HotCot

AADomestique with Rizkid

663

A hónap végén ismét határaink innenső oldaláról érkezik a vendég. Ő nem más, mint Rizkid, egy sorstárs, aki ugyancsak hétköznap éli ki zenei perverzóit a hét negyedik napján. A BudapestDeepCafé nevet adta neki és öregek, fiatalok, feltörekvők mind megfordultak már nála.

Rizkid, azaz Horváth Mihály Siófokon született. Zenei pályája és sorsa már 0 éves korában eldőlt, tekintve hogy az édesapja a 70-es - 80-as évek egyik legendás lemezlovasa, később egy kereskedelmi rádió zenei igazgatója, édesanyja Frankie Goes To Hollywood és Depeche Mode fan volt. A szülői házban ma is több ezer bakelit van a polcokon. Kezdetben leginkább csak a hip-hop a funk és scratch érdekelte, a bulikon ezeket a blokkokat csinálta és Public Enemyt, Ice-T-t, Bomb The Bass-t és instrumentális hip hop alapokat pakolt. A meghatározó hazai kedvencei voltak, akik a kezdetben inspirálták: Bakai Mátyás,
DjSchulz, Slam Jr, Jutasi Tamás. Aktuális klubestje a TheSUNMOONSTARs, ami a real house zenéről és alfajairól szól, és amely az idén harmadik éves. Ezeken a bulikon kezdö tehetségek éppúgy a fellépők közt vannak/voltak,mint az úgynevezett top djk, vagy producerek, underground és overground területekről egyaránt. Másik, BudapestDeepCafé elnevezésű estsorozata, több mint fél éve jelentkezik heti rendszerességgel fővárosi helyszínekről, amelyben rezidens társa az egyedi hangzásáról híres ifjú deephouse dj és producer Kormix.

Line up:

Rizkid (theSUNMOONSTARs)

Naga
Beta

Belépő:

23 óráig ingyenes, utána 1000 HUF / tagoknak 800 HUF

Cím: Cha-cha-cha 12", Bajcsy-Zsilinszky út 63. (Nyugati Átjáróház).

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások