Szépség

Egy korty krém

421

Probléma: dehidratált bőr. Megoldás: Clarins Hydra Quench Multi-Climate termékcsalád. 

A hideg és a meleg hőmérséklet egyaránt vízhiányossá teheti a bőröd, de ebben a témakörben a másik nagy mumus a légszennyezettség. A szennyező anyagok megtapadnak a bőr felszínén, és károsítják a hidrolipid szerkezetét (vízből és zsírokból álló emulzió, ami védi és rugalmasan tartja a bőrt). Ha hiszed, ha nem, a láthatatatlan elektromágneses hullámok is szárítják a bőrt (pld. számítógép), úgyhogy nem csoda, hogy majd' mindenki küzd ezzel a problémával. 

A Clarins 5 új termékében az a vicces, hogy  textúrájuk és a formuláik minden bőrtípusnak megfelelnek (normál, kombinált, száraz és nagyon száraz), és a különböző éghajlati viszonyokra (forró, hideg vagy mérsékelt) lettek kifejlesztve.

A varázs természetesen a hatóanyagokban van: Katafray és egy innovatív Clarins komplexum. A Katafray fa a száraz madagaszkári erdőkben nő, és a Clarins méltányos kereskedelem (Fair Trade) keretében jut hozzá aromás kérgéhez. A fa kérgéből készült kivonat visszaállítja a bőr természetes védelmi szerepét, méghozzá úgy, hogy helyreállítja a természetes hidratáló mechanizmusokat.  A másik egy innovatív Clarins komplexum, amit búzából nyernek ki. Mindkettő aktív hatóanyag természetes eredetű és a környezet megőrzésével állítják elő.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások