Test

Csupaszon is csinosan

741

A TV show, ami arra tanítja a nőket, hogyan tartsák magukat szépnek meztelenül, már nálunk is fut Nézzünk jól ki meztelenül címen, s külhonban komoly sikert aratott, hiszen remek érveket soroltak fel, hogyan érezzük magunkat szépnek csupaszon. A nők bizonytalansága és szégyenérzete a testük miatt szinte már általános, és az sem segít, hogyha olyan szabású ruhákban vagyunk, ami előnyös és jól nézünk ki benne. Hisz ez csak abban erősít meg, hogy ruhában jól nézünk ki. Könnyű azt mondani, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy, s akkor is könnyű, ha ideálisra szabatod magad, de most nézzük meg, milyen lépésekben szerethetjük meg magunkat a műsor készítői szerint, mik azok az apró trükkök, amik sokat segíthetnek. Mi a véleményed az alábbiakról?

Nézz szembe magaddal

Amikor bemegyünk zuhanyozni vagy épp szerelmeskedni kezdünk, bizony meztelenül jelenünk meg partnerünk előtt. Az első lépés az elfogadáshoz, ha egy álló tükörrel szemben vizslatjuk magunkat. Először értelemszerűen a testi hibák, úszógumik, ráncok, kiálló csontok fognak feltűnni, de minél tovább nézzük magunkat, annál jobban el tudunk magunktól idegenedni, tehát képesek leszünk racionálisan nézni külsőnket. Ahhoz, hogy a látott test minél szimpatikusabb legyen, az alábbi teendőket ajánljuk:

1. Jó táplálkozás

Ha tésztás kajával etted magad tele, akkor kerüld a tükröt, egyél inkább olyanokat, amitől nincs lelkiismeretfurdalásod, így nem látod magad kövérebbnek. Jó étel és sok folyadék, de ez inkább víz formájában segíthet a testeden, és hosszú távon lesz nagyon hálás. 

2. Mint egy terhes nő

Előfordult már veled, hogy a buszon át akarták adni a helyet, mert azt hitték, hogy terhes vagy? Akkor itt az ideje szétnézned a konyhában, illetve a boltban a kosaradban, mert valószínűleg annyi szénhidrátot eszel, mint egy terhes nő. Egy ilyen szituáció után ha belenézel a tükörbe meztelenül, sokkal szigorúbban állsz majd magadhoz.

3. Izmosan, nem petyhüdten

Ha azt látod, hogy mindened puha ,és úgy nézel ki, mint egy kelttészta, akkor ahelyett, hogy keseregsz, kezdj el sportolni. A csípő, has, comb és kar a kényes területek, gondoskodj arról, hogy rendszeresen megmozgasd . Ha a tükörbe nézel, egy hónap után látni fogod a változást. Nem a kilók leadása a lényeg, hanem a tested formálása, egy telt idomú nő sokkal erotikusabb lehet, mint egy vékony. 

4. Kényeztesd a bőrödet

A repedezett bőr, viszerek, narancsbőr, szőrök, béna haj bizony mind rásegítenek a látványra, meztelenül is. Ügyelj arra, hogy ápolt, puha legyen a bőröd, a hajadnak formája legyen, és lehetőleg a kozmetikust is látogasd meg havonta. Ezektől nemcsak külsődben, hanem a lelkedben is megszépülsz, teljesen máshogyan fogod magad mustrálni a tükörben.

5. Szép szín

Ha sápadt vagy, karikásak a szemeid, és inkább egy vízihullára hasonlítasz, menj el szoláriumba. Nem kell túlzásba vinni, elég, ha két árnyalattal leszel sötétebb, máris szebbnek látod magadnak a tükörben.

6. Kéz és láb

Gondoskodj arról, hogy jól manikűrözött és pedikűrözött légy! Erre nem kell sokat áldozni, elég, ha magadnak megoldod otthon mindkettőt, de azért ha kétszer egy évben megcsináltatod a praclijaidat, te is tudod majd, hogyan ápold megfelelően. 

7. Leheletnyi smink

Egy kis szempillaspirál, arckrém és korrektor tehetnek azért, hogy jobban mutass, ez igazán nem sok, mindennap meg tudod magadnak tenni. A hibákat eltakarja, a lényeget kiemeli, nagyon hasznos.

8. Mosoly

Ne felejtsd el a fogaidat! A szép mosolyhoz hozzátartozik az ápolt fogsor, ha úgy érzed, hogy szégyellni valóak, menj egy fogorvoshoz és gondoskodj arról, hogy gusztusos mosolyod legyen!

9. Fényes tekintet

Ha nem alszol el éjfél előtt, ráadásul szeretsz végigbulizni éjszakákat, akkor tenned kell valamit a karikák és fénytelen szemeid ellen. A korrektor és szemcsepp segítségedre lesznek.  

10. Illat

A jó illat elengedhetetlen, Cavalli szerint a nő megjelenése akkor a leghatásosabb, ha az egész teret beteríti a parfümjével. Ha nem is ennyire erősen, de jó, ha van saját illatunk, amivel magunkat és környezetünket kényeztetjük.

11. Világítás

Egy neon fénycsővel megvilágítva mindenki hülyén néz ki, ahhoz, hogy jól érezd magad meztelenül, gyújts gyertyákat, Sharon Stone szerint az a leghatásosabb a narancsbőr ellen. A kedvesed is imádni fogja a testedet.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások