Közösség

Átjárás a zeneiparba

169

A sztárvilágban nehéz meghatározni, mitől celeb egy celeb, nem tudjuk, hogy színész vagy énekes valójában, hisz a színésznők és modellek közül sokan zenélésre adják fejüket. Jennifer Lopez attól függően, hogy épp ki a bandija, különböző stílusú albumokat ad ki, de ugye ott van Kylie is, aki az ausztrál Szomszédokban kezdte, s mára inkább örülünk, hogy zenél. A kérdés csak az, hogy mennyire tágítják az ízlésünket, mennyire szól ez a pénzről vagy pusztán hobbiból űzik? Összeválogattunk a cikitől a nagyon rendben lévő klipekig egy csokrot, színésznőkről és modellekről, akik albumot vagy csak egy dalt adtak ki. Szavazz, te melyiket milyennek találod!

Péterfy Bori és a Love Band: Hajolj bele a hajamba!

Péterfy Borit legutóbb Faur Anna Lányok című filmjében láthattuk, a Krétakör színi társulat aktív tagja, miközben az Amorf Ördögökkel is énekelt már. A Love Banddel közös munkája kellemes, sikítozós dal.

Jennifer Love Hewitt: Can I go now?

A színész- énekesnőt gyerekkorától a showbusinessbe szánták, reklámfilmekben kezdte, táncolni tanult, a Love a beceneve, az Apáca show 2.-ből és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron horrorsorozatból lehet ismerős. A klip pedig, hát.. ezt nemis értjük.

Brittany Murphy: Faster Kill Pussycat

Észvesztő, 8 mérföld, Sin City, a kicsit beteg tekintetű, megfejthetelen titkokkal teli karakterű lány két éve nyújtózkodik a zeneipar felé. Paul Oakenfolddal készült dala meglepően ütés. Maradhat.

Paris Hilton: Jealousy

Hát ő az, akiről nem tudjuk, mi. Színésznőnek pocsék, énekesnek még inkább, mégis van neki mindenféléje, mintha gyűjtené az albumokat, filmszerepeket, botrányos híreket magáról.

Marilyn Monroe: Bye Bye Baby

Az örök nő, a Van, aki forrón szereti édes vékonyhangú üdvöskéje, az árva, aki az amerikai nagyhatalom szeretője volt évekig, tragikus sorssal, annál fényesebb karrierrel.

Juliette Lewis: You're speaking my language

Juliette, hunnybunny, Ponyvaregény. Ő az,a ki mindig tartja magát, sajátos stílusával a fimvászon és a zeneipar ugyanazon vékony, ám annál igényesebb rétegébe tartozik, egész biztos, hogy hobbiból zenél, ráadásul igenjól.

Dundika: Rázz fel

Dundika már csak a Playboy magazin Dundikája marad, hiába tiltakozik, hogy ő most már Hajni. Minket ez nem érdekel, a bumcsikavávával kezdte, megtetszett neki az éneklés, majd igazi magyar klubdalt sikerült összehoznia. Hát, kösz, csak azok a máshol hallott dallamok ne lennének benne.

Jlo: Aint it funny

Jlo tényleg mindig olyan stílusú albumot ad ki, amilyet a pasijai épp nyomnak. Amikor Puffyval volt, jó popós feka zenét csinált, vagyis az ura neki, ez azért mindenki számára világos.  Legújabb albuma olyan, mint Anthony, gyenge, erőtlen, lejártlatinos, a cigánylányos klipben Jlo gyönyörű nő.

Milla Jovovich: It's your life

Kétségtelen, hogy ez a dal, akárcsak a színésznő, szexi.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások