Közösség

Johnny Depp az aggódó apa

306

Legújabb filmje plakátján őrült frizurával, kezében véres borotvával látható. De az igazi Johnny Depp egészen másmilyen. Bár nagy kedvvel játszotta el a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya (Sweeney Todd, the Demon Barber of Fleet Street, hazai bemutató: február 21.) kuncsaftjai torkát elvágó, majd fasírtba sütő bosszúálló borbély szerepét, ő már elsősorban felelősségtudó családapa. Ezt a Sweeney Todd stábja közvetlenül is megtapasztalta, mert amikor Depp nyolcéves lánya, Rose forgatás közben beteg lett, a színész azon nyomban magára hagyta a felvételeket, hogy Londonba, lánya kórházi ágyához siessen. 

Mindig hálás leszek Tim Burton barátomnak és az egész stábnak – nyilatkozta utóbb Depp –, a kedvemért leállt az egész munka, kénytelenek voltak várni. Abban sem voltam biztos, hogy visszamegyek-e egyáltalán. Emlékszem, felajánlottam Timnek, hogy ha kell, nyugodtan keressen új főszereplőt. Ő viszont ragaszkodott hozzám.

Az aggódó szülők azóta is titkolják a sajtó elől, hogy pontosan mi volt a kislány baja, az viszont biztos, hogy mostanra teljesen meggyógyult. Azóta minden félmásodperc külön ünnep – jelentette ki Depp. –  Minden lélegzetvétel új győzelem. Burton felajánlotta régi barátjának, hogy a díszbemutatóra vigye el családját, ám a színészben ezúttal is a jó apa kerekedett felül: ilyesmi még nem való nekik, mondta a családjáért őrült bosszút álló borbély történetéről.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások