Közösség

Így pisilnek a fiúk

837

A kérdés szó szerint így szólt: "Jányok-Asszonyok! Itt a lehetőség, hogy feltegyétek azokat a kérdéseket, amik eddig ott rejtőztek a tudatalatti mélyén, a már-már urbánus legendáig fajult pillanattörténetekről, a hím nemű egyedek pisilési szokásaival kapcsolatban. Bátran, bátran, én meg megpróbálom összekovácsolni, összeválaszolni. A segítség azon egyszerű okból kifolyólag kell, hogy míg a választ valószínűleg tudom, úgy a kérdésekről fogalmam sincs, hiszen én magamnak és így az ürítési szokásaimnak is teljesen természetes vagyok. Sinya" És jöttek is a kérdések, mint a népmesében szépen, ütemesen csengettétek a mailboxomat belülről kifelé...

Miért használják piszoárnak a sima vécét is a csávók?

Ezt nem értem, talán mert ha fordítva lenne, akkor szörnyű egészségügyi kalamajkát okoznánk? Amúgy ha a kérdés arra vonatkozik, hogy miért nem ülünk le, akkor szerintem a válasz a megszokás, és gyorsaság egyvelege. Igen, letolod, célzol, kinyomod, kirázod, felhúzod, és mehetsz is...

Miért van egy-két kulturált fazon, aki ráül?

Nem biztos, hogy ez a kulturáltság szintmérője, de az tény, hogy ülve pisilni sokkal kényelmesebb és higiénikusabb is, nem beszélve az állandó WC deszka felhajtogatós paráról, meg a mellécsurgatgatásról. Amiket ugyan el lehet tüntetni, de ülve megspórolhatjuk. Közben akár olvashatunk is, és ha kedvünk támad, még valami "nagyobb dolgot" is alkothatunk, ha van elég időnk. Tapasztalataim szerint ez a barátnőkkel való összeköltözés után szokott kialakulni a fent említett problémák kiküszöbölése végett, és meg is marad jó szokásként.

Miért nem törlitek meg a kukitokat?

Háromfelé bontva. Először is, mert általában nem kell, köszönhetően az automatikus visszazárógyűrűs megoldásnak, a kukink vége száraz marad, mint a tapló. Másodszor, mert nem szokott klotyópapír lenni a pisildékben. Harmadszor, még ha néha-néha kellene is, ki látott már olyat, hogy egy fiú a kuki végét törölgeti??? Oké, néha megtörölgetjük, de nagyon ritkán, ha mondjuk világos, egyszínű alsónadrágban vagyunk, és még hosszú percekig abban fogunk ugrándozni a lakásban, és nem vagyunk egyedül... 

Miért nem mostok kezet?

Egy, mert sokkal lustábbak és kevésbé higiénikusak vagyunk, másrészt, mert semmi olyan nem történik ami a megmosást követelné... Akkor már inkább előtte kellene, de ez már egy másik okfejtegetés, és mindig pisilés után jut eszünkbe...

Miért kell villanyoszlopra, kapualjba, fához pisilni?

Na ez jó kérdés, hogy miért is nem, csak úgy menet közben, mint a bicikliversenyzők a Touron? Azért ennél szégyenlősebbek vagyunk, még ha bunkóbbak is, de szerintem az igazi ok az állatvilágban keresendő, helymegjelölés, kinek van magasabban a szagmintája, stb. Tény, hogy mindig valamiféle vertikális tárgyat kell lepisilnünk, nem pedig csak úgy szabadon bele a szélszárnyába. Ennél a kérdésnél komolyan elgondolkoztam, tényleg oda kell, és tényleg nem tudom, hogy miért?

Szoktátok nézni egymás fütykösét pisilés közben?

Én nem, és szerintem igen tudatosan direkt elkerüljük ezeket a pillantásokat ebben a homofób társadalomban. Mondjuk láttam már egyet, s mást...:)

Beszélgettek a budin?

Lévén a pisilés igen gyors műfaj, eltekintve a tökrészeg, semmitmondó mondatokon kívül, a válasz határozott nem. Talán csak akkor, ha már a WC-re menet is tartott a kommunikáció, akkor természetesen nem hagyjuk abba.

Miért olyan büdös a pasik pisije?

Mi van??? Maximum a klotyó büdös, jól van? Az enyém például ananászillatú! Te.

Mi az, hogy brunyálni?

Ez a pisilés egy, a Magyar Tudományos Akadémia által nem ajánlott szinonimája.

Az orgazmus előtt nektek is olyan nagyon durva érzésetek van, mintha bepisilnétek?

Erre igazából nem fogok tudni mit mondani, merthogy női orgazmust még csak mint szemlélődő éltem át (azt hiszem), de ha arra gondolsz, hogy mindkét szituációban a férfiúi nedv közel azonos helyen távozik, akkor lehet, bár azért a körülmények jó esetben igen különbözőek. Asszem nem.

Tényleg meg kell kicsit rázogatni a kukit, hogy minden pisicsepp távozzon?

Igen, meg kell rázogatni, sőt meg is kell húzogatni egy kicsit úgy, sőt sőt (és ez nagy titok), ha nagyon(!) hidegben pisilsz, akkor bizony még ezzel a rázogatással sem tudsz tökéletes eredményt elérni, ahogy visszakerül a vizsgált tárgy a jó meleg nadrágba, mindig önálló életre kel egy-két-három csepp erejéig. Síeléskor borzasztó tud lenni...

Utána pedig mindig ugyanarra az oldalra kerül vissza az alsógatyában?

Ez azt hiszem megszokás és gatyaviselet kérdése, de elég valószínű, hogy mindenki ugyanúgy, jó huszárhoz méltóan rendszeresítve viseli szablyáját, hogy adott esetben minél hamarabb harcrakész legyen... Gyakorlatilag a kényelem az irányítója, hogy melyik ruhadarabunknál hol helyezkedik el a lécünk.

Ugye nem igaz, hogy nyilvános vécében nézegetik egymás kukiját a fiúk?

Nem, sajnos ez nem igaz, kivéve a Babilon bárt a Fiúk a Klubbólban...

A gyakran előforduló mellépisilés pontosan mikor történik? Még a pisilés közben vagy már a vége felé, amikor akadozni kezd az áradat?

Ügyes! A közepén semmiesetre sem, akkor tökéletesen ura vagy a helyzetnek, inkább az elején, amikor még nem vagy tisztában a fizikai teljesítőképességeddel, vagy igen, a végén, amikor szintén nem a fizika, hanem a gyűrűsizmok irányítanak. Na ezt pl. tökéletesen ki lehet védeni a leüléssel.

Sok fiú érzi szükségét, hogy megtörölje a végét pisilés után?

Azt hiszem, nem, én ezt még csak önmagamon láttam, de most gyorsan körbekérdezek. Tehát nem.

Sajnos nem vág a témába, de az is érdekelne, hogy futás közben mi történik a kukival, de gondolom ezt inkább kérdezzem meg mástól.

Áhh, nyugodtan tedd fel. Azt hiszem semmi, semmi különös, szóval nem zavar. Nem is érzed. Magában himbálódzik egy icipicit, de inkább barátságosan a comb belső feléhez bújik, mosolyogva, egy jó sportos alsógatyától összenyomorítva...

Engem például érdekelne egy olyan szavazás, hogy előtte vagy utána mosnak kezet? (Mert mindkét érvelés nagyon hatásos tud lenni...)  Már ha egyáltalán kezet mosnak.

Engem is, és néha kezet mosunk, én speciel felváltva vagy előtte vagy utána. Nem, inkább utána. Nem, asszem vegyesen. Ööööö, nem tudom, asszem összevissza...

Miért nem tudják, hogy ha hozzányúlnak a farkukhoz anélkül, hogy előtte kezet mosnának, igenis sok bacit juttatnak oda, és utána mivel szintén nem mosnak kezet, a bacit viszik mindehova máshova? Ha tudják, akkor mi okoz problémát?

Tehát akkor a baciszállítás nincs is összefüggésben a pisiléssel, hiszen eredendően ott a kezünkön?

Miért nem viszitek haza?

Szerintem valahogy az idegen helyen, vagy éppen a szabadban való pisilés, nyilván az egyszerűségéből adódóan nekünk sokkal kisebb problémát okoz, és akkor és ott ahol éppen kell. Aztán meg amikor már nem kell, akkor sokkal jobb!

Hogy nem szégyellitek kirakni mások elé?

Azért álljon meg a menet. A pisilés alapjába véve ürítés, és nem exhibicionista megnyilvánulás. Amúgy meg tök könnyű úgy takarni a kezünkkel, hogy ne is látszódjon semmi. Fogadjunk!

Szoktatok kardozni?

Micsoda jólértesültség... Igen szoktunk, bár ez azért betudható a fiatalságnak, vagy magasabb ezrelékszámú alkoholnak, szóval nem minden esetben, de még mint szleng is megjelenik, amikor két jóbarát egyszerre indul pisilni: "- Jössz kardozni?" Azért egy szálloda halljában két, ötven körüli üzletember nem ezzel üti el az időt piskázás közben, az tutifix.

Miért kell vicces figurákat rajzolva a húgyból összefreccsenteni a betont?

Nem kell, de nagyon vicces ha jól sikerül, és meg lehet mutogatni a haveroknak. Főleg hóba, ott még sokkal nehezebb is. Hóba amúgy gyakorlatilag kötelező az exhibicionizmus.

Van kényszer egy már meglévő húgyfoltot levizelni vagy ez tök mindegy?

Ez tök mindegy szerintem, én erre nem nagyon adok, szóval a "felüljelölés" belőlem kihalt.

Mennyire tartjátok tisztán? (nekünk van intim mosakodó gélünk, törlőkendőnk, hüvelykúpunk, irrigátorunk, nektek?)

Nekünk van szappanunk, meg törülközőnk... (Mi a franc az az irrigátor???)

Nem gondoltok abba bele, hogy ha pl elmentek WC-re, a pisimaradék ott marad a drága jó makkjukon, utána meg szépen belehatolnak a szívük szerelmébe? Komolyan, ha erre gondolok 1 hétig legalább nem szexelek, és igenis veszélyes ez a játék, amit játszanak velünk nőkkel.

De egy hét után meg milyen jó? Btw a puncin is marad egy icipici...

Ülve vagy állva teszitek a vécében?

Ha sietünk állva, ha ráérünk ülve. Általában...

És a legfontibb, ti csávók, hogyan vélekedtek a női pisiről?A női vécés sorban állásról, hogy a csajok folyton együtt pisilnek.

Én személy szerint kicsit sajnálom őket, szórakozóhelyeken ahol a fiúkakálda olyan, ott segíteni is szoktam, hogy addig őrködök, és nem kell a lányvécében sorban állni. De néha egy kicsit mérges is vagyok, amikor én odapisilek az utcára, ő meg nagyon kioszt csak azért mert neki is nagyon kell, de ő nem pisil oda mindenhova összevissza.

Mér mindig a csávó vécé a büdösebb?

Azért, mert a piszoár rendszer alapvetően büdösebb, illetve ez sem igaz, de ezt a kérdést az öblítést teljesen elhanyagoló vendéglátóipari egységek főnökeinek kell feltenni. Az én pisim illata teljesen rendben van!

Miért nem értik a férfiak, hogy ha 1 hétig ugyanazt a nadrágot hordják, és nem hordanak alsónadrágot - és igenis annyi féle fajta van, hogy mindenki talál magának olyat, ami kényelmes számára -, akkor az igenis baktériumtenyészetté válik ott lenn?

Ööööö, nem tudom, de furcsa pasikkal hozott téged össze a sors...

Ha már az ürítési szokásokról van szó, miért nem képesek a férfiak megállni, hogy ne szellentsenek óriásiakat és büdöset ha társaságban vannak, meg egyébként is, mire való a mosdó? Ők valamiért kiváltságosnak érzik magukat? Miért vonzó számukra ez az undorító dolog? Azaz ők miért nem undorodnak ettől, és tartják cikinek? Mi ebben a vicc?

Na ez az amire viszont tényleg nem tudom a választ, de az tény, hogy egy megkönnyebítő óriási szellentésnél tényleg nincsen sok jobb dolog a világon...

Fontos, hogy hosszú legyen egy utcán végig nyúló pisipatak?

Óriási kérdés. Nagyon fontos, sőt, van, hogy már a folyamat elején kitűzzük az elérendő célt, és ha ez megvan, illetve túl van szárnyalva, akkor örvendezünk magunknak.

Férfiszemmel még:

Miről nem beszélnek a pasik?

Csajcsúnyaság férfiszemmel

Férficsúnyaság férfiszemmel

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások