Divat

Csúcstechnika a csuklódon

423

Itt vannak a világ legprofibb órái, mik közül.mindenki találhat magának tudásban, dizájnban megfelelőt. Az áruk többnyire kicsit borsos, és nem is lehet kapni a körúton, de bármelyiket megrendelheted. Bár nem beszélünk róla, mind mutatja az időt.

PDA és óra
Ebben az órában elrejtettek egy PDA-t, egy MP3 és egy videólejátszót, sőt, ha SIM kártyádat egyszerűen belehelyezed, már telefonálsz is. Memóriakapacitása nem túl nagy, mindössze hatvan MB, szóval ne számíts arra, hogy telepakolhatod adatokkal. 199 $. 

Egy gigabájtnyi USB öröm
Ez a limitált példányszámú óracsoda egy giga adat tárolására és mobilizálására ad lehetőséget. 2.0 USB adatátviteli sebesség, de kompatibilis az 1.0-sal is, rozsdamentes acélszerkezet, Japán Citizen pontosság, önmagába csavarodó USB kábellel rendelkezik valamint Windows és MAC operációs rendszerekkel is kompatibilis. Mr. Gadget 229 $-t kóstál.
Kocogáshoz
GPS-szel felvértezett, sebességmérős, vízálló óracsoda, szemerkélő vagy zuhogó esőben is futó sportfanoknak. Küllemét tekintve műanyag, sok szép színben. Edző és motivációs partner beépített edzéstervekkel. 

Qiao Xing csoda
Jelenleg Kínában elérhető, szóval lehet, hogy a Józsin beszerezheted. Érintőképernyős mobilcsoda, egy teljes gigabájtnyi memóriával. Zenelájtszó, Bluetooth, FM rádió és 1.3 pixeles fényképező is van benne. A legokosabb órák egyike. 325 $

A WIFI detektor
Egy olcsó megoldás azoknak, akik sokat vannak úton, és sokszor van szükségük internetre, de nem mindig tudják, hogy az hol elérhető. Amint hálózatot érzékel az óra, jelez és azt is megmutatja, hogy milyen erősségű az. 30 $ mindössze. 

Óraszonda
Végre egy eszköz, amivel bármikor tesztelheted a véralkohol szintedet. Használd, és megmenekülsz a súlyos pénzbírságtól a még súlyosabb ügyvédi költségektől, ráadásul a jogosítványod is a zsebedben maradhat. Néhány másodpercig belefújsz, és máris megtudod, hogy épp hánykor nem ülhetsz autóba. 100 $

Gyémántcsoda
Csajok örömére pofátlan mennyiségű gyémánttal. Szám szerint 879 kövecskén át világít át ötvennégy leden az idő. Ez az óra annyira drága, hogy a TAG Heuer sem közli, nyilván felbecsülhetetlen. Ha meg tudod venni, dobj egy mailt és barátkozzunk!


A legszebbek.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások