Test

Véres borotválás

241

Tizenegykét éves voltam, amikor a szőrzetem elkezdett burjánzani. Eleinte csak a kis vágás tetején, közvetlen a szeméremdombom alatt jött egy puha pamacs. Az vicces volt, békén is hagytam. Aztán egyre több lett és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ez durva. Persze mára már láttam annyi pornófilmet, néztem annyi erotikus jellegű, feltárulkozós fotót, hogy tudom nem az volt durva!

Bár a szexben még nem zavart, de tesiórán kificcentek a szőrszálak a tornadresszből. Meg kellett szabadulnom a szőrtől. Anyu kozmetikushoz járt gyantáztatni. Kikérdeztem. Azt mondta még felesleges kínoztatni magam. Nem is értettem, miért kínzás, hát elmesélte, hogy konkrétan kitépik a szőrömet. Kicsit szkeptikus voltam - gondoltam kislánynak néz a saját anyám -  a következő esetig: Anyu egy barátnője meglátogatott minket egyszer, ott volt pár napig, természetesen csajos dolgokat is műveltek. Szilvike legyantáztatta anyummal a hónalját. A gyanta rászáradt, mert sokáig hagyták rajta a bőrön és csimbókokban tudták csak, szárazon letépkedni a szőrét! Borzalmas volt! 

Nagy duzzogva, hosszas gondolkodás után bevonultam a fürdőszobába, ahol apukám borotvájával szemeztem egy darabig. Aztán beálltam a zuhany alá, hogy nehogy megzavarjanak, kulcsra zártam az ajtót és nekiestem a bikinivonalamnak. Egyszerű volt, csak annyira csípett apu borotvahabja, azon a területen, ahol nagyon vékony a bőröm, hogy majdnem bepisiltem. Utána jobb volt és örültem magamnak, hogy ilyen felnőtt módon megoldottam ezt a sarkalatos problémát. Amit nem sejtettem két nap után bekövetkezett. Iszonyú viszketés, ebből következően állandó matatás, fészkelődés és persze, hogy a suliban jött rám. Berohantam a lányvécébe, hogy megnézzem mi a projekt, ott lent. Ha láttatok már csúnya pörsenéses puncit, na az az volt! 

Sírva rohantam az osztályfőnökömhöz, akinek kénytelen voltam elmondani, hogy nagyon durva kiütések jöttek a testemen, hogy hazaengedjen. Persze félig-meddig be kellett avatnom, de csak annyit mondtam, hogy ott vannak a kiütéseim és nem, nem és nem fogom megmutatni! Perverz! Persze a kisírt szemek, a kétségbeesett ábrázatom hatásos volt és egy óra múlva már otthon lógtam a telefonon és sikítva hívtam anyámat. Jött, fertőtlenített, kuncogott, bekent. Aztán kiokosított, hogy ha már mindenáron meg akarok szabadulni az intim szőrzetemtől csináljam már ésszel. Forró fürdő, zselé, éles privát borotva. A következő nap kaptam is egy éles kis borotva szettet. Beleszerettem olyan szép volt. Jacqueline anyu bécsi barátnője hozta az S.O.S rendelésre.

Kedvenc eszközöm a borotva. Vannak véres és fájdalmas tapasztalataim, de az elmúlt évtizedben kitapasztaltam már annyira a használatát, hogy tudjam kezelni. Kivéve azokat az eseteket, amikor becsípve, kábultan, rohanva nyesem le a szőrt, mert a hálóban vár a partnerem, aki mindjárt igen közelről szemre fogja vételezni a bőrömet. Nem egy olyan eset volt, amikor ilyen szituációban, kapkodva borotváltam a lábam, a hónaljamat, vagy az évek során tök csupasszá vált szemérem testrészemet. Senkinek nem kívánom azt a pillanatot, amikor becsípve ül a kád szélén, borotvával a kezében és megszédül. Két variáció van: szerencsés esetben bezakózol a kádba és össze-vissza csúszkálsz, vagy hátraesel és koppan a koponyád. Volt részem mindkettőben. A kádba csúszás még vicces is volt, de az utóbbi, na annak kórház lett a vége, koponyatöréssel. Szóval csak ésszel!

Mivel borotváról van szó, ahol a penge igen-igen éles, ezért elkerülhetetlen, hogy emlékezzek némi véres szőrtelenítésre. A bokám feletti és a térdemen lévő bőr elnyesése szinte rendszeres volt egy időben. Köszönhetően a kapkodásnak, a rutintalanságnak és az életlen borotváknak. De a legdurvább eset egy hagyományos, egypengéjű szerszámmal esett meg. Óvatosan próbáltam kiborotválni a szőrt a csiklóm feletti nagy ajak hajlatból, amikor fogalmam sincs, hogy hogyan, de a borotva megcsúszott és nyess, már ömlött is a vérem. A víz rózsaszín lett alattam, a piros cucc folyt a kád szélén, engem meg az ájulás kerülgetett. Utána hetekig mellőztem a szexet, kényszerűségből persze, mert az a kis pöcök, az állandó nedvesség következtében irtó nehezen gyógyult és a fájdalom szinte állandósult. Borzalmak netovábbja!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások