Közösség

Legszexibb sportolónők

589

Az amerikai Askman.com szerkesztősége összeállította az ötven legszexibb sportolónők listáját. Felfedjük a lényeget, az első tizet:

10. Romi Bean

Nem tudjuk, miért evidens, hogy egy pom-pom lány is sportolónak számít Amerikában, mindenestre az elkészült ötvenes listában Romit választották a tizediknek, aki a Denver Broncos csapat harmincnégy tagja közül az egyik.

9. Amanda Beard

Amanda az amerikaiak úszó büszkesége, aki tizennégy évesen már indult az Olimpián. FHM és Playboy címlapokon pedig láthatjuk, mennyire áldottjó alakot kreál a sportág.

Amanda Beard

8. Maria Kirilenko

Sharapova nagyon jó barátja az orosz teniszezőnő, aki már gyerekkorától kezdve a sportág rabja. Körbeutazta a világot, Tokyóban játszott először mint felnőtt.

7. Jenny Adams

Esélyes a következő olimpiai játékokon mint atléta, az FHM külön számában, a Sexy Olympic-ban, ő is pózol.

6. Daniela Cicarelli

Ő Ronaldo excsaja, nem sportolónő, így végképp érthetetlen, hogyan került be az ötven legszexibb sportolónők közé.

5. Maria Sharapova

A teniszcsillag az elsők közt van, huszonegy évével meghódította a világot, olyannyira, hogy az edzőcipője tizennyolc karátos arannyal van befuttatva.

4. Haley Cope

A kaliforniai születésű úszónő szintén szerepelt már a a Playboy címlapján, akárcsak Amanda Beard, mellesleg a legjobbként tartják számon.

3. Alisson Stokke

A lány egy kalilforniai középiskolába jár, s egyelőre nem tartozik az élsportolók közé. Felkapottsága annak köszönhető, hogy valaki feltett róla pár képet a blogjára, majd megjelent egy klip a youtube-on, s innentől kezdve ömlöttek az Alissonról készült fotók a világhálóra. A myspace-en rajongói oldala is lett a mindössze tizennyolc éves lánynak, aki maga sem érti a hirtelen népszerűséget, hisz azon kívül, hogy szexiscsinos, nem tett semmi igazán különöset. A világháló rejtélyei ezek, s Alissonnak egyik napról a másikra kellett a sztárság minden negatív következményével szembenéznie.

Alisson Stokke

2. Bia és Branca

A szinkronúszó ikerpárt találhatjuk a második helyen, akik Brazíliát képviselték 2007-ben a Pan American versenyen. Szőkék, csinosak és kettő van belőlük.

1. Anna Kournikova

A lista nem túl változatos, vagy egy teniszező vagy egy úszónő az, aki az első tíz helyet elfoglalja. Anna Kurnikovát első helyezettnek tenni már-már klisé.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások