Divat

WAMP Karácsony

258

Minden WAMP-on ott vagy és elhatározod, hogy legközelebb veszel valamit, de most épp nincs húszezred egy pamutfelsőre? Semmi gond egy csomó ötletet kapsz ingyen, amivel feldobhatod a ruhatáradat, a környezetedet, a barátaidat! Már megérte. A mi kedvenceink ezek, Karácsonyig szerezd be bármelyiket!

Forma
Minden, amit érdemes beléjük csomagolni. Ezzel a szlogennel szórják magukat a Forma dizájntárgy készítők. Partiarcoknak, koktélkeverőknek, mindenhova matricát ragasztóknak kiváló lelőhely. Műanyag, színes és fém. A legjobb, hogy nem csak csomagolópapírba valót, de csomagolópapírt is adnak.

Képek a Wamp karácsonyi vásárról

Cangira
Bringázol? Akassz mindent a cangádra! A cuccaid elhelyezése mindig kalandos volt? Megoldották neked a Cangira tervezői, hogy ne kelljen magadra kötöznöd a táskádat, hanem kényelmesen cipelje azt is bicikli. Ha egyedi mintát szeretnél a táskádon azt is megoldják neked. Kedvencünk ez a dizájnos, lányos bevásárlókocsi és csak 8500 Ft.

Balkan Tango
Kiszuperált bakelitek, bicikligumik belseje és egy kis környezettudatosság. A Balkan Tango csapata ötletességükkel újrahasználják azokat az anyagokat, amik úgysem bomlanak le. Táskák, pénztárcák és övek szerezhetők be náluk, kicsit fura gumiszaggal.

Insitu
Nyakra főre, szobába, utcára. Mindenhová találsz itt apróságot vagy éppen hatalmasságot. Szőnyeg, persely, üveggömb. Mi kell még? Az Insitu csapata olyan tárgyakat gyűjtött össze, amelyek vagy régóta hasznosak, kedveltek vagy azok lesznek. Babaruha, derékmelegítő, fülbevaló rugóból, kutyapersely. Mi kell még?

Innoshop
Végre! Formatervezés, minőség és funkcionalitás elérhető áron. Igen, itt nem hatszázezer egy szép lámpa. Te is megveheted! Stílusos és kreatív dolgokat beszerezheted Karácsonyra az Innoshopban. Ha csak apróságra vágysz, akkor vegyél szerencsét hozó gumikacsát, vagy tollat, papirost, noteszt, naptárat. A csajok világszerte megbolondulnak értük.

Fizzer
Lámpát sajtreszelőből? Igen! Vagy bármiből, aminek a funkcionalitása teljesen más, de alkalmazható világítótestként, mert lyukacsos. Persze a fizzeresek ötlettára nem merül ki Lumiére nagy találmányának kihasznállásán. Van még a Fizzernél kézmelegítő, esernyőtartó, klipszek a rucidra, övek és ékszerek, szóval minden.

Le Popp
Ezek a melegítőfelsők tök újak. Mármint, hogy a legfrissebb mintákat hozzák. Sűrűn feliratozottak, jó puha és meleg a belsejük és végre nem kapucnisak! A színek kavalkádja volt az akasztón, mindenki talál magának szépet, praktikusat, sportosat. Ezek a vágyak 8000 forintért ki is elégíthetőek.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások