Divat

Csak add hozzá az öltözékedhez

184

A kiegészítők az őszi/téli divatban a legjobban kihasználható cuccok. Kendők, sálak, kalapok, kesztyűk, lábszárvédők, zoknik, harisnyák, övek, táskák. Fejünkre kerülhet svájci sapka, vagy fülessapi – motoros, űrhajós -, de kendőkkel is variálhatsz, színesek, minta nélküliek legyenek. Ha kalapot akarsz húzni, azt is megteheted. A kalap idén nagy divat – a nőies nők legnagyobb örömére -, lehet kis karimájú zsokékalap, de akár hatalmas, hullámzó karimájú, romantikus fejfedő is. Szerintünk fontos, hogy a fejfedő elüssön a kabát színétől, de ha egyszínű mindkettő, akkor törjük meg egy más színű sállal.

Mint minden télen, idén is hordunk kesztyűt, ami praktikus, hiszen melegíti a kezünket. A szezon nagy divatja a hosszú, akár felkarig érő kézmelengető. Attitűdünknek megfelelően választhatunk: fekete bőr, könyékig cipzárral domináknak, vagy fehér bőr szüzeknek, esetleg játékos rózsaszín, de mindenképpen bőr kerüljön a bőrünkre. Talán az utolsó funkcionális és nélkülözhetetlen kellék a sál. Idén a sálak hatalmas méretűek. Kötöttek, anyagukban mintásak, akár nyolcszor is körbe tudjuk tekerni a nyakunkon. Mi kifejezetten kedveljük az idei sáldivatot, ugyanis mutatós és borzasztóan meleg. Ha a nyakunk nem lóg ki, akkor tuti nem fázunk.

Lássuk, milyen kiegészítőket hordunk még idén télen, amelyek bár nélkülözhetőek, mégis megvesszük, és hordjuk azokat. Az öv a nadrág vagy a szoknya bújtatójába fűzve funkcionálhat alkalmanként – mondjuk, ha két számmal nagyobb a pantallónk, mint mi -, de a kabáton viselt tizenöt centi széles öv biztos nem olyan céllal kerül ránk, hogy tartson, hanem, hogy kihangsúlyozza derekunkat, kiemelje kabátunkat, díszítsen. Kis táskánk csak elnevezésében kicsi, idén valóságos „malaclopó”, hatalmas táskák fityegnek a vállunkon, karunkon, kezünkben lóbálva. Ezek is bőrből, lakk, krokodil, bőr, egy a lényeg a méret! Olyan jó, hogy belefér végre minden. 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások