Divat

Táskák férfi szemmel

229

Ez egy csajos poszt lesz. (Építész most ugrik egyet.)
Merthogy táskák. És egyébként is a TVPaprika megy a háttérben. (A propos, ki vezette be a 'folpak' szót a magyar köznyelvbe?!? Pellengérre, bitóra vele! Azt celofánnak hívták már a sumérok is. És azt tudtátok, hogy egy homárnak 8-10 000 tojása is lehet? Na jó, térjünk a tárgyra.)

Történet arról, hogyan nem lett menő táskám

Csak a 24. születésnapom után merték elárulni a barátok, hogy eredetileg egy frankeinsteines táskát akartak nekem venni az Iguánában. De megmérettettem, és túl konzervatívnak találtattam. Úgyhogy könyvet kaptam. Könyvet! Maradtam Mr Samsonite. Pedig minden férfiember táskára vágyik manapság. (Vigyázat! A tapasztalatlanoknak William Sledd elsőre elég ijesztő lehet.)

Na persze, azért az alábbi darab nekem is kissé... kjút.

Viszont a röntgenképes táskák valóban látványosak, noha az ötlettel már magam is találkoztam régebben. Sebészolló, boxer - van itt minden, amire egy 21. századi nőnek szüksége lehet.

Ha én vallásos nőnek lennék, vasárnaponkint ezzel mennék misére a Lehel téri templomba, aztán irány a vesztend! UPDATE változat: ha én vallásos nőnek lennék, vasárnaponkint ezzel mennék misére a Kis Szent Teréz-templomba (Stadionok), aztán irány az Aréna Plaza.

A linket ismét külhonba szakadt Emesénktől kaptam.
A szütyőket meg is lehet venni, 8-12 dollárért, a perpetual kid honlapján.

Köszönjük MuralMania!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások