Test

Amit nem tudtunk a szexről

800

Hogyan tanuljuk meg a szexet? Mert biztosan nem úgy, hogy a szülők elmondják tinikorban, milyen is az. De nem is úgy, ahogy az isiben megmutatták, és elmesélték az úgynevezett felvilágosító órákon - akinek egyáltalán volt ilyenje. A szexről beszélni a szülőkkel kényelmetlen, ráadásul tinikorban még a közös filmnézés közben felbukkanó szeretkező filmjelenetek is kínos pillanatokat tudnak okozni, s alapvetően nem ők a megfelelő partnerek ebben a témában. Ám valakinek mégiscsak el kéne mondania, miről is szól a szex valójában, és hogyan is szól arról. A szexuális felvilágosításban többnyire pusztán az szerepel, hogy használj gumit, mutass tiszteletet a lányok iránt, ne sürgesd a csajokat, és ne rohand le őket, de mik azok, amiket jó lett volna tudnunk, mielőtt belefogunk a felnőtt szexbe?

Fétisek

Senki nem említette, hogy van ilyen, ezt a csúnya filmekből tudhatjuk, onnan is csak ferdítve. Mindenesetre jó lett volna, ha ez elhangzik, mielőtt még abban a jelenetben találjuk magunkat, hogy párunk azt kéri, fojtogassuk szeretkezés közben vagy éppen bogarakat, rovarokat rakjunk a nemi szervére, és akkor nem gondolná sok ember ilyenkor, hogy vele vagy a párjával valami nagyon nagy baj van.

Nem olyan, mint a pornófilmekben

Lányok mindenféle pózban sikonganak, visítoznak, extra nagy orgazmusuk van, a férfi pedig látszólag mindent tud a női test izgalmi állapotáról, és elhisszük, ilyen lesz. Vagy elhisszük, ez a jó, s ehhez kell közelíteni, mert nem mindenki képes olyan pozitúrákban szexuális örömöt lelni, mint ami a kameraállásnak éppen a legjobb. Nem is biztos, hogy az, amit ott látunk, hiteles, sőt, tudjuk jól felnőtt fejjel, hogy hogyan készülnek ezek a filmek. Persze anyuék ezeket sem mondták el, úgyhogy végig kellett néznünk őket.

Lassíts

Az említett pornóban a férfi nagyon sokáig képes kényeztetni egy vagy akár több női partnerét is, a valóságban ez csak a kapcsolat elején van így, aztán már minden megváltozik, tíz prc, és túl is vagyunk rajta. Na jó, ez így általánosítás, de elsőre ijesztő az a gyakorlatlan pár perc, s nézhetünk nagyokat, mi is ebben a nagy szám?

A fejfájás nem mentség

A fejfájás nem mentség arra, hogy ne szexeljünk, mert kettyintés közben a nőkben endorfin termelődik, melynek fájdalomcsillapító hatása van. Tehát a szex gyógyító hatású is lehet. Persze vannak olyan típusú fejfájások, amikor az orgazmus – ha mégis rá tudjuk magunkat venni a szexre – robbanásszerű fájdalommal spékeli meg az addig csak monoton fájdalmunkat. De előfordul az is, hogy a szex csillapítja a fájást. Azért kíváncsiak lennénk, vajon a lábtörésre és egyéb fájdalmakra is jó-e.

Hármas

Ha az újságokat figyeled, úgy tűnik, húszas éveid derekára már minimum egyszer illett volna hármasban lenned a szexben. Azt persze senki nem mondja, hogy ez közel sem olyan, mint azt a fantáziánkban gondolnánk. Tuti lesz valaki, aki ebből kiesik, hogy sokkal több figyelmet kíván, és ráadásul valahogy el kell kezdeni, ami rendszerint komoly nehézséggel jár. És ha férfiszemmel gondolkodunk, bizony fennáll az esélye, hogy a csajod nem egy másik lányt, hanem egy másik férfit akar. Persze, ha nemis a húszas évek elején, de a végére már biztosan bele fogsz futni egy-két olyan szituációba, amikor lehetőséged van a hármasszexre, ami nem rossz, ha nincsenek jelen érzelmek. Erre mindig figyeljünk – persze azt sem mondta anyu, hogy létezik érzelmek nélküli szexuális érintkezés, és hogy azt hogyan is kéne kezelnünk, főleg lányként.

Az impotencia válóok

A férfiak impotenciája gyakori válóok. De mi van a nőkével? És vajon a nők tehetnek arról, hogy a férfiaknak szükséges a képesség, hogy felálljon a farkuk? Vagy a nők ügyetlenek, mert képtelenek életben tartani, izgatni, hatni rájuk éveken át? Többek közt ezt sem mondták el nekünk, és azt sem, hogy mégis hogyan kéne kezelni ezeket a helyzeteket. Beszélgessünk, és ne hisztizzünk. Megijedjünk vagy dugjuk homokba a fejünk? Szervi vagy lelki? Oly sok összetevője lehet a potenciazavaroknak, hogy nem csoda, hogy szüleink nem dumáltak róla.

Szexbalesetek

Végtagjaink elhidegülnek, a lábunk orgazmusgörcsbe rándul, ráadásul, ha már órák óta izgatás alatt vagyunk a légzésünk kiakad, akár még hiperventillálunk is. Vannak, akiknek megfájdul a fejük szex után, és vannak, akik nő létükre ejakulálnak. Harapásnyomok, rossz ízű nedvek és még sorolhatnánk, amiket mind magunk tapasztaltunk meg szexuális életünkben.

Férfiaknak is van G-pontjuk

Nemhogy az övékét, de a miénket sem mondták el, ezzel  együtt azt is csak később tudtuk meg, hogy a vagány kérdés, hogy csikló vagy hüvely értelmetlen, mert a női G pont a csikló belső része valójában, tehát a hüvelyi orgazmus is valahol klitorális. A férfiak prosztatáját is lehet izgatni, bár nagyon sokan kényesen állnak ehhez, mert tévesen azt gondolják, ez a homoszexualitással egyenlő. Pedig nem. 

 Lássuk be, a szex korántsem olyan, mint amilyennek elképzeljük, van ott mindenféle testnedv, mindenféle szagok, izzadság, nyál, idétlen hangok és a legnagyobb kéj közepette a leghülyébb arcokat vágjuk, amit partnerünk ráadásul gyönyörűnek lát. Ez van.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások