Közösség

Mi van rajtad, Carrie?

376

Végre felkerült a netre a májusban debütáló és olyannyira várt Sex and the City bemutatója, ezen felbuzdulva nézegettünk fotókat kedvenc szereplőnk, a Carrie Bradshaw-t alakító Sara Jessica Parkerről.

Többünk véleménye megegyezik abban, hogy Sarah Jessica Parker, ha maga válogatja össze a ruháit a gardróbból, bizony csinosabb, mint amikor  a Szex és New York sztájlisztjai veszik kezükbe a dolgokat. Szerencsétlen, cuki nőt annyira el tudják barmolni, hogy az már megbotránkoztató.

A Szex és New York mozifilm felvételei közben újabb fotók születtek, melyek a fenti felháborodásunkat még inkább szítják. SJP több szettben is úgy mutat, mint egy leninvárosi panellakó, aki a melegítőnacihoz felvette a 70-es évekből rajta maradt tűsarkúját, na meg egy csini otthonka is felkerült még a testére. A rengeteg fotó közül egyetlen egyet sikerült kiválasztani, amelyen Carrie döbbenetesen dögös – viszont egy nem látható afroamerikai kezét fogja, aki biztos nem Mr. Big és nem is Matthew Broderick -, de szerintünk ez a saját ruhája. Egyébként természetesen minden ruha, amit a Szex és New York forgatása alatt valaha is feladtak rá, az az övé, ilyen szerződést írt alá, profi a csaj. Nézzétek meg és okuljatok!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások