Közösség

Tíz dolog, amit nem tudtál Johnny Depp-ről

959

1. Depp tizenötéves kora előtt, illetve a családja harmincszor költözött. Bejárták Amerikát Kansastól Floridáig.

2. Johnny lázadó ifjú volt: tizenkét évesen már cigózott, tizenhárom évesen elvesztette a szüzességét, tizenhatévesen felfüggesztették a suliból – nincs érettségije – atzén csatlakozott egy garage bandához, a The Kids-hez.

3. Gitározott az Oasis Fade In-Out című albumán.

4. Hetyegett egy sor szépséggel, Kate Moss-szal és Winona Ryder-rel. Egyszer azt nyilatkozta, hogy az őrült féltékenykedéseivel zúzza szét a kapcsolatait. 

5. Vanessa Paradis-ban egyedül a szépsége vonzotta. Egy párizsi szálloda halljában látta meg először – élőben – és teljesen elámult, annyira gyönyörűnek tartotta.

6. Olyan jó barátjának tekinti Tim Burton-t és annyira felnéz rá, hogy egyszer azt nyilatkozta, hogy még egy disznóval is szexelne, ha a rendezője – természetesen Burton -, azt kérné. Reméljük, erre azért nem kerül sor.

7. A Karib-tenger kalózai szerepét azután kapta meg, miután a producer látta egy a The Fast Show vígjáték sorozatban epizódszerepelni.

8. Egyáltalán nem volt izgatott, amikor Oscar-díjra jelölték, részt vett a gálákon, de egyfolytában azon gondolkodtak Vanessával, hogy mikor tudnak végre elszívni egy cigit és meginni egy jó erős italt. Nagyképű! 

9. Trükközik, ha szállodában foglaltat szobát, hogy a sajtó ne jöjjön rá, hogy ott van. Ilyenkor mindig vicces neveken jelentkezik be. Volt már: Mr. Stench, Donkey Penis – bár ez utóbbit tagadja.

10. Rá tudta venni Leonardo DiCaprio-t, hogy lenyeljen egy záptojást, mindezt ötszáz dollárért. De disznó!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások