Közösség

Hogy kérj bocsánatot csillagjegyek szerint?

1065

Bak

Haragjukhoz nem kell lülönösebb ok, bármitől kiakadhat, s ekkor neked kell valahogy kiengesztelned. Mindenképpen kérj bocsánatot, még akkor is, ha fogalmad sincs arról, mit tettél. Hangsúlyozd, bármilyen feszültség is van köztetek, annak csakis te lehetsz az oka. Tedd meg ezt a béke és az ő kedvéért, s biztosítsd afelől, hogy kommunikációs zsákutca áldozatai lettetek. Ha még mindig nem nyerted meg, tegyél úgy, mintha minden rendben lenne, és semmi nem történt volna, a Bak hajlamos a színjátszásra. Hívd el egy kávéra, lepd meg egy piknikkel, a lényeg, hogy mozdítsd ki a gondolataiból valami kellemessel.

Mérleg

Mindenki azt gondolja, hogy a Mérleg kiegyensúlyozott. Voltaképpen életük célja, hogy kiegyensúlyozottá váljanak. Minden döntéssel megküzdenek, és nagyon könnyű őket meggyőzni. Aztán persze tíz perc múlva megváltoztatják döntésüket, mert ilyenek. Kérj bocsánatot, ha olyan a szituáció. Aztán kérj bocsánatot megint. És megint, és megint. Vigyél neki virágot. Vidd el moziba. Vegyél neki ajándékot. Öleld át. Ha nem párkapcsolatban vagy vele, légy bajtársias, és nagyjából ugyanezt az utat járd be vele.

Rák

A Rák az az ember, aki maga fog bocsánatot kérni azért, mert felidegesített téged, még akkor is ha te voltál a hülye. Neked jó, mert nem kell bocsánatot kérned, ettől függetlenül ha fiú, ha csajszi a Rák, kéne vinned egy doboz zsebkendőt is erre az akcióra. Kérj bocsánatot szívből, mert megnyugszanak attól, ha azt hallják, hagyjuk az egészet a fenébe, és legyünk megint boldogok. Csokis desszert, fagyi, tejszínhab simán beválik. Ahogy elkezdi fogyasztani, biztos lehetsz a megbocsátásban.

Nyilas

Sosem lehetsz egészen biztos benne, mint érez éppen, és bármit is teszel a bocsánatáért, ellenkezni fog. Egyszerű és őszinte bocsánatkérés válik be a legjobban, de kérdezd meg azt is, mit tudsz tenni azért, hogy javíts a helyzeten. A Nyilas saját bocsánatkérésével reagál erre, ekkor beszéld meg vele, mi volt az, ami megbántotta. Hacsak nem valami gonosz dolgot tettél, jó esélyed van rá, hogy kiderül, nem te okoztad a bajt, a Nyilas a saját hangulata miatt volt olyan, amilyen. Ossz meg vele valami kaját, egyetek olyat, amit mindketten szerettek, vagy főzzetek együtt valamit. Lazítsd el, nevessetek, nézzetek meg egy filmet. A Nyilas megnyugszik a nevetéstől és szívesen osztozkodik ilyesmi élvezetekben.

Skorpió

Mindenki fél a Skorpió fullánkjától. Tisztában vannak képességeikkel, ám ezeket csak akkor használják, ha nincs más választásuk. A legtisztességesebb emberek az összes jegy közül. Kérj bocsánatot, és magyarázd meg, mit miért tettél. Mutasd meg a Skorpiónak, hogy tanultál a szituációból, sajnálkozz, és értékeld a megértését. Tartsd fenn a méltóságodat, ám ha tévedtél, vállalj érte felelősséget! A Skorpió értékeli majd mindezt, és gondolataiba merül - ekkor jó, ha van nálad virág, csoki, bor, finom étel, autós magazin vagy bármi, ami szép, neki tetsző és/vagy finom. Győzd meg arról, hogy megérted, és mondd el neki, mennyire fontos neked!

Oroszlán

Ők a leghűségesebbek, imádják a reflektorfényt. Ismerd el, hogy tévedtél, és kérj bocsánatot. Adj neki időt, hogy lehűljön, és magyarázd el, mi történt. Jó, ha tudod, hogy tudják, nem történt nagy dolog. De akkor is, muszáj, hogy bűnbánatot tanúsíts. Ne remélj azonnali választ, napokig görcsölni fog ezen. Ekkor a legjobb, ha elmondod, őszintén sajnálod az egészet, de a csizmáját nyalogatni ezért nem fogod.

Kos

Nem nehéz felhergelni egy Kos jegyűt, gyakorlatilag az egész életüket a Mars uralja, ilyen a vérmérsékletük. Mivel túl rövid az élet az állandó harcokhoz, türelmesnek kell lenned, és várj, ami kidühöngi magát. Érdemes kivárni, mert ritkán találni olyan barátot, mint ő. Hülye voltál vagy durva? Akkor bocsánatot kell kérned. Tedd meg, szedd össze magad. Ha félreértés volt, és neked van igazad, akkor hagyd annyiban, nem éri meg vitázni vele. Ha ő tett valamit, amivel felbosszantott, és erre reagáltál erősen, mindenképpen kérj bocsánatot. Koncentrálj a tényekre, és ne hibáztasd egyikőtöket sem. Szép rózsa vagy egy jó vacsora, amit együtt főztök mindent rendezhet.

Vízöntő

Nem állnak kapcsolatban a való világgal, állandóan gondolkodnak, és értékelnek mindent. Tartsd távol magad az érzelmektől, ahogy ő is teszi. Kérj bocsánatot azért, ami félreértésre adhatott okot, s keresd meg, mit tanulhattál a helyzetből. Vitasd meg vele, a vízöntő becsül minden olyan szituációt, ahol használhatja az eszét. Figyelmed meg fogja nyugtatni, mert leginkább attól fél, hogy elsétálsz, anélkül, hogy megoldanátok a helyzetet.

Bika

A Bika idealista, fekete-fehér időszakai váltakoznak csak, az átmeneteket nem ismeri. Ha azt mondod, nem kedveled az ingjét, azonnal azt fogja érezni, kettőtök kapcsolatával van baj. Valami nagy dolgot tettél? Akkor mindenképp állj elé, és kérj bocsánatot. Ha jól ismered, tudod mivel lehet igazán kihozni a sodrából, és pont ilyesmit tettél, várd meg hát a melodrámát, aztán összpontosíts mindeneddel rá. Bármi, ami elegáns és szép, jóváteheti a bajt. Ő tett valamit, amivel megbántott? Valószínűleg védekezni fog, vagy teljes rejtélyként kezeli majd. Ne engedj neki, mondd el, mennyire zavar téged, hogy figyelmen kívül hagyja az érzéseidet. 

Halak

Oh, megsértettél egy Halat? Nem kell aggódni, csak épp kis időbe telik majd, amíg sikerül rendeznetek. A legérzelmesebb jegyű ember, aki ismeri, tudja, hol vannak a határai. Ám ha mégis kiakasztottad, türelemre lesz szükséged. Kérj őszintén bocsánatot, magyarázd el neki, miért tetted, és mennyire bánod. Majd lépj hátra, és várd meg, hogy ő lépjen. Ha megkéri, hogy beszéljetek, maradj a tényeknél, ne engedj neki többet. Ne tegyél semmi extrát, gyengének fog tartani, és szítani fogja a helyzetet. Légy türelmes! Tegyél úgy, mintha semmi nem történt volna, amikor a Halak visszatér az életedbe. Ez nem jelenti azt, hogy elfelejtette, csak épp zárold a témát.

Szűz

Könnyen meghatódnak, hatalmas a szívük, úgyhogy kérj bocsánatot őszintén, egyszerűen, és magyarázd meg mit történt, még akkor is ha azt érzed, így rossz színben fogsz feltűnni. Becsülik az igazságot, és tudják, hogy senki sem tökéletes. Tegyél valami mókásat, ötleteset, vicceset, nem kell Disneylandbe menni, csak olyasmit, amivel megnevetteted. Ha van valami tisztázandó kérdés, ülj le vele, és beszéljétek meg alaposan, senkinek ne maradjon kavics a cipőjében.

Ikrek

Az Ikrek saját hangjába szerelmes. Bízik a saját véleményében, és tudja, képes elérni, hogy mindenki egyetértsen vele. Nézeteltérés szempontjábal nem a legegyszerűbb ember. Győződj meg arról, hogy valóban bocsánatot kell-e kérned. Valóban tettél valamit amitől indulatos lett? Kérj bocsánatot. Egy darabig távol lesz, ám ha folyamatosan hallgatod a véleményét, ha százszor is elmondhatja, mennyire bunkó voltál, képes lesz megnyugodni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások