Test

Csodakrém

695

A Créme de la Mer névre keresztelt krém különleges körülményeknek köszönheti megszületését: a neves űrkutató-fizikus, dr. Max Huber egy rutinkísérlet során súlyos balesetet szenvedett, és hiába kereste fel sorra a terület szakértőit, egyetlen orvos sem tudott gyógyírt kínálni a vegyszerek által okozott súlyos égési sérülésekre. Így nem volt mást tenni, ő maga eredt a megoldás nyomába. Űrkutató-fizikusként már korábban tudomást szerzett a tengeri moszatok az emberre kifejtett hatékonyságáról, ezért ezen a vonalon indult el. Tizenkét évvel, és hatezer kísérlettel később Dr. Huber aztán tökéletesítette egyedülálló formuláját, amely azóta emberek ezreinek arcbőrét varázsolta már egészségesebbé.

A Créme de la Mer szinte ellentmond a természet törvényeinek. A krém lényegét egy tengeri moszatból, kalciumból, káliumból, C-, E- és B12 vitaminból, valamint citrus-, eukaliptusz-, búzacsíra-, lucerna és napraforgó-olajból álló tápfolyadék, az úgynevezett Miracle Broth képezi. A titok azonban nem az alapanyagokban rejlik: a Créme de la Mer a különleges előállítási eljárásnak köszönhetően válik egyszerű hidratálókrémből valóságos csodává. A fejlesztéssel töltött hosszú évek alatt dr. Huber kétségkívül a fermentáció ősi tudományának szakértőjévé vált, és felfedezte, hogy a három-négy hónapig tartó, lassú bio-erjesztés során e közismert alapanyagok olyan egésszé állnak össze, amely messze meghaladja a részek összegét. Az egyes anyagok éltető energiái spontán módon felszabadulnak, és így születik meg a Créme de la Mer.

A moszatokat évente mindössze évente kétszer "szüretelik", amikor a legmagasabbnak bizonyol az energiaszintjük. Ezután hónapokon keresztül hang-és fényhatásokkal stimulálják a növényeket, egészen addig, míg a bio-erjesztés során a lehető legmagasabb energiaszintet el nem éri a kivonat.

Aztán szép lassan bekövetkezik a csoda: a sérült bőrfelület egyre puhábbá, simábbá és ruganyosabbá válik. A formulát továbbra is a dr. Max Huber által megalkotott aprólékos biofermentációs eljárással állítják elő, és kézzel töltik a tégelyekbe, hogy a termék megőrizze kényes egyensúlyát. Mivel a tégelyben található adag egy egészet alkot, szigorúan tilos például kivenni belőle utazáshoz egy kisebb adagot, mert ezzel felborulna az energiaszint.

A krém felvitele is egy érdekes ceremónia, ugyanis fel kell melegítened a kezeiddel ahhoz, hogy a krémből megkapd a megfelelő energiaszintű kivonatot. Egy egészen kis mennyiséget vegyél a kezedbe, és a két tenyered között melegítsd fel. Ezután finom ütögető mozdulatokkal vidd fel a gyógyítandó területre.

Hozzánk egyelőre csak a krém érkezett meg, de külföldön teljes termékskálával vannak jelen, minden országban a legelegánsabb illatszer áruházakban. Érdekességként említjük meg, hogy a krém esszenciáját több, mint fél millió forintért árulják, egy ini-mini fiolában.

30 ml 31 200 Ft
A termék Magyarországon kizárólag csak a Mammut II-ben található Douglas Parfümériában kapható.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások