Közösség

Mi lett veletek, Jacksonék?

910

Nincs mit csodálkozni azon, hogy Janet még mindig próbál valami zenefélét összekovácsolni, az egész Jackson családban ő az egyedüli, aki ma is csinál valamit, mondhatni ő a családfenntartó. Három testvére, Jackie, Jermaine és Randy még mindig a szüleikkel élnek, a számlákat pedig valakinek fizetni kell. Utánajártunk, mi lett a híres család tagjaival.

Joseph Jackson, 79 és Katherine Jackson, 77

Papa és mama még mindig együtt vannak, a családfő Las Vegasban showgirlöket vezényel, amíg a felesége igazi háziasszony, mellesleg ő az egyetlen a családban, aki tartja kapcsolatot Michael-el.

Janet Jackson, 41

Ő az aktuális kenyérkereső, vásárolt a mamájának Vegasban egy házat, miután a Neverland birtok miatt elvesztették a hayvenhorsti családi fészket, a végrehajtók vették el a házukat, mert Michael nem tudta kifizetni a neverlandi munkásokat.

La Toya Jackson, 52

Ő az, aki kijelentette, hogy Michael igenis bűnös az 1993-as molesztálási perben, majd Európában főleg énekléssel és vetkőzéssel kereste a kenyerét, jelenleg Beverly Hillsben él egy gazdag pasival, testvéreivel nem tartja a kapcsolatot.

Rebbie Jackson, 57

A legidősebb gyerek, csak annyit tudunk róla, hogy férjhez ment egy gazdag üzletemberhez.

Tito Jackson, 55

Alapított egy blues bandát évekkel ezelőtt, ötszáz és ezerötszáz dollár közötti összegekért lép fel. Azt ki se merjük számolni, hányada ez Janet vagy Michael fellépési díjának.

Michael Jackson, 49

Róla van mit írni, gyakorlatilag a pop királya világszerte, akinek pedofil botrányai tönkretették karrierjét. Justin Timberlake Justifeid albuma valójában neki készült, Linda Perrytől (4 Non Blondes), ám a perek miatt kerestek egy másik előadót, aki el tudja énekelni a dalokat, ez az album tette Justint naggyá. Ha az Michael hangjával lett volna, ma is a csúcson lenne, ez kétségtelen. Jelenleg Las Vegasban húzza meg magát.

Marlon Jackson, 51

San Diegóban él, és jelenleg egy élelmiszerboltban árufeltöltő. Három évvel ezelőtt nehéz időket élt át, mikor el kellett hagynia az otthonát feleségével. Igen, az, szerencsétlen.

Randy Jackson, 46

A legfiatalabb Jackson gyerek Michael menedzsere volt, ma már alkalmi munkákból él. A 2005-ös molesztálási per miatt jónéhány barátjával szembeszállt, mert nem voltak hajlandóak segíteni, leginkább az ügyvédi költségekben.

Jackie Jackson, 56

A legidősebb fiúgyerek netes ruhakereskedésbe fogott, később a fiai zenéjét próbálta eladni, egyik sem jött össze.

Jermaine Jackson, 54

A szülői ház és a barátnője háza között ingázott, nem tudott megállapodni, mellesleg öt millió dolláros tartozása van az állam felé, és már csődkérvényt is nyújtott be, hogy valahogy előrébb jusson az ügyben. Nem dolgozik, és nincs rendszeres jövedelme. 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások