Test

Készülj a bikiniszezonra

1017

 Találtunk egy-két igazán jó eszközt, ami felkészít minket a nyárra. Nem ér nevetni!

Szájvákuum

Ez az egyszerűen használható kéziszivattyú két hét alatt csábossá és kicsattanóvá teszi az ajkaidat. Nem kell sebész, nem kell kontúr, csak a szájvákuum. Az ajakszivattyú rendszeres használatától telítetté válik az ajkad, és vérvörös színe lesz. Persze, hiszen kiszívod konkrétan.

Testbarnító festék

A melengető, energiával feltöltő napfürdőzésnek véget kell vetni! Itt a garantáltan UV-mentes, de ki tudja milyen kemikáliákat tartalmazó barnító festés. Vagy barnító zuhany. A nap károsító hatásai miatt dolgozta ki egy ausztrál cég a legmagasabb igényeknek is megfelelő forradalmian új technológiát. Egy barnítófolyadékkal körbespriccelnek, állítólag nem folyik, nem lesz foltos a bőröd utána, és garantáltan bőrbarát. Aha, persze.

Hipoxytrainer

A cellulitiszkezelés új dimenziójaként reklámozzák a zsírégető edzést és célzott vákuumkezelést. A Hypoxi elv alapja egy derékig takaró vákuumkamra és egy ebbe épített szobabicikli. Vákuumban végzett, nehezített kerékpározás, a combok és a hátsó fogyasztására, formálására. Mit nekünk bringázás a Margit-szigeten, hipoxyra fel. Se! Inkább gyere a Criticall Mass-re!

Mindennek ellenére mi a cotcot chick-ek még mindig jobban szeretjük a szájfényt, a haladó biciklit, az egészséges táplálkozást és a masszázst.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások