Test

Kedvenc színed a szexed

216

A ruhák, amiket hordunk, a bútorok, amiket vásárolunk, a kiegészítők, az autónk fényezése vagy a kedvenc cipőnk, táskánk, mind árulkodó színeket hordoznak rólunk, személyiségünkről, de állítólag még szexuális szokásainkról, viselkedésünkről, vágyainkról.Sokan azt mondják, nincs kedvenc színük, de ha alaposabban megnézzük az őket körülvevő környezetet, könnyen megnevezhetünk egy vagy két színt, amik meglehetősen gyakran fordulnak elő ruhatárukban vagy lakásuk tárgyaiban. De miről is árulkodnak a színek a szexben?

Piros
A pirosat kedvelők általában hevesek, lelkesek az ágyban. Könnyen jönnek izgalomba, és minden elképzelhető formában élvezik a szexet. Ha egy piros felizgul, gerjedelme órákon keresztül, csillapíthatatlanul tarthat, s kitörő vulkánhoz lehet hasonlatos, ha két piros találkozik. Az ágyban hajlamosak az agresszióra, a másik elnyomására, így a gyengébb színek legyenek óvatosak. Talán a vörös hajú nő mítosza is valahonnan innen ered.

Sárga
A sárga kedvelői jellemzően komplex szexuális érdeklődéssel és viselkedéssel bírnak, és többnyire rugalmas és alkalmazkodó típusok. Hajlamos a nála erősebb, dominánsabb partner vágyait passzív módon teljesíteni. Ritkán élvezi ki fenékig a szex kínálta lehetőségeket, de soha nem mond nemet semmilyen új ötletre, kezdeményezésre, ami egy szeretett embertől érkezik. Minden újdonságra nyitott és nagy kedvvel veti bele magát a számára ismeretlen bugyrokba is.

Rózsaszín
Ha a rózsaszín a kedvenc színed, elképzelhető, hogy alapvetően idegenkedsz a szextől. A rózsaszín nők hajlamosak a húzódozásra, általában többet ígérnek, mint amennyit valóban teljesítenek vagy teljesítenének. Igen gyakori, hogy nőiességüket hangsúlyozzák, de csak azért, mert titokban nem szeretik a férfiakat, esetleg tartanak tőlük. A prostituáltak szekrényei rendszerint roskadoznak a rózsaszín holmiktól. A rózsaszín férfiak szívtipró típusok, és szeretnek flörtölni. Arról a típusról beszélünk, aki egy estére három különböző randevút beszél meg, egyikre sem megy el, inkább fölcsíp egy negyediket valami bárban. Rózsaszín férfiak feleségei jobban teszik, ha résen vannak.

Lila
Önmagukat szeretik úgy jellemezni, mint akik bármikor benne vannak egy kis hancúrozásban, de valójában a lila nők azok, akik nem szeretik, ha szex közben összekócolódik a hajuk. Férfiak esetében üzletember-szerű viselkedés jellemző az ágyban, de mindkét nemre jellemző, hogy inkább saját teljesítményükre koncentrálnak, mint bármelyikük örömére vagy kielégülésére.

Fekete
A fekete kedvelői a dark szex bűvkörében élne, ők a szex fekete bárányai, egyéniségei, és egymással folyamatosan összekacsintanak. Hajlamosak a perverziókban lelni örömüket, és nagy valószínűséggel van bennünk egy csipetnyi mazochizmus vagy szadizmus. Hangulatemberekről beszélünk, akik az élet nehéz pillanataiban vagy stressz hatására hozzák ki magukból a legtöbbet. Rendőrségi pszichiáterek állítják, a nemi erőszaktevők között sok a feketét kedvelő ember. A szín kedvelése persze nem jelenti azt, hogy az illető veszélyben van, vagy szélsőséges cselekedetekre képes, de valószínűleg kacsintgat a sokak számára inkább félelmetes és vonzó világ felé, és keresi szexualitásának határait, saját fétiseit.

Zöld
A zöldek többnyire üde és ártatlan szeretők. A zöldet kedvelő nők egész életükben úgy szexelnek, mint akik éppen elveszítették szüzességüket, a férfiak pedig esetlenek és ügyetlenek az ágyban, de ezt elbűvölő módon teszik. A zöldek szexe figyelmes és nagyvonalú, de nem szenvedélyes. Aki párjának zöldet kedvelőt választ, egy életre elfelejtheti a féltékenységet, mert egyenes és hűséges társra lelt.

Narancs
Ha kedvenced a narancssárga, minden bizonnyal élsz-halsz a szexuális fantáziákért. A szex maga egy egyszemélyes színdarab, amiben te magad vagy a főszereplő. Az előjáték legalább olyan fontos számodra, mint maga az aktus, s hajlamos vagy az együttlét alatt semmitmondó kis dialógusokat folytatni, bájos ostobaságokat suttogni. Sok narancssárga nő szinte soha vagy csak nagy ritkán él át orgazmust, de piszok jól alakítja azt. A narancssárga pasik szeretnek a nők hajába kapaszkodni, s húzni-vonni azt, a nők pedig vörös karmolásnyomokkal ajándékozzák meg párjukat.

Barna
Ha kedvenc színed a barna, egy igazi kincs vagy a megfelelő partner kezében. A barna szeretők meleg, értő, mély érzésű és érzékeny emberek, akik különleges odafigyeléssel térképezik fel partnerük vágyait. A szex a nap huszonnégy óráján keresztül tart, és telistele van érzelmekkel. A legkisebb hétköznapi cselekvésben is megtalálják az izgatót, legyen az egy záporban való elázás vagy napsütésben való villamosozás. A szexhez nyugalomra és sok-sok időre van szükségük, és egyetlen nyers megjegyzés egy életre tönkreteheti a kapcsolatot vele.

Szürke
A szürke többnyire a bizonytalan, döntésképtelen emberek színe, akiket semmi nem érdekel úgy igazán, még a színek sem, ezért választják a szürkét. A szürkébe burkolódzó férfiak a szexre úgy tekintenek, mint a feszültség levezetésére. A szex ennél se nem több, se nem kevesebb. A nők nem szerelmeskednek, ők közösülnek, mégpedig két okból: hogy kielégítsék a partnert, vagy hogy teherbe essenek. Az együttlét alatt képesek az ágy rugóinak hangjait számlálni. Ha más színnel házasodnak, igazi áldásnak tartják a megcsalást, ha a másik a kielégülést házon kívül keresi, ám két szürke ember házassága az égben köttetett.

Kék
A kékek fantasztikus szexpartnerek, szenvedélyesek és érzékenyek a másik igényeire. A szeretkezést egyfajta művészetnek tekintik, és kivitelezésük elegáns. Az előjáték és az utójáték ugyanolyan fontos, mint maga az együttlét. Házasságban is megtalálja ezt a kielégülést, ritkán keresi azt a kapcsolaton kívül. A kék férfiak ügyesen kezelik és élvezik a nő testét, mindig tudják, hova kell nyúlni, a nők pedig teljes odaadással vetik bele magukat a szexbe, amit nagy átéléssel élveznek is.

Fehér
A fehér szín kedvelőinek a szex sokszor tisztátalan, piszkos kis játéknak tűnik. Jellemzően puritán természetük számára elképzelhetetlen egy franciázás, és a nappali világosság is ki van zárva. A nők inkább a paplan alatt vetkőznek le, a férfiak pedig lezuhanyoznak az egyesülés előtt. Ők azok, akik kisállatnevekkel illetik saját nemi szerveiket.

Forrás: tabu.origo.hu

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások