Közösség

Újra Budapesti Finomságok

610

Öt évvel ezelőtt a Margitszigeti Csónakházban kezdődtek el azok a felejthetetlen házibuli hangulatú Mustbeat partyk, amit a csapat nemes egyszerűséggel Budapesti Finomságoknak nevezett el. A zseniális helyszín a jó zene a családi hangulat és bulit kiegészítő finomságok, mint például: kiállítások, ajándékok, előadások és szuper segítő társak tették ezeket a bulikat olyan feledhetetlenné. Ja és ne feledjük el a dj pult mögötti kupás szekrényt sem. 

Emlékeztető és köszönet: Dorka, Szabadesés Munkacsoport, Hotelsinus Live, Zsoo, D-Jedi, Glk, Dtm, Árnymesék táncban: Fuccs, Díszlet: Flaky, Lesbiens Live, Mexi Fotó kiállítás, Lagrimas de Oro flamenco tánc, Agaboa, Fontos, Répa, Raasa, Boldeasy, Pataki cuki, Dj Marka, Misi(L.I.R), Dj Klassz, Sangria, Klau, Mali, Ati, Vero, Balaráma, Uds design, Eventstudio, Copy Con.Volt itt minden de legfőképpen egy életérzés! Sajnos buli ott már nem lehet, mert bővült a Hajós Alfréd Sport uszi és ez érintette a drágalátos csónakházunkat is. A csapat viszont a mai napig szervezkedik. Aztán meg vannak még jó helyek is, így most

a Budapesti Finomságok a vas utcai Casa de la Músicába költözik.

Folytatódnak a szuper események, tökéletes klubteremmel, ahol igaz nem lehet dohányozni, mert minden fából van, viszont a hangzás tökéletes lesz.

Aztán korai kezdéssel az idősebbeknek, akik már nem bírják hosszú ideig és a fiataloknak, akik viszont igen. Este 8órai kezdettel Domonyi Rita és Nagy Dóra Süteménység című süti könyvének bemutatója, ahol nem kevesebb, mint 12féle Beat Muffin süti kerül terítékre. Lehet kóstolgatni. A kis felvezető után Clairvo kilenc órakor teszi fel első lemezét. Lehet táncikálni de lehet a szintén tökéletesen hangzó (itt már cigizhetsz) bárban iszogatni míg megjönnek a cimbik. Akik még tuti ott lesznek: Piri, Anna, Gergő, Öcsi, Peti, Mira, Zsolti, Dávid, Matyi és a vendég didzsé Vida G. az allnigthbreakz-ből. Gyertek el! Várunk szeretettel, aztán ha tetszik kéthetente péntekenként ismét gyere.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások