Közösség

Woody's glandula on croute

318

Ültem a Woody Allen koncerten, a sznob karzat kellős közepén, és az első gondolatom az volt, hogy ha Hannibal Lecter professzor itt lenne, akkor pár óra múlva már Woody mirigyeiből lakmározhatnánk.

Egyszerűen botrányosan játszik. Ezt nem lehet szépíteni. A repertoár alapból úgy volt összetéve, hogy egy átlagos műveltségű embernek ne legyen benne semmi új. Mondjuk ezt szívből pártolom, mert így mindenkinek volt esélye kitölteni a helyes hangokkal a fejében a rosszakat. Nem csak nekem és annak a 20 %-nak, akik még vélhetően rajonganak a műfajért, és 10 percen belül, folyamatos áramlással hagyták el a koncertet.

Három módon lehetett volna megmenteni az estét. Tánc lehetőséggel, mert talpalávalónak jó volt. Étel felszolgálással, hogy legalább orálisan fixáljanak, ha az audio nem jött be. Woody sztorizgatásával.

Persze egy sztorit sem sütött el (még jó. ez csak vicc a részemről), viszont nagyon szépen beszél angolul. Simán értettem minden szót és nem kellett görcsölnöm a kiejtésén, hogy vajon mit mondhatott. Miért nem tud mindenki ilyen szépen beszélni? Na jó nem is mindenki. De legalább a színészek? Egyébként Eddie Davis egy cukorbaba. Imádtam. Zseniális. Miatta megérte az egész.

Köszönjük ana!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások