Közösség

Csodálatos pasik

1041

A nők drasztikusan különböznek a férfiaktól, de mégiscsak velük élünk szerelemben. Van néhány dolog, amit már biztosan tapasztaltál, de nem értetted, nem tudtad mire vélni. Egyszerű a képlet, fogadd el, hogy ez van, ilyenek és kész. A férfiak igazából csodálatos teremtések, ha ismered a belsőjüket, hosszasan jól fogod magad érezni velük.

Tipikus

„Nem tegnap mondtam, hogy szeretlek?” A csajoknak fontos, hogy naponta kommunikálják azt, hogy szeretnek. A férfiaknak ezzel szemben nem annyira. Nézd a tetteid, az mindennél többet elárul az érzelmeiről.

„Aha, kedves.” Ha nem akarsz általános választ, ne tegyél fel általános kérdést. Konkrét kérdés, konkrét válasz. A pasik a legkevésbé sem tudják, hogy épp mire akarunk kilyukadni.

„Nem bámultam!” A fiúk fiúk maradnak. Fontos számukra a vizualitás. Ha azt látod, hogy megbámulja a csinibe burkolózott recepcióst, hát fogadd el, ez genetika. Ha valami szép, az bevonzza a tekintetüket. Veled is így volt, amikor találkoztatok. Nem érdemes pillantások miatt féltékenykedni, ráadásul te is megnézed a csakojat, úgyhogy állj le.

„Még mindig nem vagy kész?!” tiszteld az idejét. Ha azt mondja hétre érted megy, hétre legyél kész, és ne akkor kezdd el kitalálni, hogy melyik cipőt húzd a lábadra. Sokkal kellemesebben eltölthetitek azt az időt, ráadásul együtt, amíg ő várakozik.

„Jól áll ez a ruha.” Ha ezt hallod a pasidtól, akkor örülj, és ha azt látod, imádja rajtad az orgonalilát, akkor vedd fel máskor is ezt a színt. Értékelni fogja, hogy neki akarsz tetszeni és figyeltél arra, amit mondott. Te meg hidd el, amit ő mond.

„Unatkozol?” A válasz: NEM! Ha a kedvenc sportjáról beszél vagy épp az új szerszámkészletéről, akkor is légy vele figyelmes, persze egy ironikus viccel elcsitíthatod, vagy te is elkezdhetsz a szomszéd sminkjéről beszélni. Csak figyelj, és ne unatkozz látványosan. 

„Nem gondolok semmire.” Ne bombázd állandóan azzal a kérdéssel, hogy mire gondol? Egyáltalán nem biztos, hogy gondol valamire, lehet, hogy csapong a gondolatai között, ha meg mégis, adj neki teret, legalább fejben, hadd intézze el magában. Ha aktuális lesz, úgyis megbeszéli veled. 

És végül, ha valami problémád van vele, ne célozgass, de durcizz, mondd el, mi bánt, engedd meg neki, hogy korrigáljon. Add meg neki azt a lehetőséget, hogy megoldást találjon a problémádra, ami nyilván őt is érinti. Nem értékelik a pasik a barkóbát és nem is gondolatolvasók. 

Tudjuk, ezek alap dolgok, de mégis sokszor beleesünk ezekbe a hibákba, amik persze számunkra egyáltalán nem tűnnek hibának, de nekik...

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások