunk elején,
de szerencsére már elmúltak és mostmár újból képes vagyok felváltva mind a két fajta orgazmusra!

Egy nagy bajom van... hogy Ő nem annyiszor kívánja a szexet, mint én és nem annyi ideig.
13:14
51
Apr
26
miina írta:
Második (1,5 éves) kapcsolatomban minden okés volt. Számtalan hüvelyi orgazmussal megtarkítva!

Harmadik (4 éves) kapcsolatomban egy darab orgazmusom sem volt!!!

A probléma az volt, hogy az akkori barátom nem tudta addig türtőztetni magát, amíg én elmegyek és az, hogy hiába mondtam neki, hogy nekem mi a jó, nem tudta "hitelesen" csinálni, egy kis idő után meg már nem is csinálta.
Se a kezétől se a szájától se tudtam elmenni. Se csiklón keresztül, se hüvelyen keresztül.

Utána egy évig egyedül voltam.
Vettem egy vibrátort, mert már teljesen el voltam keseredve, hogy velem van a probléma???
És lehet, hogy már nem is vagyok képes az orgazmusra???

Nem velem volt a probléma!

Sajnos a gátlásaim ezzel kapcsolatban még megvoltak kapcsolatunk elején,
de szerencsére már elmúltak és mostmár újból képes vagyok felváltva mind a két fajta orgazmusra!

Egy nagy bajom van... hogy Ő nem annyiszor kívánja a szexet, mint én és nem annyi ideig.
13:14
52
Apr
26
red válaszamiina írására:
akkor te már a 2. nő vagy rajtam kívül, akinél a pasi nem túl szexéhes. hát hölgyeim és uraim, méghogy minden férfit csak a szex érdekel. itt az ellenpélda. :(
13:17
53
Apr
26
miina válaszared írására:
de tekintettel arra, hogy a második (1,5 éves) nagyon szerelmes volt belém, és minden nap kívánt, ezért én most azt gondolom, hogy ez a mostani, nem annyira szerelmes...
Odaadónak (mindenféle téren) meg pláne nem odaadó, inkább az önzőség jellemző rá...
De valamiért mégis nagyon ragaszkodik hozzám...

Mindenesetre meg tudom érteni a problémádat, nekem is gondot okoz ez, és főleg az, hogy hiába mondom neki, hogy mi a bajom...
Egy-egy éjszakán, amikor nincs semmi, úgy érzem, hogy vagy nem szeret, vagy nem vagyok kívánatos???
Volt, hogy azt mondta, hogy fáradt, na de olyan sokszor???
És a második barátom is volt fáradt, de mégis volt szex!!!

Nem tudom hogy van nálatok, de mifelénk heti kettő már egy ideje... :(
13:56
54
Apr
26
booooooooo írta:
próbáld ki azt amit fentebb már írtam.Legelsőre nekem is úgy sikerült.És az azért is jó mert dupla orgazmus.:)
14:05
55
Apr
26
booooooooo válaszared írására:
ezt már írtam neki,hogy én 99%ban meg vok győzödve hogy ezért nem megy el.tabit is szed meg még a kiszállást is csinálja.Szerintem fölösleges,mert csak szenved tőle mindkettő.Pasi is(csak nem mondja,és ezt sose fogja bevallani,max ha szakítanak),és ő is szenved,mert nem tud elmenni.de ha ő így akarja hagyjad,nem tudja miről marad le,és lehet hogy a csávó se mert ha ő is tapasztalatlanka(nem volt előtte más nője meg jó kapcsolata igazán),akkor megelégszik(egyelőre) azzal ami van.
Amúgyis,a nagy szabály sose hal meg:az ember nem hisz más figyelmeztetésének,csak akkor tanul a hibából ha már ő maga követte el,és érzi a kárát a saját bőrén. ő ezt nem fogja megérteni és nem is tudja amit magyarázzunk neki,majd csak aztán,amikor már a csávó messze jár,és ő azt se tudja majd mi az hogy orgazmus szex közben,vagy jó szex.
14:14
56
Apr
26
red válaszamiina írására:
jézus heti kettőtől már abszolút boldog lennék jelenleg :(
ált. hetente egyszer van valami. az is olyan hogy na. egy hét kihagyás és önmarcangolás után nem olyan a szex, mint egy jól működő gépezet ....
lehet hogy van abban valami, hogy nem vagyunk kívánatosak. talán elmúlt a varázs,nem? szar beismerni. Mi olyan szinten kötődünk egymáshoz, hogy talán később újra fellángol a szerelme és a vágya irántam.
remélem.
14:15
57
Apr
26
Hát, tényleg attól függ miről van szó? Szex vagy szeretkezés? Mert tényleg, a szex tulajdonképpen ki-be-ki-be változó ütemre, úgy hogy lehetőleg NEKEM jó legyen. És a szeretkezés? Amikor egymásra figyeltek, nem magatokra... A szex csúcsa valóban az orgazmus, de a szeretkezésé az a felsőbb élmény, az egyesülés, egymásba feledkezés, és szeretkezés közben lehet ugyanannyira kielégülten és izzadtan egymás karjába zuhanni orgazmus nélkül is.. Szerintem.
14:53
58
Apr
26
kiscsillag20 válaszabooooooooo írására:
jó én meg arról vagyok meggyőződve hogy ez nem így van és mint már mondtam nem érdekel senkinek a véleménye etéren!Lehet h "tapasztalatlakák" vagyunk de hát 20évesen szerintem ez nem szégyen!Azt gondolom h teljesen más a felfogásunk uh kár itt vitázni!Mi boldogok vagyunk, szeretjük egymást és kvára nem a szex fog minket szétválasztani mert annál sokkal többről szól egy kapcsolat!Legalábbis nálunk...Na további szép napot mindenkinek!
14:54
59
Apr
26
miina válaszared írására:
lehet mégse a vágyról van szó nálunk?
Hát ha jobban visszagondolok a kapcsolatunk elejére, azt kell mondjam, hogy az elején se volt több szex, max. heti 3.
Vagy ha "cirkuszoltam", akkor kicsit megnövekedett a szám, aztán mindig visszaesett.
Általában előbbre helyezi a munkát...:( aztán meg a fáradtság. Ez mindigis így volt. :(
A heti kettőnél meg gyorsan végzünk, mert ugye már rég volt az előző.
2,5 éve vagyunk együtt. Ti mióta???
A heti egynél én már a falat vakarnám! Te meddig bírod még ezt?

És hiába hogy mi is kötődünk egymáshoz, attól félek egy nap odaadom neki a naptárat amiben írom, azt a heti kettő átlagot és mondom neki, hogy keressen egy alacsonyabb libidójú nőt...:(
Én már így többszöri felszólítás után, nem bízok benne, hogy ez jobb lesz. :(
16:34
60
Apr
26
red válaszamiina írására:
komolyan olyan, mintha én írnám amit te:)
szóval mi még annyi ideje sem vagyunk együtt, mint ti. még 2 éve se.
szar ügy, mi?
nálunk is előbbre való a munka, ok, értünk teszi. és fáradt. én abszolút megértő vagyok, de nekem is vannak igényeim. ááááá nincs erre jó megoldás. mi lenne az??? szeretem, és ő is engem. családunk van. mit tegyek???? a falat vakarom, és nem tudom meddig bírom. nem is akarok belegondolni a jövőbe, hogy mi lesz később.
mindenben olyan jól megértjük egymást, ez miért kivétel?
figyu, egyezzünk meg. szóljunk ma este a párunknak, vagy holnap (mondjuk lehet, nem a legjobb ez az egynapos hétvége). te tedd oda a naptárat. én is elregélem neki a dolgot.
aztán majd elmeséljük a reakciókat. hm?
20:46
61
Apr
26
miina válaszared írására:
viszont szerintem is inkább a jövő hétvégére kellene az "akciót" időzíteni, akkor mégiscsak több időnk lesz.
A csávóm ma is 9-ig dolgozik. :(
Hnap meg sztem megy éjszakára. :(
21:04
62
Apr
27
Norc69 válaszared írására:
Drága Red és Miina.
Na figyeljetek, íme a dolog egy közel harmincas pasi szemszögéből.(de csak 25öt vallok be belőle) Nálam is forog fönn hasonló, szóval itt a hosszú kitárulkozás, aztán nehogy az asszony fülébe jusson! (Na jó, jobb lenne ha a fülébe jutna, de tudjátok, élőben olyan nehéz beszélni róla, és úgy érzi az ember, hogy "basszus, felnőtt nő, ennyit már csak tudnia kellene, a picsábais")
Szóval fáradt keveset igényli, viszont cserébe az se tart sokáig. Hát, nem mindig a pasiban van a hiba, nem is a nőben, hanem inkább a kommunikációban, ész a jószándékban. Kitudja, amit itt most leírok, lehet cikknek is kipofozom majd. FIGYELEM: ez csak egy vélemény, ami bizonyos tapasztalatokon alapszik. Nem mindenkire érvényes és alkalmazható. Ne ugorjatok nekem, nem harcolni vagyok itt. Azt viszont vegyétek figyelembe, hogy sokan közületek még babáztak és hittek a mikulásban amikor én már szerelmeskedtem a nyári táborban (és nem azért mert öreg vagyok, hanem mert számomra igenis régóta elsődleges fontosságú a női nem kényeztetése.)
Tehát, megismersz egy nőt. Mint egy becsomagolt ajándék, érdekes, izgalmas; mint egy ritka vad, kihívó; mint egy megmentésre szoruló, fészkéből kiesett madárka, rászoruló. Bontogatod, űzöd, melengeted, végül megkapod. És izgat. két hónapig. Ha szerelmes vagy, valamivel tovább. Nyikorog az ágy, égnek a vonalak, egy új vidék, felfedezed. És eljutsz a határaiig, határaidig. Is innentől vagy együtt terjeszkedtek, vagy együtt punnyadtok be. Itt szokott előjönni a gond. Sok nő ugyanis elvárja, hogy akkkor is amikor párban vannak, a férfi kívánja meg, izgassa fel, majd elégítse ki. Gyakran párosul ez azzal, hogy a belénevelt szexuális gátlásokon és korlátokon nem képes/hajlandó túllépni. De mivel már ezeket a férfi ismeri, elérte, elvész a felfedezés izgalma. A nő nem mutat újat, nem izgatja fel, nem csábítja el. Tehát van egy adott test, adott rutin, adott végkifejlet... a pasi meg inkább úgy dönt, hogy úgyis fáradt, inkább kialussza magát. Te meg sírdogálsz, hogy biztos nem szeret már.
Aztán járja az utcákat. Látja a sok finom punit szaladgálni. Hohó, itt az izgalom. Hazamegy, jól aládörrent élete párjának. Naná, hogy elmarad az előjáték, naná hogy két perc az egész. "Neked is ugyanannyi időd volt elmenni, picsa. Most mit pityeregsz?" Naná, hogy mosakszik egyet (vagy nem), befordul, oszt alszik. Naná, hogyha leszakad neki mással egy kóbor numera, akkor nem utasítja vissza.
ÉS A MEGOLDÁS? Van, drágaságaim. Igenis megfogható egy harmincas fáradt férfi. Csak felül kell emelkedni a korlátaitokon, és a női recessziótokon, (tudjátok, a dominancia ellentéte), gátlásaitokon, félelmeiteken. Tehát:
-Vegyétek kezetekbe az irányítást. Ha nektek heti 5ször kell a nemi élet, akkor ötször éltek nemit. Aki ott van ott van, aki nincs, nincs. Ezt lehet közölni a pasival, értsen a szóból. Ha nem ért, végső megoldásként ott van a lehetőség egy fiatal (gimis, egyetemista) szeretőre, csak egy csettintés. (ha nem vagytok ronda mint a bűn, és kövér mint egy tehén.) Javaslom erre a célra a hosszú hajú, gitárral mászkáló srácokat, én is olyan voltam, és bármit megtettem volna (és meg is tettem) egy huszonévesnek. De ez tényleg a végső megoldás!
-Előrébb való önmagatok, és párotok megnevelése. Értsétek már meg, hogy a párotok nem arra izgul, ami vagytok, hanem amit tesztek. Ne kelljen elmagyaráznom hogyan csábíthattok el egy férfit, halgassátok meg Marilynt énekelni, nézzetek régi filmeket, ahol a nők még igazi nők voltak, a férfiak meg igazi férfiat, a kicsi szőrös teremtmények a Tatuinról eg igazi kicsi szőrös teremtmények. Nézzetek meg pár Almodovár filmet is, ő is többet tud a nőkről, mint a nők. Járjatok hastáncra. Ne zárkózzatok el a pornográfia elől. Csináljatok fotókat a párotokról, magatokról, egymásról. Előtte, utána, közben, helyette. Kérdezzétek meg barátnőtöket, ellenségeteket, jó lányokat, rossz lányokat, nagyanyátokat.
-Ha nem nyúl hozzátok, nyúljatok magatokhoz. A punciillat lemosható az ujjakról, ne undorodjatok magatoktól. Szerintetek van olyan beteg pasi, aki nem kapcsolódik be ha a párja egy ágyban vele elkezdi magát kényeztetni?
-Na persze, előrébb való, hogy nyúljatok hozzá. Izgassátok fel. Erőszakoljátok meg. Verjétek meg, ha az kell. Szidjátok le. Nevezzétek frigid picsának. Maximum felképel és otthagy :) De jobb esetben már csak hiúságból is alátok dörrent.
-Tartsátok karban. Ez egy hoggyabb bekezdés lesz. Na, ha egy férfi nem csinálja rendszeresen, hamarabb ellő. Ha rendszeresen csinálja csak veletek, és ti nem tudtok újat mutatni, megunja. Ha hamar ellő, nem lesz kedve csinálni. Ha nem csinálja, akkor épp kívánná, de gátlása lesz attól, hogy tudja hogy nem fog tudni kielégíteni. De nem is fog a karbantartás kedvéért rendszeresen magához nyúlni, hisz párja van, és ez olyankor derogáló. És bizony lányok, sokan itt kúrjátok el (szó szerint). EL KELL VÁLASZTANI A FIZIOLÓGIAI SZEXUALITÁST A SPIRITUÁLIS SZEXUALITÁSTÓL.
-Fiziológiailag én azt javasolnám, hogy szinte minden reggel és/vagy este ajándékozzátok meg egy önzetlen gyors kézimunkával vagy szopással. Vagy ha úton vagytok és ő vezet... vagy ha épp a focimecccset nézi... És ne azonnal várjátok a viszonzást, de higgyétek el, meg fog térülni! Fontos hogy ilyenkor azért legyetek alaposak. Nem azt mondom, hogy le kell nyelni, de igenis menjen mind a szájba, vagy zsebkendőre (aztán aki nem szereti, pökje nyugodtan ki), ne várjátok el, hogy egész nap ragacsos meg összeszáradt farokkal szaladgáljon, mert ez a férfiaknak nem olyan természetes, mint esetleg a nőknek. Várjátok el ezt tőle is. Reggel, vagy este zuhi után hagyjatok időt egy gyors nyalakodásra, üljetek a kád szélére, oszt "nyaljad Pali!" És azt is várjátok el, hogy tisztán tartsa a szerszámot, hisz sose tudhatja mikor kap egy kis kényeztetést. Legyen kéznél nedves törlőkendő, előtte, utána.
-Változatosság. Mindenben. Ha nem idegenkedik tőle, akkor Ti se idegenkedjetek egy borotvált puncitól. Azzal is meg lehet tanulni úgy pisilni, hogy ne a hátatok közepéig csorogjon. Különböző fazonok. Néha visszanövesztés. Változatosság. Borotvált fütykös. Néhány játékos gumi, csak a változatosság kedvéért. És nem kell félni az análszextől sem. Néha jól jön, ha nem csinálsz rendszert belőle, nem lesz tőle széklettartási problémád.
SPIRITUÁLIS SZEXUALITÁS: tanult itt valaki a Maslow-piramisról? Ha éhes vagy, nem koncentrálsz a biztonságra. Ha nem élsz biztonságban, nem törekszel a kreativitásra. Ha nem vagy kreatív, nem fogsz az élet magasabb értelmén töprengeni, meg önmegvalósítani. Ha a fiziológiás szexualitásod rendben van, onnantól jöhet heti kétszer a szépen felöltözés, vacsi, és egy hatalmas, hosszantartó kefélés. (Amikor épp nem vagytok fáradtak, nem a ciklus közepén vagytok - ne kelljen a terhességtől tartani - vagy nem mással vagytok elfoglalva.) Higgyétek el, a fiziológiásan karbantartjátok a férfit, és karbantartatjátok magatokat vele, akkor már csak tisztességből is megteszi, hogy amikor módja van rá, igenis rendesen meg fog kettyinteni, és amikor nincs, akkor is kényeztet fiziológiásan. És ha szép kreatívan keféltek, jöhetnek a közös olvasmányok, kísérletezések a tantrikus szex irányában, Tao, visszatartott magömlés, elnyújtott orgazmus, stb, stb.

MELLÉKHATÁSOK:
Csak egy kis gondolkodtatás: ha egy pasinak napi egyszer önzetlenül örömet szereztek, és még pluszban heti párszor vadul meghágjátok, mennyi ereje/ideje/indíttatása marad más nőknél próbálkozni? Munka mellett, esetleg család mellett? Ébresztő lányok, az emancipáció nem csak jogokkal, hanem kötelességekkel is jár! Ne várjátok el, hogy a férfi domináljon a szexben, küzdjön a gátlásaitokkal, neveljen benneteket, és még kedve is legyen az egészhez. Ha élvezni akarjátok a pasit, tegyetek is érte.

JOGI NYILATKOZAT: ez az iromány szigorúan saját tapasztalatokon alapul, saját véleményt tükröz. (meg a bányász férfikarét, a horgászklubét, az önkéntes tűzoltó egyletét, és a pókerpartiét.) Alkalmazás saját felelősségre, aki meg úgy látja hogy hülyeség amit írtam, az vagy ne olvassa, vagy ne alkalmazza, vagy támadja meg az állításaimat; engem személyesen viszont hagyjon békén! Ugyanis nem vitatkozni vagyok itt, hanem hogy pár embernek picit kinyissam a szemét, és segítsek annak, aki erre nyitott. Ugye kiscsillag?
KONTAKT: A szexeltél-úgy kell neked cotcot cikk hozzászólásaimat is ajánlom annak, aki férfiszemszögből is akarja látni ezt a témát, és látogassatok el (azaz keressetek rá) iwiwen a Debreceni Diplomás Egyedülállók Társkereső Klubja nevű felhasználóra, és ha akarjátok folytathatjuk az eszmecserét az ahhoz kapcsolódó Társkereső Klubélet iwiw fórumtopicban is.
09:31
63
Apr
27
shaaktii írta:
először is: Norc full respect:) ebből nem cikket kéne írnod hanem gimis tankönyvet:) vagy áltsulisat:)
másodszor: ha nem haragszol hozzájárulnék adalékanyagokkal:)saját (női) tapasztalat alapján:

*nők véleménye főleg h a kapcsolatban nem a szex a fontos: kiegészíteném: a kapcsolatban nem a szex A LEGFONTOSABB hanem az EGYIK LEGFONTOSABB. mint az érettségi olyan a jó szex. ha van attól még nem érsz vele semmit attól még egy kapcsolat nem biztos h működik. (ha van érettségid avval még nem érsz el semmit az életben) de ha nincs akkor b*hatod akkor meg 100% h nem lesz a kapcsolat hosszútűvon működőképes. (ha nincs érettségid akkor nagy valószínűséggel nem lesz belőled semmi karrier terén) Bocs a kicsit bonyolult megfogalmazásért de reggel van még:))

*azért a férfiaknál is szükség van némi keménységre értve ezalatt h odavág néha az ágyhoz gerincre azt mindent bele. néha kell h a pasi az az igazi őshím legyen. h csak úgy "megerőszakoljon".

Más: neked mint tapasztalt férfinak felvetnék egy problémát hátha tudod a megoldást. párom kapcsolatunk kezdete előtt másfél évig böjtölt szex terén. előtte sosem volt korai magömlése. amióta velem van csak és kizárólag lovagló pózban tud megvárni pedig nem vagyok kifejezetten lassú (max 10perc:P). sehogy máshogy nem. sztem egy nőnek az orgazmust minden egyes pozitúrában külön kell megtanulni h hogy a legjobb. sajna eddigi szexuális életem alapján erre nekem kevés alkalmam volt. (nem mennyiségi hiány inkább minőségi meg még sok minden... hosszú:)) pedig baromira szeretnék már hátulról meg állva (meg sokféleképpen:D) is elélvezni. és a kérdés: HOGY LEHET ELHÚZNI EGY PASI ORGAZMUSÁT TOVÁBB MINT 3-4 PERC? nem óhajtom az oldalt lelkitanácsadás szintre húzni de a véleményedre kiváncsi lennék:)
10:29
64
Apr
27
shaaktii írta:
átfogalmazva: a kapcsolat alapja az érzelmek ÉS A JÓ SZEX. így egymás mellett.
10:33
65
Apr
27
red válaszaNorc69 írására:
wazz most nincs időm elolvasni, csak a feléig jutottam el, de IGÉREM visszajövök és reagálok.
ja, mi van ha huszonéves vagyok, karcsú és szép, de épp emiatt ronda tehénnek érzem magam? :) így már nem bízom a saját csáberőmben sem....
na majd jövök. :*
10:47
66
Apr
27
Norc69 írta:
Bocs red, de ezt nem lehet kihagyni:
"ja, mi van ha huszonéves vagyok, karcsú és szép"
Dobj egy zuhanyt, ne vegyél bugyit, csörögj rám, és két óra múlva ott vagyok
:D
11:27
67
Apr
27
red válaszashaaktii írására:
jaja, erre én is választ kérnék, mert a póz és a pasisietség is abszolút stimmel nálunk!!!
remélem ennyi anyaggyűjtés után készül az új cotcot cikk e témában... amúgy meg legalább nem a sztítfesön cipőt fikázza 45 nő, hanem beszélgetünk, eszmét cserélünk :)
12:56
68
Apr
27
red válaszaNorc69 írására:
hát ha debreceni vagy, marhára nem érsz ide 2 óra alatt :D :D
12:57
69
Apr
27
red válaszaNorc69 írására:
jó hogy leírtad ezeket, mert igyekszem a párom szemszögéből is nézni a dolgokat.
olyanokat írsz le, amikkel én is tisztában vagyok. a meglepetéssz.pások megvannak - este, reggel, fürdőben, etc - de nincs következménye. imádom kényeztetni a párom!imádom hallani a boldog hörgést... nem zárkózunk el az análszextől sem. én alapból abszolút nyitott vagyok, de látod nem elég.
de nem tudom meghágni, ha horkol........... szegény elalszik a tévé előtt, és úgy zuhan ágyba éjfélkor... lehetetlen felébreszteni! és ez így van 7 napból ötször.ha simogatom, álmában szuszog, de nem ébred fel. reggel meg ő nem ébreszt fel engem, hadd aludjak. pedig direkt megkértem, hogy hétvégén igenis ébresszen fel, mert kívánom őt, és majd alszom tovább utána.
azért nyüszítek ennyire, mert látványos a változás tavaly óta. igaz, akkor még egyikünk sem abban a munkakörben dolgozott, mint most. de pl a múlt nyáron, akármilyen hőség volt, folyamatosan szeretkeztünk. naponta kétszer, de volt - ha időnk engedte - többször. ezért nem értem, miért nem kíván annyira most is. tudom, hogy mire képes az ágyban, mert tapasztaltam. most a töredékét sem nyújtja.
kommunikáció - megvan. fiatal vagyok, de van pár keserű tapasztalatom, így megtanultam, mindent meg kell beszélni. mi mindent megbeszélünk, teljes a harmónia. érti amit mondok, bár azt is tudom, nem esik neki jól. mégsem változik semmi :(
13:08
70
Apr
27
red válaszaNorc69 írására:
köszi az iwiw tippet, de arccal nem vállalom a szexuális életem kiteregetését :) de azért megnéztem, nincs közös ismerősöm az említett felhasználóval!
13:11
71
Apr
27
Norc69 válaszashaaktii írására:
Hát, nemlelki, inkább testi, de attól még tanácsadás. De nem alacsony dolog ez, hanem igen fontos eszmecsere. Sajnos guru én sem vagyok, meg szupermen sem, de hátha.. szóval:
Az a helyzet, hogy nálunk is az a póz válik be legjobban, és már tapasztalatlan (de olvasott) tini koromban is azt találtam leghatékonyabbnak. Talán ekkor feszül legkevésbé a "szerszám a tokjában." Emellett megfelelő mozgással klitorális ingereket is kap a nő. Ráadásul szerintem - mivel a nő dolgozik általában - valamiféle tudatalatti hatása is van, miszerint ha a férfi nem végez párzó mozdulatot, az is késlelteti a beteljesedési igényét. Ráadásul ugyanez dolgozhat a nőnél is, mert ő viszont végez. Tehát ez ami miatt a férfinak lassabb.
A nőnek azért gyorsabb, mert tökéletesen szabályozhatja az aktust, ráadásul a helyzet miatt eleve talán mind külső, mind belső izmai jobban feszülnek. Sőt, egy igazi félistennő (Fegya komámnak is volt egy ilyen nője, meg az én Emiliám is ilyen volt -csak azért merek neveket írni, mert úgyis külföldiek :) ) még a férfit ért ingereket is szabályozni tudja ebben a pózban. (bár lehet más pózban is, már nem teljesen emlékszem)
Ja, a kérdést nem biztos hogy jól tetted fel: HOGY LEHET ELHÚZNI EGY PASI ORGAZMUSÁT TOVÁBB MINT 3-4 PERC? Nem arra gondolsz, hogy az orgazmus előtti aktív időt hogy lehet elhúzni. Mert egy 3-4perces orgazmust vagy orgazmussorozatot én is elfogadnék, de ilyen csak nőknek adatik meg :-(
Tehát, tippek, trükkök: első a jó karbantartás. Úgy látom redéknél ez sem jön be, de irigylem a párját, az biztos. Aztánott volt a H. cimborám, akinek a fegyvere tisztogatás közben is könnyen elsült, mint Zámbódzsiminek :). Na, ő akár randin is rárántott egyet a vc-n mielőtt aktusra került a sor, hogy ne maradjon szégyenben. Jó még hogy az első menet valami könnyed kis 69 legyen, és ha a második menetre nem alszik el az uriember, az tuti hosszabb lesz. Lidocainos long-love gumi, pl a RAKOtól. Ennél is jobb egy kis valódi lidocain, elmondások szerint még keményebben is áll tőle. (még nem próbáltam, de javaslom hogy már csak álló szerszámon alkalmazzátok, és feltételezésem szerint a gumi is javasolt, mert ha a nő is kap belőle, az balsikeres lehet. Nálam egy jó pohár vörösbor is beválik, vagy 1-2 rövid, egy picit belassítja az ingerületátvitelt. Esetleg jó meleg vagy jó hidegvizes mosás a kisembernek, picit meghülyíti az idegeket. Na meg a motiváció. Pár éve csak olyan nők esnek le, akik nem ismerik a sorozatos orgazmust. Na, ennél rombolóbb dolgot az "endurance"-ra én még nem tapasztaltam. Megszokja az ember, hogy elviszi a nőt, aztán nincs miért tovább küzdeni. ABSZURD: Tehát (ha te nem vagy olyan) kell neki találnod egy szeretőt, aki képes a sorozatcsúcsra, és az majd jól karbantartja neked.
És még egy utsó dolog: bogyót szedsz? ha igen akkor nézz át a másik témára ahol kommenteltem, lehet hogy az van mint (szerintem) az egyik mindkét helyen kommentelő társunkkal (és egy volt barátnőmmel), hogy a bogyó tágítja az izmokat, így nem kapsz elég ingert más pózban. (gondolom olyan alapokat, hogy más pózokban egy kis kézi izgatással rásegítsetek, nem kell leírnom.)
14:30
72
Apr
27
Norc69 válaszared írására:
Mármint úgy érted hogy nekem kéne megírnom a cikket? Ha még páran így gondolják, és itt megerősítik, akkor bizisten megírom. Naná hogy én is arc nélkül. Bár nem kell hozá sok nyomozó ösztön, hogy az iwiw világában egy beszédesebb nicknek utánnézzen. Pl Trapp Hencit nem volt nehéz kettőből leszűkíteni, pedig ő is szépen kitette a múltját.

Attól félek, ha Te ilyen isteni csaj vagy (kinézetben és hozzáállásban), akkor csak a munkahelyváltás (mármint a pasidé) segíthet. Vagy egy szép ifjú szerető.

"hát ha debreceni vagy, marhára nem érsz ide 2 óra alatt :D :D" semmi gond, attól még hívhatsz, majd a késést levonjuk az aktusból :P

Visszatérve az iwiwre: Igazából a klub propagálása miatt vetettem fel. De nem is hülyeség, ugyanis ha egy ilyen topic bekerülne a klubéletbe, az egyrészt felpörgethetné tetszhalott állapotából, másrészt ott aztán lehetne minőségi pasikkal és nőkkel eszmecserélni! Tudjátok, ide nem nagyon nézünk mi pasik be, és pláne kevesen vagyunk akik nem egy mocskos beszólásra ugranak be, hanem konstruktívan állnak hozzá az eszmecseréhez.
Ja, nem csoda hogy nincs közös ismerősötök; 2 óránál hosszabb út esetén a legtöbb ismerősöd gondolom nem felelne meg a Debrecen környéki kritériumnak, ami azért van, hogy tényleg működhessen a klub, ne csak ezeregyedik ismerősnek jelöljék be/igazolják vissza.
14:43
73
Apr
27
shaaktii válaszaNorc69 írására:
nem szedek, csak szedtem írtam is amúgy a másik cikkre h nem vált be a bogyó m a libidó a béka s*gge alá csökkent:) és igen bocsánat a félreértelmezhető kérdésért de mivel sikeresen értelmezted ezért ez sem téma már:)

a karbantartás az működik azon nők kategóriájába tartozom akik kifejezetten szeretik kényeztetni szájjal kézzel akármivel a párjukat:D (mint red:D üdv a klubban:D) azt hiszem inkább a lidocainos tippeket meg a többi első aktusra vonatkozó dolgokat fogom hasznosítani (és ezekért meg a többiért ezer köszönet és hála:))) mert drága párom az a kategória aki négy élvezés után is képes ugyanolyan gyors lenni:) aminek persze megvannak a maga rendkívül hasznos és praktikus előnyei:D

sajnos a sorozatos orgazmust még nem volt szerencsém megtanulni lehet h kapásból két szeretőt kéne összeszedni:):D

és a cikkhez: igenis nagyon hasznos lenne ha megírnád sztem sok sok sok nőtársunk istenként imádna érte:)
15:30
74
Apr
27
red válaszashaaktii írására:
először is: mit értünk sorozatos orgazmus alatt?
másodszor: ha négyszer ellvez a párod az azért elég jó,nem?.... nálunk az első után kómaszerű alvás van.
valamelyik hszben olvastam, hogy úgy is jó a szex, ha nincs kielégülés, mert orgazmus nélkül is lehet kielégülve pihegni egymás karjaiban. na, aki ezt írta, az még tuti nem tapasztalta, milyen amikor hetekig nem robbansz, nem sikítasz, nem élvezel, csak Ő, a másik. ugye hogy ugye.
ez önzőség a pasi részéről? áhh én már nem tudom. jó amit Norc69 írt, hogy végül azért alszik inkább a férfi,m ert úgyis tudja, h a nőnek nem lesz jó. nálunk is vmi ilyen van. de épp ezért kellene gyakorlatozni, nem?...
az nickem aztán abszolút elrejti ki is vagyok valójában ;)
"Attól félek, ha Te ilyen isteni csaj vagy (kinézetben és hozzáállásban), akkor csak a munkahelyváltás (mármint a pasidé) segíthet. Vagy egy szép ifjú szerető. " - aranyos vagy. mondom, messze nem érzem magam istennőnek, mert éppen az nem kíván, akit szeretek. a többi férfi meg sajnos nem érdekel.hűséges vagyok ahhoz akit szeretek, nálam nem fér bele egy szerető. ezért húz egyre mélyebbre ez az állapot, mert így nincs kiút, lassan már csadort hordanék legszívesebben, elbújnék a világ elől...holott udvarolgatnak a kollégáim, üzleti partnerek, de csak mosolygok és 'becsukom magam'. munkahelyváltás: a közeljövőben körvonalazódik valami nála, marad ahol eddig de más beosztásban, kevesebb felelősséggel és stresszel. na majd május közepén meglátjuk, hat-e.
borzasztó, így már élni sem akarok. azért fogom elveszíteni a párom, mert nem működik a szex? mert azért nem szeretkezünk, mert frusztrálja az esetleges kudarc?
16:43
75
Apr
27
miina válaszared írására:
és megmondtam neki, mert már amúgy is veszekedtünk máson.
Immár negyedszerre szóltam neki, hogy nekem nem jó ez a heti kettő.
Kértem, hogy mondja már meg, hogy miért heti kettő???
Erre a válasz a munka, fáradtság...meghogy nézzem már meg, hogy mikor nyaraltunk, akkor napi 3 is volt.
Ja, csak arra nem emlékszik, hogy akkoris én másztam rá.
Egyébként is mondtam neki, hogy ez a munka, ez semmire sem mentség, mert volt időszak, amikor nem dolgozott annyit, csak feküdt, és pihengetett, és akkor se semmi...

Most harcban állunk, és nem adom fel, hogy kihúzzam belőle a választ, mert már nagyon irritál az értetlensége, és az, hogy nem kapok egy normális választ!

Teljesen egyetértek veled ezekben, én is így vok vele:
Vagy egy szép ifjú szerető. " - aranyos vagy. mondom, messze nem érzem magam istennőnek, mert éppen az nem kíván, akit szeretek. a többi férfi meg sajnos nem érdekel.hűséges vagyok ahhoz akit szeretek, nálam nem fér bele egy szerető. ezért húz egyre mélyebbre ez az állapot, mert így nincs kiút, lassan már csadort hordanék legszívesebben, elbújnék a világ elől...holott udvarolgatnak a kollégáim, üzleti partnerek, de csak mosolygok és 'becsukom magam'. borzasztó, így már élni sem akarok. azért fogom elveszíteni a párom, mert nem működik a szex?

Esetleg amiben a mi helyzetünk különbözik:
Véleményem szerint és többek véleménye szerint (többek közt a haverja is így vélik) jól nézek ki.
De ő sajnos mindig próbálja leamortizálni az önbizalmamat kedves kis beszólásaival!!!
Ettől gyengébb pillanataimban nagyon ki tudok bukni.
Na, meg főleg amikor már sorozatban, minden nap kapok valami megjegyzést, hogy most ez nem jó rajtad, vagy az nem.
Pedig mondtam már neki azt is, hogy ezek miatt én nem igazán érzem magam igazi nőnek mellette! De ő csak folytatja a piszkálódást.
Lehet ezeket azért kapom, mert valamivel sértődést okoztam korábban, és így bosszulja meg. (Mert már ilyen is derült ki) De akkoris!!!
És hányszor mondtam már neki, hogy ha szeret, akkor így szeret és nem foglalkozik ilyen hülyeségekkel! Meg én sem kritizálom őt, mert elfogadom és szeretem úgy ahogy van!
De "falra hányt borsó"!


Norcnak:
Imádom a szexet! Ebből adódóan én már minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy felkeltsem az érdeklődését! Amiket leírsz mind megvolt+még a stb-k is!!!
Nem részletezem, annyit írok, hogy : mindenre kapható vok, mert imádom a szexet!!!

De, tekintettel arra, hogy ő a kisujját se mozdítja, és arra, hogy már negyedszer mondom neki, hogy mi a bajom, és két hétnél tovább semmi sem változik meg, meg arra, hogy állandóan fikázza a külsőmet én már FELADTAM az ilyesfajta kezdeményezéseimet!
(Néha mászok rá, és ennyi, de semmi extrázás! )
Meg tudod, az is elég nagy kudarc egy nőnek, mikor elvonulok előtte szexis fehérneműben, ő meg észre sem vesz!

Már nem tom, hogy hová tegyem ezt a miért nem kezdeményez többször dolgot!
Kezdem azt gondolni, hogy ő egy ilyen vérmérsékletű férfi, akinek a heti kettő bőven elég!
Bár most megkérdeztem, és azt mondta, hogy élete első kapcsolatában, 18 évesen volt meg neki az a napi 1, mert ő akkor csak suliba járt és ráért.
Szerintetek lehet az, hogy egy bő vérmérsékletű ember igénye lecsökken?????
És ha igen, akkor a munka-fáradtság tényezők hatására?????

Magamból kiindulva én úgy gondolom, hogy nem!!!!
De várom a ti véleményeteket!

Mellesleg még megemlítem azt is, hogy barinőmet is kérdeztem a dologról, és azt mondta, hogy a pasija most rengeteget dolgozik, de kb. heti 4 alkalmat számolt össze AKKORIS!!!
:((((((((


18:54
76
Apr
27
red írta:
:((
és megint csak :((
ha tudnám milyen a síró szmájli, ideírnám azt is.
a szexi fehérneműben libegek de ő rá se néz - dolog is megvan nálunk.
nekem annyiból talán szerencsésebb a helyzet, hogy a párom nekem nem szól be. (már együtt se lennénk. hagytam el vkit azért mert lezúzta az önbizalmam). nem is értem, mi tart még össze titeket. közös anyagiak? gyerekek, család? nem gondoltál még arra, hogy lépned kellene...? bocs hogy látatlanba szakításra biztatlak, de az, hogy nem kíván téged ésmég baszogat is... hát em a szerelem jele :(
19:04
77
Apr
27
red írta:
öhöm. arra nem gondoltál, hogy mástól kapja meg azt, amit tőled nem kér?............................
:(:(:(:((((
19:18
78
Apr
27
miina válaszared írására:
Mármint persze, gondoltam már a szakításra, de nem megy.
Mert sajna valamiért csak szeretem...
Ehhez még ott van a hülye tulajdonsága, hogy ha ott is hagyom, akkor addig sms, meg addig kínlódás, amíg megint beadom a derekamat, mert szeretem.
Én még nem voltam így férfival, nem tom most miért van ez!
Eddig ha valaki nem tetszett, képes voltam kidobni...tartósan. De vele nem megy.

Ja, és a poén: Nem tart össze minket semmi! Külön élünk, mindketten a szülőknél. Se gyerek, se anyagi...:'( <--- msn-en ez a sírás jele! ezt még szorozd meg kb. 100-al , részemről így érzek!
19:28
79
Apr
27
miina válaszared írására:
Nincs erre utaló semmilyen jel...
19:31
80
Apr
27
Layla válaszaNorc69 írására:
Sziasztok!
Minden szóval itt is. Ámen:D
Amúgy nem teljesen értek egyet a Maslow piramissal és a Herzberg nevű fazon által továbbfejlesztett változatával, mert ha éhes vagyok, attól még számomra előrébb való a szex;)

Annyival viszont vitatkoznék, hogy sajnos tapasztaltam olyat a kapcsolataimban, hogy állhattam a fejem tetejére is, "apát" akkor sem lehetett megfűzni, hogy "alámdörrentsen":S Pedig többnyire a napi 2-3at simán igényeltem volna. Csak hosszabb távon egy idő után mikor az ember állandóan próbálkozik, újat szeretne nyújtani, külön írásban benyújtott kérelem nélkül is nyúlkál punciban, szop-nyal-gombot varr és a pasit nem lehet rábírni a dologra, akkor úgy leszel vele, hogy elég a heti 2 is. szépen leszoksz a dologról. többet kezdesz magaddal foglalkozni. Hozzáteszem, nő vagyok. A legtöbb csajtól olyanokat hallani: "maszturbáció? fújj, mit képzelsz, én nem vagyok olyan!" és akkor csendben hallgatok, nem szólok és elkönyvelem magam abnormálisnak. Csalni nem csalok, mert a saját lelkiismeretemmel nem tudok elszámolni. Fogtam magam, ominózus kapcsolatban és másfél év után "elbúcsúztam" a kedvestől.

Nem tartom undorítónak a férfi maszturbációt és nem akadnék ki rajta, ha a páromat buzgó kézimunkán kapnám, max beszállok:) nem kell azt szégyellni:) nem is értem, min lehet ezen kiborulni. akkor kell a dolgon fennakadni, amikor normálisnak, kielégítőnek mondott nemi élet mellett valaki fullosan "ráránt" napi 2x:)

Szexben meg szerintem mindent lehet, ami mindkét félnek jól esik. A határok rugalmasak.

Orgazmus: fontos. nem várom el, hogy csak a párom tegyen érte, maximálisan kiveszem a részem a dologból. Hozzáteszem, nőknél sokszor nem is a módszer a fontos. Nálunk minden fejben dől el...Ha az agyadat kellőképpen stimulálják (mindenkinél változó a módszer), valaki látványra gerjed, van aki hangra, tapintásra, ízre, illatra, valaki trágár szavakra stb, akkor minden rendben van:) És mindig meg kell próbálni feltupirozni a dolgot. Persze, vannak mozdulatok, egy-két figura, ami szerintem a legtöbb helyen fix, mert tudják, garantáltan célravezető. Csak nem szabad, hogy ezek rutinná váljanak, hosszútávon pedig beidegződéssé. :)
22:19
81
Apr
27
Layla válaszaNorc69 írására:
Sziasztok!
Minden szóval itt is. Ámen:D
Amúgy nem teljesen értek egyet a Maslow piramissal és a Herzberg nevű fazon által továbbfejlesztett változatával, mert ha éhes vagyok, attól még számomra előrébb való a szex;)

Annyival viszont vitatkoznék, hogy sajnos tapasztaltam olyat a kapcsolataimban, hogy állhattam a fejem tetejére is, "apát" akkor sem lehetett megfűzni, hogy "alámdörrentsen":S Pedig többnyire a napi 2-3at simán igényeltem volna. Csak hosszabb távon egy idő után mikor az ember állandóan próbálkozik, újat szeretne nyújtani, külön írásban benyújtott kérelem nélkül is nyúlkál punciban, szop-nyal-gombot varr és a pasit nem lehet rábírni a dologra, akkor úgy leszel vele, hogy elég a heti 2 is. szépen leszoksz a dologról. többet kezdesz magaddal foglalkozni. Hozzáteszem, nő vagyok. A legtöbb csajtól olyanokat hallani: "maszturbáció? fújj, mit képzelsz, én nem vagyok olyan!" és akkor csendben hallgatok, nem szólok és elkönyvelem magam abnormálisnak. Csalni nem csalok, mert a saját lelkiismeretemmel nem tudok elszámolni. Fogtam magam, ominózus kapcsolatban és másfél év után "elbúcsúztam" a kedvestől.

Nem tartom undorítónak a férfi maszturbációt és nem akadnék ki rajta, ha a páromat buzgó kézimunkán kapnám, max beszállok:) nem kell azt szégyellni:) nem is értem, min lehet ezen kiborulni. akkor kell a dolgon fennakadni, amikor normálisnak, kielégítőnek mondott nemi élet mellett valaki fullosan "ráránt" napi 2x:)

Szexben meg szerintem mindent lehet, ami mindkét félnek jól esik. A határok rugalmasak.

Orgazmus: fontos. nem várom el, hogy csak a párom tegyen érte, maximálisan kiveszem a részem a dologból. Hozzáteszem, nőknél sokszor nem is a módszer a fontos. Nálunk minden fejben dől el...Ha az agyadat kellőképpen stimulálják (mindenkinél változó a módszer), valaki látványra gerjed, van aki hangra, tapintásra, ízre, illatra, valaki trágár szavakra stb, akkor minden rendben van:) És mindig meg kell próbálni feltupirozni a dolgot. Persze, vannak mozdulatok, egy-két figura, ami szerintem a legtöbb helyen fix, mert tudják, garantáltan célravezető. Csak nem szabad, hogy ezek rutinná váljanak, hosszútávon pedig beidegződéssé. :)
22:19
82
Apr
27
Layla válaszashaaktii írására:
nekem az lenne a tippem, hogy kicsit kézzel szorítsátok meg a hímvesszőt. nekem bejött. vagy picit szálljon ki belőled és addig izgasson máshogy, hogy te ne maradj le mint a délibusz:) addig ő "higgad", téged meg addig is továbbvisz a "lendület":)
22:24
83
Apr
27
Layla válaszaNorc69 írására:
sorozatorgazmusom még nem volt.....:( a baj az, hogy vaginális sem....pedig mindent megtettem és a párjaim is. most vagy rossz palikkal akadtam össze, vagy nálam van vmi hiba:D
22:29
84
Apr
27
Norc69 válaszamiina írására:
Drága miina!
Ne tedd! Azon veszekedjetek ami a téma. NEM akkor kell a kevés szexen veszekedni. Az legyen külön téma. De komolyan. Ha már amúgy is veszekedtek, nem fogjuk komolyan venni, hogy ez is probléma, majd azt hisszük, hogy csak a "picsázás" része. És akkor a lényegre nem jut figyelem.
Nekem megállt a tudományom. Tudjátok, amilyen kevés tapasztalatotok van a szexről a ffi szemszögéből, nekem épp oly kevés tapasztalatom van arról, hogy milyenek a férfiak (szerencsére). Tudjátok, mi nem azt beszéljük ki hogy velünk mi van, hanem hogy veletek...
Van egy dal. Se veled, se nélküled...
Figyeljetek. De komolyan. Layla, Red, ti is. Lnkeljétek be emilben ezt a topicot a párotoknak. (na jó, én még nem merném az enyémnek, de épp most szeretkeztünk egy bitang jót, úgyhogy mi még tartjuk magunkat :) Jöjjenek ide, nézzék meg hogy hogy éreztek. Nem írtatok semmi olyat ami bánthatná az önérzetüket. Ébredjenek már fel! (akár szó szerint is :)
Én meg már szóltam egy tapasztalt és intelligens cimborámnak, de szólni fogok egy nagyszerű exemnek is, hogy látogassanak el ide, és segítsenek férfi és női szemszögből is helyrelendíteni a dolgokat.

Másik oldal: fiatalok vagytok, előttetek az élet. Nézzétek a jó oldalát. Van párotok. Tudjátok mi az az orgazmus. Hány nő van, aki ezt nem mondhatja el magáról!!! Örüljetek annak, amit kaptatok az élettől, és bízzatok, hogy még sokkal jobb is lesz.
23:43
85
Apr
28
Norc69 válaszared írására:
Jaja, találtam egy 23 éves gyóccerész csajszit a wiwen amikor a redre kersetem, de mivel a pasija is korabéli, így rájöttem hogy nem Te vagy az.
Sorozatorgazmus: hát, én úgy definiálnám, hogy egy meneten belül (legyen ez akár vaginális, akár orális, akár anális vagy ezeknek kombinációja) a nő egymás után pár perc eltéréssel többször elmegy, anélkül hogy le kéne pihenni x időre. Iszonyat jó a férfi egónak, de azért ne játsszátok meg, mert előbb-utóbb úgyis kibukik.

Miina: ha építő jellegű a kritika, az jó! Ha meg olyat kapsz, mint drága exem akoliban a srácoktól, vagy a sógorától, meg esetenként tőlem is, hogy lógócsöcsű (pedig kurva jó melle van azóta is), vagy fókaseggű (pedig arra sem lehet panasz), akkor vedd inkább becézésnek. Tudod, mint a zsocoo a másik topicban - nem mond rosszat, csak nem megfelelő a fogalmazása ;) Fel a fejjel! Ez férfiaknál gyakori!
00:02
86
Apr
28
kicsililiom írta:
Nekem összetett problémáim vannak ezekkel a dolgokkal.Jol nézek ki,30as éveimet járom,imádok szexelni,az orgazmusokkal sosem volt bajom.Másfél éve vagyunk együtt a párommal,41 éves,de sajnos ö egyáltalán nem annyira igényli a szexet,mint én.Nem lakunk együtt,és csak ritkán jön el hozzám,pedig bármikor jöhetne.Régebben hely nem volt a dologra,aztán megoldodott,hogy jöhet hozzám,akkor még müködött,és fanmtasztikusakat élveztem vele,volt,hogy 9xis sikerült,de mostanra valami megváltozott.Állandoan fáradtságra hivatkozik,de közben otthon az interneten log,és nézi a nöket,a pornocsatornákat,és olyan heyekre jár a haverjaival,ahol meztelen csajok vannak,semmi sem érdekli,csak ezek,ezekre elintézi magát,velem pedig nem akar együttlenni.Ha felöltözöm miniszoknyába,féltékeny,és volt már rá példa,hogy át kellett öltöznöm farmerba,merthogy az ö nöjét ne nézegessék nyálcsorgatva más pasik,és mellettem ülve nézte az utcán a szoknyába felöltözött lányokat!Probálkoztam már ágyban,és mindenféle extrém helyen is,de nem akarja,csak nagyon ritkán.Szerinte a heti 1,vagy kéthetente 1 az normális,neki elég.Állitolag szeret,és elhagyni tudom,hogy nem akar.Mostanában rengeteget veszekszünk,mert nem birom megállni,hogy ne tegyem szová,hogy szeretnék vele lefeküdni.Ha ez a téma szoba kerül,egyböl kirobban a veszekedés,és megállithatatlan az egész,az aznapi találkozásunk is kárba ment,hiába éreztük jol magunkat elötte.Teljesen ugy érzem,megaláz a nöiességemben,és elveszi az önbizalmam azzal,hogy nem akar.Ha együtt is vagyunk,alig akar felizgatni,mert ö "fáradt",mennyit dolgozik,majd mikor elélvez,befordul a fal felé és alszik,közli,hogy ö már tul fáradt,és segitsek magamon.Párszor már szakitottam vele,de tudja,hogy szeretem,ugyan nem értem,miért,és nem enged el,ahogy megtudja,lehetne valakim,rögtön közbelép,és folytatodik minden ugyanonnan...Azért irom ezt le,mert az egyik hozzászolásban olvastam,hogy kezdeményezni kell, meg kell eröszakolni,stb...Nálam ez nem volt gond,mégis elutasitást kapok.A kapcsolatom haldoklik,mert szerintem igenis fontos a jo szex!
00:23
87
Apr
28
Norc69 írta:
Na jó, nics tovább. Holnap megyek, és klónoztatom magam. Ha nem sikerülne, várjátok meg szépen és fiatalon amíg a két fiam felnő.
00:50
88
Apr
28
red válaszaNorc69 írására:
Norc, én viszont lesasoltalak wiwen! heheeee... ;)
amúgy igen, örülünk, hogy fiatalok vagyunk, van párunk és ismerjük az orgazmust. de basszus, a fiatalságunk úgy fog eltelni hogy a párunk nem szexel velünk és lassan elfelejtjük az orgazmus élményét?!
és mondom, hidd el, 40 évesnek érzem magam. mintha egy 25 éve tartó házasságban élnék.
olyan rutin lett nálunk ez az egész :( mit tehetnék még? (a gyóccerész csaj életkroa rám is stimmel)
sok férfi a fél karját adná ilyen szexmániás csajokért mint mi vagyunk. a saját kanjaink meg ránk se hederítenek. HELP
tuti nem mutatom meg neki ezt a cikket. baromira megbántódna, hogy így kiteregetem a magánéletünket.
10:05
89
Apr
28
red válaszakicsililiom írására:
kicsililiom!
lépj le amilyen gyorsan csak tudsz! könyörgöm!!! én már éltem át ilyet, ő nem szeret, csak a birtokának tart! ÉLETVESZÉLYES az ilyen fickó! halálkomolyan mondom! az ilyenek verik agyon a barátnőjüket !!! úristen..............
10:06
90
Apr
28
red válaszaNorc69 írására:
hurrá, akkor én éltem át sorozatos orgazmust, csak nem tudtam h így hívják :) éljenéljen
(persze nem mostanában volt, hanem a tavalyi fantasztikus szeretkezéseink alkalmával, meg korábbi kapcsolatomban)
10:08
91
Apr
28
Norc69 válaszared írására:
Ügyes nagylány!!!! Na és hotteccik?
"HELP" - hát én már megtettem amit tudtam, majd ha legközelebb Pesten leszek ideírom, és akkor két óra alatt bárhol ott vagyok :-)))) És belinkeltem a két topicot (az egyáltalán nem is) fókaseggű exemnek, aki majd remélhetőleg jön, és hozzám és Laylához hasonló mentalitásával, olvasottságával és íráskészségével segít helyre tenni a maradék dolgokat, tekintve hogy az én eszközeim elfogytak.
És mi lenne ha megbántódna? Otthagyna? Megverne? Felére csökkentené a fejadagodat? Lehet még tovább csökkenteni? Miféle kiteregetés? A nicked nem árul el semmit rólad, a hszeidben sem rejtettél el kulcsokat, nem lehet (ellentétben velem) rátok találni. Csak egy nick vagy, egy történet, egy rakás vélemény. Ő meg csak a 'másik', az abjekt, a távollévő ebben a diskurzusban. Nem is létezik. És elvileg amúgy is megbeszélitek a dolgaitokat, problémáitokat.

És figyusz, mi lesz, ha hozzámégy, gyerekeket szülsz neki? Akkor hány évesnek fogod magad érezni? Hát nem csudajó lesz, hogy majd legalább a gyerekekre lehet fogni, hogy nem hagynak nektek időt és erőt egymásra! És bizony, ha 23 vagy, 3-4 év múlva lassan el lehetne kezdeni a reprodukciót, ha ép gyerekeket akarsz, meg esélyt arra, hogy mikor tinik lesznek, akkor te még jól karbantartott 40es légy, aki talán még képes élvezni az életet, az ungibungit, és aki esetleg még nem öreg az újrakezdéshez, ha netán szétmenne a család mire megnőnek a gyerekek és felépül a ház.
Ezt a többieknek is javasolni tudom! Tudjátok, mint ahogy Máté Péter (na, nektek már inkáb Ruzsa Magdi)énekli: "Most élsz!" Hát akkor most élj!
(csak hogy teregessek: én 24 voltam mikor életem párja megajándékozott első fiammal, már a második is 3 lesz. Ha úgy döntünk, hogy nem lesz harmadik, 40 éves koromra /és ígérem, nem a toppis pocakos 40es leszek ha élek addig, és nem is leszek lusta elalvós fickó/ az önállósulás útját taposó gyermekeim lesznek. És még legalább 10-15 évig élvezhetem az életet a párommal, és lankadatlan libidómmal.
12:16
92
Apr
28
red válaszaNorc69 írására:
aha, egy kulcsdolgot nem mondtam eddig, van egy ovis gyermekem, nem a mostani páromtól.
de nem igaz hogy miatta nincs időnk egymásra, főleg, mert úgy jöttünk össze, hogy a gyerekem tény volt, és mellette is tudtunk szeretkezni esténként, amikor a törpi már aludt a szobájában.
szeretnénk közös gyereket. de így??? még össze se jönne, mivel nincs aktus :D (ja nem szedek bogyót és nem féleg a potyaterhességtől sem)
12:25
93
Apr
28
Norc69 válaszared írására:
Kiiiiráááály!
Akkor Te már letettél valamit az asztalra, ha mást nem is, de magad pótolod a természet örök körforgásában. Aztán majd jól felvilágosítani a kislányt, ha nagylány lesz! Ki tudja, még valamelyik fiamnak jól jöhet ;)
12:31
94
Apr
28
szusszancs válaszamiina írására:
nem elég jel, hogy nem mászik rád?meg hogyha te mászol rá sem kell neki, sem a szexi fehérnemű, sem semilyen újítás?pedig így kívülről az eddig leírtak alapján nagyon úgy néz ki, a helyedben én feszegetném ezt a témát....
12:39
95
Apr
28
szusszancs válaszaNorc69 írására:
"(csak hogy teregessek: én 24 voltam mikor életem párja megajándékozott első fiammal, már a második is 3 lesz. Ha úgy döntünk, hogy nem lesz harmadik, 40 éves koromra /és ígérem, nem a toppis pocakos 40es leszek ha élek addig, és nem is leszek lusta elalvós fickó/ az önállósulás útját taposó gyermekeim lesznek. És még legalább 10-15 évig élvezhetem az életet a párommal, és lankadatlan libidómmal"
mi is egyrészt ebből az elgondolásból vállaltunk "fiatalon" (én 21 ő 23) gyereket.....
12:54
96
Apr
28
miina válaszaszusszancs írására:
ha rámászok, akkor van szex, csak én meg ebbe untam bele.
Mert szerintem javarészt inkább a férfinak kellene kezdeményezni, hogy megmaradjunk a szerepeinknél. Nem azt mondom, hogy mi nők nem kezdeményezhetünk, csak nem állandóan!
Az újítások tetszettek neki, csak (pl. vegyük a mentolos síkosítót) elvárná, hogy azt is én vegyem meg, mert egyszer hiába mondtam neki a boltba... de ha én megvettem volna, előszeretettel használná.
Aztán én meg úgy vok vele, hogy a fogamzásgátlást is én oldjam meg, meg ezt is?
Hát igazán lehetne "úriember", vagy valamit ő is kezdeményezhetne...
Az elhagyásával kapcsolatban, ahhoz hogy el tudjam hagyni, teljesen ki kellene ábrándulnom belőle...most még csak a "részlegesnél" tartok.
13:04
97
Apr
28
red válaszaNorc69 írására:
nem törpilla, törpi...
miina, kívánok mielőbbi teljes kiábrándulást. :S magadat teszed tönre ám, én már csak tudom. most mondjam hogy egy paraszt a pasid, hogy még ezen költségekbe sem száll bele?
14:34
98
Apr
28
miina válaszared írására:
Thx! Én is azt kívánom magamnak, minél előbb.
Vagy "meggyógyulást", bár ebben már nem hiszek. :'((((
14:41
99
Apr
28
Yasmine válaszaTunci írására:
Én 32 éves vagyok.és nekem sem ment mindig, 18 éves korom óta élek szexuális életet,egyedül mindig ment a dolog de a párommal évekig nem,aztán pedig csak szájjal vagy kézzel ment a párommal,aktus közben nem. Most viszont 2 éve uj partnerem van, részbez ez lehet az oka hogy ez a kapcsolat sokkal jobb szexuális téren,másrészt biztosan megértem rá(úgy érzem kb 28 éves koromtól változott a dolog hogy többet kivántam a szexet és megértem rá...) szóval az aktus közbeni orgazmus vele volt először,kb 3-4 hónap után, jött magától... lovaglós pózban,jelenleg is ugy megy a leggyorsabban, innen már szokás kérdése a dolog,most kb 2 perc is elég ha én vagyok felül mert én tudom a legjobban mi jó nekem, más pózban kb 10 perc...
szóval azt mondanám nem kell feladni, biztos részben lelki érettség kérdése is, partnerek se egyformák... csak nem szabad feladni!
14:54
100
Apr
28
Layla válaszaNorc69 írására:
Hello:)
lehet, hogy a hsz-eimből eddig nem derült ki, de momentán facér vagyok:) Számszerűsítve 1,5 éve:) Különösebben nem ráz meg a dolog:) Tehát a kedves páromnak nem tudom megmutatni ezt a fórumot, mert nincs kinek megmutatni. Ha meg lenne, akkor már rég tudna róla, higyj nekem:)

Ezenkívül meg már totálisan elkönyveltem magam vaginális orgazmusra képtelen nőnek:) Nem tehetek róla, de nekem eddig nem ment. Jól érzem közben magam, jól esik, kívánom is az aktust, kiabálok is közben, annyira jól esik, de ettől tovább nem jut a dolog. Tudom, hogy mit kéne éreznem, mert orgazmusom kismillió volt (clitorális), de vaginálisan csak nem jött össze. Igazság szerint nem érzem magam kevesebbnek tőle, meg nem zavar. Csak már egyszer kíváncsi lennék:)
15:06
101
Apr
28
Layla válaszaYasmine írására:
érdekes....egyre több nőtől hallom, hogy 30 fölött volt először vaginális orgazmusa....többen arra esküsznek, hogy azért, mert ennyi idősen mernek bevállalósabbak lenni szex közben, sokkal jobban kinyílnak a nők ennyi idős korukra. a magam részéről nem érzem magamat szégyellősnek az ágyban, ami a szívemen, az a számon. és bevállalós is vagyok, ha sikerül olyan partnerrel összeakadni.mégis azért így 22 körül is összejöhetne:D
15:10
102
Apr
28
Tunci válaszaYasmine írására:
Köszi neked+ nektek is srácok, nem adom fel! :D
És ha jobban belegondolok, igazán a szerelem hiányzik az életemből, és ha az van, könnyebben mehet a dolog! Úgyh megyek is, és megkeresem Ő-t! :)
15:36
103
Apr
28
red írta:
szerelemre fel! :)
miina, élsz még?...
20:13
104
Apr
28
miina válaszared írására:
itt vok :)))
Talán nemsokára jön a pasim, és megmondom neki, hogy már nem is érdekel, hogy miért heti kettő,
legyen az ő titka!
Sokkal inkább már az érdekel, és azt fogom neki mondani, hogy mivel a pasim, szeretem, és boldog kapcsolatban akarok lenni vele, vegye figyelembe az igényeimet, és próbáljon meg alkalmazkodni a kéréseimhez!!! És nem csak két hétig, hanem tovább is!!!

Ezt találtam ki ma. :)))
20:27
105
Apr
28
cascadum válaszakicsililiom írására:
Hja, ez nagyon általános... bocs, hogy így idegenként írom, de mivel bepötyögted, gondolom érdekel mások véleménye...szóval, ha nincs szex, vagy csak ritka és sok elutasítás, akkor lépni kell, keress egy fiatalabb pasit, aki értékeli, hogy csinos NŐ vagy aki alig várja, hogy kicsit megrendezzék a kertecskéjét! Az idősebbek között is akad szép számmal aki alig várná, hogy felhajthassa a szoknyád. Nyisd ki a szemecskédet és keress más partnert...a fáradt pasi meg nézegesse a vadidegen csajokat, meg mutyizzon a monitorra.
21:35
106
Apr
28
cascadum válaszaNorc69 írására:
sok mindennel egyet értek, DE nekem speciel hiányzik a ROMANTIKA.... a dugás és szeretkezés kérdése fölvet ezt azt, nem mondom, hogy egy "gyors numera konyhasztalon, nehogy benyisson a gyerek" nem 100%-os kielégülés, de néhe kellene a körítés, egy kis kis kényeztetés...mint a pasinak a reggeli simi a kőkeményen ácsorgóra...női lelkecskének kicsi simi az sajna nálunk elmarad:( Persze ez más téma.

De viszont az együttléteink alatt kialakult az adok-kapok és én is mindig orgazmussal zárom az eksönt:) Nekem vagy ilyen vagy olyan van, egyszerre kétféle még nem sikerült, feltéve hogy olyan van...

Nőtársaim érdekelne, hogy sikerült e valakinek ugyan azon akció közben "kint" is és "bent" is
elélvezni??

És még valami a fantázia, jelentősen növeli az egész akció minőségét..merthogy 11 év alatt azért némi rutin csak becsúszik, mégha igyekszik is az ember változatossá tenni:)

Szóval lányok gondoljatok számotokra nagyon izgató dologra szex közben, (és nem arra, hogy remélem, most végre sikerül), legyen az bármi ami izgatja a fantáziátokat!!!:)
21:51
107
Apr
28
red válaszamiina írására:
hát, egy próbát megér.... majd kérjük a beszámolót (rosszmájú vagyok, de tudom előre mi lesz :S -ááá de gáz, eddig FEHÉRMÁJÚ voltam, párom szerint is, és most semmi :'( :'( :'( )
szal, majd mesélj. én igazából a hosszú hétvégére leszek kíváncsi nálunk, nagyrészt csak mi ketten leszünk. ha akkor se semmi, akkor az a vég :(
norc eltűnt, nem?
többiek: köszönjük a tippet, gondolnánk vmi izgatóra közben, de nem jutunk el az aktusig. most már ez lett a topic témája :( szexéhes nők libidó nélküli pasikkal. brühühü
22:23
108
Apr
28
booooooooo írta:
,,Nőtársaim érdekelne, hogy sikerült e valakinek ugyan azon akció közben "kint" is és "bent" is
elélvezni??,, ezt hogy érted?
23:07
109
Apr
29
kicsililiom válaszacascadum írására:
Általános?Ez komoly??Azthittem,csak én fogtam ki egy ekkora balféket...Szomoru!
02:42
110
Apr
29
kicsililiom válaszacascadum írására:
Nőtársaim érdekelne, hogy sikerült e valakinek ugyan azon akció közben "kint" is és "bent" is
elélvezni??

Nekem igen,de a legjobb,ha egyszerre következik be.Megsokszorozza az élvezetet,elég rendesen!
02:48
111
Apr
29
miina válaszared írására:
Nah, hát megmondtam neki hogy mostmár nem kérdezek, hanem elvárok. :)
Nem szólt semmit...de kaptam szexet! :) Aztán majd kiváncsi vok, hogy hány hétre fogta fel?

Jah, és a gumi témát is felvetettem neki, mert rákérdeztem, hogy vett-e gumit?
Erre a válasz: Nálad nincs? Te szoktál mindig venni. Én már megszoktam, hogy te veszed.
Erre az én válaszom az volt, hogy: NE SZOKD MEG! Főleg már csak azért se, mert most nincs pénzem! (lévén, hogy munkanélküli vok jelenleg) :(
Szal mint a mellékelt ábra mutatja, a kedves ezt megszokta.
Na, majd én leszoktatom róla! - előjött belőlem a lázadó nő :)))
Így kúppal védekeztünk, (még jó, hogy volt maradék otthon) ami mondjuk azért jó, mert ilyenkor érdekes, de többet foglalkozik velem. :)

Aztán eksön után egyből bealudt. Itt elgondolkodtam, hogy lehet, hogy mégis van abban valami, hogy fáradt? És tovább serkentek a gondolataim, hogy oké, hogy fáradt, de akkor miért nem osztja be úgy a szabadnapját (mert ez a tegnapi az volt), hogy pihenjen is mikor éjszakából hazajön, és ne csak a "teendői" után szaladgáljon?

Remélem embered is megembereli magát majd! Gondoltam rád szex közben! :)))
Ja, meg olvasgattam Soma válaszait a nőklapjacafe-n.
Nem teljesen ide vágó témákról panaszkodtak, de azért a válaszok hatására, sikerült rendezni az agytekervényeimben egy-két dolgot.

Nem úgy volt, hogy Norc átadja az ügyünket a feleségének? :)

A többieknek: Szokott lenni sorozatorgazmusom, és felváltott is, de olyan még nem volt, hogy egyszerre élvezzek csiklón és hüvelyen keresztül is.
Ilyen van?????????
09:04
112
Apr
29
booooooooo válaszamiina írására:
nekem általában csak olyan szokott lenni,már ha tényleg ez az.Érdekes dolog,de hogy szátszor jobb mint küön-külön az fix.És ha még a párom is akkor élvez el(ami 95%ban így van) na akkor az aztán az igazán jó.le se lehet írni hogy mennyire.nem is tudtam,hogy ez ennyire ritka dolog.akkor asszem örüljek?:D az meg is van
Sorozatban is megy,de még hogy.
09:32
113
Apr
29
miina válaszabooooooooo írására:
akkor ezt még gyakorolnom kell :)
Csak olyan van, hogy mi egyszerre megyünk el,vagy én felváltva így is meg úgy is, de olyat még elképzelni sem tudok, hogy én egyszerre, két módon...én egyszerre csak egyfelé tok koncentrálni. :)))
10:00
114
Apr
29
Norc69 válaszamiina írására:
Ugyes nagylany, csak igy tovabb! De aztan nehogy nagyon leharcold szegeny embert!

Nem tuntem el, jol vagyok, csak mar nem tudok ujat mondani a temaban, igy csak olvasgatok.

Felesegem?!?!?!? Lattatok mar sziberiai tigrist fogsagban szaporodni? Menyasszonyom van, kovetkezteteskeppen boldog csaladi eletem. De sajnos o ide csak tanulni jarhatna, foleg hozzaallasban. Egy exemet igertem idecsabitani, de lekoptatott. Na nem miattam, hanem az ido rovidsege miatt. Tudjatok, fickoja meg munkaja van, es ugy latszik o megkapja ami jar neki, ezert neki nincs ideje ilyesmire.
Ez lesz tehat a mai jokivansagom szamotokra: neptelenedjen el a topic azert, mert mindahanyan a plafon repedeseit szamolgatjatok, miutan keptelenek vagytok az agybol kiszallni a szamtalan sorozatban atelt, egyszerre erkezo klitorivaginalis orgazmus utan, amelybol a legnagyobbat es legedesebbet a parotokkal egyszerre elitek at, aki elotte viragot vesz nektek, vacsorazni visz, szerelmes becezgeteseket suttog a fuletekbe, es meg utana is beszel veletek par percet mielott mely alomba merul. Mikozben pedig nezitek, hogy milyen edesen alszik, hulljon eletek egy bilentyuzet, hogy bepotyoghessetek ide hogy milyen jo is nektek, remenyt adni az ittrekedteknek!
12:28
115
Apr
29
Norc69 válaszaLayla írására:
lehet, hogy a hsz-eimből eddig nem derült ki, de momentán facér vagyok:) Számszerűsítve 1,5 éve:)

Na, akkor csak dobok egy iwiwes keresest... ki tudja hatha mostanaban leptel abba a korszakba, amikor sikerul
:))))))
12:32
116
Apr
29
Norc69 írta:
Három emancipált nő,az amerikai,a francia,és az orosz beszélgetnek. Hogy vívták ki otthon az egyenjogúságota férjüknél.
Az amerikai mondja:
-Én egyszerűen közöltem,hogy emancipált nő vagyok,nem házicseléd!. Ha tiszta lakást akar,álljon neki takarítani. Első héten nem látok semmit,a másodikon sem,ám a harmadik héten észrevettem,hogy sertepertél a porszívóval. Így kell ezt csinálni.
A francia:
-Közöltem vele,hogy nem vagyok a mosónője,ha tiszta ruhát akar,tanuljon meg mosni.
Első héten nem láttam semmit,másodikon sem. A harmadik héten látom ám,hogy mos,vasal,tereget. Így történt.
Az orosz:
-Mondtam az én grísámnak,én már emancipált nő vagyok,nem a szakácsnője! Ha zabálni akar,davaj,ott a konyha. tanuljon meg főzni.
Az első nap nem láttam semmit. A második nap sem. A harmadik nap a bal szememmel már látam egy kicsit....
12:38
117
Apr
29
freiacica írta:
Norc:
"a párotok nem arra izgul, ami vagytok, hanem amit tesztek" azt hiszem, rájöttem, sokszor ez lehet a baj: a nő azt szeretné (én legalábbis), ha rá izgulna, nem a technikára, ötletekre. Persze ha a nő is így viselkedik, jön a pasitól a szöveg, hogy "ne használj már szexuális segédeszköznek, több érzelmet bele". Ezért aztán a nő keres olyat, akinek ő kell, és nem szerelmet keres a külső kacsolatban, ahogy sokan gondolják.

Úgy látom egyébként, nagyon sokan elvárásokkal indulnak neki: kocka alakú orgazmusuk legyen, stb. Ez persze nem segít a szexen.

Nálunk pillanatnyilag nekem nagyobb a kedvem, amióta nem szedek tabit, és ez bizony követelőzővé és hisztissé tesz... főleg hogy sok mindent megpróbáltam, de apasim fáradt (lehet, hogy a tavasz...). Sajnos a Norc említette lelkes egyetemistákból kinőttem:))
12:45
118
Apr
29
Sarah válaszakiscsillag20 írására:
Eddigi kapcsolataimban én is így voltam vele, hogy ha volt szex, akkor volt, ha nem volt, akkor nem volt. Nem motivált. Nem élveztem. Aztán összehozott az élet azzal a fiúval, akivel első együttlétünkkor eljutottam az orgazmusig. Ezen annyira meglepődtem, mert azt gondoltam addig a percig, hogy nekem nem megy... bele is törődtem. Aztán ez a fiú megmutatta milyen is a jó szex, azóta már nagyon nem mindegy, hogy van-e vagy nincs szex.
13:59
119
Apr
29
a szex csúcsa az orgazmus. naná.
a szexé.
a szerelmeskedésé meg nem feltétlenül.
nem?

nem olvastam végig az összes kommentet, bocs, ha ismételek valakit.
egyébként tetszik a cikk, különösen a vége. teljesen egészségesen közelíti meg a témát:)

ja és off: tetszik ez a cotcot, igényes, érdekes, széles látókörű. gratula és köszönet a szerkesztőknek, az íróknak, öö, meg mindenkinek, aki készíti a lapot. és az anyukámnak....
:)
15:57
120
Apr
29
Nandorr válaszaNorc69 írására:
Csak ennyit mondhatok: örülök, hogy végre egy ilyen cikket is olvashattam.
Én rengeteget adok az ágyban, és nem igazán kapom vissza. De ha olykor olykor a párom valami olyat csinál amire már vágytam egy ideje akkor sokkal "kezelhetőbb" vagyok, nem csak sexuális téren.
16:27
121
Apr
29
miina válaszared írására:
Nandorr az! :))) Össze kellene vele jönnünk :)))

Sarahnak: Velem is ugyanígy történt!

Rednek újból: Sarah írásából kiindulva:
Akkor most lehet, hogy a párunk nem tudja milyen a jó szex (bár ezt kétlem!!!) és azért nem is kívánja annyira??? Hát ez már megfejthetetlen...:)))

Norcnak: most akkor facér vagy, vagy menyasszonyod van, vagy én értettem félre valamit???
De! Le fogom harcolni! Nem bírok magammal szexuális étvágy téren! :)))
Na, meg a vicc: Még jó, hogy a magyarokról nem szólt, orosszal meg ebből okulva nem fogok összejönni. :)))
Egyébként ukrán volt már, bár rövid ideig, és komolytalan szinten, de az is nagyon hasonlított az oroszra! :)))
17:53
122
Apr
29
red válaszamiina írására:
igen, lássuk be, Nandorr esete általában nagyobb visszhangot kap épp ezért közhelyesebb is. mármint a nők "frigiditása" (valódi vagy ahhoz hasonló). érdekes, arról nem szólnak a viccek, hogy a pasinak migrénje van. pedig itt ez a topic is mutatja, mennyi de mennyi nő van, aki megszenvedi a vágyakozást. aki nem hogy nincs kielégítve, de még csak szexben sincs része.
mi vagyunk a látens mártírok. akik mögött a férfi kollégák meg a hentes meg akárki összvigyorog, hogy azért hisztis, mert megvan neki... pedig csak 14 napja nem szexelt, holott tartós párkapcsolatban él.
egyéb válaszok:
miina, norc csak az idézőjelet hagyta le, más hsz-éből! amúgy meg irigykedemrád >:( :D de ha rám gondolsz szex közben, azért biztató;)
többiek: örülök hogy több hsz van, több véleménnyel!
18:31
123
Apr
29
Layla válaszaNorc69 írására:
nem fogsz megtalálni iwiwen:D fent vagyok, de semmi olyat nem tudsz rólam a hsz-ek alapján, amivel megtalálsz iwiwen:D a nevemmel meg pláne nem, ugyanis ezt a nicket sehol nem használom:D
18:32
124
Apr
29
Layla válaszamiina írására:
engem idézett azzal, h azt írta: facér vagyok momentán. számszerűsítve másfél éve. ezt én írtam, egy korábbi hsz-ben. Norc69 boldog családi életet él a menyasszonyával:)
18:34
125
Apr
29
Layla válaszaNorc69 írására:
az az igazság, hogy nem terveztem, hogy belátható időn belül "párosodom":D mmint mindenféle értelemben értem:P

mióta túl vagyok egy eléggé komoly kapcsolaton valahogy jobban esik egyedül. szerintem lelkileg kicsit leharcolt a dolog:)
a másik meg tutira maximalista lehetek, mert az elmúlt másfél év alatt nem dobbant meg senkiért a szívem:) így biztos, hogy bennem van a hiba:D
18:39
126
Apr
29
miina válaszaLayla írására:
ja, bocs. akkor csak vakegereskedtem :))) köszi
18:48
127
Apr
29
miina válaszared írására:
Osztom a véleményedet!

Az irigykedést még ne kapkodd el, mert lehet megint csak két hétig tart a figyelme a kedvesnek, ahogy eddigis-mindigis egy-egy figyelmeztetés után.
Valszeg ezután még egy pár "szerelmi-együttlét" alkalmával fogok rád is és erre az oldalra gondolni. :)))
18:51
128
Apr
29
red írta:
nem hülye vok csak zt próbálgatom, hogy animált gifet enged feltölteni, saját kicsinyített jpg-t nem.
pl innen http://www.gifs.net/category/1/Alphabets/
19:40
129
Apr
29
booooooooo válaszamiina írására:
én nem szoktam koncentrálni,csak jön és puffffffff:p
19:51
130
Apr
29
red írta:
sztem - visszatérve a kivül-belül orgazmusra - aki lovagolva élvez el, annak pont ilyen van, lévén dupla behatásban van része.
20:04
131
Apr
29
miina válaszared írására:
hát mostmár azt fogom figyelni, hogy mikor lovagolok, és csiklón ker. megyek el, akkor megyek-e hüvelyen ker. is! De sztem ez eddig nekem még nem sikerült!

Booooooooonak: Te meg akkor örülj, hogy ilyen "tehetséggel" áldott az ég! :PPPPP

Mondjuk én már annak is örülök, hogy egyáltalán ismerem az orgazmust, és van is!
Innentől kezdve meg már mit bánom én melyik mikor van. :))) Csak legyen, jó sokszor! :)))
De sztem az én esetem még mindig jobb, mint azon szegényeknek, akiknek valami miatt nem sikerül eljutni a csúcsra! Kitartást kívánok nekik, és azt, hogy ne adják fel!
Mert sztem, (meg mint az eddigi élettapasztalataim is mutatják) csak a megfelelő pasi kell hozzá!
22:07
132
Apr
30
kiscsillag20 válaszaSarah írására:
Most mondhatnám azt, hogy én is abban reménykedem, majd egyszer valakivel sikerül eljutnom a csúcsra, nem mondom, mert egyszer már megkaptam a magamét az ilyen beszólásomért:)Meg hülyén is venné ki magát a dolog, mivel 4éve vagyunk együtt és egyenlőre nem tom elképzelni nélküle a jövőm...De lehet, ha kicsit felnőttebb fejjel vágok bele egy kapcsolatba, több tapasztalattal, akkor ott a szex is más értelmet kap!Azért köszi hogy elmondtad!:)
16:25
133
Apr
30
booooooooo válaszamiina írására:
Örülök is neki mint állat,mert úgy tünik,hogy sajna ez nagy ritkaság és kevés nő él át ilyet.de lehet hogy a párom meg a szerelem is az oka,hogy megy.
Szerintem ellenőrizd le úgy hogy pl ha csiklós izgatás+orgazmusod van akkor milyen,meg akkor milyen ha eksön közben van.Mert ha akkor nagyon koncentrálsz a figyelésre akkor lehet hogy épp emiatt nem mész el.És azt ugye kár lenne kihagyni:D
19:30
134
Apr
30
Viki08 válaszakiscsillag20 írására:
Szia kiscsillag!

Olvasgattam amiket leírtál itt.
Megvan köztetek az a nagy, testet szétfeszítő vágy? Kívánod őt igazán?
Mert ezek nagyon fontosak egy kapcsolatban.
22:08
135
May
01
kiscsillag20 válaszaViki08 írására:
Szia!

Pontosan az a legnagyobb problémám, hogy az én részemről nincsen meg ez az érzés, amit én leginkább azzal magyarázok, hogy kezdettől fogva nem tok elmenni szex közben!Ettől függetlenül persze élvezem, csak egy idő után elég pocsék érzés, ha nincsen befejezése a dolognak(legalábbis nem szex közben)ezért nincs is kedvem hozzá!Na meg a gyszer...már megfigyeltem(de lehet csak az én hülyeségem)hogy abban az egy hétben, amíg nem szedem a gyszert mert beteg vagyok, bármit megadnék a szexért!Hát jól összeraktak engem az biztos...:sBooo köszi mindent!:)
09:08
136
May
01
Viki08 válaszakiscsillag20 írására:
Igen ez így van, amikor megvan a menses mindíg jobban kívánjuk:)
Nekem is volt fiatalon ilyen problémám, mert tapasztalatlan voltam és az volt a párom is.
Később összehozott a szerencsém egy jóval idősebb fiúval és néhány alkalom után minden más értelmet nyert!:)
10:20
137
May
01
Viki08 válaszakiscsillag20 írására:
Viszont ha kezdettől fogva nem ment akkor ott valami gond van köztetek nem?
Ha egy idő után kezd kihűlni egy kapcsolat, azon lehet segíteni, de ha az elején is akkor ott valami nem igazán működik.
14:58
138
May
01
booooooooo írta:
Szívesen mindent kiscsillag,és remélem tudtam valamit segíteni.de ahogy látom itt nagyobb a gond és sokkal összetettebb. ,,Pontosan az a legnagyobb problémám, hogy az én részemről nincsen meg ez az érzés, amit én leginkább azzal magyarázok, hogy kezdettől fogva nem tok elmenni szex közben,, Hát nem tudom,hogy te eddig hogy bírtad ezt,és ráadásul 4 évig.Nekem is a párom az első,de nekünk is kellett pár hónap próbálkozás hogy összejöjjön nekem is.De én is már frusztrált voltam emiatt és igazából ez el is vette néha néha a kedvem a szextől.De aztán jött az a mennyei érzés és ráadásul egyszerre is mentünk el,mikor nekem először sikerült.Hát én azt hittem elbőgöm magam.egyrészt megkönnyebülés is volt,hogy na végre,meg fantasztikus is volt,duplán,mert egyszerre mentünk el.Azt a pillanatot nem cserélném el semmiért sem.remélem ezt a pillanatot egyszer te is megtapasztalod.De van egy olyan rossz érzésem,hogy nem ezzel a fiúval fogod.De mivel szeretitek egymást(így furcsálom is hogy emellé neked nincs meg az a nagy vágy amit Viki írt),legyetek boldogok amíg szeretitek egymást és újítsatok szerintem a szex terén,hátha az segít,és talán még az a kóbor vágy is előjön belőled.:)

Ui: menzi alatt én is kívánósabb vagyok,de a menzi nálunk nem akadály semmire,ha egyszer kívánjuk egymást hát akkor durr bele,utánna meg fürdünk egy jót:D
17:26
139
May
02
miina válaszabooooooooo írására:
oké, majd kísérletezek :)))

Red! Nagyon eltűntél!!! Remélem szexelsz!!!!! Nekem eddig jól telnek az ünnepek! :)))))
08:29
140
May
02
booooooooo írta:
miina=kiscsillag20?
11:14
141
May
02
red válaszamiina írására:
hát hali, eltűntem, de nem szex miatt. egyszerűen sokat dolgoztam. párom azóta sem fanyalodott rám :(
én már nem lázadok és nem háborgok. csendesen belenyugodtam (23 évesen); így is le lehet élni az életet, a felgyülemlő energiámat pedig a munkámra fordítom, meg tanulásra.
majd elleszek.
úgy gondolom, nem kell ezért depressziósnak lennem. elég, ha elmondja, mennyire szeret és milyen boldog h velem élhet, nem kell, hogy testiség legyen a kapcsolatunkban. legalább nem kell a közös gyermekvállalás kérdésével foglalkoznom. teremtsünk meg egy létbiztonságot, neveljük fel a meglévő gyermekemet, és ennyi.
persze így, hogy nem érzem magamhoz közel, már fal épült közénk, de ettől még élhetünk harmóniában. élvezem az életem fennmaradó részét, mint a munkahelyi sikerek, anyagi és erkölcsi elimerés, a gyermekem szeretete, ücsörgés és beszélgetés a kedvenc kávézónkban, vásárolás (nőből vagyok kérem, de azért vásárolok, mert szeretem ha magabiztos vagyok).

érdekes, hogy amióta ez a szexmentes állapot tart, a kulináris élvezeteket sem hajszolom. úgy értem, nincs kedvem enni, mert annyi más fontos dolgom van. épp csak annyit veszek magamhoz, hogy kibéleljem a gyomrom és legyen energiám létezni. {egyébként pedig kávémániás vagyok, sok tejjel, keserédesen. egy csésze finom kávé jelenti számomra az egyik legnagyobb napi örömöt.} azt érzem, ha vékony vagyok és mondjuk fogyok még egy kicsit, nem leszek a saját testem börtönébe zárva, és továbbléphetek valahová, ahol nem a test a fontos, hanem az ész és a lélek. nem kell tetszenem senkinek, nem kell behúznom a hasam, nincs érzékiség, nincs érintés, csak a tudat.
mondjátok hogy nem gondolkodom rosszul.
14:03
142
May
02
Tunci írta:
Hát épp most vágták a fejemhez, hogy : "Ne hazudd, hogy jó volt velem, mikor még el se mentél!!!" Mintha erről én tehetnék... :_(((
17:09
143
May
02
Tunci válaszared írására:
Elég aggasztó jövőkép...
17:10
144
May
02
red válaszaTunci írására:
jézus, ki ez a tahó, aki ilyet szólt? te szegény
18:49
145
May
02
booooooooo írta:
miina=kiscsillag20?
22:35
146
May
03
miina válaszabooooooooo írására:
miina nem = kiscsillag20
07:52
147
May
03
miina válaszared írására:
Nekem ez olyan mintha feladnád a "harcot"... :(

Én próbáltam 4 évig, bár nem egy szeretkezésmentes kapcsolatot, hanem egy orgazmusmentes kapcsolatot, de a vége csak a szakítás lett, (28 évesen) mert nem bírtam...
07:59
148
May
03
booooooooo válaszared írására:
red ne add fel.Miina-nak igaza van,nem fogod te ezt bírrni vele.próbálja drasztikusabb módszereket(meg kicsit gyerekeseket is) hátha.pl: jaj már nem is szeretsz és nem is kívánsz már,a ilyen pasik miatt mennek félre a nők,stb.elég idiótán hangzik,de hátha hat az egójára.Még azt is odabökheted neki,hogy ha ez nem változik meg véglegesen,akkor te ezt nem fogod bírni mellette.Egy pasinál nem egészséges ez hogy ennyire nem kívánja egyrészt a barátnőjét másrészt a szexet.Bocsi hogy ezt kérdezem,de muszáj,nem e esetleg ez a baj,nem lehet hogy estleg van valakije?
ne add fel a harcot,mert szerintem te is tudod hogy nem lesz jó vége.
12:12
149
May
03
red válaszabooooooooo írására:
köszi a biztatást, igazad lehet, talán ez nem e legjobb megoldás :S
nincs senkije, ebben valahol biztos vagyok. elég féltékeny típus vagyok, és mondtam is neki, hogy addig, míg szerelmes vagyok belé, minden nőneműre féltékeny leszek. ez jól esett neki :)
ellenben ő olyan biztosan érzi magát, hogy picit sem félt. nem kívánom, hogy féltékeny legyen, mert túlzott féltékenységre már ment rá kapcsolatom, de legalább egy kicsit érezzem, hogy fontos vagyok neki és nem akar más karjában látni :S
szal sokat vitáztam vele azon, hogy mástól kapja meg, amit tőlem nem kér. Logikusan belegondolva, nem csalhat meg, mert ideje sem lenne rá... persze ebben sose lehetek elég biztos, mindig lesz erre 1% esély, de maradjunk a többi 99%nál.
így hát marad a fáradtság, meg a sok munka. és este egy pohárka vörösbor ezekre = tökéletes altatószer.
néha sírdogálok még amiatt, hogy nem kíván, 'csak' szeret, de olyankor arra gondolok, nem érdemes.
booooooo: szóltam neki többször, hogy nem értem, miért 7-10 naponta vagyunk csak együtt. a válasz: 'te is tudod mennyi problémánk van mostanában, ezt nekem kell rendbe raknom, el kell érni a kitűzött céljainkt etc' semmi hatás. és a legsz.rabb, hogy már nem is akarom, hogy legyen valami, nem bírnám elviselni ha magamba kellene fogadni :( tegnap pl, rákérdeztem, van-e vmi szervi baja, mármint gyomorfájás, bármi (ami miattnincs kedve akrobatikázni az ágyban). végül is torokfájása van pár napja, de előtte nem volt, holott már 10 napja nem voltunk együtt. és akkor rákérdeztem, van-e velem vmi baja. term nem volt a válasz. akkor miért nem kívánsz engem? kérdeztem finoman. -jaj, miért mondasz ilyet, persze h kívánlak. - 14 napja nem voltunk együtt.-mondtam. -miket beszélsz, múlt hét közepén voltunk! ____ vagyis kb 10 napja, és ezt ilyen lazán kijelentette, nem ütötték meg a saját szavai, vagyis, hogy péntekten azt mondja, múlt hét közepén voltunk együtt!!!! neki ez normális!!!! na ezen megint pityeregtem egy sort :(
végül éjjel hozzámbújt, csókolt ahol ért, olyan jó volt hogy a karjaiban lehettem,...de azt is tudtam, nem számíthatok igazi szexre ennyi kihagyás után. így nem engedtem, hogy hozzám nyúljon, inkább én kényeztettem őt. közben ezt suttogta: mennyire hiányzott már ez...
AKKOR MIÉRT CSAK 10 NAPONTA JUT ESZÉBE? hozzáteszem, nem bántam meg, hogy távoltartottam magamtól. ha belemegyek a dologba, előbb vége lett volna, mint ahogy én kezdem beleélni magam, ugye értitek.........
13:09
150
May
03
booooooooo írta:
értem én is a dolgot.hasonló szituáción,már estünk túl mi is.bár akkor már együtt éltünk a párommal de nagyon elfoglalt volt.Minden nap reggel fél6kor kelt és ment suliba és este 8 volt hogy 10 órára ért haza,és még készülnie is kellett másnapra vagy zh-ra.aztán durr bele hétvégén egymásnak estünk kegyetlenül.Aztán jött a hétfő,de ő mindig kibújt alóla hogy jaj fáradt és hogy még készülnie kell másnapra.Másnap megint próbálkoztam de ugyanez volt a válasz.Szerdán már ,,ráért este,, és ő próbálkozott,de egyszerűen nem bírtam belemenni,túl nagy volt bennem a dac meg a sértettség.Aztán hétvégére megint ,,hozzá kellett szoknom,, hogy mostmár lehet meg kéne is egymásnak esni(így nagy nehezen félresöpörtem a dacomat).De aztán újra jött a hétfő a kedd és a szerda és ez a körfolyamat ment egészen fél évig.Aztán nyáron meg ő jött mindig,hogy mi van már,mért nem akarom már olyan sűrűn stb.Én meg teljesen le voltam hűlve,hogy mégis mit gondol,fél évig alig foglalkozik velem,aztán az ember egy idő után megunja a sírdogálást,és megszokja azt a mennyiséget ami van.erre ő hogy hát akkor szokjak vissza arra hogy naponta és többször is.Mondtam is neki hogy na ez nem így megy.sokat vitáztunk is emiatt de mostmár helyrerázódtunk,bár már lassan egy éve ennek.

Szerintem kicsit próbáld ezt megértetni vele,hogy hiába gürizik ennyit ha addigra szétmentek, vagy teljesen elhidegültök egymástól,nem lesz aki élvezze az elért eredményét.És akkor mi értelme volt az egésznek?mondjuk nálunk csak az a félév volt ilyen,de köszönöm elég is volt belőle ennyi.
A szex egy tartós kapcsolatnak a lételeme.ha az nincs,a kapcsolat is zátonyra fut.Ha ő neki a célok fontosak,akkor elvileg te is az vagy neki.De ahhoz hogy boldog legyen a kapcsolatotok,szex is kell,hisz neki is jól eseik,meg hiányzik neki.Néha mérlegelni kell a család és a ,,karrier,, között.ez egy hasonló szitu,a 2 együtt sokáig nem megy,döntenie kell.
14:03
151
May
03
Tunci válaszared írására:
Egy egyéjszakás... De elmagyaráztam a drágának, h ez nem azt jelenti, h nem volt jó...
Megértette. Elnézést kért. Megbocsátok. :S
17:24
152
May
04
abcde válaszayaravec írására:
Ezt igazán szépen megfogalmaztad.
14:37
153
May
07
Norc69 írta:
Na, kövezzetek meg érte, de itt egy cikk a konkurensektől:

http://velvet.hu/szex/maszti080406/

Hátha nem tiltanak ki miatta
11:38
154
May
07
miina válaszaNorc69 írására:
:))))))))))))
15:00
155
May
07
red válaszamiina írására:
háháháháá
20:03
156
May
07
miina válaszared írására:
Van valami fejlemény a nemi életedben???????? Megbeszélés stb?????
23:58
157
May
07
miina válaszared írására:
Van valami fejlemény a nemi életedben???????? Megbeszélés stb?????
23:58
158
May
08
red írta:
halihó, élek. beszélgetés van, volt. lesz. több kevesebb hatással...
most már kipihentebb a párom, és képzeljátek, megkívánt!!!! (szomoró hogy ez ekkora nagy szám) most viszont én vagyok már annyira görcsben, hogy nekem nem jó, és emiatt sírok, pontosabban, mert alig vagyunk együtt és akkor is kudarcot okozok...ezt így el is mondtam neki azon melegében, és be is ismerte, hogy elhanyagolta ezt a kérdést. legalább ezt a beismerést elértem. kíváncsi vagyok az újabb hosszú hétvégére, bár kehet, hogy akár hétköznap is lehet valami, a tegnap estéből kiindulva! kicsit derűsebb a világ, mert szeret, de msot én vagyok blokkolt :(
10:40
159
May
08
miina válaszared írására:
Lazulj be!!! :))) Drukkolok neked, hogy minden jól alakuljon!
18:13
160
May
08
red válaszamiina írására:
köszi... :)
21:55
161
May
14
red írta:
javulás :))
20:57
162
May
15
miina válaszared írására:
naaaa mesélj!!!
10:59
163
May
15
red írta:
óóó csak annyi, hogy kezdenek rendbejönni a dolgaink (bár most menzi miatt szünet van).
vagyis már kíván, és ki is mutatja, de a teljesítményén meglátszik a hosszú kihagyás. másrészt meg egy darabig én voltam görcsösen szűkös.
újra össze kell szoknunk...
18:15
164
May
15
miina válaszared írására:
ennek örülök!!! :)
20:32
165
May
16
red írta:
kösziii :)
18:28
Felhasználónév:
Jelszó:
Hirdetés