Divat

Új sminkek tavaszra

779

Ahogy a pufikabát és a kötött pulcsi állományunk a padlásra kerül, úgy válnak kedvenc téli sminkcuccaink is unalmassá, szürkévé és idegenné. Ilyenkor történik az, hogy egyszercsak mérhetetlen vágyat érez az ember arra, hogy beszerezzen egy pink körömlakkot vagy egy narancssárga rúzst, új frizurát vágasson és kívül-belül megújuljon. Egyelőre viszont maradjunk csak a sminkeknél! Gondoltuk, ha nekünk emberfeletti élményt okoz az új sminkek nézegetése, valószínűleg te sem vagy ezzel másképp. Ha kérdésed van, írd meg nekünk, szakértőnk válaszol a kérdéseidre! Nézzük a legszebb kollekciókat! 

Chanel
Nem tudom ki, hogy van vele, én már a Chanel termékek látványától is lábremegést kapok. Ez az a kollekció, ami még soha nem okozott csalódást. A színek mindig színek, iránymutatók, és egyediek. Valahogy ők mindig tudják, hogy mi lesz annak a szezonnak a legmeghatározóbb színe, textúrája, illata. Ez most sem történt másképp. Az új kollekció egy részét a kék és annak rafinált árnyalatai teszik ki, míg a másik felét az angyali áttetszőséget idéző White, azaz fehér termékek alkotják. 

Nézd meg a Chanel tavaszi kollekcióját!

Lancôme - L.U.C.I. kollekció
Gucci Westmann utolsó kollekciója a Lancôme-nál, egy zseniális ötleten alapszik. Hogy feltegye a pontot az i-re, végezetül megalkotta a színek nélküli színkollekciót. A textúrák áttetszők, a színek pedig high-tech összetevőiknek köszönhetően folyamatosan változnak, annak fényében, hogy milyen bőrre kerülnek, és hogyan törik meg rajtuk a fény.

Nézd meg a Lancôme L.U.C.I. kollekcióját!

Estée Lauder
A Pure White Linen kollekció arca, ahogy már megszokhattuk, a bájos Gwyneth. A színek két színharmóniára épülnek: a Nantucket Sun a zöld és korall természetes árnyalatait, a Newport Rose pedig  kék és rózsaszín árnyalatait idézi. A kollekciót a tenger, a napsütés, a homokos part és a finom szellő utáni vágyakozás inspirálta.

Nézd meg az Estée Lauder tavaszi kollekcióját!

Clinique
Nude Blush, azaz meztelen pír névre keresztelték a Clinique tavaszi kollekcióját. Meg kell hogy mondjuk, ez a kollekció sokkal szexibbre sikerült, mint az eddigiek. A szemhéjpúderek matt hatásúak, amiket csillogó szemceruzák és fényesen telt árnyalatú rúzsok egészítenek ki.

Nézd meg a Clinique tavaszi kollekcióját!

Bourjois
Én személy szerint azt szeretem a Bourjois-ban, hogy nem kell kompromisszumot kötnöm. A minőség isteni, és a pénztárcám sem szenved óriási károkat. Ez a kollekció azt feltételezi, hogy az egész nyarat bulizással fogjuk tölteni, ami már eleve nem egy rossz gondolat. Ennek szellemében még a szempillaspirál is csillámos!

Nézd meg a Bourjois tavaszi kollekcióját!

Clarins
A Clarins az elmúlt hónapokban mindenki által észrevehető változásokon ment keresztül. Megfiatalodott. A csomagolások, a színek mind-mind azt kiabálják, hogy ez itt kérem, egy szupertrendi, fiataloknak tervezett márka! Engem meggyőztek.

Nézd meg a Clarins tavaszi kollekcióját!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások