Közösség

Én elmentem a vásárba

233

Itt az idei utolsó WAMP. Ez az egyedi, színes és vicces, na meg sok esetben környezettudatos cuccokat kínáló vásár nagyon népszerű a városlakók körében. Most a téli helyszínen, a Gödör Klub víz alatti termében kerül megrendezésre. Persze az „Én elmentem a vásárba fél pénzzel” kitrákotty nótát nem fogod átérezni, mert ezek a portékák nem igazán zsebpénz barátok.

Viszont Karácsony előtt ki ne nyúlna kicsit mélyebben a bukszájába, annak érdekében, hogy minél több név mellé biggyeszthessen egy kis pipát a bevásárlólistáján? Persze az idei utolsó WAMP-on is belefuthatsz egy-két gagyiba, de jó esélyed van arra, hogy kreatív, egyedi ajándékot szerezz be, szeretteidnek, barátaidnak. Lesznek itt újraértelmezett tárgyakból (pl. sajtreszelőből) készült hangulatos asztali lámpák, szokatlan anyagokkal kombinált ékszerek, színes, elnyűhetetlen bádogjátékok és kísérőnek természetesen egyedileg festett, bájos karácsonyi üdvözlőlapok. A ruhapróbáláshoz a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) építészének, Vidó Nórának a WAMP  számára készült alkotását lehet használni, ami egy, a budai Skála darabjait felhasználó öltözőfülke. 

A karácsony előtti rohanás ellenszereként DJ Elliot biztosít stresszűző zenéket, aki stílszerűen bakelit lemezből készült órákat szokott árulni. És persze ezúttal sem maradhat el a gyerekeknek szánt kreatív sarok. A Divat Szigeten pedig smink és stílustanácsadás lesz. Kipróbálhatod a legkorszerűbb ionos mélygőzölés funkcióval ellátott Philips vasalókat is. Sőt, ha helyben WAMP pólót vásárolsz, akkor egy Swarovski kristályokból kedved szerint kirakott mintát vasalunk rá.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások