Közösség

Így pisilnek a fiúk

837

A kérdés szó szerint így szólt: "Jányok-Asszonyok! Itt a lehetőség, hogy feltegyétek azokat a kérdéseket, amik eddig ott rejtőztek a tudatalatti mélyén, a már-már urbánus legendáig fajult pillanattörténetekről, a hím nemű egyedek pisilési szokásaival kapcsolatban. Bátran, bátran, én meg megpróbálom összekovácsolni, összeválaszolni. A segítség azon egyszerű okból kifolyólag kell, hogy míg a választ valószínűleg tudom, úgy a kérdésekről fogalmam sincs, hiszen én magamnak és így az ürítési szokásaimnak is teljesen természetes vagyok. Sinya" És jöttek is a kérdések, mint a népmesében szépen, ütemesen csengettétek a mailboxomat belülről kifelé...

Miért használják piszoárnak a sima vécét is a csávók?

Ezt nem értem, talán mert ha fordítva lenne, akkor szörnyű egészségügyi kalamajkát okoznánk? Amúgy ha a kérdés arra vonatkozik, hogy miért nem ülünk le, akkor szerintem a válasz a megszokás, és gyorsaság egyvelege. Igen, letolod, célzol, kinyomod, kirázod, felhúzod, és mehetsz is...

Miért van egy-két kulturált fazon, aki ráül?

Nem biztos, hogy ez a kulturáltság szintmérője, de az tény, hogy ülve pisilni sokkal kényelmesebb és higiénikusabb is, nem beszélve az állandó WC deszka felhajtogatós paráról, meg a mellécsurgatgatásról. Amiket ugyan el lehet tüntetni, de ülve megspórolhatjuk. Közben akár olvashatunk is, és ha kedvünk támad, még valami "nagyobb dolgot" is alkothatunk, ha van elég időnk. Tapasztalataim szerint ez a barátnőkkel való összeköltözés után szokott kialakulni a fent említett problémák kiküszöbölése végett, és meg is marad jó szokásként.

Miért nem törlitek meg a kukitokat?

Háromfelé bontva. Először is, mert általában nem kell, köszönhetően az automatikus visszazárógyűrűs megoldásnak, a kukink vége száraz marad, mint a tapló. Másodszor, mert nem szokott klotyópapír lenni a pisildékben. Harmadszor, még ha néha-néha kellene is, ki látott már olyat, hogy egy fiú a kuki végét törölgeti??? Oké, néha megtörölgetjük, de nagyon ritkán, ha mondjuk világos, egyszínű alsónadrágban vagyunk, és még hosszú percekig abban fogunk ugrándozni a lakásban, és nem vagyunk egyedül... 

Miért nem mostok kezet?

Egy, mert sokkal lustábbak és kevésbé higiénikusak vagyunk, másrészt, mert semmi olyan nem történik ami a megmosást követelné... Akkor már inkább előtte kellene, de ez már egy másik okfejtegetés, és mindig pisilés után jut eszünkbe...

Miért kell villanyoszlopra, kapualjba, fához pisilni?

Na ez jó kérdés, hogy miért is nem, csak úgy menet közben, mint a bicikliversenyzők a Touron? Azért ennél szégyenlősebbek vagyunk, még ha bunkóbbak is, de szerintem az igazi ok az állatvilágban keresendő, helymegjelölés, kinek van magasabban a szagmintája, stb. Tény, hogy mindig valamiféle vertikális tárgyat kell lepisilnünk, nem pedig csak úgy szabadon bele a szélszárnyába. Ennél a kérdésnél komolyan elgondolkoztam, tényleg oda kell, és tényleg nem tudom, hogy miért?

Szoktátok nézni egymás fütykösét pisilés közben?

Én nem, és szerintem igen tudatosan direkt elkerüljük ezeket a pillantásokat ebben a homofób társadalomban. Mondjuk láttam már egyet, s mást...:)

Beszélgettek a budin?

Lévén a pisilés igen gyors műfaj, eltekintve a tökrészeg, semmitmondó mondatokon kívül, a válasz határozott nem. Talán csak akkor, ha már a WC-re menet is tartott a kommunikáció, akkor természetesen nem hagyjuk abba.

Miért olyan büdös a pasik pisije?

Mi van??? Maximum a klotyó büdös, jól van? Az enyém például ananászillatú! Te.

Mi az, hogy brunyálni?

Ez a pisilés egy, a Magyar Tudományos Akadémia által nem ajánlott szinonimája.

Az orgazmus előtt nektek is olyan nagyon durva érzésetek van, mintha bepisilnétek?

Erre igazából nem fogok tudni mit mondani, merthogy női orgazmust még csak mint szemlélődő éltem át (azt hiszem), de ha arra gondolsz, hogy mindkét szituációban a férfiúi nedv közel azonos helyen távozik, akkor lehet, bár azért a körülmények jó esetben igen különbözőek. Asszem nem.

Tényleg meg kell kicsit rázogatni a kukit, hogy minden pisicsepp távozzon?

Igen, meg kell rázogatni, sőt meg is kell húzogatni egy kicsit úgy, sőt sőt (és ez nagy titok), ha nagyon(!) hidegben pisilsz, akkor bizony még ezzel a rázogatással sem tudsz tökéletes eredményt elérni, ahogy visszakerül a vizsgált tárgy a jó meleg nadrágba, mindig önálló életre kel egy-két-három csepp erejéig. Síeléskor borzasztó tud lenni...

Utána pedig mindig ugyanarra az oldalra kerül vissza az alsógatyában?

Ez azt hiszem megszokás és gatyaviselet kérdése, de elég valószínű, hogy mindenki ugyanúgy, jó huszárhoz méltóan rendszeresítve viseli szablyáját, hogy adott esetben minél hamarabb harcrakész legyen... Gyakorlatilag a kényelem az irányítója, hogy melyik ruhadarabunknál hol helyezkedik el a lécünk.

Ugye nem igaz, hogy nyilvános vécében nézegetik egymás kukiját a fiúk?

Nem, sajnos ez nem igaz, kivéve a Babilon bárt a Fiúk a Klubbólban...

A gyakran előforduló mellépisilés pontosan mikor történik? Még a pisilés közben vagy már a vége felé, amikor akadozni kezd az áradat?

Ügyes! A közepén semmiesetre sem, akkor tökéletesen ura vagy a helyzetnek, inkább az elején, amikor még nem vagy tisztában a fizikai teljesítőképességeddel, vagy igen, a végén, amikor szintén nem a fizika, hanem a gyűrűsizmok irányítanak. Na ezt pl. tökéletesen ki lehet védeni a leüléssel.

Sok fiú érzi szükségét, hogy megtörölje a végét pisilés után?

Azt hiszem, nem, én ezt még csak önmagamon láttam, de most gyorsan körbekérdezek. Tehát nem.

Sajnos nem vág a témába, de az is érdekelne, hogy futás közben mi történik a kukival, de gondolom ezt inkább kérdezzem meg mástól.

Áhh, nyugodtan tedd fel. Azt hiszem semmi, semmi különös, szóval nem zavar. Nem is érzed. Magában himbálódzik egy icipicit, de inkább barátságosan a comb belső feléhez bújik, mosolyogva, egy jó sportos alsógatyától összenyomorítva...

Engem például érdekelne egy olyan szavazás, hogy előtte vagy utána mosnak kezet? (Mert mindkét érvelés nagyon hatásos tud lenni...)  Már ha egyáltalán kezet mosnak.

Engem is, és néha kezet mosunk, én speciel felváltva vagy előtte vagy utána. Nem, inkább utána. Nem, asszem vegyesen. Ööööö, nem tudom, asszem összevissza...

Miért nem tudják, hogy ha hozzányúlnak a farkukhoz anélkül, hogy előtte kezet mosnának, igenis sok bacit juttatnak oda, és utána mivel szintén nem mosnak kezet, a bacit viszik mindehova máshova? Ha tudják, akkor mi okoz problémát?

Tehát akkor a baciszállítás nincs is összefüggésben a pisiléssel, hiszen eredendően ott a kezünkön?

Miért nem viszitek haza?

Szerintem valahogy az idegen helyen, vagy éppen a szabadban való pisilés, nyilván az egyszerűségéből adódóan nekünk sokkal kisebb problémát okoz, és akkor és ott ahol éppen kell. Aztán meg amikor már nem kell, akkor sokkal jobb!

Hogy nem szégyellitek kirakni mások elé?

Azért álljon meg a menet. A pisilés alapjába véve ürítés, és nem exhibicionista megnyilvánulás. Amúgy meg tök könnyű úgy takarni a kezünkkel, hogy ne is látszódjon semmi. Fogadjunk!

Szoktatok kardozni?

Micsoda jólértesültség... Igen szoktunk, bár ez azért betudható a fiatalságnak, vagy magasabb ezrelékszámú alkoholnak, szóval nem minden esetben, de még mint szleng is megjelenik, amikor két jóbarát egyszerre indul pisilni: "- Jössz kardozni?" Azért egy szálloda halljában két, ötven körüli üzletember nem ezzel üti el az időt piskázás közben, az tutifix.

Miért kell vicces figurákat rajzolva a húgyból összefreccsenteni a betont?

Nem kell, de nagyon vicces ha jól sikerül, és meg lehet mutogatni a haveroknak. Főleg hóba, ott még sokkal nehezebb is. Hóba amúgy gyakorlatilag kötelező az exhibicionizmus.

Van kényszer egy már meglévő húgyfoltot levizelni vagy ez tök mindegy?

Ez tök mindegy szerintem, én erre nem nagyon adok, szóval a "felüljelölés" belőlem kihalt.

Mennyire tartjátok tisztán? (nekünk van intim mosakodó gélünk, törlőkendőnk, hüvelykúpunk, irrigátorunk, nektek?)

Nekünk van szappanunk, meg törülközőnk... (Mi a franc az az irrigátor???)

Nem gondoltok abba bele, hogy ha pl elmentek WC-re, a pisimaradék ott marad a drága jó makkjukon, utána meg szépen belehatolnak a szívük szerelmébe? Komolyan, ha erre gondolok 1 hétig legalább nem szexelek, és igenis veszélyes ez a játék, amit játszanak velünk nőkkel.

De egy hét után meg milyen jó? Btw a puncin is marad egy icipici...

Ülve vagy állva teszitek a vécében?

Ha sietünk állva, ha ráérünk ülve. Általában...

És a legfontibb, ti csávók, hogyan vélekedtek a női pisiről?A női vécés sorban állásról, hogy a csajok folyton együtt pisilnek.

Én személy szerint kicsit sajnálom őket, szórakozóhelyeken ahol a fiúkakálda olyan, ott segíteni is szoktam, hogy addig őrködök, és nem kell a lányvécében sorban állni. De néha egy kicsit mérges is vagyok, amikor én odapisilek az utcára, ő meg nagyon kioszt csak azért mert neki is nagyon kell, de ő nem pisil oda mindenhova összevissza.

Mér mindig a csávó vécé a büdösebb?

Azért, mert a piszoár rendszer alapvetően büdösebb, illetve ez sem igaz, de ezt a kérdést az öblítést teljesen elhanyagoló vendéglátóipari egységek főnökeinek kell feltenni. Az én pisim illata teljesen rendben van!

Miért nem értik a férfiak, hogy ha 1 hétig ugyanazt a nadrágot hordják, és nem hordanak alsónadrágot - és igenis annyi féle fajta van, hogy mindenki talál magának olyat, ami kényelmes számára -, akkor az igenis baktériumtenyészetté válik ott lenn?

Ööööö, nem tudom, de furcsa pasikkal hozott téged össze a sors...

Ha már az ürítési szokásokról van szó, miért nem képesek a férfiak megállni, hogy ne szellentsenek óriásiakat és büdöset ha társaságban vannak, meg egyébként is, mire való a mosdó? Ők valamiért kiváltságosnak érzik magukat? Miért vonzó számukra ez az undorító dolog? Azaz ők miért nem undorodnak ettől, és tartják cikinek? Mi ebben a vicc?

Na ez az amire viszont tényleg nem tudom a választ, de az tény, hogy egy megkönnyebítő óriási szellentésnél tényleg nincsen sok jobb dolog a világon...

Fontos, hogy hosszú legyen egy utcán végig nyúló pisipatak?

Óriási kérdés. Nagyon fontos, sőt, van, hogy már a folyamat elején kitűzzük az elérendő célt, és ha ez megvan, illetve túl van szárnyalva, akkor örvendezünk magunknak.

Férfiszemmel még:

Miről nem beszélnek a pasik?

Csajcsúnyaság férfiszemmel

Férficsúnyaság férfiszemmel

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
Mar
19
villanella írta:
hiánypótló mű ez, kedves sinya, az az igazság! ;)
12:01
2
Mar
19
kutya írta:
kutya csak vigyorog, vigyorog, vigyorog, néha felnyerítve röhög...
szavam nincs :-DDDD
12:29
3
Mar
19
gonzi írta:
azért pisilnek állva - pisszoárnak használva a wc-t - mert így kondícionálták őket.
másrészt. kozmetikai cégek piackutatási adatai szerint a nők sokkal koszosabbak, mint a pasik (ritkábban tisztálkodnak, kevesebb tiszt.szert használnak, és a ruháikat is gyakrabban felveszik többször is mosás nélkül - gondoljunk a nylon harisányákra, melltartókra). nem beszélve arról, hogy "mert sokkal lustábbak és kevésbé higiénikusak vagyunk" félmondatban az író mi a retkes lóf%/+!!ért nem használta a "tisztább" szót.
és még említsük meg, hogy mindenfajta általánosítás baromság, nem egy pasit ismerek, aki rendszeresen megmossa a farkát pisilés után - nem lehet ui tudni, hogy mikor ki fogja puszilgatni.
muhaha
12:29
4
Mar
19
urvaritimi válaszagonzi írására:
jó a kommentelés, mint lehetőség, így az általánosítások pontosíthatók mindenki részéről. akár az is, hogy szted a nők koszosabbak.
12:51
5
Mar
19
sinya válaszagonzi írására:
"és még említsük meg, hogy mindenfajta általánosítás baromság" ezelott es ezutan is egybol altalanisitgatsz... lol
a lofszat meg nyugodtan kiirhatod, es azert nem hasznalta, mert nem szeretem a T-vel kezdodo szavakat...:)
13:00
6
Mar
19
lidi írta:
én ismerek olyan lányt, aki amikor még kicsi volt állva pisilt, mert két bátyjával és az apukájával élt és ezt látta tőlük...
13:10
7
Mar
19
Betuka válaszagonzi írására:
melyik nő veszi fel sokszor egymás után mosás nélkül a nylonharisnyát?! én tuti nem :D
13:15
8
Mar
19
malac írta:
ésmég:

ha leültök, nem ér hozzá a cucc a klotyóhoz belül? ha nem miért, ha igen, olyankor mi van?

miért pisiltek sokkal kevesebbszer, mint mi?
13:19
9
Mar
19
kirsikka írta:
:DD ez jó volt, rég röhögtem ilyen jókat.

hát senki nem árulja el gonzinak h mi az az irrigátor??? ...vagy már utánajártál? ...mer akkor nem mesélem el...
13:24
10
Mar
19
hubbabubba írta:
számomra teljesen felfoghatatlan ez a nemtörlömmeg-téma.. annyira tudom utálni, és akkor a pasim meg megsértődik mikor pisilés után orálkodnom kéne de nekem nincs gusztusom... hát bocs de sztem ti se szívesen nyalogatnátok a mi pisinket, csakhát mi megtöröljük ugye.

egyébként NEM marad száraz, megtörlés nélkül, sajnos. bár kitudja, supermannek lehet az is megy.
13:48
11
Mar
19
PiciVadmacska írta:
Sinya, ez nagyon tetszett!!! :D

Irrigátor: intim zuhanynak is hívják. Gyakorlatilag egy beöntőkészülékhez hasonló cucc, amivel ilyen tejsavas löttyöt (ami egyébként egész jó illatú, természetes hatást kelt és sokkal jobb, mint a szappanok, amik kiszárítanak) nyom bele az ember lyánya a puncijába. Néha nagyon jót tud tenni egészségesen is, pont az említett lúgos kemikáliák miatt, ha pedig sok antibiotikumot szedtünk és felborult a természetes baktériumflóránk, az orvos kimondottan ajánlja.

Tényleg, ha már tisztálkodás: szerintetek a tiszta meleg víz valóban hatékonyabb és kellemesebb tisztálkodószer, mint a szappan-víz kombó? (többektől hallottam, de elég furcsának tűnik. Vagy legalábbis nem eléggé hatékonynak).
13:50
12
Mar
19
zsofi írta:
a jolly joker pedig, hogy

miért pisiltek bele a mosdóba? ne tagadj.
13:56
13
Mar
19
davvid válaszazsofi írására:
Egszer bementem egy nyilvános wc-be és egy 40 év körüli faszi épp a mosdóba ürített. Először azt hittem rosszul látok. Komolyan, én mikor felfogtam, majdnem összeestem a döbbenettől, köpni-nyelni nem tudtam. Ilyen nincs is - gondoltam. De volt, van... Szerintem az ilyenek elmebetegek
14:12
14
Mar
19
ismeretlen írta:
csak akkor pisilsz a mosdokagyloba, ha az ejszaka közepen ebredsz arra, mar nagyon kell...

- villanyt nem kapcsolsz, mert kieg a szemed, tehat a hagyomanyos allva pisiles nem pálya
- villanyt nem kapcsolsz, mert nem akarod fenyszennyezni a haloszobat, ahol tünderi baratnöd éppen arrol almodik, hogyan kurja meg az egesz pearl jam
- nem ülsz le, mert hideg az ülöke, és egyebkent is az mar nagyon sok mozdulat, es egyebkent is sötet van
- es amugyis, ha lehuzod a vecet, akkor az hangos, és felebred a tünderi baratnöd, aki éppen arrol almodik, hogyan kurja meg a pearl jam

tehat belepisilsz a mosodoba...

- mert pont jo magassagban van
- mert nem kell hozza villany
- mert halk
- mert könnyen tisztithato
- és mert ugysem derul ki sosem

ennyi.

uniszex kerdes:
zuhanyzasnal belepisilsz a kadba?

hatalmas az ur jelenlete...
14:29
15
Mar
19
zsofi válasza írására:
no persze, kivéve, aki fényes nappal is ezt csinálja ugyanezen okokból kifolyólag, kivéve a pearl jamet.
14:40
16
Mar
19
thae írta:
belepisilek a kádba:) a csávóm is, de sokáig tagadta, most már van, hogy akkor is belepisilünk, ha együtt zuhanyozunk, de ő mindig hátatfordít:D
14:52
17
Mar
19
ismeretlen írta:
szoval.

- ha mosdoba, akkor is csak a sajatodba.
- ha a sajatod, akkor sem rendszeresen.

amugy meg, aki mosdoba pisal, az egy paraszt.


14:54
18
Mar
19
davvid írta:
Az érvelés nem rossz, de fenntartom, hogy nem 100-as, aki ilyet tesz. Légyszi az enyémbe ne! Remélem kakilni nem szokása senkinek nem odaillő helyekre. Bár ezek után, ki tudja...
Egyéb iránt a kádba sem pisilek bele. Sőt, a kezemet MINDIG megmosom pisilés után, továbbá ha épp hazaérkezésem után mennék pisilni, akkor tuti, hogy előtte is kezetmosok. Azt hittem ezek a dolgok így természetesek, majdnem mindenki számára. De kezdem azt érezni, hogy én vagyok a furcsa
15:04
19
Mar
19
ismeretlen válaszamalac írására:
és miért kakilnak többször ugye... ?
15:35
20
Mar
19
konfetti írta:
nem hiszem h te lennél furcsa... ha az lenne a normális h nem mostok kezet akkor nem húznánk fel magunkat rajta. meg amúgy szerintem azért elég sokan vannak így ezzel.
15:55
21
Mar
19
Macsek írta:
Már bocsásson meg a világ, de miért van az, miután kitakarítottam a WC-t (amit azért néha kell, ha nem akarsz a szagtól megdögleni) és ez is érdekes, mindig mi nők végezzük el!) és illatozik, ez kb. 2 napig marad így, aztán megint olyan penetráns húgyszagot áraszt, hogy az ember elájul?
15:57
22
Mar
19
Toti írta:
Helloka!
Zsolti vagyok, 23 éves.
Nem akarok kioktatni senkit csak néhány dolgot leírok...
Először is ez az irrigátor, intim mosakodó nem jó példa, mert ezt a nők nem a húgycsövük, hanem a vaginájuk tisztán tartására használják. A tisztán tartás az intim mosakodó esetében is nem fertőtlenítést, hanem a normál tejsavflóra visszaállítását jelenti. Mivel a férfiaknak úgynevezett(lehet hogy csak általam :) ) 2 az egyben rendszerük van, így nincs szükségük ilyesmire. Ezért ez nem jó példa.
A pénisz törlésről pedig annyit, hogy én soha nem töröltem meg eddig és nem is fogom. Erre a válaszom :
1. A vizelet egészséges embernél steril.
2. A vécépapír, főleg nyilvános mosdóban szerintem nem steril és BIZTOSAN több baktérium van rajta mint a péniszemen.
3. Miközben a steril vizeletet lerázogatom róla, nem érek hozzá a makkom nyálkahártyájához, így nem fertőzhetem le (ez azoknál nem működik akik körül vannak metélve), így elméletileg kezet sem szükséges mosnom, mert nem érintkeztem semmilyen baktériummal.
A harmadik pedig ez annak szól aki az orálos témát felhozta :
A szájban rengeteg baktérium található a vizeletben semmennyi, úgyhogy az orális szex előtt nem csak a nemi szerveket ajuánlott megmosni, hanem a szájat is.

Remélem senkit nem sértettem meg.
Puszi mindenkinek :).
16:34
23
Mar
19
davvid írta:
A mi wc-nk amúgy soha nem büdös, hetente takarítjuk, csillog-villog egész 7en át és az illata is kifejezetten jó. Mert 1. ügyelünk a megfelelő használatra 2. a "röff" vagy a "hárpia" szavakhoz hasonló hangzású márkák wc illatosító géljei igencsak jól funkcionálnak.
Amúgy még egy korábbi témához visszakanyarodva, amire Sinya sem adot megfelelő választ a cikkben: a férfi wc, és egyáltalán a férfiak vizelete erősebb szagot áraszt, mint a nőké, mert magasabb az ammónia tartalma, a "szúrós szagot" alkalmadtán ez okozhatja.
Toti, tök jó, amiket írtál, csak annyit fűznék hozzá, hogy nem azért mosok én sem kezet, mert a péőőcséém megfogom, hanem azért mert a wc-deszkán, lehúzón, kilincsen található cuccok tekintetében és embertársaink ismeretében ezeket kevesebb bizalommal taperálom:)
16:55
24
Mar
19
carrie írta:
Jó kis cikk ez!

Én annyit mondanék, hogy tapasztalatom szerint nem minden pasi pisije büdös, nem tudom, ez mitől függ, de majd utánajárok :)
És az előttem szóló említette, hogy a vizelet steril, erről már én is olvastam, hogy még gyógyászati célra is használják, bár elég bizarr, hogy pisilek, aztán megiszom, mert állítólag méregtelenít...meg hogy még a bőrnek is jót tesz stb...
17:01
25
Mar
19
davvid írta:
Állítólag Medvecky Ilona is a saját vizeletével locsolja magát, attól ilyen fiatalos a bőre is...
17:12
26
Mar
19
gorogpasi írta:
eddig eszembe se jutott h van olyan h elötte kezet mosni amig ezt nem olvastam
amugy utána mindig mosok kezet
mindig megtörlöm a hegyét kivéve ha haverral együtt megyünk ki mert akkor olyan gáz lenne
beszélgetni közben?tudnék mesélni:hallottam már fogászati kérdésekről, számítógépes játékokról, a legújabb mozifilmről stb. beszélgetni férfiakat pisilás közben
19:48
27
Mar
19
hedvig válaszazsofi írására:
vagy a kádba, zuhany előtt... :P
20:30
28
Mar
19
hedvig írta:
Jó ez a cikk, vagy interjú vagy mifene. Na. Szal' jó!
20:31
29
Mar
19
kisinya írta:
Szét röhögtem magam, hatalmas amit alkottál Énsóm :-D :-D a mosdóba pisilés azért tényleg dúrva :-D
20:40
30
Mar
19
PiciVadmacska válaszaToti írására:
"A szájban rengeteg baktérium található a vizeletben semmennyi, úgyhogy az orális szex előtt nem csak a nemi szerveket ajuánlott megmosni, hanem a szájat is."

:D
Toti, neked nagyon igazad van.
A férfiak pisije alapból büdösebb, ez már csak így van, még az állatoknál is. Mint ahogy a férfi pl. izzadni is többet izzad, mint a nő. De a bomló ammónia a pisiben egyformán büdös mindkét nem esetében.

Az orális szexről pedig - lányok! Ne feledjük, hogy a bráner maga nem szőrös. Tehát nem tud megülni rajta úgy a pisi, és bomlásnak indulni, mint a punci pihécskéin. Ezek után inkább nekünk kéne kalapot emelni az előtt a srác előtt, aki mosakodás nélkül is hajlandó minket örömben részesíteni. És valljuk be, néha annyira kedvünk támad egymásnak esni, hogy lelombozó lenne még előtte kirohanni mosakodni.
Vagy ti minden együttlét előtt gondosan intimlemosót használtok/irrigáltok/fürödtök?

Egyébként meg ki tudja, a Balatonba meg az uszoda vizébe ki pisil bele, mégis legtöbbünk gond nélkül fürdik benne.
20:43
31
Mar
19
Anarcher írta:
igazából annak, hoyg nem ülünk le több oka is van, 1: a megszokás, 2: nyilvános helyen azért nem szivesen ülünk rá az ülőkére, mivel kitudja miket lehet ott elkapni, a wc papíros megoldás meg nagyrészt a halottnak a csók efektus, plusz, így az műszer akár hozzá is érhet a wc belső falához, vagy az ülőkéhez, 3: sietni kell, azért jóval gyorsabb a zipzár le, előkap, elvégez, azt vissza, mintha le kell ülni.
21:24
32
Mar
20
oiduft írta:
Egyszer egy néni azt mondta nekem, hogy előtte még fontosabb, mint utána. Mármint kezet mosni.

Miért kell előtte kezet mosni, ha egyszer a vizelet steril? Hogy a villamos kapaszkodójáról, vécé kilincséről stb felszedett bacikat ne vigyem át a kezemmel a nemi szerveimre.

Miért kell utána kezet mosni, va egyszer a vizelet steril? Hogy a vécé kilincséről felszedett bacikat ne vigyem tovább egy másik villamos kapaszkodójára, a barátom kezére, vagy akár a saját számba-szemembe.

Ezek a kórokozók az otthoni vécé kilincsén, deszkáján stb is ott vannak, hát még egy nyilvános vagy éttermi illemhely bármely felületén. KELL a kézmosás, a fiúk sem spórolhatják el, hiszen alapvetően nem a saját vizeletük-péniszük a fertőző, hanem a saját kezük, illetve minden más, ami a kezükkel kapcsolatba kerül.

A női fanszőrzet - pláne, ha egyáltalán nem vágják, tehát jó hosszúra megnő - remekül felszívhatja a vizeletet, amit maradéktalanul a vécépapír sem képes összeszedni. A megjegyzés jogos. De erre a célra feltalálták a nedves törlőkendőt, illetve nedves vécépapírt, ami sokat enyhíthet a helyzeten. :-)00:02
33
Mar
20
lovely írta:
Hát ez igenjó!:)
Én együttélek a barátommal aki nemszokott amúgy ülve pisilni:) És az egyetlen dolog amit elvárok tőle hogy törölje meg a kukiját. Sok párnál van ez a vécéülőke balhé de sose értettem hogy mivel a csajoknak lehajtva kell ezért a pasi felhajtja ha pisilnie kell (jobb esetben) és nem szól egy szót sem.Akkor nekünk lányoknak miért kéne nyafogni hogy hajtsák le?
07:53
34
Mar
20
petya70 írta:
Én otthon és egyéb otthonos helyen, barátnőnél, barátnál ülve pisilok minden esetben. Ilyenkor általában meg is törlöm, megszokásból. Vki kérdezte, hogy hozzáér e a csészéhez... attól függ milyen hideg van, vagy meleg, milyen izgalmi állapotban mész vécére, vagy hogy hogyan ülsz rá, velem néha megtörténik, de ez a mondandóm elejéről kiderül, h rendes higiéniai körülmények között nem probléma... de kellemetlen. Egyéb helyeken általában a piszoárt részesítem előnyben ilyenkor nem törlök. A barátnős témához én ugy viszonyulok, hogy mindenképpen zuhanyozok előtte, persze egy pisilés senkit nem vág haza, de ennél több nálam nem jöhet szóba.

A technikáról: a piszoárba mindenki beletalál, de csak kevés olyan kialakítású van, amiből nem permetez vissza a vizelet, tehát nagyon körültekintően kell megválasztani a célt :). Az angol wc-be a kezdésnél és a végénél lehet probléma. Az elején vissza kell fogni egy kicsit magunkat, vagy akkor kell még elmenni amikor nem égető a szükséglet, a végénél pedig amennyire csak lehet fölé kell hajolni...

Pisiszagról: igyatok sok vizet... amikor már a fehéres áttetsző a színe és félóránként jártok wc-re akkor nem lehet gond... ^^

A kezemet általában csak utána mosom meg.
08:32
35
Mar
20
Csacsibaszo írta:
Nem tudom, mennyire egyedi, de én speciel az utóbbi 3 évben mindig megtörlöm utána, mindig van a zsebemben erre a célra félretett papírzsepi. Teljesen alap, hogy megtöröljem, nem is érzem jól úgy magam, ha ezt a körülmények épp nem teszik lehetővé.
Az is igaz, hogy körül vagyok metélve (orvosi okokból),
de van olyan nem körülmetélt ismerősöm, aki ugyanúgy van ezzel mint én.
08:53
36
Mar
20
jogabo11 írta:
Mivel egy öt fős családban csak én egyedül vagyok nő nálunk állandóan fel van hajtva a WC deszka és csak akkor hajtjuk le amikor szükséges, én ezt higénikusabbnak tartom, mert én sem ülök rá soha még otthon sem így nekem is könnyebb nem mellétalálni. Arról nem is beszélve hogy a két nagyobbik fiamnak (4 és 5 évesek) néha annyira sürgős a pisilés hogy a gatyájukat nincs idő lehúzni, nemhogy a WC deszkát felhajtani. Amúgy akinek fiú gyereke van rájön, hogy néha nagyon is előnyös hogy a fiúk bárhol tudnak pisilni. Ha az udvaron vagyunk akkor is könnyen elintézik csak előveszik és már csorgatnak is, nem kell velük WC-re és egyéb helyekre szaladgálni, teljesen önállóak. Amúgy az abszolút lazaság az akkor még 2 éves középső fiamnál mutatkozott meg, amikor is a szomszéd kislány előtt játszott a pucujával teljesen természetesen. Leszoktatás végett ugyanis alul semmi verzióban volt kinnt az udvaron.

Mellépisilés szintén a középső fiamnál elég gyakori, mivel szinte állandóan áll a pucuja mikor pisilnie kell, elég nehéz neki nem mellépisilni.

Egy családanya
09:54
37
Mar
20
petya70 válaszajogabo11 írására:
hm azért a kisgyerek más tészta, mint a felnőtt : D
09:58
38
Mar
20
ismeretlen írta:
mégvalami...

fiókba hogy pisilsz?
11:17
39
Mar
20
hedvig válaszajogabo11 írására:
Milyen vicces szavunk már az, hogy "pucu" :D :D
13:04
40
Mar
20
marxcie írta:
engem baratnom szokott cikizni ha otthon ulve pisilek, a mocsok. mashol kizart, bakteriumok miatt...
13:12
41
Mar
20
ismeretlen válaszalovely írására:
Azért, mert a wc nem piszuár és nem olyan a kialakítása, hogy ne fröcsögjön össze-vissza a pisi. Nálunk a buditakarítás az én (csaj) feladatom, mert a csávóm hányós fajta én meg bírom a trutyit - gondolja ő:D Szóval ne mszeretném még a pisifröcsiket is vakargatni mindenhonnan... Hát ezért deszka le! egyébként is a fedelet amúgy is mindig lehajtjuk, nem de bár? Hogy ne meneteljenek ki a bacik:)
13:27
42
Mar
20
Ninasimon írta:
Ez az iromány fantasztikus!-ha belegondolok,irigylem a fiúkat,mert:1 nem kell koszos WCben célozgatniuk,míg mi lányok,akik kénytelenek lennénk leülni végül tuti,hogy a lábunk is begörcsöl.2 bárhol megkönnyebbülhetnek egy jó sörözés után:)
13:32
43
Mar
20
rozina írta:
nem tudok tömörebb és kifejezőbb kommentet mondani:
kibaszott jo ez a cikk!
22:48
44
Mar
21
eperfagyi írta:
A legfontosabb kérdés kimaradt: Hogyan ültök rá a wc-re úgy,hogy ne érjen hozzá a kukitok a peremhez?( Már akinek elér odáig) Mert az ugye csúnya történeteket okozhat...
09:14
45
Mar
21
petya70 válaszaeperfagyi írására:
Erre válaszoltam már fentebb, alapban nem ér hozzá, persze ez függ a csészekialakítástól is. Megszokás.
15:15
46
Mar
22
toxin írta:
Először is, kedves férfiak!

Akezetek nem(csak) a kukitoktól lehet telebacival, hanem:
-mások mellépisilése után pisis, vicbecsobbanó és felpattanó nagydologtól kakis vécédeszka felhajtásától!!!
-kakilás után megfogdosott kilincsektől (közvécé esetében)
- mindenféle megfogdosásástól, a közvécében...stb
Amúgy meg ne állítsa már nekem egyetlen pasi sem, hogy a nők, akik sem vécédeszkát nem tapiznak, sem magukhoz nem nyúlnak közben, csak papirral törölgetnek jogosabban mosnak kezet nűlatok! Mégis soksor többen mosnak kezet a nők közül, mint a férfiaknál.

Hát az én kajámat akkor se készítse el senki olyan férfi, szakács, pinér...stb, aki előtte a farkát tapizta. Hadd válogassam meg kinek a kukibaciját veszem szivesen a számba! Köszi!

Másrészt: Mosdóba pisilni UNDORÍTÓ. Állati jó fej, aki barátnője megkímélése végett pisál éjszaka a mosdóba, szegényke meg másnap reggel gyanutlanul felkanallaza onnan a fogkeféjéről lepottyant fogkrémet. Boááááá!
15:07
47
Mar
22
toxin írta:
bocsi a szokozok hiánya miatt...
15:08
48
Mar
22
petya70 írta:
én lábbal szoktam felhajtani a wcdeszkát, esetleg papirral fogom meg, és nem kakilok közwcben
23:04
49
Apr
07
tuktuk írta:
Jó a cikk, meg a hozzászólások is hasznosak, bár szerintem ezeket mind megkérdezheti az ember lánya a pasijától is. én is tennék hozzá: nálunk a baráti körben egyszer sokáig téma volt a zuhanyzóba pisilés, a pasik ledöbbentek tőle, mikor kiderült, hogy a legtöbb csaj csinálja. az volt a bajuk, hogy milyen undorító, ha végigfolyik a combon (?). viszont bevallották, hogy ők pisi helyett egyéb ürítést végeznek, úgyhogy fifty-fifty.
a lányok pedig nem maradnak nedvesek pisi után, mert megtörlik, továbbá mindenféle kendőket varázsolnak elő a táska aljáról, főleg nyilvános helyen, amikkel tovább törölgetik (leginkább a komfortérzet miatt). az meg, hogy a dzsungel magába szívja, hát..... a dzsungel, na az a ciki.
neeeeeem?
15:28
50
Apr
08
ezokat válaszadavvid írására:
"Davvid"..a Medveckynek a pisi már kevés lenne, ezért van teletömve Botox-al.
De az tényleg igaz, hogy egcémát, sőt kisebb sebeket is gyógyítanak pisivel......és hallottam olyanokról is akik isszák.
Egészségükre:))
23:51
51
Apr
19
vercsykeee írta:
A ,,brunyálás"-t az énkis baráti köröm is használja, még a lányok is :)
A cikk nagyon jó, minden kétejemet elüldözte, végre őszinte és tiszta válaszok.
09:00
52
May
14
Merc írta:
Azért nem kell mindent elhinni, és főleg mindenkire érteni a cikkben leírtakat...
16:29
53
May
23
Norc69 válaszatuktuk írására:
Ajánlom a többi (nehezen visszakereshető) cotcot cikket - pl parák a szexben. Hogy a dzsungel ciki? Van pasi aki azt szereti, van nő aki nem tudja máshogy elképzelni, és nem véletlenül építette oda az evolúció.
"mert megtörlik, továbbá mindenféle kendőket varázsolnak elő a táska aljáról, főleg nyilvános helyen, amikkel tovább törölgetik (leginkább a komfortérzet miatt" - akkor most a maszturbációról beszélünk? Na de vissza az általánosításra, az hogy Te meg 5 barátnőd nivea intim kendővel jártok, még nem jelenti azt hogy minden nő hasonlóképpen.
Kádba pisilés engem is meghökkentett, főleg mióta én takarítom, nekem a mosdókagyló természetesebb - inkább így legyen fifty-fifty. Azért a "vasraverést" és a pisilést ne említsük már egy napon. Statisztikailag megnézném hogy menniyvel több nő viseli el a szájbaspriccet mint a pisiszexet. És a férfiak is inkább nyalnak be (na jó, én legalábbis) jó mélyen , minthogy pisit nyalogassanak. (Na persze nem volt válóok, mikor nem bírta a kedves ex domina pózban visszatartani a feminin ejakulációt amikor túl jól nyalakodtam, de azért onnantól fogva óvatosabb duhaj lettem.)
Más írta: Papírral törlöd, a kezed nem lesz pisis: na persze, mert egyáltalán nem juthat át a másik oldalra, mi?
És a vc-k szaga szerintem megszokás kérdése. Lusta ember lévén sokszor szabadultam forgalmatlan női budiba is, és az sem petúnia illatú. Csak Ti azt szoktátok meg, mi meg a férfiklotyót.
És ha nem volt mód tisztálkodni orális kényeztetés előtt, én bő nyállal körbepucolom a lényegi részeket, és élvezem a semleges ízt. (erőspaprika fogyasztása után nem javasolt!)
Petya70 - pisilok? csak nem Tolna-Baranya környéke?
22:59
54
May
24
szokecsavo írta:
unom leirni amit mar elottam joparan megtettek de azert enis megdicserem a cikket ;)
Sinya! nemtudtad megadni a valaszt hogy miert valasztunk ki orokke` 1 vertikalis targyat ahova vizelunk..szerintem a valasz egyszeru...mert a hatunk hatulrol a vertikalis targy meg elolrol takar..eleg rossz erzes lenne csak ugy 1 mezo kozepen,rejtek nelkul pisilni..szerintem az elbujas a magyarazata ennek
magamrol:-mindig megtorlom a hegyet pisiles utan igy megtisztitom azt a keveset is...de szerintem az ebbol adodo higienia kerdeseknel a lanyok csak ne fikazzanak minket mivel nekem 1 pont lessz pisis de a lanyoknak szepen vegigoson szinte egesz hosszaban..es mint tudjuk az egyenes pontok halmaza :)
-meg johogy nem ulok le a wcre mikor allva is megy es megszabadultam 1 plussz bakteriumteleptol is ezzel
-es egy utolso gonosz megjegyzes-amit nem gondolok komolyan de viccnek elmegy: "Lanyok!Akkor leszunk egyenloek ha allva belepisiltek 1 sorosuvegbe" ;)
08:03
55
May
26
Niobe válasza írására:
Már miért kakilnának többször a pasik, mint a nők?? :O Ez nem nemfüggő... (:

Csapbapisilés: az exem előszeretettel űzte, akár a szemem láttára. Még röhögött is. Én azért furcsálltam, de azért az erős, hogy aki csapba pisil az elmebeteg.

Kád: hát az szerintem az emberek nagy százalékának megvolt (:
20:38
56
Jun
10
Zsokesz írta:
A fiúk ülve legalább nem pisilnék le a nadrágot és a nejlonharisnyát. A pasimat több mint egy évbe telt rászoktatni, hogy ülve pisiljen. Azóta nem pisis a szőnyeg és az ülőke. Végre!!! Amúgy is praktikusabb neki is, mivel a harisnyanadrágot le kell húzni úgy is az ülepéről, akkor meg egyszerűbb ülve.
09:32
57
Jun
18
Norc69 válaszaZsokesz írására:
Ez most vicc, vagy melegek vagytok? Mert ha egy környezetben elvárás (na nem otthon) az ülve pisilés, az rendben, de hogy nejlonharisnyát vegyek, nincs az az isten! (esetleg van az a pénz:-)
21:30
58
Jul
19
tuktuk válaszaNorc69 írására:
:-) :-) :-)
akkor te most pasi vagy, honnan tudod, mennyi no hasznal torlokendot? na mindegy, vegul is lenyegtelen, a dzsungel pedig valoban izles dolga. viszont az en kezem nem lesz nedves, amikor megtorlom, ezt igy hidd el, esetleg probald ki, nem tudom, ki irta.
zsokeszt nem ertem, harisnyanadrag?? kin? van olyan, hogy ferfiharisnya, bar nem igy hivjak, de azon van slicc is, pisilesre. nem ertem. soha nem kenyszeritenek egy pasit arra, hogy szokasaval ellentetben ulve pisiljen. ha pedig a szokasa az ulve pisiles, nem akarnam ravenni az allva pisilesre.
22:16
59
Sep
07
ismeretlen írta:
még mindig jókat derülök a cikken, viszont továbbra is szörnyülködök a hozzászólások némelyikén...
19:43
60
Sep
07
ismeretlen írta:
http://www.nuskull.hu/?m=forum&a=sp&tid=568&p=60
19:47
61
Jan
31
pille válaszaToti írására:
Toti nagyon TUTI vagy!!!!:D
16:04
62
Jan
31
pille válaszadavvid írására:
hanem azért mert a wc-deszkán, lehúzón, kilincsen található cuccok tekintetében és embertársaink ismeretében ezeket kevesebb bizalommal taperálom:)
EGYETERTUNK!!!!!
16:05
63
Jan
31
pille válaszacarrie írására:
Ha jol tudom a vizelettel urul a szervezetunkben megtalalhato mereganyagok egy resze amit a vesenk valaszt ki...regen es ma is vannak emberek akik a sebeket azzal gyogyitottak,hogy natur pisivel ontozgettek.....
Hat a Medveczky azert sokkal tobb mindent magaba ont a pisinel es nem ettol tartja a formajat...amugy a fene tudja,de nem cserelnek a testevel es vele sem!!!!!
16:09
64
Aug
12
samli írta:
es mi a helyzet a fiokokkal? :DDD
16:19
Felhasználónév:
Jelszó:
Hirdetés