Közösség

Bemutat a Cotcot

763

Célunk ezzel a magazinnal, hogy néha elgondolkodjatok a témáinkon, néha pedig nagyokat nevessetek. Jó lenne, ha meg tudnánk ismertetni veletek az aktualitásokat, a divatot, a dekor cuccokat, az ápolókat, a kényeztetőket, az ajzószereket, a vidámítókat, a kultúrálókat meg persze a cool turkálókat is akár. Néha becsempészünk egy-egy híres macanőt vagy macsót is a cikkeinkbe, hogy ámulhassatok, bámulhassatok.

Talán ezeknél a tartalmi dolgoknál még az is fontosabb, hogy ti hogy játszhattok itt. Kezdjük fentről le és balról jobbra. Először csak szórakoztatunk benneteket, gyönyörködtetjük a szemeteket és megpróbálunk elgondolkodtatni néhány dologról vagy csak egyszerűen informálunk. Erre való az a szép nagy felület, ott fent. Ott találtok galériákat, a legújabb cuccokról, érdekesen feldolgozott csajos témákat, szóval itt próbálunk bevonni benneteket a cotcot.hu miliőjébe. Jobbra fent találtok egy lehetőséget, a regisztrációra, ahova feltölthetitek a kedvenc fotótokat vagy a kis robototok fényképét avatarnak, választhattok színvilágot, megadhattok magatokról némi infót – persze csak akkor, ha akartok - és indulhat a móka! Ha találtok egy cikket, de épp nincs időtök elolvasni, viszont érdekel benneteket, vagy épp kommenthárboúban vagytok, a

saját konténeretekbe tehetitek,

és majd később elolvassátok. Ez nagyon személyes, szóval csak ti látjátok, hogy mit akartok elolvasni, és személyre szabhatjátok a kedvenc tartalmaitokat. Most, hogy felsőnket bemutattuk, menjünk lejjebb.

Balra a flash galériák alatt megtaláljátok minden napra a horoszkópotokat, sőt még a holnapit is elolvashatjátok, esetleg a tegnapit – De azt minek? -, hogy tudjátok mennyire vagyunk beletrafálósak. Ja, de még a horoszkópok felett van egy blokk, ami nagyon-nagyon fontos nektek, ez pedig a játék.

Nyerhettek!

De tényleg. Semmi mutyizás, időről időre kisorsolunk köztetek nyereményeket. Jókat. Amik nekünk is tetszenek (ezért persze regisztrálunk, mintha olvasók lennénk, de mindig lebukunk.) Itt van még a balon a nap képe, amit csak azért teszünk oda, hogy nézzétek, mik vannak és itt is hozzászólhattok, hogy nektek ez bejön-e, tetszik, nem tetszik, esetleg van-e jobb? És a kedvenc mostohánk van a baloldal legalján, a Szakértő. Itt heti rendszerességgel kiválasztunk egy olvasói kérdést, és megpróbáljuk veletek közösen szakérteni.

Középre érve menjünk rögtön a legaljára. A HotCot-ban olyan képeket, linkeket dobunk be, amik érdekesek, szépek, viccesek, kigúnyolni valók, undorítóak vagy bármi miatt hotok. E fölött van egy választás. Bal vagy jobb, döntsd el, hogy melyik tetszik, melyik szimpatikusabb, te melyik vagy inkább. Samantha vagy Pamela? Kommentezd ezt is, s adj ötleteket, hogy

Te mit szavaztatnál meg?

Aztán a centrumban ott a hatos pakk nektek. Mindennapi kis közlendőink. Itt aztán lehet harcolni, kommentálni, szépíteni, rondítani, amit csak szeretnétek.

Nézzetek jobbra is, ott van néhány reklám – de tényleg nem sok – galériák, szép, üde fotókkal, amit a saját sztájlisztunk rak össze, valamint szavazhattok. Aktuális, kevésbé aktuális, minket érdeklő vagy egyáltalán nem érdeklő dolgokról. Felmérünk, folyamatosan és mindent, titeket is. Azt is, hogy mit és mennyit olvastok, ezt ti is megnézhetitek a top négyben.

Másszatok bele a rovatokba

is! Ide pörgetünk be mindent, ami a címlapunkon virított korábban, sőt még annál is többet. Ott van mindjárt a STREET FASHION, ahol a lencsénk végére kapott utcák lányai és srácai vannak, különböző szerkókban, amiket jól kielemezhettek. Ha vissza akartok tekinteni a múltba, akkor tessék megnézni, hogy mi VOLT, milyen nagy témák foglalkoztattak minket, és milyen csinos galériákat állítottunk össze. A STÍLUS-ban egyébként szinte kizárólag divattal, trenddel találkozhattok, a TECH rovatban olyan technikai kérdéseket feszegetünk, hogy milyen bogyókat szedünk, milyen bugyiban vagyunk és milyen csúcstechnikákat szánnak nekünk. A 0-24 mindenre ad választ, bemutatja nektek Google doktort, foglalkozunk itt a lelketekkel és a testetekkel, de még a szüleitekkel is. A GANG-ben értelemszerűen bandázunk. Keressük a jó helyeket, a jó embereket, a sztárhaverokat mindent, ami társas.

Mit szeretnél még?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások