Közösség

Winehouse a Grammy-n

576

Amy Winehouse kb. január közepén vonult rehabra. (Mert oda úgy vonul az ember, nem csak simán megy ám.) Jóakarói egy ideig úgy gondolták, korai lenne elmennie a Grammyre, amit az elmúlt hétvégén rendeztek. Az USA-ba úgysem engedték beutazni, ezért végül úgy oldotta meg, hogy jelen is legyen meg ne is, hogy egy londoni stúdióból nyomta élőben. Winehouse-t egyébként hat kategóriában jelölték a zenei díjra, ötben nyert is.

Pár hét bezártság és elzártság ennyit számítana? Még így is borzasztó ránézni, mégis üdítő a legutóbbi önmagához képest. Egyrészt visszafestette a haját, ami így is iszonyat, de annál a szőke kócnál még mindig jobb, s mintha a fogait is megcsináltatta volna. Másrészt úgy tűnik, magánál van, és ráadásul mintha így ő is sokkal jobban élvezné a fellépést. Harmadrészt szemlátomást hízott. Lehet másnak drukkolni, mint hogy rendbe jöjjön?
Nem csinálok belőle titkot, Amy Winehouse lassan kultusszá váló sikere ellenére sem tartozik a kedvenceim közé, enyhén szólva. Nem is hiszem, hogy valaha oda kerül. De ő is egyike azoknak a művészeknek, hírességeknek, akikre nem lehet nem odafigyelni. Itt látható a Grammy-produkciója, amiben nekem a black-vocal mozgása jön be leginkább. Ezt a két számot viszont már annyira unom...

Köszönjük antibaby!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások