Közösség

Szex mindenütt...

1006

„Azt mondják, a férfiak minden nyolcadik másodpercben a szexre gondolnak – vajon hol jár az eszük a többi hétben?…”. Az elmúlt évben a szigetországban oly nagy port kavart bestseller története Abby Lee „Girl with a one track mind” című blogjának elindításával kezdődött. Az internetes napló hallatlan karriertörténete – mely magát a szerzőt is meglepte – 2006-ban elérte sikerpályájának csúcsát. Abby Lee harminchárom éves, Londonban él és a filmiparban dolgozik. Valóságos szexkalandjait részletező internetes naplójának több mint 3 millió látogatója volt, és jelenleg is több mint 200 000 olvasót vonz minden hónapban. 2006-ban elnyerte a Legjobb Brit és Ír Blog címet.

Abby Lee egy talpraesett, pimasz és rendkívül nyitott fiatal nő. A középszerű szexuális életet enyhén szólva kevésnek érzi, olyasmi után kutat, amire mindig is vágyott. Lelkesen dönget végig az egyéjszakás ismeretségekkel, alkalmi menetekkel és más tiltott gyümölcsökkel szegélyezett ösvényen, miközben friss fanyar humorral vonja le a konzekvenciákat, és bőkezűen osztogatja – nem éppen elvetendő – jótanácsait nőknek, férfiaknak. Örömöteli útkeresései közben találkozik Blogpasival, és elmereng: vajon fel tudja-e adni az egyik ágyból a másikba ugrándozást, és képes lesz-e végül megállapodni?

Abby Lee Magyarországra jön, a Millenárisra és lehet vele csacsogni. Akik, ezt biztosan megteszik: Szabó Patrícia (a Maxima és a Cosmopolitan magazin főszerkesztője), Fodor Márk (az Amnesty International vezetője) és Szendi Gábor pszichológus. És, hogy miről lesz szó? Nem=NEM címmel olyan témát feszeget, mint a nők ellen elkövetett erőszak. Ennek apropója, hogy hazánkban és a világban is egyre több ilyen eset lát napvilágot, és főleg akkor nehéz ezt kezelni, ha ismerősök élnek vissza testi vagy lelki erőfölényükkel, és nem értik vagy veszik figyelembe az ellenkezést. Abby Lee aka Zoe Margolis hitelesen tud majd erről beszélni, hiszen vele is megtörtént, hogy 17 éves korában egy fiú megerőszakolta, mert egy buli utáni beszélgetés alkalmával ő úgy értelmezte a helyzetet, hogy Zoe is ezt akarja.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások