Test

Újévi előrejelzések

326

Kínai horoszkóp szerint
A kínai ciklus kezdő évében, a patkány évében, mely 2008 február közepétől kezdődik, a buzgóság, lelkesedés és tevékenykedés lesznek azok, melyek hatással lesznek az életünkre. Azok, akik ebben az évben születtek, különösen intenzív évre számíthatnak, mind a magánélet, mind a munka területén. A többi állatövi jegynek új lehetőségeket, fejlődéseket ígér, az egész évet az energia és a pezsgés jellemzi. Jó év ez a kecskéknek, patkányoknak, nyulaknak, ám a disznók számára kellemetlenségeket, nem várt anyagi kiadásokat is rejteget. A patkány éve nem a magánélet és párkapcsolati harmóniát fogja elősegíteni, sokkal inkább a munkát, karriert támogatja, anyagi haladást segítve ezzel elő hosszútávon.

A számmisztikában
A 2-es szám a harmónia, haladás, mozgás, kiegészülés száma, bolygója a Hold, mindenképpen olyan kettősséggel hozható össze, amit a kiegészítés és egyensúly jellemez, úgy, mint a jin-jang, férfi-nő, világos-sötét, kicsi-nagy, tehát az összhang, harmónia, kiegyensúlyozottság száma ez, mely magába foglalja az empátiát és az alkalmazkodást. A 8-as szám egymásnak ellenfeszülő kettősséget hordoz, ha a két számot összeadjuk, akkor a 10-est, azaz az egyest, kapjuk, ami a teremtés, alkotás száma. A változás ebben az évben karrier szempontjából, anyagilag várható mindenki számára, sikert és társadalmi elismerést rejt magában, mely kockázatvállalással, év közbeni gondokkal jár, ám az év végére várhatóan minden rendeződik.

Jóslatok az évre
Már amennyire hinni lehet, ezt úgyis mindenki eldönti magában, Nostradamusnak és értelmezőinek, 2008 elején rögtön terroristák rabolják majd el a pápa egyik kardinálisát, tavasszal érkezik egy üstökös, amibe nem szabad belenéznünk, persze lesznek, akik megteszik, és a káros sugarak miatt halálukat ez okozza majd. Vicces belegondolni, hogy milliók halhatnak meg egy fényes csillagtól. Ez év tavaszán, április környékén, New Yorkra atombombát dobnak, ettől a város teljesen elpusztul. Szóval azonnal vegyünk repülőjegyet, hogy még lássunk valamit a tengerentúlról. Ezen kívül a közel-keleti válság elmélyül, számos háború várható a vallási problémákból.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások