Divat

Szakadj el a tűlevéltől

254

Karácsonyfa lustáknak
Csak vetítsd ki egy üres falfelületre a karácsonyfát, és máris adott a hangulat. Mindössze egy lámpa és egy fenyőfasablon kell hozzá.

Karácsonyfa hippiknek
Egy ausztrál tervező olyan környezetbarát karácsonyfát alkotott meg furnérlemezből arany színben, melyet minden évben újrahasználhatunk, és még jól is mutat.

Nerdöknek
Az USB száloptikás fa mindössze kétezer forintba kerül, és igazán high tech lesz tőle a Karácsony. Néhány elemmel mobillá is teheted, hogy családról családra vonszolhasd.

Szánalmasan minimalista
Ez a kis kóró a gyönyörű üveggömbbel igazán minimál. Spórolj a pénzeddel és a helyeddel! Elég egy ágat beszerezned, apával barkácsoltass egy tartót (de szerintem egy cserépbe is leszúrhatod), akassz rá egy gömböt, és kész.

Csúcs futurisztikus
Kérd el az öcséd BMX sisakját, és legyen az a csúcsdísz! Az űrlények nem biztos, hogy meglátogatnak, de ha mégis, akkor legalább otthonérzik magukat.

Üdítő karácsonyfa
Szedj össze néhány üdítős alumínium dobozt, drótok, PVC csövek, egy két literes palack csúcsdísznek és kész is a nagyon műanyag, de kreatív fakölteményed.

Sörivóknak és kollégistáknak
Néhány száz zöld sörösüvegből szép karácsonyfát állíthatsz össze, mondjuk ha borul, akkor elég zajos épp a instabilitás miatt, praktikusabb inkább üres üvegeket felhalmozni. Későn szólunk, de jövőre simán összejöhet.

Karibiaknak
Ha van otthon egy pálmafád egy kaspóban, fűzz rá néhány égőgirlandot, irigykedni fognak az ismerőseid, hogy milyen meleg lakásod van. Jellemzően agglegénymegoldás.

IT-seknek
Minden cégnél van néhány kiszuperált számítógép alkatrész, amivel otthonukban is teches hangulatot varázsolhatunk. Lógass fel a fára néhány winchestert, processzort, alaplapkábelt, szép lesz.

Színesek
Nem illik a zöld a lakásod színvilágához? Sebaj. Ma már számtalan helyen lehet kapni színes műanyagfenyőket. Van rózsaszín, fehér, piros, lila és zöld - a legidőtállóbb, legzöldtudatosabb, legkevésbé levélhullató fajta. Wunderbaumokkal fenyőillatú taxishangulatot is varázsolhatsz köré.

Aluminiumgyárból
Fényes, csillogó és biztos, hogy szúr! Tehát kicsit hajaz a valódi fenyőre - igen a tűlevél miatt - de nagyon fémes érzést kelt.

Különcöknek
Egyszerűen állítsd a feje tetejére a fát! a legjobb, ha jó hosszú a karácsonyfa tartórúdja, mert akkor stabil lesz, háziállatok és gyerekek mellé kiváló ötlet.

Space invaders mozgalmistáknak

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások